70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kılavuz cum 2 günlük ayran detoksunu yaptınmı

yok be tatlım 1 gün yapabildim onun sonucu ertesi sabah yarım kg. gitmişti yapsaydım bayağı etkisi olucaktı ama tamamlamadım kaptanımız kızdı bende bıraktım emir büyük yerdendi bu yola başkoyduysak kaptanı çiğnemiycez demiiii

ben yarın form çaylara başlayacagım kullanan varmı
bende topik sayesinde bitki çaylarıyla tanıştım ve hakikaten metabolizmaya çok güzel etkileri var...hızlandırıcı arıtıcı çalıştırıcı...ne ararsan var eksik etme özelliklede yeşil çay vede hepsi şekersiz olceeekkk
tatlım haftada 2 kez yeşil mercimek yemeği ye çok güzel ve doğal demirden zengin olduğu için gözle görülür şekilde kan yapıyor tıbbi onaylıdır
bende 39 yaşındayım hemşireyim...edirne ipsalada oturuyorum bende 1,5 sene önce myomlarımdan dolayı 1 yıl hormon ve kortizon kullanmak zorunda kaldım ve bu süreçte 60 kilodan 86 kiloya çıktım ...ilaçlarım ekim ayında kesildi ve ben bu sürece başladım ocaktada topikle tanıştım ...ozaman ise 76 kiloydum ...halen verme sürecindeyim ve çok mutluyum çünkü burası sayesinde beslenme şeklim şekillendi ve spor hayatımın vazgeçilmezi oldu iki tane oğlum var 12 ve 7 yaşındalar allah herkesinkini bağışlasın olmayanada versin canım
günaydın napıyonuz bakimmm gece gelemedimm migrenim tuttu :26: :26: :26: hala sersemliği varrrr kız derya koparmışın ipi sonundaaa tebriklerrrrrr
koptu ipler yihuuuuuuuöyle moral olduki sorma gitsin canım yaaaa...bir yıldan fazladır 6 lı rakamları unutmuştum

Son düzenleme:
Canim ya hic dikkat etmemisim bende 21 ocakta basladim ve 78 ile basladim, takipcinim yani....

çok yoğun bir 24 saat geçirmişsin güzelim...çok geçmiş olsun ayrıca başınız sağolsun allah kolaylık versin ,dinlen güzelim yoksa bütün dengen bozulur tatlı rüyalar

kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
bır kac gundur beklıyordum kıloda veremıyordum yemegımı dengelı yemem ragmen...

zaten suphelenıyordum bırde cok ıstıyordum zaten rabbım nasıp ettı cok sukur

çok sevindim senin adınaallah tamamına erdirsin inşallah bebeğini kucağına almak nasip etsin inş.
bu arada rejim falan yok artık gerçi dengeli besleniyoruz bi sorun olmaz kendine çok dikkat et yavrucum topiğimizin bebişi olucak hadi bakalım hayırlısı bebiş büyütücez bakalım bizi bırakmazsın heralde özleriz kııııızzzz

askol olurmu kız nıye bırakayım zaten herkesle sohbet edıyorum ama dengelı beslenıyorum hemde menulerımı yıne yazarım ne olacak hem burada cok cocuklu bayan var benım onların fıkırlerını almam gerekıyor....hem sevıyorum ben burayı gelısmelrıde haber verırım....ama bunun ustune kılo almamam ıcın yuruyus yapmam gerekıyor dımı hemen ılk sorumu sorayım....

sena kaptan senın 100 mekık cezasının yanı 200 mekık cezasını yuruyuse cevırdım kabul edersen :44::44::44::44:

gördünmü kızzzzbide takip bile edemem diyordun rakip bile değiliz mesafe çok diyordun hadi bakalım hızlan
Tamam canim pesindeyim, 2 kilo varmis zaten bastata aramizda simdide oyle, bizde misafirlige gidiyoruz, yoldan takip ediyorum grubu, arkadaslarin evi ile bizim ev arasi arabayla 2 saat, turkiyede nigdeden adanaya gider gibi gidiyoruz aksama geri donecegiz....

kızlar menümü vereyim
uyanınca(08.00)
2 günkurusu,1 bardak su
kahvaltı(çok geç biliyorum ama 12.00)
iki haşl.yumurta,söğüş domates salatalık biber,4 küp(yöresel)beyaz peynir,4 siyah zeytin,üç bardak bitki çayi,2 dlm.çavdar ekmeği
ara(15.00)
3 badem,3 ceviz,3 fındık,3 kuru üzüm
1 bardak yeşil çay
akşam(17.45)
1 tabak kıymalı karnıbahar,bol çoban salata
ara(22 civarı)
2 bardak form ve yeşil çay içtim(21 de)1 bard. süt (çubuk tarçınlı)3 tane altın çilek yerim
gün boyu 2 lt. su

SPOR:yok çünkü bütüngün mafiş şekilde yoğun bir ev işi yaptım hala çamaşır asıyorum topluyorum oyüzden spor bugün yok

Son düzenleme:

gözünaydın canım.allah gönlüne göre vermiş sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın inşşş...hamilelik çok farklı duygular yaşatıyor insana :2:

canı ilk üç ay yani 12 hft.ya kadar ve son 3 ay yani 28. hft.dan sonra düşük ve erken doğum riskin var...o yüzden bu dönemlerde fiziksel aktivitelerinde çok dikkatli olman gerekiyor yoksa tetiklersin gerçi dr.unda bu konuda seni uyarıcaktır...dolayısıyla kendini bu riskli dönemlerde çok zorlamazsan iyi olur...bide bulantılar için sabah uyandığında 1 dlm. kuru ekmek yada grisini yersen aç karnına ,bulantıların hafifler bide çok kussan bile yemeklerini ye ...üç dk. sonra çıkarsan bile ye çünkü o 3 dk.içinde bile vitamnini alıyorsun...bu dönemde çok yağlı ve çok sulu şeyler tüketmemeye gayret et...bide hamur işi aşırı tuzlu ve kızartmalardan uzak dur kiloyu daha çok bunlar yapıyor bide tansiyonu yükseltiyor...umarım faydası olmuştur

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
2 yaşında kızım var çok ama çok iştahsız.o yemedikçe ben yiyordum zaten ona sinirlendiçe yedim bu hale geldim.allahım nolur benim iştahımı ona ver :84:
geçtiğimiz hafta çok abur cubur yedim ama kendimi bırakmayacağım.sizleri izlemeye devam

Canim cok cok gecmis olsun ve basiniz sagolsun.....

KILAVUZ sen nezaman dir diyet degilde saglikli besleniyorsun cok guzel kilo vermissin bende biraz veririyorum ondan sonra bi duruyo acaba bu herkesdemi ayni

kılavuzcum seninle çok ortak yanımız var bende sağlık personeliyim ve 5 yıl öncesine kadar edirnedeydim.
haaaaaaaaa seninkilerle aynı yaşta iki kızanda bende var.

Son düzenleme:
KILAVUZ sen nezaman dir diyet degilde saglikli besleniyorsun cok guzel kilo vermissin bende biraz veririyorum ondan sonra bi duruyo acaba bu herkesdemi ayni
valla aşağıda bayağı detaylı yazdım biraz öncede...ekimden beri başladım ama ocakta burayla tanıştıktan sonra daha disiplinli ve düzenli vermeye başladım canım...kilo duraklaması arada oluyor ben bir ay takıldığımı bilirim ,üzülme pes etme o duraksamanın sonucu çok güzel oluyor ve tıkır tıkır gitmeye devam ediyor
aşkolsun kızlar bu topiğin ablası benim daha büyüklerde var üzülmeyin.ama teyze demeyelim kendimize yaaaaaaaaaa.

ben zaten yaşa takılan biri değilim aksine yaşımı çok seviyorum çünkü o yılların içinde ben varım ve benim anılarım yaşanmışlıklarım tecrübelerim mutluluklarım üzüntülerim sevinçlerim heyecanlarım çocuklarım ailem ...kısacası ben varım ben

Son düzenleme:
kılavuzcum seninle çok ortak yanımız var bende sağlık personeliyim ve 5 yıl öncesine kadar edirnedeydim.
haaaaaaaaa seninkilerle aynı yaşta iki kızanda bende var.

bak sen yaaaa...nerden nereyemerkezdemiydiniz yoksa ilçelerdemi:26:ben ipsalada aile hekimliğindeyimbizde 2005 te geldik tayin elazığdan...eşim polis memuruda

Son düzenleme:
yok canım merkezdeydik eski ssk da çalışıyordum.benim eşimde asker bizde gezip duruyoruz derdimi hiç sorma.şimdide çalışamıyorum zaten gücüme gidiyor.
biz ordan 2006 da ayrıldık edirne çok güzeldir yaşamda insanları da süper bir yerdi.abe kızanımmmmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…