oqlum 12 yaşında 6.sınıfa qidiyor vasat bir öqrenci kapasitesi belli bir yere kadar bugün öqretmeniyle konuştum oqlunuzun uzun bir öqrenim hayatı olmayabilir dedi çok üzüldüm o an sanki dünya başıma yıkıldı eve gelene kadar neler kurdum okuyamazsa nerde iş bulacak ya iştede çalışmayı sevmezse evlenince nasıl ev geçindirecek ya eşiylede anlaşmazlıları olursa diye hep kafamda kura kura eve geldim yüreqim sanki bayılıcak gibi iyi deqilim gözlerimden yaşlar akıyor durdurmak bile gelmiyo içimden..
anammm bi ara ben de bu topikte takiliodum ama in cin top oynuodu :26:
kimse bisey yazmiodu. bende ayrilmistim bu yuzden
simdi masallahi var beaaa
oqlum 12 yaşında 6.sınıfa qidiyor vasat bir öqrenci kapasitesi belli bir yere kadar bugün öqretmeniyle konuştum oqlunuzun uzun bir öqrenim hayatı olmayabilir dedi çok üzüldüm o an sanki dünya başıma yıkıldı eve gelene kadar neler kurdum okuyamazsa nerde iş bulacak ya iştede çalışmayı sevmezse evlenince nasıl ev geçindirecek ya eşiylede anlaşmazlıları olursa diye hep kafamda kura kura eve geldim yüreqim sanki bayılıcak gibi iyi deqilim gözlerimden yaşlar akıyor durdurmak bile gelmiyo içimden..
hoşgeldin canım gel gel diyet günü yapıyoruz baya kaabalığız
ya canım üzülme annemde bi zamanlar senin gibiydi herkes vasat diyordu benim için zayıf notlar alınca annemi çağırırlardı şikayet ederlerdi annemde sabahlara kadar ağlardı hocalar yaka silkerdi bendenşuan 2.üniversiteyi okumak için hazırlanıyorum
o dönemlerde çocuklar derse değilde biraz haşaralığa veriyolar kendini
dershaneye falan yollayın hiç bi çocuğun kapasitesinin düşük olucağına inanmıyorum çalışınca biraz üstüne düşünce başaramıcakları şey yok zehir gibiler hepsi
boşa üzmeyin kendinizi
suan diyet icin hazir deilim canim\
kendimi hazir hissedince 68 olan kilocugumla araniza katilirim
Allahım maşallahhhinşallah bnm yavrularımda güzel yerlere gelirlerrr
inş canım gelirler üzülme
Allahım maşallahhhinşallah bnm yavrularımda güzel yerlere gelirlerrr
inş canım gelirler üzülme
desteqiniz için teşekkürler kızlar barkinim msnden sen burdan içimi rahatlattınız çok teşekkürler şimdi daha iyiyim
benim kocişimm çok medeniidir ama tatilde filan giyenirim bikinimi filanda sorun deel ama sokakta giymem giyemem hiç tarzım da değil zaten gayet normal giyiniyorummm
benim eşim de senin eşine benziyor...
İzin vermez...Öyle sokaklarda mini mini dolaşmamı...
Herşey yerli yerinde...
Ama Muazzez kıyafeti zaten düğün için almadı mı?
Düğünde giyilir canım...
Canım bir eğitimci olarak gerçekten kızdım öğretmenine..
Ne olursa olsun bir anneye daha çocuk 12 yaşındayken bu söylenmez...
Canım sakın çocuğa olumsuz bişey söyleme ve hissettirme...
Yüreklendirilirse bir çocuk öyle şeyler kazanır ki...
Sevilse şefkatle...
Çocugu yüreklendiren olumlu ifadeler kullan: "Derslerini gerçekten güzel yapıyorsun. Bu sekilde derslerini yapmaya devam etmen çok iyi oluyor. Hem erkenden yaparak zaman kaybetmiyorsun hem bizimle sohbet etmeye zamanın kalıyor" gibi.
Unutma ki o henüz bir fidan... Ne tarafa eğersen o yöne kayar...
Yıllar sonra böyle düşündüğün için bile kendine kızacaksın...
eşim kuruyemiş yiyordu sinirden 5-6 bedemde ben yedimmm :84::84:
benim eşim de senin eşine benziyor...
İzin vermez...Öyle sokaklarda mini mini dolaşmamı...
Herşey yerli yerinde...
Ama Muazzez kıyafeti zaten düğün için almadı mı?
Düğünde giyilir canım...
Canım bir eğitimci olarak gerçekten kızdım öğretmenine..
Ne olursa olsun bir anneye daha çocuk 12 yaşındayken bu söylenmez...
Canım sakın çocuğa olumsuz bişey söyleme ve hissettirme...
Yüreklendirilirse bir çocuk öyle şeyler kazanır ki...
Sevilse şefkatle...
Çocugu yüreklendiren olumlu ifadeler kullan: "Derslerini gerçekten güzel yapıyorsun. Bu sekilde derslerini yapmaya devam etmen çok iyi oluyor. Hem erkenden yaparak zaman kaybetmiyorsun hem bizimle sohbet etmeye zamanın kalıyor" gibi.
Unutma ki o henüz bir fidan... Ne tarafa eğersen o yöne kayar...
Yıllar sonra böyle düşündüğün için bile kendine kızacaksın...
desteqiniz için teşekkürler kızlar barkinim msnden sen burdan içimi rahatlattınız çok teşekkürler şimdi daha iyiyim
ne demek canım anne yüreği üzülüyorsun sonuçta ama üzülme bu günlere bnm annem gibi gülersin ilerde inş
6 badem sanki yağ yapacakkkk
sinirlenince insanın gözünde büyüyor herşey 5ten sonra su ve çay dışında bişey yiyip içmem ondan kendime kızdım sanki yiyince bişey deqişti..
içime su serptiniz kızlar inşallah oqlum okuyup güzel yerlere gelir ve böyle söyleyenleri utandırır...
canımmm ayşebahara kaılıyorum sakın bunu oğluna yansıtma yoksa oğlunun düşünceleri bu olur.ayrıca bi çocuğun tüm dersleri zayıf değildir yada bütün derslerden hoşlanmıyo değildir.genel kanı çocuk sayısaldan anlıyorsa zeki yoksa zek değil.yok bööle bişey.sözelden anlıyorsa ona yönelsin demi ama sonra çocuk matematikten nefret ediyoooo.sen sakın kafana takma bunu canım.oğlunla konuşup halledin bence:90::90::90::90:
slm kızlarrr yeni girebildim.bebişi aşıya götürdükk,yemek,bulaşık bi de evi temizledimmm bu arada bi de komşu ziyareti yaptımçokk yoruldum uykusuzummmm.notlar girip yatıcam.öpüyorummm herkesiii:90:
tatlım üzülme yaaa...her çocuğun bir duraksama,takılma dönemi vardır.benim oğlumda 4. sınıfın ilk dönemi sınıf birincisi olan çocuk 50 lerde60 larda dolaşmaya başladı konsantrasyon ciddiyet sıfıra indi...kızdım olmadı ceza verdim olmadı iyilikle yaklaştım olmadı bitürlü toparlıyamadı...en son tıp fak. çocuk psikiyatrisine gittik ve bizi tek tek dinledi sonra hepimizi içeri alıp belirli dönemlerde özellikle erkek çocuklarında takılıp isyankarlık dersleri boşlama asilik veya içe kapanma gibi durumlar olabilir,çocuğun üzerine gitmeyin konuşup her halükarda ne olursa olsun onun arkasında olduğunuzu hissettirin,ama hep uzaktanda takip edin demişti...senin dediğin gibi zoruma gitti geleceği düşündüm kurup durdum ama dişimi sıkarak dr.un dediğini uyguladım ve 2. dönem tekrar eski temposuna döndü...ama en çok iş bana düştü dr. da öyle demişti yargılamadan suçlamadan sevecenlikle oğluna en çok sen destek olacaksın dedi babayla ve etrafıyla köprüleri sen kurup yolu açık tutacaksın dedi...ertesi gün öğretmeniylede birebir konuşup dr.un dediklerini söyledik sağolsun okuldada o destek oldu cesaretlendirdi ve aştık üzülme canım herşey düzelir sabır ve sevgi destek herşeyi çözüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?