Canım aslında değiştir çalıştığın kurumu deyiveresim geldi..
Metabolizmalı hızlandıran çay var... Aynı zamanda tok tutuyor...
Onu iç yemeklerden önce...
İçin kıyılırsa yanında salatalık getir otur onu ye..
leblebi al kendine koy köşene ye açıktıkça...
Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.
Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)
yemekte mantı var napcam ben ya:95::84::18:
Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
Elma ve limon yıkanır, kabuklarıyla dörde bölünür. Diğer malzemelerle birlikte bir tencereye alınır. Su 1.5 lt oluncaya yani yarıya ininceye kadar kaynatılır.(yarıya indiğini anlamak için önce 1,5 lt suyu malzemelere ekleyin tenceredeki seviyeye bakın -kaynatma işlemini göz kararı bu seviyede su kalıncaya kadar yapacaksınız- sonra kalan 1,5 lt.yi ekleyin) Tel süzgeçten geçirilerek süzülür. Elma ve limonlar süzme işlemi sırasında- hatta ben kaynama sırasında eziyorum- iyice ezilmeli ancak tane karabiberleri ezmeyin yoksa çayın çok yakıcı bir tadı olur.
Bu çay buzdolabında iki gün saklanabiliyor. Yemeklerden bir saat önce bir bardak olmak üzere günde üç bardak soğuk olarak içiliyor. Ben yeni hazırladığımda bir bardak da sıcak olarak içiyorum :)
canim faydasini görüyormusun sende baya kilo vermissin azmine hayran kaldim yani darisi bana
ben bunu yapıyordum ama malzemeleri hiç ezmedim.sadece düdüklüde haşlıyordum tadı çok güzel oluyor.ezildiğini yeni duydum acaba yanlışmı yaptım ne
Valla sana ne denır bılmıyorum artık bravo
az derken boyuna göre 58 az gıbı geldı bana daha da zayıflarsan 0 beden olursun kız ben mesela boyum 1.70 ama kemıklıyım oyzuden kılomdan fazla dururum yanı.58 olsam bılmıyorum nasıl olurum hıc olmadım bende sempatık gıbı evlenırken 63 cıvarıydım 62 olursam ben daha bısey ıstemem heralde
canım inş güzelbi evin olur.üçük ev kötü oluyor gerçekten.biz de geçen yaz aldık biz de arabayı sattık ama çokk zor gııı arabasızlık.ayrıca maşallah çok güzel kilo veriyosun tatlım.ben bu hafta kaçırdım yaaa inş yermde sayarım sadeceGünaydın kızlar... İçim böyle kıpır kıpır... Eşim ev alacak... Dua edin kızlar da evi alalım. Hayırlısıyla oturduğum evi satmak nasip etsin Allah...
Bu evim küçüktü. Üç çocuktan sonra farz olmuştu yeni ev bakmak bize..
Evi değiştirecek ya.. Dün eşim "arabayı da satar bir dönem öyle idare ederiz" dedi..
Kızlar sıra bana geliyor..(Allah korusun tabiii) Ama ben önlemimi aldım...
Zayıflayacağım... Çok değil 58 e razıyım...
Dün bana olmayan ve sandığa kaldırdığım kıyafetlerime baktım.. Evlendikten sonra aldığım beyaz uzun bir gömleğim vardı belden oturtmalı.. Ben kalçayı genelde kapalı severim de..Onu giydim... Oldu aslında..Yakıştı da.. Oturdum ağladım... Hüzünlendim galiba...
Allah bize en kısa zamanda bu yağlardan kurtarsın kızlar.. Çok özledim eski kıyafetlerimi..
Artık kızlarım giyer demiştim kaldırırken sandığa.. Şimdi ben giyeceğim diyorum..
kızlar pastanede çalışıyorum hiç yemiyosan günde bi tabak kurabiye birde açma yiyorum +yemekler neyapim yardım edinnnn..
oqlum 12 yaşında 6.sınıfa qidiyor vasat bir öqrenci kapasitesi belli bir yere kadar bugün öqretmeniyle konuştum oqlunuzun uzun bir öqrenim hayatı olmayabilir dedi çok üzüldüm o an sanki dünya başıma yıkıldı eve gelene kadar neler kurdum okuyamazsa nerde iş bulacak ya iştede çalışmayı sevmezse evlenince nasıl ev geçindirecek ya eşiylede anlaşmazlıları olursa diye hep kafamda kura kura eve geldim yüreqim sanki bayılıcak gibi iyi deqilim gözlerimden yaşlar akıyor durdurmak bile gelmiyo içimden..
Malzemeler:
- 1 elma (kabuklu)
- 1 limon
- 1 tane çubuk tarçın
- 5-6 tane karanfil
- 3 lt su
bu arada menümü yazayım
sabah
1 bardak süt
1 yumurta
peynir
salatalık
ara
2 dilim ananas
öğle
kızarmış tavuk
2 dilim beyaz ekmek:18:
akşam hiç bişe yemicem sınırımı aştım
canım inş güzelbi evin olur.üçük ev kötü oluyor gerçekten.biz de geçen yaz aldık biz de arabayı sattık ama çokk zor gııı arabasızlık.ayrıca maşallah çok güzel kilo veriyosun tatlım.ben bu hafta kaçırdım yaaa inş yermde sayarım sadece
canım yanına bişeyle al.sebze yemeği meyve sebze.bol su iç çay bitki çayları iç.
merhabalar,
Kizlar sizin boyunuz ne guzel yaaa, 1.70.ler falan, benim boyum 162 cok kisayim, sulalede en kisa benim, ben evlendigimde 48 kiloydum, 13.5 yillik evliyim, iki oglum var, ve kisin en son 80 kiloyu gordum, biraz dikkat etmeye basladim, 78 ile buraya basladim,29 yasindayim, su anda 73 oldum 2 bucuk ayda anca bu kadar gitti, daha fazla vermek istiyorum, bu hafta biraz daha kendimi tutuyorum, 17 nisana kadar 3 kilo vermek istiyorum aslinda haziranin 15 ine kadar 60 olmak hedefim, esimde bana destek veriyor, ne istersem aliyor, sadece zayiflama ilaclarina cok karsi, eliptik bisiklet aldi, yuruyus bandi aldi, sauna esofman aldi, en sonda termal sort aldi, bazen gaza geliyorum cok guzel kullaniyorum bazende yanliz canim birsey yapmak istemiyor, bir kac tane arkadasima soyledim ama eve gelmediler hergun, bakalim havalar isiniyor, deniz kenarinda yuruyecegiz nasip olursa bakalim insallah hedefime ulasirim allah bir mani vermezse, hepimize allah yardim etsin, gayretimiz azmimiz eksik olmasin....
canım daha ne istiyorsun bak ne güzel aletlerin var al birini tv karşısına başla aç müziği kıvır koş.benim ööle biimkanım yok çok pahalı ve şuan için alamam.ben de mayısta spor salonuna gidicem inş.bak ikanların çok güel sakın yalnızım diye düşünme biz varızya kıııı.bizi karşında düşün konuş bi yandan da bisiklete binnnmerhabalar,
Kizlar sizin boyunuz ne guzel yaaa, 1.70.ler falan, benim boyum 162 cok kisayim, sulalede en kisa benim, ben evlendigimde 48 kiloydum, 13.5 yillik evliyim, iki oglum var, ve kisin en son 80 kiloyu gordum, biraz dikkat etmeye basladim, 78 ile buraya basladim,29 yasindayim, su anda 73 oldum 2 bucuk ayda anca bu kadar gitti, daha fazla vermek istiyorum, bu hafta biraz daha kendimi tutuyorum, 17 nisana kadar 3 kilo vermek istiyorum aslinda haziranin 15 ine kadar 60 olmak hedefim, esimde bana destek veriyor, ne istersem aliyor, sadece zayiflama ilaclarina cok karsi, eliptik bisiklet aldi, yuruyus bandi aldi, sauna esofman aldi, en sonda termal sort aldi, bazen gaza geliyorum cok guzel kullaniyorum bazende yanliz canim birsey yapmak istemiyor, bir kac tane arkadasima soyledim ama eve gelmediler hergun, bakalim havalar isiniyor, deniz kenarinda yuruyecegiz nasip olursa bakalim insallah hedefime ulasirim allah bir mani vermezse, hepimize allah yardim etsin, gayretimiz azmimiz eksik olmasin....
canım bence çok değil..
hele arada yediğin ananas için günde 1/3 yeniyor sen 2 dilim yemişsin ne ala..
tavuk öğlen yediğin için kurtardın paçayı..
keşke haşlama olsaymış...
araba şart canım ya...
Ay inşallah seher ikimizde alırız şöyle gıcır gıcır arabaları....
evin kaç metre kare canım benim 100 gibi...
Canım 162 ortalama bir boy Türkiye standartlarında...
Öyle deme kendine...
Benim eşimde ilaçlara karşı..
Ben bu foruma üye olmadan önce eşimden gizli
3 kutu sipariş vermek üzereydim ki; eşim kredi kartlarını aldı benden ...
Hissetmiş adam..
Demiş bu lohusa bunalımda...
Sonra konuştuk...Anladım konuşunca henüz erken...
ve nerdeyse sütüm kesilecekken geri geldi...
Benimki de destek oluyor..
Aktardan ne istedimse aldı..
Ben alet almıştım ilk doğumumda..
Ab rocket mıdır nedir...
Belim ağrıdığından yapamadım...
Plates toplarım lastiklerim var...
Rengarenk.. Twistim var..
Ben bu eşofmanlara inanmıyorum etkisi var mı canım?
canım bence çok değil..
hele arada yediğin ananas için günde 1/3 yeniyor sen 2 dilim yemişsin ne ala..
tavuk öğlen yediğin için kurtardın paçayı..
keşke haşlama olsaymış...
haklısın canım ama kan şekerimi meyvelerle toplamaya çalışıyorum abarttım biraz bida bu kadar fazla yemem pişman oldum zaten hele ekmek yedim bidekendimi cezalandırdım 1 saat yürüdüm 50 mekik çektim bida böyle bişe yaparsam sporu yarımsaat daha uzatıcam
aysebahar
o eşofmanları bilmiyorum da
şu termal taytlar varya onlar süper işe yarıyor
onlar piyasada meşhur olmadan önce abim sporcu olduğu için antrenmanlarda giyerdi
bi tanesi yıpranmış atacaktı ben kaptım hemen bi deneyeyim diye
onunla yürümeye başladım
sana şu kadar söyleyeyim ter bacaklarımdan aktı resmen
simitlerim falan gözle görünür halde azaldı
kalçalı bayanlar için harika bi çözüm bence
umutsuzvaka
bak sen diyodun kalçalarım var diye
termal taytları giyerek spor yaparsan daha etkili olur tatlım
ay canım benim allah razı olsun senden hiç böyle bişe duymamıştım işe madem yarıyor nerden alabilirim zayıfladıkça sana dua ederim hayatımaysebahar
o eşofmanları bilmiyorum da
şu termal taytlar varya onlar süper işe yarıyor
onlar piyasada meşhur olmadan önce abim sporcu olduğu için antrenmanlarda giyerdi
bi tanesi yıpranmış atacaktı ben kaptım hemen bi deneyeyim diye
onunla yürümeye başladım
sana şu kadar söyleyeyim ter bacaklarımdan aktı resmen
simitlerim falan gözle görünür halde azaldı
kalçalı bayanlar için harika bi çözüm bence
umutsuzvaka
bak sen diyodun kalçalarım var diye
termal taytları giyerek spor yaparsan daha etkili olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?