70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm çok geçmiş olsun başın sağolsun baya stresli bi gün geçirmişssinn

kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
bır kac gundur beklıyordum kıloda veremıyordum yemegımı dengelı yemem ragmen...

zaten suphelenıyordum bırde cok ıstıyordum zaten rabbım nasıp ettı cok sukur

cnm hayırlı olsunn allah tamamına erdirsinnn topiğin bebeği oluyorrr bizi habersiz bırakmaaaa

tünaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bu regl beni çok etkiledi dün yine tansiyon düştü 9-5 sarhoş gibiydim anneme gittk fena kaçamak oldu bu hafta inş düzeltcemmm
geçmiş olsun canım yaapranax fort varsa evde ondan al,regl döneminin en etkili ilacıdır çok oluyorsan azaltır sancın varsa keser 2x1 canım
gununuz aydin olsun topigin altin kizlari....
seninde neşen daim olsun bitanem
aç kalma moralinide bozma...menülerini hergece bize yazsan seni yönlendiririz...ama aramıza yeni katılan arkadaşlar menülerinizi tanesine kadar yazınki neyi yanlış yaptığınızı söyleyelim kızlar...kaçmayın çokda yeseniz yazınki otokontrol geliştirelim tamammı fıstıklar
keşke yağ ve tuzu koymadan yapsaydın mısırı daha hafif olurdu...genel anlamda güzel ve sağlıklı bir menü

Son düzenleme:
günaydin arkadaslar

dün gec yattigim icin bugünde gec kalktim

birazdan kahvaltimi yapicam

nasilsinizzz ??

kızlar tünaydın kuşlarım
uyanınca(07.30)
2 gün kurusu,1 bardak su
sabah(10.15)
3 dilim kızarmış çavdar ekmeği(ekmek kızartma mak.),3 kaşık domatesli biberli az yağlı menemen,4 küp yöresel beyaz peynir,4 siyah zeytin,3 bard. siyah çay şekersiz
ara(12.30)
3 badem,3 ceviz,4-5 tane kuru üzüm,1 kupa bergamutlu yeşil çay
öğle(sabah geç ve kuvvetli yaptığım için oyüzden arada geç oldu)
yok
akşam(17.00 civarı olur )
fırında kabak mücver ve acılı tarhana çorbası 1 kase yoğurt
ara(20 civar olur)
1 bardak çubuk tarçınlı süt,3 tane altın çilek,2 kupa yeşil çay
gün boyu 2 lt. suyu geçer
spor gene yok çünkü ev işi yaptım birazdanda dağ gibi ütü var bayağı bir efor istiycek gibi duruyor

nasıl yorum varmı:26::26:

günaydin arkadaslar

dün gec yattigim icin bugünde gec kalktim

birazdan kahvaltimi yapicam

nasilsinizzz ??

iyiyim anacım sen nasılsınfırında mücveri biliyonmu,heveslendim ama inş.beceririm kızartmak istemiyorumda

canim menün cok güzel... ama beyaz peyniri bir kiprit kutusu kadar yememiz daha iyi olmaz mi ?? :26::26:

bide zeytin 4 taneyi gecmemesimi gerekiyor acaba ??:44:

canim menün cok güzel... ama beyaz peyniri bir kiprit kutusu kadar yememiz daha iyi olmaz mi ?? :26::26:

bide zeytin 4 taneyi gecmemesimi gerekiyor acaba ??:44:

canım zeytinde sınır 5,peynirde baş parmağımın tırnağı büyüklüğündeki küp boyutu kadar benim küpler ...oyüzden senin dediğine denk geliyor...o yüzden sorun yok...mücveri biliyonmu kuşum ,ama fırında:26:

Son düzenleme:
iyiyim anacım sen nasılsınfırında mücveri biliyonmu,heveslendim ama inş.beceririm kızartmak istemiyorumda

saol canim benim bende iyyim

firinda mücver hic denemedim ama firin kagidinin üzerine dizili bi sekilde koyup ölece ativer firina biraz pistikten sonra catal yardimiyla cevirirsin mücverleri birde öyle pisir derim yani ben öyle yapardim herhalde... :26:

ya mücver ne zamandir benimde aklimda yaa cok severim mücveriii

gidip yapıp fırına atayım bakayım nasıl olucak:26::26:dönünce yazarım canım ...sayfam açık arada gelip bakıcam kimse biyere kaçmasın

hmm tamam ozaman.. mücveri yazdim cnm diger mesajda

bu arada ben evlendigimden beri hic birseyi kizartmadan yerim herseyi firina veririm mümkün oldukca..

mesela patates patlican kabak kizartmalarindada öyle yaparim... cok az yag ve tuzla karistirip firina veririm..

dün file seklinde tavuk gögsü ve pilav vardi menüde... onuda öyle yaptim tavuklari kizartmaktansa firina verdim

hehe nasilim ama

kizlar evde ekmek kalmamis ben bi kosu firina gidip kahvaltimida yapip geliyorumm

sonra görüsürüz insallah :80:

geldim cnm karalahana dolması sarıyodum yeni bitti koydun mu fırınaaa mücverini kızzzz

koydum güzelim bakalım ilk defa yapıyom sonucu yazarım bi saate kadar seninde eline sağlık en sevdiğim sarmadır bende dün 1 tencere sardım buzluğa attım bide biber doldurdum attım hafta içi iki gün yemek derdi yok

valla tavuğu bende senin dediğin gibi baharat ve yarım limonla soslayıp(yanında patateslerde dahil)fırında sade yaparımama sebzeleri deniycem ben normalde kızartma yapmamda bundan sonra senin dediğin gibi kızartayım fırında sağol canım tarif için

kesinlikle denee sebzelerii muhteşem oluyor yağlı kağıda koy kabak patlıcan kalın doğra cnm biraz suyunu çekerken çok incelip yanıyorrr sonra domates ve yoğurt soslaaa züpperrrrr oliyiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…