bitane çakarsın diye kookuyomm o yüzden gelemiyorum deermişimsen bööle haşin sefiyon çünkümm
ama korkkmakta da haklıyım sanırım kızı dövmekten beter etmişsin kısss ama iyi oluyo aferimm vurduun yerde gül biter senin güselimmmm
kıss ne öyle casper gibi bir gürünüp gidiyonn
sakın yemeehiçbişey yeme çokçok dayanamazsan 1-2 parça cevzi ye iştahını kapatır
seni hiç kıskanmıyommbugün oqlumla mantı yemeqe gidicektim yemicem mantı falan yakalıcam senin kilonu kurtulamazsın benden kuzuuu
yuhhhhhhhhhhpilav tavuk meyve ayrann benide ye barii akşamı tek çeşit geçirmeye çalışın pilavı asla akşama bırakmayın mümkünse hiç yemeyin diyoruz dinleyen kimm pilav yemeseydin ACIKMAZDINNNN ayrıca meyveleri ve tatlıları yemekten 15 dakika önce yemeliyiz yoksa kilo yapar döferim bak bidaha böyle menü görmiyim
kıss akşam yiyince dahamı lezzetli oluyor pilavv öyle bi yazmışsınki çatladım gülmektenn
Ahh ahh birde ben veebilsem şu kilolarımı 77 klioyumm ne yapmam gerekiyor kızlar.(
ne kadar korkarsan kork korkunun ölüme faydası yokturyazın kastamonuya gelince arayıp seni bulucamm
bi iki çatal bari al bi yerlerin şişcek sonra ödem olmasınnn takıl bana çıtırız bizzzz
eşimi bi görsen öyle iştahlı yedi ki bende yemeseydim aklımda kalırdı falla
2 kaşık götürdüm napıyım
kız ben mayısta kastamonuda olcaammmmm sende gellll hemde düğüne gitcek karşılıklı göbecikler atarızzzz
Ozaman kaptan gemiyi nassıl yöneteciğiz..:))))
cıkkk yememmsenin masumane oyunlarına gelmem canımm
ooo eş sendromu valla ona inat asla yemiyorum oda bana inat yapıyor ve artık oda yemiyorr
canım bizim oraya geçmemiz haziran sonu temmuz başı gibi olur..
mini etek giycem diyommm zayıflama diyo eşim hiçbişeyime karışmaz ama mini eteğe uyuz oluyooo
ben tek başıma atarım göbecikleriiiii
ohh iyi yapıyoooneymiş mini etek giycekmiş kırarım o bacaklarını güsell güsell pantul giy bakimm
Nasıl vericez bu kiloları ozaman.çocuk düşünüyorum ve çocuktan önce en azında 70 olmam lazım..:))
yalova da giydirmezzz zatenn allahtan tatilde serbesttt seviyorum kocacım seni bennnn
aşka geldimmmmm eros uğradı sanırım banaa
ne yaniiiiiiikastamonudamı giyecennn
Teşekkür edrim. Uygulucamm.hatta kalkıp 1 bardak su içip rejımın ilk adımını atıyorumm...:))
yok lennn kastamonuyaa düğüne gidiyommmmmmmm orda mini giymemmm
canım öbür topiqe yazmışsın hamilelik şüphen var sanırım bence sonucu bekle diyete öyle başla birde hamileysen bebişe bir zarar gelmesin..
ister bi giyyyy bakalım noluyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?