ay canım benim allah razı olsun senden hiç böyle bişe duymamıştım işe madem yarıyor nerden alabilirim zayıfladıkça sana dua ederim hayatım
kızlar platesten yeni geldim bu hoca manyak yahu...gene cıcığımızı çıkardıki en iyi yapan 2 kişiden biriyim ama genede mahvoldum
neyse menümü vereyim
uyanınca(06.45)
2 günkurusu,1 bardak su
sabah(08.40)
yarım poça,1 bardak tamek kahvaltım meyve suyu,1 bardak form plus çay
ara(10.15)
3 badem,2 ceviz,3 kuru üzüm
öğle(12,10)
yarım pors. domates soslu makarna,1 pors. çoban salata
ara(15.15)
1 kuru incir,3 fındık
akşam(20.00)
2 baş kuru soğan(akşam kociş yandı),2 domates,1 kase yoğurt,çeyrek tavuk göğüs haşlama
ara(22 civarı)
1 bardak süt(çubuk tarçınlı),3 altın çilek
gün boyu 2.5 lt. su,bitki çayları ve 2 bardak yeşil çay...suya devam ederim
SPOR(18-19 arası):hoca eşliğinde plates ve step kursu
nasıl ???????
bendede hem sauna şort hemde sauna eşofmanı var ama ben sadece eşofmanı kullanıyorum ...yürüme bandına çıkmadan eşofmanı giyiyorum (ama bu aralar sadece altını giyiyorum hava ısındı ya felaket bunaltıyor) felaket terletiyor ve benim basen kalça ölçümü bayağı azalttı ,haftasonu iş yaparkende giyiyorum aynı etkiyi yapıyor artı selülitleride azalttı...gittigidiyordan sipariş ettim ikisinide...eşofmanın üstünü giymeden önce uzun kollu penye tişört giyin yoksa kollardan akıyor diğer türlü penye teri çekiyor
ben termal eşofmanı duymuştum ama hiç almadım yürüme bandına çıkıyorum bnde bacaklarımda hiç ter yok ama sırtımda boynumda ter oluyor:44:alıyım bi tane selülitten bol ne var bende bi de kalınlık
çıtırım döktürmüşsünn geneee süpersinnnn
bende bayağı bir farkettirdi canım hem bacaklarım inceldi hem kalçam hemde basenlerim...diyorum ya 60 kg.ken giydiğim pantolonlarım şu anki kilomla çok rahat oluyor...bi tavsiye suyu birazdaha çoğaltıcaksın çünkü ter ve ısı yoluyla yağ yaktığı için suyu çoğaltıcaksınki yağlar idrar yoluyla atılsın bide vücudun eksilen su miktarını yerine koyasın tamam tatlişkom
nerelerdesin be aşkım valla özlettin kendiniyorum için sağol canım bişeyler yapıyom inşallah semeresini görürüz:26::26:yoksa bu kadar emek puffffff diye uçar
denk gelemedikkkk sohbeteee özlersinn tabi beniiiemeğini 90-60-90 olarak görcennn
Günaydın kızlar... İçim böyle kıpır kıpır... Eşim ev alacak... Dua edin kızlar da evi alalım. Hayırlısıyla oturduğum evi satmak nasip etsin Allah...
Bu evim küçüktü. Üç çocuktan sonra farz olmuştu yeni ev bakmak bize..
Evi değiştirecek ya.. Dün eşim "arabayı da satar bir dönem öyle idare ederiz" dedi..
Kızlar sıra bana geliyor..(Allah korusun tabiii) Ama ben önlemimi aldım...
Zayıflayacağım... Çok değil 58 e razıyım...
Dün bana olmayan ve sandığa kaldırdığım kıyafetlerime baktım.. Evlendikten sonra aldığım beyaz uzun bir gömleğim vardı belden oturtmalı.. Ben kalçayı genelde kapalı severim de..Onu giydim... Oldu aslında..Yakıştı da.. Oturdum ağladım... Hüzünlendim galiba...
Allah bize en kısa zamanda bu yağlardan kurtarsın kızlar.. Çok özledim eski kıyafetlerimi..
Artık kızlarım giyer demiştim kaldırırken sandığa.. Şimdi ben giyeceğim diyorum..
HAYIRLISI OLSUN İNŞ. aLLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİNN
İNSAN NASILDA SEVİNİYO ESKİLERİN İÇİNE GİRİNCE BENDE ARTIK ESKİLERİMİN İÇİNE GİRBİLİYORUM BİRAZ GÖBİŞ KALDI HEP DAĞITTIM KIYAFETLERİMİ ŞİMDİ ÇOK PİŞMAN OLDUM NEYSE OLAN OLDU ARTIK YAPCAK BİŞEY YOK GARDROP YENİLENCEK NEDE OLSA
kızlar pastanede çalışıyorum hiç yemiyosan günde bi tabak kurabiye birde açma yiyorum +yemekler neyapim yardım edinnnn..
yemekte mantı var napcam ben ya:95::84::18:
senacim bana da bir ogretmen tanidigimiz sen unv yi kazanamazsin dedi yolda karsisinda basladim aglamaya.ortaokulda zayifim da vardi .sonra bir azim bir hirs oldu bende 5 ay calistim oss ye.mesela ingilizce de 100 soruda 4 yanlisla ingilizce ogretmenligini kazandim.seni okuyunca kendi halim geldi gozumun onune..sen dua et yardimci ol guzel yerlere gelir yavrun ins.bu arada ben motivasyonsuz,moralsizim cok.buraya girip biseyler bile yazamadim coktandir.o kadar kilo verdim simdi takildim kaldim.canim hicbisey yapmak istemiyor..ne zamandirr 75 im...insallah toparlanirim ve araniza katilirim....
Bu arada akşam için fırında kabak mücver yaptım
Mercimek çorbası
Bol salata
Sarımsaklı yoğurt....
Turşu ve közlenmiş kırmızı biber...
benim adam az sonra gelir kızlar..
Anca gece girerim..
Öptüm sizleri....
kızlar trendy21 arkadasımızdan haber varmı gırmıyor sadece cumabıldırımını görmustum heralde tasınma ıslerıyle ugrasıyor:26:
ölsem genetik olarak o ölçülere gelemem bel 78 de takıldı basen 100de takıldı ...ideal sağlıklı kiloma ineyimde fazlasında gözüm yok bide koruma programına bi geçsek
peki nerden bulabilirim o taytlari ben avusturyada yasiyom ama yazin gelecek ins izine ozaman alirim benim de bacaklar massalahi var yani önce belli olmuyodu ama simdi zayifladikca göbek gidiyo bacak ortaya cikmaya basladi :2::2::2::2::2:
bende öle olamma iri kemikliyim legen kemikleirm geniş zatennnevettt kilolar gitsinnn koruyalımmmmm
kız bende alıyım almayım arası düşünüyodum bu eşofmanııı o kadar etki etti demekkk
ay canım benim allah razı olsun senden hiç böyle bişe duymamıştım işe madem yarıyor nerden alabilirim zayıfladıkça sana dua ederim hayatım
KAPTANIIIIIMMMMMMM
nasılsın keyifler ne alemde oğluşun nasıl sen nasılsın...beni soracak olursan ellerinden öperim sağlığına duacıyım,orada havalar nasıl burada yağmur var seni tanıyan herkesin selamları vareskiden böyle mektup yazardık kuşum hatırladınmı cep telefonlar bukadar yokken sabit telefonlar azken hatırlıyonmu guuuuuu yaş kaçtıki:26::26:
slm kızlarrrsabah uyuyup kalmışız koçiş işe ben kursa rötarlı gittik o yüzden sabah girip günaydın diyemedim özürr diyet açısından kötü birgündü kursta yine bizim kızlar döktürmüşler birinin yaptıqından tatmasam darılıyor onunkini tatsam öbürü gönül koyuyor ipin ucu kaçtı anlıcanız buda yetmiyormuş gibi akşam koçiş 1 dilim baklava yedirdi bana hemde zorlaa :84:
menüm
kahvaltı
1 bardak su
müsli
ara
1 yeşil elma
öqlen
1 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kurabiye
1 ısırık simit
yarım poça
1 kaşık yoqurtlu pancar salatası
form çayı
lipton form plus
ara
yok
akşam
mantarlı tavuk sote
bergamut aromalı yeşilçay
ara
1 dilim baklava
kayısılı form
2.5 litre su..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?