70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne kadar korkarsan kork korkunun ölüme faydası yoktur yazın kastamonuya gelince arayıp seni bulucamm

bi iki çatal bari al bi yerlerin şişcek sonra ödem olmasınnn takıl bana çıtırız bizzzz

bi iki çatal bari al bi yerlerin şişcek sonra ödem olmasınnn takıl bana çıtırız bizzzz

cıkkk yememm senin masumane oyunlarına gelmem canımm

eşimi bi görsen öyle iştahlı yedi ki bende yemeseydim aklımda kalırdı falla
2 kaşık götürdüm napıyım

ooo eş sendromu valla ona inat asla yemiyorum oda bana inat yapıyor ve artık oda yemiyorr

cıkkk yememm senin masumane oyunlarına gelmem canımm

ooo eş sendromu valla ona inat asla yemiyorum oda bana inat yapıyor ve artık oda yemiyorr

cnm bi çataldan bişey olmaz bende akşam çikolata kaçamağı yaptımmmm :26: :26: :26: :26:

mini etek giycem diyommm zayıflama diyo eşim hiçbişeyime karışmaz ama mini eteğe uyuz oluyooo

canım bizim oraya geçmemiz haziran sonu temmuz başı gibi olur..

ben tek başıma atarım göbecikleriiiii

Son düzenleme:
Nasıl vericez bu kiloları ozaman.çocuk düşünüyorum ve çocuktan önce en azında 70 olmam lazım..:))

listemiz vardı yeşimde kaldı yapılması gerekenler orda sırayla yazılıydı oda ne zamandır gelmiyor mesela sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek hakkımız var diqer öqünler ekmek yemiyoruz pilav makarna dolma gibi şeyleri yemiyoruz eqer yiceksen öqlen yiyoruz 2 kaşık olmak kaydıyla asla akşam bunları yemiyoruz ana öqünler çorba+ana yemek+salata yada ayran şeklinde oluyor çayımızı kesinlike şekerli içmiyoruz mümkün olduqu kadra tatlılardan ve o tür şeylerden uzak duruyoruz bolbol bitki çayı içiyoruz çokta güzel etkisini görüyoruz günlük mutlaka 2.5-3 litre suyumuz içiliyor meyve yada tatlı yiyeceksek yemeklerden 15 dakika önce yiyoruz bunları asla yemekten sonraya bırakmıyoruz..

Teşekkür edrim. Uygulucamm.hatta kalkıp 1 bardak su içip rejımın ilk adımını atıyorumm...:))

canım öbür topiqe yazmışsın hamilelik şüphen var sanırım bence sonucu bekle diyete öyle başla birde hamileysen bebişe bir zarar gelmesin..

yok lennn kastamonuyaa düğüne gidiyommmmmmmm orda mini giymemmm

ister bi giyyyy bakalım noluyooo

kızlar marka veriliyomu blmiyırumm o yüzden yazmdım hani hazır limonata varya bilinen bi markanınnn şekersiziii 100 ml 0.81 miş ben çok severim o yüzden arada içmek isterseniz benim gibi tercih edinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…