evet medeni bi kocam var sokakta giymiyorumm düğünde giyiyorumm herkes gibi tatilde giyiyorumm kocası çok katı görünüpte dışarda kadına bakan erkeklerden değil çokk seviyorum kocacım seniii
evet medeni bi kocam var sokakta giymiyorumm düğünde giyiyorumm herkes gibi tatilde giyiyorumm kocası çok katı görünüpte dışarda kadına bakan erkeklerden değil çokk seviyorum kocacım seniii
benim kocişimm çok medeniidir ama tatilde filan giyenirim bikinimi filanda sorun deel ama sokakta giymem giyemem hiç tarzım da değil zaten gayet normal giyiniyorummm
benim karşıma minilerle çıkmayınn ben kocalarınıza benzememmm
barkinim sosyal hizmetlerde dahamı rahat olucak onun içinmi yer deqiştirmek istiyorsun..
sosyal hizmetler daha zorr ama devlete bağlı olduğu için tercihimbakalım hayırlısıı özeldeyim şuanda
kızlar hemen menümü yazıyım
sabah
1 bardak süt
1 yumurta
peynir
2 tuzsu etimek
salatalık
domates
öğle
yoğurt
zeytinyağlı pırasa
ara
1 elma 2 çilek
akşam
1 kase yayla çorbası
1 saat yürüdm 1 saatte dans ettim
Allah gönlüne göre versin cnm..
çok güzel ve hafif bir menü
kızlar boqazlarım aniden kötüleşti 2 dakikadır iqneler batıyor acısı kulaklarıma kadar geliyorr..
havalarrr bu ara çok dengesizz annem bize ballı limonlu su için der bana iyi geliyo bi dene istersen
biraz önce dolaptan salatalık çıkarıp yedim omu yaptı acaba ayy öyle kötü batıyorkiii...
ben bugün gene fazla kaçırdım kaynanamın evde oluşu beni maf ediyo pofff
sabah domates yeşil soğan salata
yeşil çay 1.5 dilim ekmek
arada 1tane etiform mısır patlağı
mate çayı
öğlende 1 kaşık kavurma
ara 2 tane şekerpare pofff
akşamda karalaha yemedi ve gene biraz kavurma yoğur yedim
Allah gönlüne göre versin cnm..
çok güzel ve hafif bir menü
tikkat et kendine
ay bi de bana sor cnm bgn annem bi döktürdü bi döktürdü yemek konusunda kendimi or frenledim yicektim az kalsın
teşkkürler canımaakendimde biraz tatsızım muazzez canım sıkkın biraz..
o zaman bi aferin daha sana
teşkkürler canımaakendimde biraz tatsızım muazzez canım sıkkın biraz..
o zaman bi aferin daha sana
neyin var cnm yaa takma herşeyiiii
oqlum 12 yaşında 6.sınıfa qidiyor vasat bir öqrenci kapasitesi belli bir yere kadar bugün öqretmeniyle konuştum oqlunuzun uzun bir öqrenim hayatı olmayabilir dedi çok üzüldüm o an sanki dünya başıma yıkıldı eve gelene kadar neler kurdum okuyamazsa nerde iş bulacak ya iştede çalışmayı sevmezse evlenince nasıl ev geçindirecek ya eşiylede anlaşmazlıları olursa diye hep kafamda kura kura eve geldim yüreqim sanki bayılıcak gibi iyi deqilim gözlerimden yaşlar akıyor durdurmak bile gelmiyo içimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?