70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizde psikoloqtan randevu aldık sıramızı bekliyoruz götürücem bakalım inşallah bizde çözeriz..

içini ferah tut...ergenliğe geçiş döneminde yaşanıyor böyle durumlar,bizde aynı dönemlerden geçtik,bide annelerimizi dinlesek kimbilir onların ne fırtınalar koptu içlerinde acaba bizimle ilgili...insanın başına gelmeden yaşamadan bazı şeyler anlaşılmıyor kıymeti bilinmiyor...gör bak kısa sürede toparlıycak rahat ol bitanem

kızlar biraz kafanızı dağıtayım,veeeee meşur içtimamı vereyim
uyanınca(06.45)
2 günkurusu,1 bard.su
sabah(08.45)
1 kıymalı poça,1 bardak tamek kahvaltım meyve suyu
ara:yok bugün aşırı yoğundum işte
öğle(12.10)
1 pors. zeytinyağlı taze fasülye,az tavuk çorbası
ara(15.30)
1 kuru incir,form plus çay
akşam(18.15)
1 pors. fırında palamut buğulama,bol yeşil salata
gün boyu 3 lt. su ve bitki çayları...şu andada devam yatana kadar
SPOR(19.15):35 dk. 7.0 da yürüyüş,10 dk. eliptik bisiklet,70 mekik,40 ar tane sağ ve sol yan bacak hareketi

yorum varsa alayım fıstıklar

bugün yürüyüşü 60 dk. yapamadım çünkü dünkü plates dersinde cıcığım çıktı ya heryerim hamlamış ancak bukadar yapabildim yarında platese gidicem çok yüklenmek istemedim

Son düzenleme:

çıtırım döktürmüşsünnn gene maşallahhhhh

evet canim verdim ama daha bi on kilo daha versem iyi olacak ins burda verecegim o on kiloyuda darisi herkesin basina diyorum

hoşgeldin tatlımvericez anacım kiloları...bunları arkadaşların vede kaptanımızın dediği gibi kısa sürede almadıkki kısa sürede verelimyavaş ve kalıcı vede sağlıklı verip koruyarak ideal kilomuza inicez değilmi canımcımtekrar hoşgeldin

kızlar boqazlarım aniden kötüleşti 2 dakikadır iqneler batıyor acısı kulaklarıma kadar geliyorr..

tatlım amann hasta olacaksın hemen önlemini al ben sirke içiyorum bogazlarımı çok rahatlatır tavsiye edebilirim mikrop kırıcı özelliği var anacıım da yapardı

çıtırım döktürmüşsünnn gene maşallahhhhh

sabah poça var ama diğer öğünlerde dengeledim sanırım idare eder işte...senacımın dediği gibi hepimiz birer diyetisyen olduk çıktık ama fasaryadan değil kendi metabolizmasını tanıyıp ona göre davranan diyetisyenler

hosbulduk balim evet bende öyle dusunuyorum temmuza kadar bi bes kilo versem daha ne isterim

yaa sen beni kopartıyorsun çok yaşa emi..nerden buluyorsun bu lafları yaa .. fasarya
hadi bende kaçar iyi geceler

Bende bugun bunlari yedim bakalim nediyeceksiniz :18::18:

sabah:
bir bardak ilik limonlu su
20 dakika sonra bir kase müsli

ara: elma

öglen: corba ve salata

ara: yine bir elma

aksam: üc kasik makarna ve corba

VE SIMDI BIR KIWI YERIM BELKI

ve butun gun bol su ve bitki caylarim ( mate yesil cay rezene papatya form )

SIZCE NASIL ?????

Son düzenleme:

serpilim ben beğendim..
afeti devran olmana ramak kaldı

yaa sen beni kopartıyorsun çok yaşa emi..nerden buluyorsun bu lafları yaa .. fasarya
hadi bende kaçar iyi geceler

kız fenamı işte bak gece gece güldün gevşedin işte zaten senden cem yılmaz tarifesinde matine ücreti alcam haberin olsun canıminş.hep böyle gülsün yüzün tatlım

geneli güzel canım ama kalsiyum ve protein eksik gibi geldi bana :26:

sosyal hizmetlerin mülakatı içinnn bölümler açıklanmış çocuk gelişimi daha açıklanmamış ya offff :26: :26: :26:biran önce belli olsa mülakata gircekmiyim girmeyecekmiyimmmm

hakkında hayırlısı neyse o olsun bitanemhayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…