70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim evin bi de kötü yanı şu
odalara salondan geçilio eski tip evlerden
her yer aynı anda dağılıyor
gerçi bende çocuk yok daha ama eşim yetiyo sağolsun

benim boyunmda 1.70 canım
ben en son 58 kilo üniversitede görmüştüm :26:
o zaman bile çok zayıf değildim leğen kemiklerim izin vermiyodu 28 bedeb kot giyemedim hiç mesela
evlendiğimde de 63 yada 65 falandım
hedefim şimdilik 70
70den sonra da 60

günaydınn çıtırlarımmm ayyyy bahar geldi çok mutluyum yarabbim.bahar yorgunluğunu atmak için dans edin canlarım ben enerji doluyorum vallla

aynen cnmm ah şu leğen kemikleriiiii

kızlar pastanede çalışıyorum hiç yemiyosan günde bi tabak kurabiye birde açma yiyorum +yemekler neyapim yardım edinnnn..

kızlar pastanede çalışıyorum hiç yemiyosan günde bi tabak kurabiye birde açma yiyorum +yemekler neyapim yardım edinnnn..

çalıştığın yer çok sakatmış canım
bi kere şunu düşün o poçalar kurabiyeler yapılırken içlerine ne kadar çok yağ konuluyor
eski iş yerimde her sabah poça kemse vs yerdim taze taze sıcak sıcak mis gibi
ama bi gün poçayı peçetenin üzerine koydum işlerimi halledeyim dedim
bi süre sonra poçada ki yağ peçeteye çıktı ve midem bulnadı o görüntüden
sonra da yememeye başladım
sende iradeni kullanıp yememeye çalış canım

ohh maşalah naptın kız pastaneyide ye baribi ara bende açma hastasıydım sıcak sıcak alırdım ama vücuduna zarar be canım görmüyomusun kilo vermek için çabalıyoruz şimdi. evden bişeler götürüp yiyemzmisin meyve tam tahıllı ya da buğday ekmeğin arsına doyabileceğin şekilde bişeler koyup sandviç yapıp yesen yaza formda gireriz böylece

ben hep orantılı alırdım..
90-65-90 dım eskiden...
şu an yani en son geçen hafta ölçtüm..
99-75-99 ...
bu 75 doğumlardan bana kalan üç meleğimin armağanı bu arada...

eşime diyorum karnımı gerdirceğim..
he he diyor...
dalga geçiyor benle...
benimde amacım aslında zayıflamak ve karnımı eritmek...

ve aslında sporla kendimi germek...

canım inşallah sende verirsin.. boyumuz olduğundan aslında daha zayıf duruyorum
sende öylesindir..şu anki kilonu bile kaldırıyorsun..
ben 90 ı kaldırdım bebeğim..
o zamanda çok güzelsin derlerdi..

ama ne ifrat ne tefrit en iyisi itidal diyerek:
ortalama yolda ilerleyelim değil mi kızlar?

Canım aslında değiştir çalıştığın kurumu deyiveresim geldi..

Metabolizmalı hızlandıran çay var... Aynı zamanda tok tutuyor...
Onu iç yemeklerden önce...

İçin kıyılırsa yanında salatalık getir otur onu ye..
leblebi al kendine koy köşene ye açıktıkça...

Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su

Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.

Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)

sen orantılı almışsın canım
ben göbekten aldım bütün kiloyu o yüzden çok belli oluyo
gerçi az önce bi komşumuz iş yerine geldi bana zayıfladınız mı dedi çok mutlu oldum

sen orantılı almışsın canım
ben göbekten aldım bütün kiloyu o yüzden çok belli oluyo
gerçi az önce bi komşumuz iş yerine geldi bana zayıfladınız mı dedi çok mutlu oldum

çok sevindim canım yarın 76 yazarsın artık...
75 olduğunda farkı fark edeceksin....

GIRGIR cım bende bi tarif vereyim sana
diğer kızlarda yapmak isterse uygulaması çok kolay

her sabah aç karnına yapılıyor
10-15 tane maydanoz
1 yk kaşığı limon
1 bardak su
hepsini blendardan geçirip içiyosunuz
10 gün bayunda uygulayıp 1 hafta ara verip yapılabilir
1 ayda 1-1.5 kilo verirsiniz dedi tvde bu tarifi veren kişi
yanında biberiye çaıda içerseniz 2-2.5 kilo kadar verilebilir dedi

kızlar yeşim(green4)den haber aldım haftaya cuma kesın dönüş yapcakmıs hemde gecelerı bıle kötü ruh haliyle bızım motıvemızı bozmak ıstemedıgı ıcın gelmıyormus bilginize

aysebaharcım ıns ev konusunda hersey gonlunce olur Allah olmayanlarada nasıp etsın (amiiin)
birde bencede 58 az kız herkesı catır catır catlatmak nıyetın galıba masallah hırsına tekrardan

aysebaharcım ıns ev konusunda hersey gonlunce olur Allah olmayanlarada nasıp etsın (amiiin)
birde bencede 58 az kız herkesı catır catır catlatmak nıyetın galıba masallah hırsına tekrardan

Amin canım benim...
58 az derken daha mı düşeyim canım?
Anlayamadım orayı...
Ama benim hırslı olduğumu herkes bilir...
Küçükken de hep öyleydim..
23 nisanda, "yurtdışından geldim ve Türkçem yok" düşüncesiyle bana şiir okutmayan öğretmenime inat tüm çocukların şiirlerini ezberlemiş ertesi gün ona okumuştum..
utanmıştı kadıncağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…