KIZLAR pazara regl olcam bu hafta kilo vermis olsamda kilo vermemis gibimi gözüküyor???
aynen canim benim beyim cok yemesine ragmen kilo alsada gözükmüyor erkeklerde.bende dogumdan sonra kendime gelemedim.oglum oldu dah kilolaargitmeden 7 ay sonra kiza hamile kaldim.eee kiz emdi 2 yasina kadar.kilolar yerlsti kaldi.sonra bir ara düstüm 63 dogum konturol hapina baslayin ca yine 70 astim.bu sefer karliyim 60 olasi ya durmak yok.bir 60 olayim sonrada 57 yapcam hedefi:))):1rolleyes:ne kadar zor kadin olmak yaa
aynen canim benim beyim cok yemesine ragmen kilo alsada gözükmüyor erkeklerde.bende dogumdan sonra kendime gelemedim.oglum oldu dah kilolaargitmeden 7 ay sonra kiza hamile kaldim.eee kiz emdi 2 yasina kadar.kilolar yerlsti kaldi.sonra bir ara düstüm 63 dogum konturol hapina baslayin ca yine 70 astim.bu sefer karliyim 60 olasi ya durmak yok.bir 60 olayim sonrada 57 yapcam hedefi:))):1rolleyes:
kizlar benim boyum 1.73 daha once 56,58 arasinda zayif gorunuyordum sizce benim ideal kilo kac olmam iyi neye gore hedefinizi belirliyorsunuz hepiniz imzalariniza 55 59 vs yazmisiniz
nurayyy hedefe ulastikca kilo cizelgedeki hedefte degisecek bende.simdilik yaptim ben 60 diye bir düseyim sonra yine hefet yaparim.senin boy uzun 60 zayif olur.
slm arkadaşlar ben bu hafta daha yeni giriyorum bizim pc yine bozuldu kilo bildirirmi yapamadım onun için özür dilerim bu haftada sabahçıyım pazartesi tartıldım ve 500 gr aldığımı görüm hala adet olamadım ve bu aralar iştahım açıldı dahada almaktan korkuyom offfff ben bu haftadaki listede yokum ama pazartesi listesinde olmak istiyorum pazartesi mutlaka bildircem allahtan bişi olmazsa bu arada yarın test yapıcam hamilelik için son bir kaç aydır adetlerim hep geçiyo 4/5 aydırda korunmuyoruz hayırlısı allahtan kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?