kılavuz cum 2 günlük ayran detoksunu yaptınmı
bende topik sayesinde bitki çaylarıyla tanıştım ve hakikaten metabolizmaya çok güzel etkileri var...hızlandırıcı arıtıcı çalıştırıcı...ne ararsan var eksik etme özelliklede yeşil çay vede hepsi şekersiz olceeekkkben yarın form çaylara başlayacagım kullanan varmı
tatlım haftada 2 kez yeşil mercimek yemeği ye çok güzel ve doğal demirden zengin olduğu için gözle görülür şekilde kan yapıyor tıbbi onaylıdırcanım bende ankarada oturuyorum
kansızlık bende de var bide akdeniz anemisi var
kanım istesemde maksimum 11 oluyor
halsiz kalmamak için gün içinde mutlaka et yemeye çalışıyorum
en kötü ihtimalle köfte yada kıymalı bişeyler tüketirsen kanın normal seyrinde gider halsizleşmezsin
bende 39 yaşındayım hemşireyim...edirne ipsalada oturuyorum bende 1,5 sene önce myomlarımdan dolayı 1 yıl hormon ve kortizon kullanmak zorunda kaldım ve bu süreçte 60 kilodan 86 kiloya çıktım ...ilaçlarım ekim ayında kesildi ve ben bu sürece başladım ocaktada topikle tanıştım ...ozaman ise 76 kiloydum ...halen verme sürecindeyim ve çok mutluyum çünkü burası sayesinde beslenme şeklim şekillendi ve spor hayatımın vazgeçilmezi oldu iki tane oğlum var 12 ve 7 yaşındalar allah herkesinkini bağışlasın olmayanada versin canımben 26 yaşındayım ankaradayım dogumdan sonra çok kilo aldım 53 ile başladıgım hamilelik ve dogum serüveni sonunda 73 kilo oldum bi oglum var bide kansızlık sorunum diyete başlasam bile uzun sürmüyor pes ediyorum işte bu kadar sizler kendinizi tanıtırmısınız
koptu ipler yihuuuuuuugünaydın napıyonuz bakimmm gece gelemedimm migrenim tuttu :26: :26: :26: hala sersemliği varrrrkız derya koparmışın ipi sonundaaa tebriklerrrrrr
Canim ya hic dikkat etmemisim bende 21 ocakta basladim ve 78 ile basladim, takipcinim yani....mesajını yeni gördüm kusura bakma tatlım yaaaaben ekim sonundan beri yapıyorum canım ama tam anlamıyla kadınlar kulübüne girip gruba üye olduktan sonra düzenli ve disiplinli vermeye başladım canım yani 20 ocaktan buyana verdim gruba katıldığımda 76 kilo civarıydım canım
kızlar kusura bakmayın geç girebildim dün ananemi acile kaldırdık kalp spazmı geçirdi gece 4 te evdeydim o hastaneden öbürüne taşındık lanet olsun.eve yakın diye özel bi hastaneye ordan ambulansla gata numuneye ordan haydarpaşa araştırmaya gittik tam bi kabustu çok şükür iyi şimdi hastanelerde neler var allah can sağlımızdan ayırmasın şükrolsun.bi yandan annemle uğraştım bi yandan ananemle bide kaza yapıyodum arabayla ambulansı takip ediyim derken az kalsın. geç uyandım kalkar kalkmazda akrabamızın ölüm haberi geldi bütün gün ordaydım daha fazla dayanamadım öyle ortamlarda çok daha kötü oluyorum daha yeni kahvaltı yapıyorum diyebilirim sabahtan beri 1 çikolatayla duryorum moral olarak beden olarak bitkinim kan şekerim düştü sanırım bişeler yiyip yatıcam herkese hayırlı geceler
Canim ya hic dikkat etmemisim bende 21 ocakta basladim ve 78 ile basladim, takipcinim yani....
kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
bır kac gundur beklıyordum kıloda veremıyordum yemegımı dengelı yemem ragmen...
zaten suphelenıyordum bırde cok ıstıyordum zaten rabbım nasıp ettı cok sukur
çok sevindim senin adınaallah tamamına erdirsin inşallah bebeğini kucağına almak nasip etsin inş.
bu arada rejim falan yok artık gerçi dengeli besleniyoruz bi sorun olmazkendine çok dikkat et yavrucum topiğimizin bebişi olucak hadi bakalım hayırlısı bebiş büyütücez bakalım bizi bırakmazsın heralde özleriz kııııızzzz
Tamam canim pesindeyim, 2 kilo varmis zaten bastata aramizda simdide oyle, bizde misafirlige gidiyoruz, yoldan takip ediyorum grubu, arkadaslarin evi ile bizim ev arasi arabayla 2 saat, turkiyede nigdeden adanaya gider gibi gidiyoruz aksama geri donecegiz....gördünmü kızzzzbide takip bile edemem diyordun rakip bile değiliz mesafe çok diyordun hadi bakalım hızlan
kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
bır kac gundur beklıyordum kıloda veremıyordum yemegımı dengelı yemem ragmen...
zaten suphelenıyordum bırde cok ıstıyordum zaten rabbım nasıp ettı cok sukur
askol olurmu kız nıye bırakayım zaten herkesle sohbet edıyorum ama dengelı beslenıyorum hemde menulerımı yıne yazarım ne olacak hem burada cok cocuklu bayan var benım onların fıkırlerını almam gerekıyor....hem sevıyorum ben burayı gelısmelrıde haber verırım....ama bunun ustune kılo almamam ıcın yuruyus yapmam gerekıyor dımı hemen ılk sorumu sorayım....
sena kaptan senın 100 mekık cezasının yanı 200 mekık cezasını yuruyuse cevırdım kabul edersen :44::44::44::44:
Canim cok cok gecmis olsun ve basiniz sagolsun.....kızlar kusura bakmayın geç girebildim dün ananemi acile kaldırdık kalp spazmı geçirdi gece 4 te evdeydim o hastaneden öbürüne taşındık lanet olsun.eve yakın diye özel bi hastaneye ordan ambulansla gata numuneye ordan haydarpaşa araştırmaya gittik tam bi kabustu çok şükür iyi şimdi hastanelerde neler var allah can sağlımızdan ayırmasın şükrolsun.bi yandan annemle uğraştım bi yandan ananemle bide kaza yapıyodum arabayla ambulansı takip ediyim derken az kalsın. geç uyandım kalkar kalkmazda akrabamızın ölüm haberi geldi bütün gün ordaydım daha fazla dayanamadım öyle ortamlarda çok daha kötü oluyorum daha yeni kahvaltı yapıyorum diyebilirim sabahtan beri 1 çikolatayla duryorum moral olarak beden olarak bitkinim kan şekerim düştü sanırım bişeler yiyip yatıcam herkese hayırlı geceler
aşkitom kızmasana yavru kuşumvallahi daha yeni girdim foruma ve daha geçmişe bakamadım gece ben çıkana kadarda sen yoktun bitanem vallahi tebrik ediyorum canım bende 1300 verdim buhafta ve senin dediğin gibi şok oldum mutlu oldum seninde verdiğin benim kadar hadi bakalım rakibecim...bakalım hangimiz hedefe sağlıklı şekilde ulaşıcaz desemde çok gaza gelme,bak bişeyleri doğru ve istikrarlı yapınca nasıl tıkır tıkır gidiyor değilmi tebrik ediyorum bitanem yola devam
yaşıtız yavrucum sevindimherkes bizden küçük tekim sanıyordum sende varmışsın
niye senin kilo çizelgen yok yavrucum hımmmm,söyle bakiiiimmmmm
39 yaşındayım bana teyze diyebilirsiniz
valla aşağıda bayağı detaylı yazdım biraz öncede...ekimden beri başladım ama ocakta burayla tanıştıktan sonra daha disiplinli ve düzenli vermeye başladım canım...kilo duraklaması arada oluyor ben bir ay takıldığımı bilirim ,üzülme pes etme o duraksamanın sonucu çok güzel oluyor ve tıkır tıkır gitmeye devam ediyorKILAVUZ sen nezaman dir diyet degildesaglikli besleniyorsun cok guzel kilo vermissin bende biraz veririyorum ondan sonra bi duruyo acaba bu herkesdemi ayni
aşkolsun kızlar bu topiğin ablası benim daha büyüklerde var üzülmeyin.ama teyze demeyelim kendimize yaaaaaaaaaa.
kılavuzcum seninle çok ortak yanımız var bende sağlık personeliyim ve 5 yıl öncesine kadar edirnedeydim.
haaaaaaaaa seninkilerle aynı yaşta iki kızanda bende var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?