hem fırça hemde falaka hemde mekik cezası varzaten buraya yazdığımız için daha güzel ve tempolu veriyoruz eleştiriye açık olcaksın bitanecim amacımız azarlamak değil seni doğru beslenme alışkanlığına sevk etmek tamammı tatlım
hosbuldum canim
yürüyüs ve egzersiz tam bana görehergün yaparsam ve beslenmemede dikkat edersem insallah yavas yavas artik bende su fazlaliklarimdan kurtulurum
aslinda benim hedefim 7 degil 17 kilo vermek
evlendigimde 50 kiloydum 1,5 senede 22 kilo aldim
55 kiloya düsmek istiyorum ama bu biraz zaman alicak :84:
canım cım yazdıklarını görmemişim kusura bakma 1.5 senede 22 kilo almışsın bunu kolay verirsin daha kilon fazla oturmamıştır yaşın da küçük sanırım hiç telaş yapma verirsin
teşekkür ederim canımkilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.klavuz sende 6lı rakamlara inmişsin ne güzelbu hafta 1 kilo vermek hedefim.5 mayısa kadar 69 olmak hedefim inşşş
aynen öyle vicdanen etkileniyorsun çünkü,sorumluluk hissediyorsunbiliyorum tatlim tamam... valla kilo konusunda her elestiriye acigim
istediginizi söyleyebilirsinizve evet buraya yazarak daha guzel ve tempolu verildiginede inanirim... hem ayrica insan kendini yalnizda hissetmez.. hep beraber ayni amacta oldugumuz icin daha guzel ve zevkli olur kilo vermek hatta yapmak istemesende yaparsin artik
ben geldim pazardannn yeşillikleri topladım anam herkes gaza gelmiş kilolar gitcek tabiii derya kız hadi koyamadın mı yemeği dahahaa
kızzz ne çabuk geldin pazardan bana yeşillik bıraktınmı
bunu duyduguma cok sevindim yaayasim 21 insallah dedigin gibi kolay bi sekilde veririm :129:
bu yaşlarda kilo vermek daha kolay 35 i geçince iş zorlaşıyor benim gibi didin dur sonra:84::84:
kız yeşillek pazarda yığınla domates karalahana filan aldımm yakın sayılır fevziç çakmk stad orda oturuyorummm
aynen katılıyorum kuşum sana hemide şiddetle
bu yaşlarda kilo vermek daha kolay 35 i geçince iş zorlaşıyor benim gibi didin dur sonra:84::84:
barkinim ve kılavuzum kız biz buraya nöbetçimi olsak ne herkes gidiyor biz kalıyoruz
39 yaşındayım bana teyze diyebilirsiniz
KLAVUZ arkadaşım sen nezaman sürede vedin kilolarını............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?