merhaba
77.2 kg olmuşum. en son 72 lerde falandım nasılda kolay alıyorum pat diye yaaabeni de alın aranıza bu sabah yürüyüşe çıktım sonra kahvaltıda kızarmış ekmek peynir zeytin yedim ve şekerli çay içtim evet çünkü şekerden ve çaydan vazgeçemiyorum içmezsem başım ağrıyor. yeşil çay da aldım dün. bugun başlıycam içmeye inşallah birde elmalı zayıflama kürünü deniyorum. her türlü önerinize açığım arkadaşlar
kız fenamı işte bak gece gece güldün gevşedin işte zaten senden cem yılmaz tarifesinde matine ücreti alcam haberin olsun canıminş.hep böyle gülsün yüzün tatlım
selam kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,
Bugun bel agrimda degisiklik olmadi, cok agrim var, sabah sanki daha iyiydim ama vakit gectikce agrilarim artti, bir arkadasimin evinde mevlut vardi oraya gittim, uzun zamadir gormedigim iki arkadasimi gordum ve ve ve bana ne dediler biliyormusunuz, yuzun kucucuk kalmis cok zayiflamissin dediler :))) cok mutluyum,
Bugun yediklerime gelelim,
Saat oglen 1 gibi
5-6 tane kara lahana sarmasi,
1 kasik etli pilav,
1 dilim borek,
Yesil salata,
Bir dilim biskuvili pasta,
2 buyuk kupa sicak su,
Eve gelirken yuruyerek geldim, yediklerim erisin diye,
4 km kadar..
Eve gelincd bir bardak form cay,
Aksam 8 gibi uzum,
Gun boyu 3 lt su.....
Kızlarr günaydın dün kacamak yapmadım yanı aburcubur yemedım hıc belkı yemekten bıraz kacmıs olabılır am afazla deıl yanı ıns yarına azda olsa gramlar gıder bendenbende bır bahar yorgunlugu var kzılar atamıyorum üstümden dün 20 dk yürüyüş yaptım eve geldım yemek yaptım cocukla ılgılendım fılan derken 8 de bı agırlık coktu yanı uyku yorgunluk anlatamam yattım ama gerı kalktım oglanı uyutamayınca esım ben uyuttum saat 9:30 oldu ben uyuyana kadar bende bel fıtıgı var ondan mı boyle azcık bıle yürüsem agrım oluyor of ya
Kızlarr günaydın dün kacamak yapmadım yanı aburcubur yemedım hıc belkı yemekten bıraz kacmıs olabılır am afazla deıl yanı ıns yarına azda olsa gramlar gıder bendenbende bır bahar yorgunlugu var kzılar atamıyorum üstümden dün 20 dk yürüyüş yaptım eve geldım yemek yaptım cocukla ılgılendım fılan derken 8 de bı agırlık coktu yanı uyku yorgunluk anlatamam yattım ama gerı kalktım oglanı uyutamayınca esım ben uyuttum saat 9:30 oldu ben uyuyana kadar bende bel fıtıgı var ondan mı boyle azcık bıle yürüsem agrım oluyor of ya
heyhoootttttttttt işte budur çok güzel bir söz hepimiz diyetisyeniizzzzzzz doktorlara boşuna para saymayın biz beleş söylüyozzzz herşeyiii
sadece onunla sınırlı kalma canım bitki çayı iç bolbol bak mesela from çaylarının hepsini al doqadan form kayısılı form lipton form plus bunlar çok lezzetli çaylar hem ödem söküyor hemde wc olayını çözüyor ben bu çayları içerken çikolata yiyormuş gibi keyif alıyorum her öqün başka birirni iç hade bakemm doqru marketee
sakınnnnnekmeyi kesinlikle yemen gerekiyor içinde bize lazım olan çok faydalı mineraller ve vitaminler var özellikle tam buqday ekmeqi ve tam yada öok tahıllı ekmek tüket biri bitince diqwrini al dönüşümlü ye ben hep öyle yapıyorum kahvaltıda 2 dilim ekmeqin mutlaka olsun bak görücem menülerini yakın takibe alıcam 2 dilim ekmek kahvaltıda mutlaka görücem ona göree
kıss hava süper ama yanına hırka al akşam sabah serin oluyor baksana madem buraya geliyosun istanbulda olanlar buluşalım ne dersiniz zeytinburnunda olıvıum center var büyük bir alışveriş merkezi orada bişeyler yeriz gezeriz hem etrafında çok uygun kıyafet satan bi yer var ayakkabıcıda çok ucuz geçen yaz 3.5 a ayakkabı aldım tüm yaz giydim hadi bakalım toplanalım ner dersiniz
hava süper canımmm
mevsimlik şeyler getir :) akşamları serin olabliyo biraz
Günaydın kızlar... İçim böyle kıpır kıpır... Eşim ev alacak... Dua edin kızlar da evi alalım. Hayırlısıyla oturduğum evi satmak nasip etsin Allah...
Bu evim küçüktü. Üç çocuktan sonra farz olmuştu yeni ev bakmak bize..
Evi değiştirecek ya.. Dün eşim "arabayı da satar bir dönem öyle idare ederiz" dedi..
Kızlar sıra bana geliyor..(Allah korusun tabiii) Ama ben önlemimi aldım...
Zayıflayacağım... Çok değil 58 e razıyım...
Dün bana olmayan ve sandığa kaldırdığım kıyafetlerime baktım.. Evlendikten sonra aldığım beyaz uzun bir gömleğim vardı belden oturtmalı.. Ben kalçayı genelde kapalı severim de..Onu giydim... Oldu aslında..Yakıştı da.. Oturdum ağladım... Hüzünlendim galiba...
Allah bize en kısa zamanda bu yağlardan kurtarsın kızlar.. Çok özledim eski kıyafetlerimi..
Artık kızlarım giyer demiştim kaldırırken sandığa.. Şimdi ben giyeceğim diyorum..
HAYIRLISI OLSUN İNŞ. aLLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİNNGünaydın kızlar... İçim böyle kıpır kıpır... Eşim ev alacak... Dua edin kızlar da evi alalım. Hayırlısıyla oturduğum evi satmak nasip etsin Allah...
Evi değiştirecek ya.. Dün eşim "arabayı da satar bir dönem öyle idare ederiz" dedi..
Dün bana olmayan ve sandığa kaldırdığım kıyafetlerime baktım.. Evlendikten sonra aldığım beyaz uzun bir gömleğim vardı belden oturtmalı.. Ben kalçayı genelde kapalı severim de..Onu giydim... Oldu aslında..Yakıştı da.. Oturdum ağladım... Hüzünlendim galiba...
Allah bize en kısa zamanda bu yağlardan kurtarsın kızlar.. Çok özledim eski kıyafetlerimi..
Artık kızlarım giyer demiştim kaldırırken sandığa.. Şimdi ben giyeceğim diyorum..
ay cnm hayırlısıyla inşş güzel bir evin olur mutlu huzurlu sağlıklı oturmayı nasip etsin allahımmm
çıkarın kızlarrr sandıktaki dipte köşedekiii kıyafetlerii onlar bizimmm giycez geri onlarıııı maşallah cnm
HAYIRLISI OLSUN İNŞ. aLLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİNN
İNSAN NASILDA SEVİNİYO ESKİLERİN İÇİNE GİRİNCE BENDE ARTIK ESKİLERİMİN İÇİNE GİRBİLİYORUM BİRAZ GÖBİŞ KALDI HEP DAĞITTIM KIYAFETLERİMİ ŞİMDİ ÇOK PİŞMAN OLDUM NEYSE OLAN OLDU ARTIK YAPCAK BİŞEY YOK GARDROP YENİLENCEK NEDE OLSA
Günaydın kızlar... İçim böyle kıpır kıpır... Eşim ev alacak... Dua edin kızlar da evi alalım. Hayırlısıyla oturduğum evi satmak nasip etsin Allah...
canım hayırlısı olsun
inşallah gönlüne göre bi evin olur
küçük ev hakkaten sıkıntı
kilolarında ne güzel gitmiş tatlım az kalmış hedefine
boyun kaç canım senin 58 az gibi geldi de bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?