70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sitede okumustum, kalcanin kuculmesi icin duvara kalca atmayi onerenler hatta deneyen ve faydasini gorenler varmis.
Dogrumu acaba ? Ben bile dusundum denemeyi hehe ama duvar yikilir diye korkuyorum hahah

ne kadar zor kadin olmak yaa
aynen canim benim beyim cok yemesine ragmen kilo alsada gözükmüyor erkeklerde.bende dogumdan sonra kendime gelemedim.oglum oldu dah kilolaargitmeden 7 ay sonra kiza hamile kaldim.eee kiz emdi 2 yasina kadar.kilolar yerlsti kaldi.sonra bir ara düstüm 63 dogum konturol hapina baslayin ca yine 70 astim.bu sefer karliyim 60 olasi ya durmak yok.bir 60 olayim sonrada 57 yapcam hedefi:))):1rolleyes:

mesela hemen yazayım karbonhidrat diyeti.bir haftada 3 kilo verdiriyo ..
kahvaltı 1.gün
2dlimikepek ekmeği,
1 tatlı kaşığı treyağ,1 tk reçel
1 finan kahve yada çay
öğle yemeği
1 tabak makarna(1 çay kaşığı sıvı yağlı)
1 kase yeşil salata
akşam yemeği
100 gr haşlanmış tavuk göğüs eti(ızgara yada haşlanmış)
1 kase yeşil salata(1 çay kaşığı zeytinyağı ve 1 çay kaşığı limon suyu ile)
2.gün kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim kaşar peyniri,
1 fincan kahve ve ya çay
1 adet armut
öğle yemeği
1 adet haşlanmış patates
1 kase yeşil salata (1 çay kaşığı sıvı yağ ve 1 çay kaşığı limon ile
akşam yemeği
100gr herhangibir tür kırmızı et(ızgara yada hşlanmış)
1 kase yeşil salata(1 çay kaşığı zeytinyağı ve 1 çay kaşığı limon suyu ile)
3.gün kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği ,
1 yemek kaşığı krem peynir
1 fincan çay yada kahve
1/2 muz
öğle yemeği
1 tabak makarna(1 çay kaşığı sıvı yağlı ve az tuzlu)
1 kase yoğurt
akşam yemeği
3 adet sosis(ızgarada yada yağsız tavada pişmiş)
1 kase yeşil salata
1 top dondurma
4.gün kahvaltı
4 adet tuzlu kraker
1 fincan kahve yada çay
1 salkım üzüm
öğle yemeği
1 adet haşlanmış patates
1 kase yeşil salata sosu aynı
akşam yemeği
4 adet et köfte(ızgarada yada yağsız tavada)
1adet domates
2 adet bisküvi
5.gün kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği ve 2 dilim kşar peynir ile yaplımış yağsız tost
1 fin.kah ve ya çay
öğle yemeği
1 tabak makarna
1 kase yeşil salatasosu aynı
akşam yemeği
100 gr ton blığı
1 kase yeşil salata sosu aynı
1 top dondurma
6.gün kahvaltı
5 adet tuzlu kraker
2 tatlı kaşığı krem peynir
1 elma
1 fin kah veya çay
öğle yemeği
2 adet haşlanmış patates
1 kase yoğurt
akşam yemeği
100 gr tavuk göğüs eti(ızgara veya haşlanmış)1 kase yeşil salata sosu aynı
1 adet elma
7. gün kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 adet portakal
1 fincan kah.ve ya çay
öğle yemeği
1 adet elma
istediğiniz kadar yeşil salata sosu aynı
akşam yemeği
100 gr ton balığı
1 kase yeşil salata sadece limon suyu ile tatlandırılmış .
bu gece için yeter yarın yazarım yne

simdi gülüyorum eski halime ya 47 kiloydum kilo alcam icin balik yagi yaplari kuru yemis angiran hapi pekmezler neler neler yerdim.simdide kilo vemrk icin ugrasiyom.babam icten ice dertleniyormus.bu kizin zayifliktan cocuguda olmaz diyormus:)

kizlar benim boyum 1.73 daha once 56,58 arasinda zayif gorunuyordum sizce benim ideal kilo kac olmam iyi neye gore hedefinizi belirliyorsunuz hepiniz imzalariniza 55 59 vs yazmisiniz

Allah bagislasin canim, Allah anali babali buyutsuna.s. Benimde 2.5 yasinda oglum var, ben 15kg almistim daha fazlasini vermistimde, ama tekrar aldim delikafadulden
ama yilmak yok hep beraber verecegiz

kizlar benim boyum 1.73 daha once 56,58 arasinda zayif gorunuyordum sizce benim ideal kilo kac olmam iyi neye gore hedefinizi belirliyorsunuz hepiniz imzalariniza 55 59 vs yazmisiniz

ideal kilo yazıp googleda ararsan bulabilirsin öyle siteler var
benim boyum 165 ideal kilom 58 gözüküyor
senin boyun uzunmuş 58de zayıf gözükürsün çok

arkadaslar ben cikiyorum, findik kurdum uyuandi. Hepinize Allah rahatlik versin. Hayirli geceler, :enbuyukkk:

nurayy benim tahminim sana 63 ideal der bende 1.72 yim bana 62 normal demişti diyetisyenim ..internette de öyle çıkıyo o yüzden yani 60 ve 63 arası en ideal olanı yanlı 73 e kadar normal kiloda oluyosun 73 kilonnu stünde kilolu oluyosun .83 ün üstünde aşırı kilolu oluyosun .senin boyundaki biri için söylüyorum .

15 kilo az almisin canim.ben 57 kiloyla kaldim 83 le bittimdelikafadulden
dogumdan sonra 75 düstüm ve o kiloyu veremeden 7 ay sonra kiza hamile kaldim kizda kilo almadim allahtan.ama bu 70 le inip cikmalar oldu hep suan kizim 4,5 yasinda olmasina ragmen.-tatlicadiarzu-

şimdilik bende kaçtım sonra görüşürüz kızlar benim için oldukça hareketli bi gündü şimdi biraz film izleyip çayımı içeyim ..öptüm hepinizi..

64 cikti ama yinede 60 olmak iyi bazen 1veya 2kilo alip verme payi oluyor daha 15kilo var verecegim

nurayyy hedefe ulastikca kilo cizelgedeki hedefte degisecek bende.simdilik yaptim ben 60 diye bir düseyim sonra yine hefet yaparim.senin boy uzun 60 zayif olur.

@kuusuum
senin diyet listelerini bende takip ediyorum, sen de haklisin kimsenin ilgilenmedigini dusundun, bende de pko var, bende glisemik endekse gore beslenmeye basladim yazin 90 kiloya vurmustum. aralik ayina kadar ancak 3-4 kilo verebildim. aralik ayinda glisemik endek rejimine basladim 85-ten76 ya dustum iki ayda. 69 benim psikoljik sinirim o kilolari gorursem bana hava da karada olum yok 53 de inerim gibi geliyor ama 2 haftadir 76 da takildim. gerci 3 haftadir yurumuyorum .

349 nolu sayfada bilgiler guncellenmistir arkadaslar
Yeni arkadaslari da ekledim,
Kuusuum karbonhidrat rejimi var ya, glisemik endekse oldukca uygun ama orada su var ,
karbonhidrati aksam yemeklerinde almiyorsunda , oglen yemeginde aliyorsun, ki karbonhidrat aksam yendiginde kilo yapar. futbolcular, sporcular mactan once ozellikle aksamlari bol bol karbonhidrata yuklenirler

slm arkadaşlar ben bu hafta daha yeni giriyorum bizim pc yine bozuldu kilo bildirirmi yapamadım onun için özür dilerim bu haftada sabahçıyım pazartesi tartıldım ve 500 gr aldığımı görüm hala adet olamadım ve bu aralar iştahım açıldı dahada almaktan korkuyom offfff ben bu haftadaki listede yokum ama pazartesi listesinde olmak istiyorum pazartesi mutlaka bildircem allahtan bişi olmazsa bu arada yarın test yapıcam hamilelik için son bir kaç aydır adetlerim hep geçiyo 4/5 aydırda korunmuyoruz hayırlısı allahtan kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.

hadi bakalım hayırlısı madamxl yarın senden güzel haberler alırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…