ya arkadasım banada anlatrmsn bastan nasıl yaptın ama bastan sona kadar zahmet olmassa tabıkı
fisfisfis
slm arkadaşlar ben bu hafta daha yeni giriyorum bizim pc yine bozuldu kilo bildirirmi yapamadım onun için özür dilerim bu haftada sabahçıyım pazartesi tartıldım ve 500 gr aldığımı görüm hala adet olamadım ve bu aralar iştahım açıldı dahada almaktan korkuyom offfff ben bu haftadaki listede yokum ama pazartesi listesinde olmak istiyorum pazartesi mutlaka bildircem allahtan bişi olmazsa bu arada yarın test yapıcam hamilelik için son bir kaç aydır adetlerim hep geçiyo 4/5 aydırda korunmuyoruz hayırlısı allahtan kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
Selam arkadaşlar 2 sene önce doğum yaptım ve hamileliğimde tam 30 kilo almıştım 28 kiloyu bir senede verdim takıldım kaldım 72'de ne yapsam veremez oldum belki sizler sayesinde iyice hırlanırım da ideal kilom 65'e kadar düşerim....
Benide aranıza kabul edermisiniz....
günaydın arkadaşlar benim de direncim kırıldı gibi.Dünden beri atıştıracak bişeyler arıyorum hep.Ama inat ettim yemedim dün.Bu sabah peynir ekmek yedim. Öğlen de çorba yaparım akşamı henüz karar veremedimmirmirmirmir
slm arkadaşlar ben bu hafta daha yeni giriyorum bizim pc yine bozuldu kilo bildirirmi yapamadım onun için özür dilerim bu haftada sabahçıyım pazartesi tartıldım ve 500 gr aldığımı görüm hala adet olamadım ve bu aralar iştahım açıldı dahada almaktan korkuyom offfff ben bu haftadaki listede yokum ama pazartesi listesinde olmak istiyorum pazartesi mutlaka bildircem allahtan bişi olmazsa bu arada yarın test yapıcam hamilelik için son bir kaç aydır adetlerim hep geçiyo 4/5 aydırda korunmuyoruz hayırlısı allahtan kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
ocak ayinda sade musli ile yapiyordum kahvaltimi, cok rahatlamistim
subat ayinda ara verdim, hem kilo vermem yavasladi/durdu hem de
subat ayinda yuruyusumu de aksattim, anlasildi kizlar
ben sabahlari yarim yagli sut+ sade musli + taze bir sebze /meyve(salatalik, domates, kirmiz can biber, elma)
oglenleri misir, pirinc, patates ve beyaz undan yapilmis karbonhidratlar haricinde mercimek , bulgur, fasulye, bugday firigi, kahverengi ekmekli sandviclerden biri
aksam yemegi icin salata+balikveya yagsiz beyaz/kirmizi et veya brokoli, ispanak, mantar, corba kabak, gibi seylere geri donuyorum
arada meyve veya meyveli yogurt onlarinda dusuk Glisemik endeksli olanlari tabii ki
4 ayda 25 kilo kaybettiriyor, ve bu calisma diyet uzmanlari tarafindan degil gerecek bilimadamlari tarafindan gelistirilmis, arastirin ve deneyin
herkes deneyimini aktarsin bence
su anda bu diyet ozellikle polikistik over ve seker hastalarinin kilo vermesi icin uygulaniyor ve
isin ilginci %100 basari saglamislar. aramaizda pco hastasi olan arkadaslar var, uzun vadede pco sekere sebeb oluyor. ozellikle sizin denemenizi tavsiye ederim bir pco hastasi ve insulin direnci olan biri olarak.
Selam arkadaşlar 2 sene önce doğum yaptım ve hamileliğimde tam 30 kilo almıştım 28 kiloyu bir senede verdim takıldım kaldım 72'de ne yapsam veremez oldum belki sizler sayesinde iyice hırlanırım da ideal kilom 65'e kadar düşerim....
Benide aranıza kabul edermisiniz....
Hoşbulduk arkadaşım bu arada ben çizelge hazırladım ama bir türlü yayınlanmıyor bu konuda bana yardımcı olurmusun herşey hazır fakat kontrol panelimde nereye koyacağımı bulamadım...
herkese günaydın kıslar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
dünkü listem
sabah 1 orta mocca
öğle 1 profiterol
akşam 1 kase yoğurt aralardada su soda anca bunları yiyebildim oda zorlayarak siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?