hos geldin canim basarirsin merak etme...
ben kulaniyorum bagirsak sorunun varsa iyi geliyor
canim ben onceleri ne zaman diyet rejim kelimelerini kulandiysam diger gun normal yedigumun iki katini yiyirdum ama enson o iki kelimeyi cikardim hayatimda simdi kendime sagli beslenerek kilo veriyom diyorum ama bu arada ekmek olayini hemen hemen bitirdim sadece sabahlari tam bugday ekmegi yiyorum cayi cok sekerli icerdim onuda ilk once azaltim dunden beride cikartim hayatimda ozelikle aksamlari saat 17ve18 arasi yemek olayini bitiriyorum sadece formcay veye meyve tuketiyom uzelikle su cok iciyom 3 litrenin altina dusurmuyorum
ama sunuda soyleyeyimilk iki ay duzenli yaptim 10 kilo verdim son bir sorunlarimdan dolayi boslamistim veriyor geri aliyordum bir kacgundur yine duzene oturtum bu hafta insala iyi veriri canim is once beyinde bitiyor sende kendine guvenirsen basarirsin bu yolda simdiden basarilar...
kolay gelsin canim, cok severim pazara gitmeyi, bu yaz insallah turkiyede iken her hafta gidecegim pazara....
1 ayda 7 de verirsin 10 kiloda verirsin ama onlar geri gelir önemli olan sıvı yada kas değil yağları vermek kaç kilo olduğnu bilmiyorum ama bu kiloyu 1 ayda almadıysan 1 aydada veremezsin en azından sağlıklı olmaz yanlış anlama amacım senin şevkini kırmak değil asla ama burayı takip edersen 1 haftada 300 gr veren arkadaşlarımız var burası uzun ama kararlı bi yol benim diyette 2. ayım 79 la başladım ilk ay 5 kilo verdim(son alınankilolar daha çabuk veriliyor) ama mart ta tık yoktu 74 te takıldım ama devam ediyorum ama senin bünyen ve metabolizman inş hızlı çalışıyordur sabır arkadaşım başaracağız doğru yerdeyiz
canim bende seni tebrik ediyorum masallah bu hafta cok guzel gitti. allah devamini getirir insallah, bu gun misafirlige gidecegiz bakalim neler olacak, dikkat etmeye calisacagim. bana rakibecim demissin ama canim ben sana nasip rakip olurum aramizda bir suru kilo farki var, insallah bende 66 lara dustum gunu gorurum....
canim bi önceki mesajimdada dediim gibi 50 kiloydum 1,5 senede 22 kilo aldim yani suanda 72 kiloyum
aslinda ben cok cabuk kilo veren birisiydim ama nedense su aldigim kilolari artik vermekte zorlaniyorum bi kac kere basladim diyete ama basaramadim bogazimi tutmakta zorlaniyorum artik
acikcasi tembellikte basladi bende... isi biraktiktan sonra evdeki rahatliga alistim ve en kötüsü evcimen oldugum icinde disari bile cikmayi sevmiyorum... ve bu yüzdende bu kadar kilo aldim...
ama kafaya koydum artik... insallah bundan sonra disarida cikacagim yürüyüsümü sporumu v.s yapacagim Allahin izniyle...
hatta suanda sürahiyi yanima koydum bol bol su iciyorum( günde 1-2 bardaktan fazla su icmeyen Ben artik bol bol suyumuda icecegimmmmm)))
kız kilo rakibesi değiliz azim rakibesiyiz bide barkinim var üçlü koalisyonbende o kilolardan indim buraya,en son bir yıl önce 6 lı rakamları görmüştüm okadar motivasyon artışı olduki anlatamam hadi bakalım sıra sende canımcım
Kızlar bende 71 kiloyum 60 62 olmak istiyorum yaaaa
sizlern uyguladığı bir diyet yokmu burda herks kendmi yapıyorr
günlük bi liste yazbilrmsnz kızlar rica etsemm ben sürekli giremedğm için yazamıyorum
canim bende 72 kiloyum, ve 78 ile basladim, gayret ve azmin elinden birsey kurtulmuyor az cok demeden gidiyorlar takil bize hayatini yasa, ohhh ohhh yandan yandan acin kizlar radyolari dokturum ne guzel bir gun, hava cok guzel, ben kilo verdim, ailecek evdeyiz, gezmeye gidecegiz ohhhh ohhh hopppaaa
insallah canim tamam azim rakibesiyiz, sizin sayenizde, barkinimde saolsun, beni yanliz birakmayin anacimmm....
kizlar ben simdilik kacar, malum burda sabah yeni kalktik haftasonu kahvaltisi hazirliyacagim, bir yandanda radyo dinliyorum ankadaran bir radyo ohhhh doktur doktur, bugun cok mutluyum allah bozmasin, kivir kivir, oyun havalari cok hosuma gidiyor, 8 olur 9 olur diye bir sarki caliyor hic duymamistim, hemen kendime yorumladim, 8 olur 9 olur bide bakarsin 20 olur ve gider tum fazla kilolar
fıstık standart uyguladığımız bir diyet yok herkes kendi yaşam tarzına beslenme stiline ve imkanlarına vücudunun temposuna göre uyguluyor ...senin yapacağın şey engeç her gece buraya bir gün boyunca nezaman neyden nekadar yediğini mümkünse saatiyle yazacaksın özellikle kaptanımız ve gruptaki çıtırlar olarak hepimiz bakıp yorum yapacağız ve yanlışlarını doğrularını söyleyip temponu bulmanı sağlıycaz bide ufakta olsa hergün biraz egzersiz yapacaksın suyu artıracaksın şekeri beyaz ekmeği keseceksin bitki ve form çaylarından içeceksin aşağıları okursan örnek olabilcek menüler ve yorumlar var geçmişe bi göz at istersen canım...bide her cuma kilo bildirimi yapıp sıralamamız var oda bizi motive ediyor hadi bakalım kolay gelsin
hosbuldum canim
yürüyüs ve egzersiz tam bana görehergün yaparsam ve beslenmemede dikkat edersem insallah yavas yavas artik bende su fazlaliklarimdan kurtulurum
aslinda benim hedefim 7 degil 17 kilo vermek
evlendigimde 50 kiloydum 1,5 senede 22 kilo aldim
55 kiloya düsmek istiyorum ama bu biraz zaman alicak :84:
aceleye gerek yok...kalıcı kilo vermek istiyorsan yavaş ve disiplinli spor takviyesiyle vericen o zaman kastan değil yağdan ve sudan verirsin oda kalıcı olur ve giden kilolar geri gelmez kuşum aceleye gerek yok sabır
ee eger buraya hergün saatiyle nekadar neyden yedigimizi yazacaksak ozaman kesin biseyler yapmam gerekiyor benimyoksa fircayi yerim herhalde hehe saka tabii
yarin tamamen basliyorum bende ve neler yedigimide gelip buraya yazicamm :18:
Allah kolaylik versin herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?