çiğden koydummm bende evettt hafta içi kolay oluyorrr ama boynum ağrıdıyaaaa sarsar sarmakarayı çöz çöz çöz kakarayı oldummm
dün aynısını sararken ben söyledim,bide bende boyun fitığı var 2. derece düşün yani...bir saat sar koca tencere 10 dk.da bitiyor ama olsun yesin tosunlarım benim annesi kurban olsun onlara bak teyzesi becerebilirsem resimlerini ekliyim bidakkaEki Görüntüle 171762 Eki Görüntüle 171761
maşallahh cnmmmkız küçüğü sana daha çokmu benziyooo küçük sevimli büyük oğlunda karizmatikkkk
aynen barnağını kaldır üstüne bastın...büyük oğlum yakışıklıdır teyzesi vede gururlu...küçükte tam bir şebek üç kağıtçı
dün aynısını sararken ben söyledim,bide bende boyun fitığı var 2. derece düşün yani...bir saat sar koca tencere 10 dk.da bitiyor ama olsun yesin tosunlarım benim annesi kurban olsun onlara bak teyzesi becerebilirsem resimlerini ekliyim bidakkaEki Görüntüle 171762 Eki Görüntüle 171761
Allah bağışlasın canım evltlarını
ama işin çok zor hee
3 erkek bi evde offf hayal edemiyorum
bencede çok zor bide çalışıyorum ama onlar benim yaşam kaynaklarım hayatımın anlamlarıallah hiç kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...
bu arada dayanamadım ve 15 dk. eliptik bisiklet,70 mekik,50 şer tane yerde yan bacak hareketi(sağ ve sol)yaptımbu arada mücver mükemmel oldu duşumu alıp geleyim birazdan yiyicez oğluşlarımla az sonra gelirim anacım bekleyin beni
bencede çok zor bide çalışıyorum ama onlar benim yaşam kaynaklarım hayatımın anlamlarıallah hiç kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...
bu arada dayanamadım ve 15 dk. eliptik bisiklet,70 mekik,50 şer tane yerde yan bacak hareketi(sağ ve sol)yaptımbu arada mücver mükemmel oldu duşumu alıp geleyim birazdan yiyicez oğluşlarımla az sonra gelirim anacım bekleyin beni
iyi pazarlar arkadaşlar ben bugün...
7 gb spora gittim yürüdüm gitmeden lık su limonlu
kahvaltı yapmadım kocişim görevdeydi
2 gb annemlaere gttm mangal vardı 3 tane tavuk yedm salata
3 gb rezene çayı 1 kupa akşamda yemem çünkü karnım şiş çok su içtim
sizce
16 kilomu verebilirmiyim arkadaşlr yorumlarını bekliyorum içtiğinz başka çaylar varmı sevgiler
iyi pazarlar arkadaşlar ben bugün...
sizce
16 kilomu verebilirmiyim arkadaşlr yorumlarını bekliyorum içtiğinz başka çaylar varmı sevgiler
kızlar kusura bakmayın geç girebildim dün ananemi acile kaldırdık kalp spazmı geçirdi gece 4 te evdeydim o hastaneden öbürüne taşındık lanet olsun.eve yakın diye özel bi hastaneye ordan ambulansla gata numuneye ordan haydarpaşa araştırmaya gittik tam bi kabustu çok şükür iyi şimdi hastanelerde neler var allah can sağlımızdan ayırmasın şükrolsun.bi yandan annemle uğraştım bi yandan ananemle bide kaza yapıyodum arabayla ambulansı takip ediyim derken az kalsın. geç uyandım kalkar kalkmazda akrabamızın ölüm haberi geldi bütün gün ordaydım daha fazla dayanamadım öyle ortamlarda çok daha kötü oluyorum daha yeni kahvaltı yapıyorum diyebilirim sabahtan beri 1 çikolatayla duryorum moral olarak beden olarak bitkinim kan şekerim düştü sanırım bişeler yiyip yatıcam herkese hayırlı geceler
kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
bır kac gundur beklıyordum kıloda veremıyordum yemegımı dengelı yemem ragmen...
zaten suphelenıyordum bırde cok ıstıyordum zaten rabbım nasıp ettı cok sukur
canımcım öğün atlayıp aç kalarak kilo verirsin ama metabolizmanı yavaşlatırsın ve yağdan değil kastan yakarsın ozamanda kiloyu iki katı geri alırsın...mükellef yemek yemeyi sevmiyorsan iki saatte bir ağzına bişeyler atki metabolizman sürekli çalışır durumda olsun ve yağdan yaksır (yediklerini yakmak için)...bu arada suyu ve bitki çaylarınıda bol tutarsan yaktığın yağı vücut idrar yoluyla dışarı atar yoksa yanan yağ kanda dolaşır dolaşır su olmayınca gidip tekrar bi yere yapışır kalır senin emekte boşa gider tamammı kuzum ...neymiş aç kalmak değil az az sık sık atıştırıp suyu bol içmekiyi pazarlar arkadaşlar ben bugün...
sizce
slm kızlar nasılsınız ben bugün çok mutsuzum sabahtan berri portakal ve çay içtim başka bişey yemedim yinede karnım şişti anlamadım ben bu işi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?