70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de çay delisiyim. Bir hafta boyunca cayı sekersiz iç haftanın sonunda alışmış oluyorsun ama günde içtiğin çay sayısını azaltmadan yoksa alışamazsın sekersiz câya. Ben öyle alıştım ve şimdi sekerli çay midemi bulandırıyor. Ben alıştiysam herkes alisir inan.

selam kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,
Bugun bel agrimda degisiklik olmadi, cok agrim var, sabah sanki daha iyiydim ama vakit gectikce agrilarim artti, bir arkadasimin evinde mevlut vardi oraya gittim, uzun zamadir gormedigim iki arkadasimi gordum ve ve ve bana ne dediler biliyormusunuz, yuzun kucucuk kalmis cok zayiflamissin dediler :))) cok mutluyum,
Bugun yediklerime gelelim,
Saat oglen 1 gibi
5-6 tane kara lahana sarmasi,
1 kasik etli pilav,
1 dilim borek,
Yesil salata,
Bir dilim biskuvili pasta,
2 buyuk kupa sicak su,
Eve gelirken yuruyerek geldim, yediklerim erisin diye,
4 km kadar..
Eve gelincd bir bardak form cay,
Aksam 8 gibi uzum,
Gun boyu 3 lt su.....

kız fenamı işte bak gece gece güldün gevşedin işte zaten senden cem yılmaz tarifesinde matine ücreti alcam haberin olsun canıminş.hep böyle gülsün yüzün tatlım

yok yok sen hakikaten harcanıyorsun burada yüzüm hep gülsün de bu sabah tartı beni çok üzdü iki haftadır tartılmamıştım çok bi kilo vermeyi beklemiyordum ama üstüne 200 gram fazla çıktı kopuşlardayım

Kızlarr günaydın dün kacamak yapmadım yanı aburcubur yemedım hıc belkı yemekten bıraz kacmıs olabılır am afazla deıl yanı ıns yarına azda olsa gramlar gıder benden bende bır bahar yorgunlugu var kzılar atamıyorum üstümden dün 20 dk yürüyüş yaptım eve geldım yemek yaptım cocukla ılgılendım fılan derken 8 de bı agırlık coktu yanı uyku yorgunluk anlatamam yattım ama gerı kalktım oglanı uyutamayınca esım ben uyuttum saat 9:30 oldu ben uyuyana kadar bende bel fıtıgı var ondan mı boyle azcık bıle yürüsem agrım oluyor of ya

ben de 60 kilo olmak istiyorum.

2 aydır hergün olmasa da yürüyüş yapıyorum sabahları 1,5 saat.vücudumda acaip incelme oldu.3kilo verdim 1 ay önce hala 71 kiloyum.kilo veremiyorum.ama vücudum çok sertleşti.vücudum inceliyo ama kilo veremiyorum.anlamadım gitti.hedefim 60 kilo olmak.sabah yürüyüşünden sonra eve gelip ev işlerile uğraşınca bacaklarım varis oldu damarlar görünüyo,ağrıyo.varise yürüyüş iyi gelir diyolar ama eve gelince hiç dinlenmiyorum ki,ondan galiba

ilk başlarda yürüyüş yaptığım sırada şiddetli bel ağrım oluyodu.dinlenmek zorunda kalıyodum.bir süre sonra hiçbişey kalmadı.yürüyüşe devam et.

benden de az gider canım yalnız değilsin
bu hafta her yanım şiş kalkıyorum
bi de tuvalet sorunum oldu bu hafta
her zaman saat gibi işlerdi bu hafta çok tekledi valla
yarına aynı kiloda kalsam bile şükredicem

kızlar selam herkeste bahar yorgunluğu var sanırım. Bende acayip şişkinlik var patlayacağım nerdeyse akşama kadar oturmaktan canım çıkıyor.

menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 dilim tt ekmek
1kk peynir
maydonoz

ara
nescafe

öğle
k-fleks

ara
form çayı

akşam
mantar sote salata
2 dilim ekmek

ara
salata

kısss gelmemmı tabı gelırım ama 1 haftalıgına geldım ablamın dugununden sonra bır devlet daıresı yapılacak ısım var ama hazıranda 1 aylıgına burada olucam gene ınsallah ozaman mutlaka gelırım hemde bak sımdı gelesım geldı bı heveslendım ama zor be bebısım..hem ıstanbulunuz soguk ayol sızın 4 gun once denıze gırıyodum ben burada dusundumde bır urperdım bak sımdı
benm aılemde uskudarda oturuyor cokta uzak degıl hanı not aldım aklımda...

bu hafta sanırım pek bılırım yapamam benı es gecın haftaya ınsallah

Günaydın kızlar... İçim böyle kıpır kıpır... Eşim ev alacak... Dua edin kızlar da evi alalım. Hayırlısıyla oturduğum evi satmak nasip etsin Allah...

Bu evim küçüktü. Üç çocuktan sonra farz olmuştu yeni ev bakmak bize..

Evi değiştirecek ya.. Dün eşim "arabayı da satar bir dönem öyle idare ederiz" dedi..
Kızlar sıra bana geliyor.. (Allah korusun tabiii) Ama ben önlemimi aldım...
Zayıflayacağım... Çok değil 58 e razıyım...

Dün bana olmayan ve sandığa kaldırdığım kıyafetlerime baktım.. Evlendikten sonra aldığım beyaz uzun bir gömleğim vardı belden oturtmalı.. Ben kalçayı genelde kapalı severim de.. Onu giydim... Oldu aslında..Yakıştı da.. Oturdum ağladım... Hüzünlendim galiba...

Allah bize en kısa zamanda bu yağlardan kurtarsın kızlar.. Çok özledim eski kıyafetlerimi..
Artık kızlarım giyer demiştim kaldırırken sandığa.. Şimdi ben giyeceğim diyorum..

ay cnm hayırlısıyla inşş güzel bir evin olur mutlu huzurlu sağlıklı oturmayı nasip etsin allahımmm

çıkarın kızlarrr sandıktaki dipte köşedekiii kıyafetlerii onlar bizimmm giycez geri onlarıııı maşallah cnm

HAYIRLISI OLSUN İNŞ. aLLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİNN
İNSAN NASILDA SEVİNİYO ESKİLERİN İÇİNE GİRİNCE BENDE ARTIK ESKİLERİMİN İÇİNE GİRBİLİYORUM BİRAZ GÖBİŞ KALDI HEP DAĞITTIM KIYAFETLERİMİ ŞİMDİ ÇOK PİŞMAN OLDUM NEYSE OLAN OLDU ARTIK YAPCAK BİŞEY YOK GARDROP YENİLENCEK NEDE OLSA

kızlar menüleri akşam hepsini birden mi yazıyosunuz yoksa
her öğün yenilenler yazılıyomu ???

Sağol barkınım... İnşallah canım...
Her gün giyip bakıyorum şimdi...
Daha darları var 36 beden ....
Kapatamadım fermuarı...
40 lara rahat giriyorum artık...
38 lerde eh... kapanmıyor düğmeler ....
O sırada patlatıyorum bir türkü....

Dam üstünde un eler
Dam üstünde un eler
Kavuşmuyor düğmeler...
Kavuşmuyor düğmeler....
Zalım o yağlar zalımo.....

fatolinam..
Bende bazı kıyafetlerimi dağıttım..
Ama bazıları çok pahalıydı..
İpekyoldan falan aldığım takımlarımı vermedim...
Böyle markalı olanlar kaldı sandıkta...
Kızlara sakladım göyaaaa....

canım hayırlısı olsun
inşallah gönlüne göre bi evin olur
küçük ev hakkaten sıkıntı

kilolarında ne güzel gitmiş tatlım az kalmış hedefine
boyun kaç canım senin 58 az gibi geldi de bana

Gözdecim...
İnan çok sıkıntı küçük ev..
Her yer her yerde oluyor..
Fırının içinde legolar buluyorum ...
Ayağıma bastığım yerde bir robot...
Ayağımı burktum kaç kez...

inşallah evet canım son 3-4 haftada verdim ben...
Emzirirken diyet yapmadım..
Hep emziren anne diyeti yaptım..
Buna rağmen 5 kg verdim..
Sonra bu 1 ayda..
Diyet yaptım ama su ve süt yapıcı şeylerde yedim..
Azaldığı gün maltiçeceği içtim..
Rezene içtim..
Eşim lokman hekim diyor bana artık...

Boyum 170 canım benim.. Senin kaç bu arada?
evlendiğimde 52 kg dum.. Şimdiki hedefime göre hmmm yani...
Ama safinaz manken olmayacağım boşver şimdilik...
58 olayım sonra bakarım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…