yok canım merkezdeydik eski ssk da çalışıyordum.benim eşimde asker bizde gezip duruyoruz derdimi hiç sorma.şimdide çalışamıyorum zaten gücüme gidiyor.
biz ordan 2006 da ayrıldık edirne çok güzeldir yaşamda insanları da süper bir yerdi.abe kızanımmmmmmm
kızanım niye çalışmıyorsun üzüldüm...ben pek ısınamadım yaaaa...ne bileyim çok rahatlar oda benim yapıma ters...alışamadım bu huylarına onun dışında güzel bir şehir...
en son kktc ye geldik.burdan artık uzaya çıkıcaz az kaldı.burasıda yurtdışı olunca tayin olamadım.evde olmak beni çok daraltıyo.yıllardır çalıştıktan sonra.evet insanlar rahat ama senide kimse rahatsız etmez merkezde. 12 sonra ayık hasta gelmezdi nöbetlerde ama sokağa çık o saatte bile kimse dönüp bakmaz.ben çok memnundum.
valla ööle serdim bu hafta ama bu gün tpladım.gerçi eltimdeydim yazık birsürüşey yapmış az da olsa yedim.akşam yemedim o yüzden acıktıııımmmm.bi de okuyabiliyormuşsun czaya çok üzüldüm.msn ye gel kızıcam sana haberin olsun.fıstıqım hoşgeldin nasılsın tatlışşşşsudemden haberim var ben olmasamda msnye not bırakıyor bakıyorumda yerimizde saymışız bu hafta 6lı rakamlar birazda insanı rahatlatıyor be canısı bende hafifiten alıyorum haftada 200-300qram yetiyor bana ..
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun:90::90::90:kizlar ben simdilik kacar hepinizi öpüyorumm
görüsmek üzere :80::80:
canım ananene geçmiş olsun akraban için de başın sağolsun tatlım.zor bi günmüş.kızlar kusura bakmayın geç girebildim dün ananemi acile kaldırdık kalp spazmı geçirdi gece 4 te evdeydim o hastaneden öbürüne taşındık lanet olsun.eve yakın diye özel bi hastaneye ordan ambulansla gata numuneye ordan haydarpaşa araştırmaya gittik tam bi kabustu çok şükür iyi şimdi hastanelerde neler var allah can sağlımızdan ayırmasın şükrolsun.bi yandan annemle uğraştım bi yandan ananemle bide kaza yapıyodum arabayla ambulansı takip ediyim derken az kalsın. geç uyandım kalkar kalkmazda akrabamızın ölüm haberi geldi bütün gün ordaydım daha fazla dayanamadım öyle ortamlarda çok daha kötü oluyorum daha yeni kahvaltı yapıyorum diyebilirim sabahtan beri 1 çikolatayla duryorum moral olarak beden olarak bitkinim kan şekerim düştü sanırım bişeler yiyip yatıcam herkese hayırlı geceler
ben ne dedimmmmm sanaaa içime doğdu güzelimmmmmmkıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
bır kac gundur beklıyordum kıloda veremıyordum yemegımı dengelı yemem ragmen...
zaten suphelenıyordum bırde cok ıstıyordum zaten rabbım nasıp ettı cok sukur
canım o ekmek falan fayda etmiyo yaaa ben öööle çok bulanıyodum kiii ve çıkarıyodum kiiii 1 ayda tam 6 kilo vermiştim.hiç bişey yemiyodum abartısız.canı ilk üç ay yani 12 hft.ya kadar ve son 3 ay yani 28. hft.dan sonra düşük ve erken doğum riskin var...o yüzden bu dönemlerde fiziksel aktivitelerinde çok dikkatli olman gerekiyor yoksa tetiklersin gerçi dr.unda bu konuda seni uyarıcaktır...dolayısıyla kendini bu riskli dönemlerde çok zorlamazsan iyi olur...bide bulantılar için sabah uyandığında 1 dlm. kuru ekmek yada grisini yersen aç karnına ,bulantıların hafifler bide çok kussan bile yemeklerini ye ...üç dk. sonra çıkarsan bile ye çünkü o 3 dk.içinde bile vitamnini alıyorsun...bu dönemde çok yağlı ve çok sulu şeyler tüketmemeye gayret et...bide hamur işi aşırı tuzlu ve kızartmalardan uzak dur kiloyu daha çok bunlar yapıyor bide tansiyonu yükseltiyor...umarım faydası olmuştur
canım aynısı gibi yap tepsiye yağlı kağıt ser üstüne şekil verip koy mücverlerii ımmmm canım çekti afiyet olsunnnkızlar bişey sorcam
yarın kabak mücver yapayım diyorum ama kızartmak istemiyorum fırında nasıl yapıyonuz:26::26:
kızlar bişey sorcam
yarın kabak mücver yapayım diyorum ama kızartmak istemiyorum fırında nasıl yapıyonuz:26::26:
iyi geceler canım aynen az unlu yap bekletmeden tepsiye sonra fırına güzel oluyor şekil bile vermesen olur börek gibi dilimleyebilirsin
valla ööle serdim bu hafta ama bu gün tpladım.gerçi eltimdeydim yazık birsürüşey yapmış az da olsa yedim.akşam yemedim o yüzden acıktıııımmmm.bi de okuyabiliyormuşsun czaya çok üzüldüm.msn ye gel kızıcam sana haberin olsun.
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun:90::90::90:
canım ananene geçmiş olsun akraban için de başın sağolsun tatlım.zor bi günmüş.
ben ne dedimmmmm sanaaa içime doğdu güzelimmmmmmhayırlı olsun tatlım iyi beslen ve kendine dikkat et habersiz bırkma bizi
canım o ekmek falan fayda etmiyo yaaa ben öööle çok bulanıyodum kiii ve çıkarıyodum kiiii 1 ayda tam 6 kilo vermiştim.hiç bişey yemiyodum abartısız.
canım aynısı gibi yap tepsiye yağlı kağıt ser üstüne şekil verip koy mücverlerii ımmmm canım çekti afiyet olsunnn
çok yoğun bir 24 saat geçirmişsin güzelim...çok geçmiş olsun ayrıca başınız sağolsunallah kolaylık versin ,dinlen güzelim yoksa bütün dengen bozulur tatlı rüyalar
Canim cok cok gecmis olsun ve basiniz sagolsun.....
Tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin, hayirli omurlu olsun....kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
Tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
tünaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bu regl beni çok etkiledi dün yine tansiyon düştü 9-5 sarhoş gibiydim anneme gittk fena kaçamak oldu bu hafta inş düzeltcemmm
kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
geçmiş olsun canım
her regl de böyle oluyosan kötü yaa
benim normal tansiyon 10-6 olduğu için çok etkilenmezsim
ama kişiden kişiye fark eder tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?