70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım benim allah razı olsun senden hiç böyle bişe duymamıştım işe madem yarıyor nerden alabilirim zayıfladıkça sana dua ederim hayatım

bendede hem sauna şort hemde sauna eşofmanı var ama ben sadece eşofmanı kullanıyorum ...yürüme bandına çıkmadan eşofmanı giyiyorum (ama bu aralar sadece altını giyiyorum hava ısındı ya felaket bunaltıyor) felaket terletiyor ve benim basen kalça ölçümü bayağı azalttı ,haftasonu iş yaparkende giyiyorum aynı etkiyi yapıyor artı selülitleride azalttı...gittigidiyordan sipariş ettim ikisinide...eşofmanın üstünü giymeden önce uzun kollu penye tişört giyin yoksa kollardan akıyor diğer türlü penye teri çekiyor

kızlar platesten yeni geldim bu hoca manyak yahu...gene cıcığımızı çıkardıki en iyi yapan 2 kişiden biriyim ama genede mahvoldum
neyse menümü vereyim
uyanınca(06.45)
2 günkurusu,1 bardak su
sabah(08.40)
yarım poça,1 bardak tamek kahvaltım meyve suyu,1 bardak form plus çay
ara(10.15)
3 badem,2 ceviz,3 kuru üzüm
öğle(12,10)
yarım pors. domates soslu makarna,1 pors. çoban salata
ara(15.15)
1 kuru incir,3 fındık
akşam(20.00)
2 baş kuru soğan(akşam kociş yandı),2 domates,1 kase yoğurt,çeyrek tavuk göğüs haşlama
ara(22 civarı)
1 bardak süt(çubuk tarçınlı),3 altın çilek
gün boyu 2.5 lt. su,bitki çayları ve 2 bardak yeşil çay...suya devam ederim
SPOR(18-19 arası):hoca eşliğinde plates ve step kursu

nasıl ???????

Son düzenleme:

çıtırım döktürmüşsünn geneee süpersinnnn

ben termal eşofmanı duymuştum ama hiç almadım yürüme bandına çıkıyorum bnde bacaklarımda hiç ter yok ama sırtımda boynumda ter oluyor:44:alıyım bi tane selülitten bol ne var bende bi de kalınlık

bende bayağı bir farkettirdi canım hem bacaklarım inceldi hem kalçam hemde basenlerim...diyorum ya 60 kg.ken giydiğim pantolonlarım şu anki kilomla çok rahat oluyor...bi tavsiye suyu birazdaha çoğaltıcaksın çünkü ter ve ısı yoluyla yağ yaktığı için suyu çoğaltıcaksınki yağlar idrar yoluyla atılsın bide vücudun eksilen su miktarını yerine koyasın tamam tatlişkom

Slm kızlar beni hatırladınız mi kusura bakmayın bir hafta bu topige geldim sonra vakit bulamadım 3.takımda da yazıyorum da bi bakim ve haber verim dedim ben yarim kilo daha verirsem eğer 69 olucam çoook az kaldı

tamam tatlişkomyarın sipariş vercem eşofmanıyla taytı buldum internetten taytta şu bisikletçilerin gydiği kalın spor taytlardan değişe değişe kullancam anamada giydirip zayıflatcam gerçi kadında ufak bi göbek var ama olsun gitsin dimi kuşum

denk gelemedikkkk sohbeteee özlersinn tabi beniii emeğini 90-60-90 olarak görcennn

ölsem genetik olarak o ölçülere gelemem bel 78 de takıldı basen 100de takıldı ...ideal sağlıklı kiloma ineyimde fazlasında gözüm yok bide koruma programına bi geçsek

Rabbim gönlünüze ve bütçenize göre hayırlı bir ev nasip etsin cnm olmayanlarada ev alma imkanı versin Rabbim onun mülkü sonsuz istersek verir..

aynen canım yaa bende sen gitti hep daqıttım kendimden öylesine ümidimi kesmiştimki asla birdaha o kıyafetleri giyebileceqimi düşünezdim gerçi yine giyemicekmişim onlar 46 bedendi ben şuan 42 giyiyomm

kızlar pastanede çalışıyorum hiç yemiyosan günde bi tabak kurabiye birde açma yiyorum +yemekler neyapim yardım edinnnn..

ıyyyyy kimbilir nasıl yapıyrolar eelrini yıkıyorlarmı terlerimi akıyor içine ıyy ıyyyyyy...

yemekte mantı var napcam ben ya :95::84::18:

hiç şansın yok yiceksin

yokluqunun farkındayım cnm ama açıkcası gelmediqine kırıldım yeşimde aynısını yaptı kilo aldım diye çekti gitti biz burda bir aileyiz alsakta versekte her halimizle burda olmalıyız herşeyin altından beraber kalkmalıyız yanlışmı düşünüyorum cnm..

bende geliyimmi

kızlar trendy21 arkadasımızdan haber varmı gırmıyor sadece cumabıldırımını görmustum heralde tasınma ıslerıyle ugrasıyor:26:

canım triendy21 arkadaşımız yeni evine taşındıqı için interneti daha açılmadı bildirimlerini yapmak için başka biyerden giriyor net açılır açılmaz aramızda olucak cnm..

KAPTANIIIIIMMMMMMM
nasılsın keyifler ne alemde oğluşun nasıl sen nasılsın...beni soracak olursan ellerinden öperim sağlığına duacıyım,orada havalar nasıl burada yağmur var seni tanıyan herkesin selamları vareskiden böyle mektup yazardık kuşum hatırladınmı cep telefonlar bukadar yokken sabit telefonlar azken hatırlıyonmu guuuuuu yaş kaçtıki:26::26:

Son düzenleme:
ölsem genetik olarak o ölçülere gelemem bel 78 de takıldı basen 100de takıldı ...ideal sağlıklı kiloma ineyimde fazlasında gözüm yok bide koruma programına bi geçsek

bende öle olamma iri kemikliyim legen kemikleirm geniş zatennn evettt kilolar gitsinnn koruyalımmmmm
kız bende alıyım almayım arası düşünüyodum bu eşofmanııı o kadar etki etti demekkk

slm kızlarrr sabah uyuyup kalmışız koçiş işe ben kursa rötarlı gittik o yüzden sabah girip günaydın diyemedim özürr diyet açısından kötü birgündü kursta yine bizim kızlar döktürmüşler birinin yaptıqından tatmasam darılıyor onunkini tatsam öbürü gönül koyuyor ipin ucu kaçtı anlıcanız buda yetmiyormuş gibi akşam koçiş 1 dilim baklava yedirdi bana hemde zorlaa :84:

menüm
kahvaltı
1 bardak su
müsli

ara
1 yeşil elma

öqlen
1 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kurabiye
1 ısırık simit
yarım poça
1 kaşık yoqurtlu pancar salatası
form çayı
lipton form plus

ara
yok

akşam
mantarlı tavuk sote
bergamut aromalı yeşilçay

ara
1 dilim baklava
kayısılı form

2.5 litre su..

peki nerden bulabilirim o taytlari ben avusturyada yasiyom ama yazin gelecek ins izine ozaman alirim benim de bacaklar massalahi var yani önce belli olmuyodu ama simdi zayifladikca göbek gidiyo bacak ortaya cikmaya basladi :2::2::2::2::2:

canım internetten sipariş edebilirsin
yazın burdan almak istersende spor malzemelri satan yerlerde var
ankaraya geleceksen direk bi pasaj söyleyeyim ordan al canım

napıyonuz tatlılarımmm ben geldimmm.keyifler yerinde heralde.senacımm nasılsın canım moralin düzeldi mi tatlımmmm??

bende öle olamma iri kemikliyim legen kemikleirm geniş zatennn evettt kilolar gitsinnn koruyalımmmmm
kız bende alıyım almayım arası düşünüyodum bu eşofmanııı o kadar etki etti demekkk

evet etti canım her ayın 4 ünde ölçümlerimi yapıyorum pazartesi ölçü günüm yenilerini yazarım ...ama bunu herkes söylüyor beden özelliklede kalça bölgen bacak üstlerin çok küçüldü diye bide benim boy sen gibi değil 1.62 cm.düşün yani ama kalça kemiklerim senin dediğin gibi geniş kendimi yırtsamda 90 asla olmazbunada şükür ilk eşofmanı giymeye başladığımda kasımdı ve kalça ölçüm 112 cm. idi şu an 100 cm. gerisini sen düşün

sondan başlıyım cnm yaş 36 o mektupları çok iyi hatırlıyorum okul yıllarımda birsürü mektup arkadaşım vardı iyiym çok şükür ama bugün isteqim dışında yemek zorunda kaldıqım için çok üzgünüm yarın bildirim günü kursun perşembe günü olması bildiriminde cuma olması beni mahvediyor bakalım yarın baskülde nasıl bir süprizle karşılaşıcam..

üzülme canımmm sen eritirsin onları hem daha kendini toplaman lazımm.yyee yarasın ama yağ değil vitamin olsun bitanemm.:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…