70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet medeni bi kocam var sokakta giymiyorumm düğünde giyiyorumm herkes gibi tatilde giyiyorumm kocası çok katı görünüpte dışarda kadına bakan erkeklerden değil çokk seviyorum kocacım seniii

bu kocana barkinim

evet medeni bi kocam var sokakta giymiyorumm düğünde giyiyorumm herkes gibi tatilde giyiyorumm kocası çok katı görünüpte dışarda kadına bakan erkeklerden değil çokk seviyorum kocacım seniii

benim kocişimm çok medeniidir ama tatilde filan giyenirim bikinimi filanda sorun deel ama sokakta giymem giyemem hiç tarzım da değil zaten gayet normal giyiniyorummm

benim karşıma minilerle çıkmayınn ben kocalarınıza benzememmm

barkinim sosyal hizmetlerde dahamı rahat olucak onun içinmi yer deqiştirmek istiyorsun..

kızlar hemen menümü yazıyım
sabah
1 bardak süt
1 yumurta
peynir
2 tuzsu etimek
salatalık
domates
öğle
yoğurt
zeytinyağlı pırasa
ara
1 elma 2 çilek
akşam
1 kase yayla çorbası
1 saat yürüdm 1 saatte dans ettim

sosyal hizmetler daha zorr ama devlete bağlı olduğu için tercihim bakalım hayırlısıı özeldeyim şuanda

Allah gönlüne göre versin cnm..

çok güzel ve hafif bir menü

Son düzenleme:
kızlar boqazlarım aniden kötüleşti 2 dakikadır iqneler batıyor acısı kulaklarıma kadar geliyorr..

Son düzenleme:
ben bugün gene fazla kaçırdım kaynanamın evde oluşu beni maf ediyo pofff

sabah domates yeşil soğan salata
yeşil çay 1.5 dilim ekmek

arada 1tane etiform mısır patlağı
mate çayı
öğlende 1 kaşık kavurma
ara 2 tane şekerpare pofff
akşamda karalaha yemedi ve gene biraz kavurma yoğur yedim

ohh maşallahyeme yeme bida cnm

neyin var cnm yaa takma herşeyiiii

oqlum 12 yaşında 6.sınıfa qidiyor vasat bir öqrenci kapasitesi belli bir yere kadar bugün öqretmeniyle konuştum oqlunuzun uzun bir öqrenim hayatı olmayabilir dedi çok üzüldüm o an sanki dünya başıma yıkıldı eve gelene kadar neler kurdum okuyamazsa nerde iş bulacak ya iştede çalışmayı sevmezse evlenince nasıl ev geçindirecek ya eşiylede anlaşmazlıları olursa diye hep kafamda kura kura eve geldim yüreqim sanki bayılıcak gibi iyi deqilim gözlerimden yaşlar akıyor durdurmak bile gelmiyo içimden..

Son düzenleme:

bu kadar takma sağlıkları yerinde olsunda her çocuğun kapasitesi var. yetenekleri vardırr veya onla konuş ne yapmak istiyo düşüncelerini sorun sakince bak benim oğlum 4 yaşına hiperaktif 5 dk konsantire oluyor derse her akşam ara ara ders çalışıyoruzz bazı yöntemler deneyin

anammm bi ara ben de bu topikte takiliodum ama in cin top oynuodu :26:
kimse bisey yazmiodu. bende ayrilmistim bu yuzden
simdi masallahi var beaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…