kızlar kusura bakmayın geç girebildim dün ananemi acile kaldırdık kalp spazmı geçirdi gece 4 te evdeydim o hastaneden öbürüne taşındık lanet olsun.eve yakın diye özel bi hastaneye ordan ambulansla gata numuneye ordan haydarpaşa araştırmaya gittik tam bi kabustu çok şükür iyi şimdi hastanelerde neler var allah can sağlımızdan ayırmasın şükrolsun.bi yandan annemle uğraştım bi yandan ananemle bide kaza yapıyodum arabayla ambulansı takip ediyim derken az kalsın. geç uyandım kalkar kalkmazda akrabamızın ölüm haberi geldi bütün gün ordaydım daha fazla dayanamadım öyle ortamlarda çok daha kötü oluyorum daha yeni kahvaltı yapıyorum diyebilirim sabahtan beri 1 çikolatayla duryorum moral olarak beden olarak bitkinim kan şekerim düştü sanırım bişeler yiyip yatıcam herkese hayırlı geceler
kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
bır kac gundur beklıyordum kıloda veremıyordum yemegımı dengelı yemem ragmen...
zaten suphelenıyordum bırde cok ıstıyordum zaten rabbım nasıp ettı cok sukur
geçmiş olsun canım yatünaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bu regl beni çok etkiledi dün yine tansiyon düştü 9-5 sarhoş gibiydim anneme gittk fena kaçamak oldu bu hafta inş düzeltcemmm
seninde neşen daim olsun bitanemgununuz aydin olsun topigin altin kizlari....
aç kalma moralinide bozma...menülerini hergece bize yazsan seni yönlendiririz...ama aramıza yeni katılan arkadaşlar menülerinizi tanesine kadar yazınki neyi yanlış yaptığınızı söyleyelim kızlar...kaçmayın çokda yeseniz yazınki otokontrol geliştirelim tamammı fıstıklararkadaşlar çok canım sıkıldı bi haftadır tartıya çıkmıyodum bu gün çıktım çıkmaz olaydım 3 kilo almışım bende bugün elma sirkesine başladım ben ne yapacam böyle ama bu sefer ölsemde yemiycem
keşke yağ ve tuzu koymadan yapsaydın mısırı daha hafif olurdu...genel anlamda güzel ve sağlıklı bir menübende bugünki menümü yazıyım
sabah
1domates
1salatalık
az peynir
1dilim ekmek
yeşil çay
arada 1avuç leblebi
öğlende dışardaydım yarım simit
akşamda somon salata 1kepçe tarhana çorbası azıcık ekmek
sonra azıcık yağlı azıcık tuzlu patlamış mısır
benden bugünlük bu kadan
günaydin arkadaslar
dün gec yattigim icin bugünde gec kalktim
birazdan kahvaltimi yapicam
nasilsinizzz ??
kızlar tünaydın kuşlarım
uyanınca(07.30)
2 gün kurusu,1 bardak su
sabah(10.15)
3 dilim kızarmış çavdar ekmeği(ekmek kızartma mak.),3 kaşık domatesli biberli az yağlı menemen,4 küp yöresel beyaz peynir,4 siyah zeytin,3 bard. siyah çay şekersiz
ara(12.30)
3 badem,3 ceviz,4-5 tane kuru üzüm,1 kupa bergamutlu yeşil çay
öğle(sabah geç ve kuvvetli yaptığım için oyüzden arada geç oldu)
yok
akşam(17.00 civarı olur )
fırında kabak mücver ve acılı tarhana çorbası 1 kase yoğurt
ara(20 civar olur)
1 bardak çubuk tarçınlı süt,3 tane altın çilek,2 kupa yeşil çay
gün boyu 2 lt. suyu geçer
spor gene yok çünkü ev işi yaptım birazdanda dağ gibi ütü var bayağı bir efor istiycek gibi duruyor
nasıl yorum varmı:26::26:
canim menün cok güzel... ama beyaz peyniri bir kiprit kutusu kadar yememiz daha iyi olmaz mi ?? :26::26:
bide zeytin 4 taneyi gecmemesimi gerekiyor acaba ??:44:
iyiyim anacım sen nasılsınfırında mücveri biliyonmu,heveslendim ama inş.beceririm kızartmak istemiyorumda
saol canim benim bende iyyim
firinda mücver hic denemedim ama firin kagidinin üzerine dizili bi sekilde koyup ölece ativer firina biraz pistikten sonra catal yardimiyla cevirirsin mücverleri birde öyle pisir derim yani ben öyle yapardim herhalde... :26:
ya mücver ne zamandir benimde aklimda yaa cok severim mücveriii
canım zeytinde sınır 5,peynirde baş parmağımın tırnağı büyüklüğündeki küp boyutu kadar benim küpler ...oyüzden senin dediğine denk geliyor...o yüzden sorun yok...mücveri biliyonmu kuşum ,ama fırında:26:
gidip yapıp fırına atayım bakayım nasıl olucak:26::26:dönünce yazarım canım ...sayfam açık arada gelip bakıcam kimse biyere kaçmasın
karalahana dolması çok oldu dondurucuya koycam kızlar çiğden mi koyum pişiripmi koysammm
geldim cnm karalahana dolması sarıyodum yeni bitti koydun mu fırınaaa mücverini kızzzz
çiğden koy bende dün bi tencere karalahana bir tencerede biber doldurup buzluğa çiğden attım hafta içi rahat oluyor
hmm tamam ozaman.. mücveri yazdim cnm diger mesajda
bu arada ben evlendigimden beri hic birseyi kizartmadan yerim herseyi firina veririm mümkün oldukca..
mesela patates patlican kabak kizartmalarindada öyle yaparim... cok az yag ve tuzla karistirip firina veririm..
dün file seklinde tavuk gögsü ve pilav vardi menüde... onuda öyle yaptim tavuklari kizartmaktansa firina verdim
hehe nasilim ama
valla tavuğu bende senin dediğin gibi baharat ve yarım limonla soslayıp(yanında patateslerde dahil)fırında sade yaparımama sebzeleri deniycem ben normalde kızartma yapmamda bundan sonra senin dediğin gibi kızartayım fırında sağol canım tarif için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?