70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sana aynen katılıyorum...diyet deyince bende senin gibi birgün iyi üç gün kötüydüm..ama onun yerine artık ben sağlıklı besleniyorum ve yediğim herşeyi az porsiyon yiyiyorum ekmeği sadece sabah yiyiyorum oda çavdar tam tahıllı gibileri oluyor beyaz ve kepek ekmeği hayatımdan çıkardım çıkardığım bişeyde şeker oldu onun yüzünden siyah çayıda hayatımdan sildim nescafe ve türk kahvesi çikolata çerez tatlı zaten sevmem ve yemiyorumda çok tatlı istersem ben sütlü tatlı seviyorum ayda yılda bir ondan yerim...bide ben hamurişi kızartmada sevmiyorum bazı yemekleri artık kızartma değil fırında sade yada buğulama yapmaya başladım sporu hayatımın parçası haline getirdim,yapmadığım gün huzursuz ve suçlu hissediyorum umarım yardımcı olmuşumdur,bu arada suyu en az 2.5 lt. tüketiyorum bitki çayı ve yeşil çayı özellikle hayatıma soktum ve çok çok çok mutluyum allahıma şükürler olsun

bu arada tüm yeni gelen arkadaşlar HOŞGELDİNİZ AZMİNİZ DAİM OLSUN

canim bi önceki mesajimdada dediim gibi 50 kiloydum 1,5 senede 22 kilo aldim yani suanda 72 kiloyum
aslinda ben cok cabuk kilo veren birisiydim ama nedense su aldigim kilolari artik vermekte zorlaniyorum bi kac kere basladim diyete ama basaramadim bogazimi tutmakta zorlaniyorum artik
acikcasi tembellikte basladi bende... isi biraktiktan sonra evdeki rahatliga alistim ve en kötüsü evcimen oldugum icinde disari bile cikmayi sevmiyorum... ve bu yüzdende bu kadar kilo aldim...
ama kafaya koydum artik... insallah bundan sonra disarida cikacagim yürüyüsümü sporumu v.s yapacagim Allahin izniyle...

hatta suanda sürahiyi yanima koydum bol bol su iciyorum ( günde 1-2 bardaktan fazla su icmeyen Ben artik bol bol suyumuda icecegimmmmm)))

kizlar ben simdilik kacar, malum burda sabah yeni kalktik haftasonu kahvaltisi hazirliyacagim, bir yandanda radyo dinliyorum ankadaran bir radyo ohhhh doktur doktur, bugun cok mutluyum allah bozmasin, kivir kivir, oyun havalari cok hosuma gidiyor, 8 olur 9 olur diye bir sarki caliyor hic duymamistim, hemen kendime yorumladim, 8 olur 9 olur bide bakarsin 20 olur ve gider tum fazla kilolar

Kızlar bende 71 kiloyum 60 62 olmak istiyorum yaaaa
sizlern uyguladığı bir diyet yokmu burda herks kendmi yapıyorr
günlük bi liste yazbilrmsnz kızlar rica etsemm ben sürekli giremedğm için yazamıyorum

kız kilo rakibesi değiliz azim rakibesiyiz bide barkinim var üçlü koalisyonbende o kilolardan indim buraya,en son bir yıl önce 6 lı rakamları görmüştüm okadar motivasyon artışı olduki anlatamam hadi bakalım sıra sende canımcım

canim bende 72 kiloyum, ve 78 ile basladim, gayret ve azmin elinden birsey kurtulmuyor az cok demeden gidiyorlar takil bize hayatini yasa, ohhh ohhh yandan yandan acin kizlar radyolari dokturum ne guzel bir gun, hava cok guzel, ben kilo verdim, ailecek evdeyiz, gezmeye gidecegiz ohhhh ohhh hopppaaa

insallah canim tamam azim rakibesiyiz, sizin sayenizde, barkinimde saolsun, beni yanliz birakmayin anacimmm....

bu sefer gercekten kactim kizlar hepinize cok cok guzel bir gun diliyorum, hadi byee

Kızlar bende 71 kiloyum 60 62 olmak istiyorum yaaaa
sizlern uyguladığı bir diyet yokmu burda herks kendmi yapıyorr
günlük bi liste yazbilrmsnz kızlar rica etsemm ben sürekli giremedğm için yazamıyorum

fıstık standart uyguladığımız bir diyet yok herkes kendi yaşam tarzına beslenme stiline ve imkanlarına vücudunun temposuna göre uyguluyor ...senin yapacağın şey engeç her gece buraya bir gün boyunca nezaman neyden nekadar yediğini mümkünse saatiyle yazacaksın özellikle kaptanımız ve gruptaki çıtırlar olarak hepimiz bakıp yorum yapacağız ve yanlışlarını doğrularını söyleyip temponu bulmanı sağlıycaz bide ufakta olsa hergün biraz egzersiz yapacaksın suyu artıracaksın şekeri beyaz ekmeği keseceksin bitki ve form çaylarından içeceksin aşağıları okursan örnek olabilcek menüler ve yorumlar var geçmişe bi göz at istersen canım...bide her cuma kilo bildirimi yapıp sıralamamız var oda bizi motive ediyor hadi bakalım kolay gelsin

süpersin yaaaa Allah neseni daim etsin

valla benide heveslendirdiniz heee bak nasilda gaza geldim

ee eger buraya hergün saatiyle nekadar neyden yedigimizi yazacaksak ozaman kesin biseyler yapmam gerekiyor benim yoksa fircayi yerim herhalde hehe saka tabii
yarin tamamen basliyorum bende ve neler yedigimide gelip buraya yazicamm :18:

Allah kolaylik versin herkeze

aceleye gerek yok...kalıcı kilo vermek istiyorsan yavaş ve disiplinli spor takviyesiyle vericen o zaman kastan değil yağdan ve sudan verirsin oda kalıcı olur ve giden kilolar geri gelmez kuşum aceleye gerek yok sabır

kızlar biraz bekleyin beni akşam yemeğini ocağa koyup bi koşu geliyorum bu arada akşam menüde kıymalı karnıbahar yemeği ve makarna (yoğurtlu soslu),çoban salata ve yoğurt var...hemen geliyom en fazla 20 dk. bekleyin anacım kaybolmayın

aceleye gerek yok...kalıcı kilo vermek istiyorsan yavaş ve disiplinli spor takviyesiyle vericen o zaman kastan değil yağdan ve sudan verirsin oda kalıcı olur ve giden kilolar geri gelmez kuşum aceleye gerek yok sabır

tamam canim, kesinlikle kalici kilo vermek istiyorum ve tabi verdikten sonrada dikkat edicem insallah.. öle kendimi koyuvermicem bidaha

hem fırça hemde falaka hemde mekik cezası varzaten buraya yazdığımız için daha güzel ve tempolu veriyoruz eleştiriye açık olcaksın bitanecim amacımız azarlamak değil seni doğru beslenme alışkanlığına sevk etmek tamammı tatlım

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.klavuz sende 6lı rakamlara inmişsin ne güzelbu hafta 1 kilo vermek hedefim.5 mayısa kadar 69 olmak hedefim inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…