70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızanım niye çalışmıyorsun üzüldüm...ben pek ısınamadım yaaaa...ne bileyim çok rahatlar oda benim yapıma ters...alışamadım bu huylarına onun dışında güzel bir şehir...

kızanım niye çalışmıyorsun üzüldüm...ben pek ısınamadım yaaaa...ne bileyim çok rahatlar oda benim yapıma ters...alışamadım bu huylarına onun dışında güzel bir şehir...

en son kktc ye geldik.burdan artık uzaya çıkıcaz az kaldı.burasıda yurtdışı olunca tayin olamadım.evde olmak beni çok daraltıyo.yıllardır çalıştıktan sonra.evet insanlar rahat ama senide kimse rahatsız etmez merkezde. 12 sonra ayık hasta gelmezdi nöbetlerde ama sokağa çık o saatte bile kimse dönüp bakmaz.ben çok memnundum.

o yönden demedim kız haklısın kimse dönüp bakmıyor ama ben içki ve kadın kız meselesine (aldatma )alışamadım herkesin bi yedeği varbide çocuğuna karısına yada ailesine para bulamıyorlar ama içkiye ve malum yerlere para bulma sıkıntısı yok şükür...eşim asayişte olduğu için neler duyuyorum sorma gitsin...gerçi heryerde var ama burası bu konuda çok rahat ve aleni yapıyorlar kimsede yadırgamıyor ...onun dışında çok güzel ve modern bir şehir ,heryer tarih kokuyor ,gezecek görülecek çok yeri var

kızlar bişey sorcam
yarın kabak mücver yapayım diyorum ama kızartmak istemiyorum fırında nasıl yapıyonuz:26::26:

valla ööle serdim bu hafta ama bu gün tpladım.gerçi eltimdeydim yazık birsürüşey yapmış az da olsa yedim.akşam yemedim o yüzden acıktıııımmmm.bi de okuyabiliyormuşsun czaya çok üzüldüm.msn ye gel kızıcam sana haberin olsun.
kizlar ben simdilik kacar hepinizi öpüyorumm

görüsmek üzere :80::80:
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun:90::90::90:
canım ananene geçmiş olsun akraban için de başın sağolsun tatlım.zor bi günmüş.
kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
bır kac gundur beklıyordum kıloda veremıyordum yemegımı dengelı yemem ragmen...

zaten suphelenıyordum bırde cok ıstıyordum zaten rabbım nasıp ettı cok sukur
ben ne dedimmmmm sanaaa içime doğdu güzelimmmmmmhayırlı olsun tatlım iyi beslen ve kendine dikkat et habersiz bırkma bizi
canım o ekmek falan fayda etmiyo yaaa ben öööle çok bulanıyodum kiii ve çıkarıyodum kiiii 1 ayda tam 6 kilo vermiştim.hiç bişey yemiyodum abartısız.
kızlar bişey sorcam
yarın kabak mücver yapayım diyorum ama kızartmak istemiyorum fırında nasıl yapıyonuz:26::26:
canım aynısı gibi yap tepsiye yağlı kağıt ser üstüne şekil verip koy mücverlerii ımmmm canım çekti afiyet olsunnn

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam

iyi geceler canım aynen az unlu yap bekletmeden tepsiye sonra fırına güzel oluyor şekil bile vermesen olur börek gibi dilimleyebilirsin

iyi geceler canım aynen az unlu yap bekletmeden tepsiye sonra fırına güzel oluyor şekil bile vermesen olur börek gibi dilimleyebilirsin

ikinizede teşekkür ederim canlarım yarın yapıp sonucu bildiricem teşekkürler

bende bugünki menümü yazıyım
sabah
1domates
1salatalık
az peynir
1dilim ekmek
yeşil çay
arada 1avuç leblebi
öğlende dışardaydım yarım simit
akşamda somon salata 1kepçe tarhana çorbası azıcık ekmek
sonra azıcık yağlı azıcık tuzlu patlamış mısır
benden bugünlük bu kadan

çok yoğun bir 24 saat geçirmişsin güzelim...çok geçmiş olsun ayrıca başınız sağolsun allah kolaylık versin ,dinlen güzelim yoksa bütün dengen bozulur tatlı rüyalar

sağol canım allah kimseye yaşatmasın.bi sürü insan geldi eve hem geçmiş olsuna hem baş sağlığına bizde kalcaklarmış ev doldu valla.uykuda tutmadı mecburen yan evde arkadaşım var sağolsun o çağırdı onda kalcam

Tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin, hayirli omurlu olsun....

arkadaşlar çok canım sıkıldı bi haftadır tartıya çıkmıyodum bu gün çıktım çıkmaz olaydım 3 kilo almışım bende bugün elma sirkesine başladım ben ne yapacam böyle ama bu sefer ölsemde yemiycem

tünaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bu regl beni çok etkiledi dün yine tansiyon düştü 9-5 sarhoş gibiydim anneme gittk fena kaçamak oldu bu hafta inş düzeltcemmm

tünaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bu regl beni çok etkiledi dün yine tansiyon düştü 9-5 sarhoş gibiydim anneme gittk fena kaçamak oldu bu hafta inş düzeltcemmm

geçmiş olsun canım
her regl de böyle oluyosan kötü yaa

benim normal tansiyon 10-6 olduğu için çok etkilenmezsim
ama kişiden kişiye fark eder tabi

canımm hayırlı olsun çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…