70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biliyorum tatlim tamam... valla kilo konusunda her elestiriye acigim
istediginizi söyleyebilirsiniz ve evet buraya yazarak daha guzel ve tempolu verildiginede inanirim... hem ayrica insan kendini yalnizda hissetmez.. hep beraber ayni amacta oldugumuz icin daha guzel ve zevkli olur kilo vermek hatta yapmak istemesende yaparsin artik

canım cım yazdıklarını görmemişim kusura bakma 1.5 senede 22 kilo almışsın bunu kolay verirsin daha kilon fazla oturmamıştır yaşın da küçük sanırım hiç telaş yapma verirsin

canım cım yazdıklarını görmemişim kusura bakma 1.5 senede 22 kilo almışsın bunu kolay verirsin daha kilon fazla oturmamıştır yaşın da küçük sanırım hiç telaş yapma verirsin

bunu duyduguma cok sevindim yaa yasim 21 insallah dedigin gibi kolay bi sekilde veririm :129:

ben geldim pazardannn yeşillikleri topladım anam herkes gaza gelmiş kilolar gitcek tabiii derya kız hadi koyamadın mı yemeği dahahaa

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.klavuz sende 6lı rakamlara inmişsin ne güzelbu hafta 1 kilo vermek hedefim.5 mayısa kadar 69 olmak hedefim inşşş
teşekkür ederim canım
aynen öyle vicdanen etkileniyorsun çünkü,sorumluluk hissediyorsun
ben geldim pazardannn yeşillikleri topladım anam herkes gaza gelmiş kilolar gitcek tabiii derya kız hadi koyamadın mı yemeği dahahaa

koydum bide makineye çamaşır koydum

Son düzenleme:
bu yaşlarda kilo vermek daha kolay 35 i geçince iş zorlaşıyor benim gibi didin dur sonra:84::84:

bunu annemde söyler hep.. simdi verdin verdinn diyo yoksa yasin ilerledikce zorlanirsin der hep

1 kilo bile alsam hemen söylenmeye baslar cabuk ver su aldigin 1 kiloyu diye ama haklisiniz tabii

KLAVUZ arkadaşım sen nezaman sürede vedin kilolarını............

mesajını yeni gördüm kusura bakma tatlım yaaaaben ekim sonundan beri yapıyorum canım ama tam anlamıyla kadınlar kulübüne girip gruba üye olduktan sonra düzenli ve disiplinli vermeye başladım canımyani 20 ocaktan buyana verdim gruba katıldığımda 76 kilo civarıydım canım

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın geç girebildim dün ananemi acile kaldırdık kalp spazmı geçirdi gece 4 te evdeydim o hastaneden öbürüne taşındık lanet olsun.eve yakın diye özel bi hastaneye ordan ambulansla gata numuneye ordan haydarpaşa araştırmaya gittik tam bi kabustu çok şükür iyi şimdi hastanelerde neler var allah can sağlımızdan ayırmasın şükrolsun.bi yandan annemle uğraştım bi yandan ananemle bide kaza yapıyodum arabayla ambulansı takip ediyim derken az kalsın. geç uyandım kalkar kalkmazda akrabamızın ölüm haberi geldi bütün gün ordaydım daha fazla dayanamadım öyle ortamlarda çok daha kötü oluyorum daha yeni kahvaltı yapıyorum diyebilirim sabahtan beri 1 çikolatayla duryorum moral olarak beden olarak bitkinim kan şekerim düştü sanırım bişeler yiyip yatıcam herkese hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…