70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çiğden koydummm bende evettt hafta içi kolay oluyorrr ama boynum ağrıdıyaaaa sarsar sarmakarayı çöz çöz çöz kakarayı oldummm

dün aynısını sararken ben söyledim,bide bende boyun fitığı var 2. derece düşün yani...bir saat sar koca tencere 10 dk.da bitiyor ama olsun yesin tosunlarım benim annesi kurban olsun onlara bak teyzesi becerebilirsem resimlerini ekliyim bidakka

Son düzenleme:
maşallahh cnmmm kız küçüğü sana daha çokmu benziyooo küçük sevimli büyük oğlunda karizmatikkkk

aynen barnağını kaldır üstüne bastın...büyük oğlum yakışıklıdır teyzesi vede gururlu...küçükte tam bir şebek üç kağıtçı

bizde eşimle gölde kahvaltı yaptık bugün
mis gibi temzi hava aldık ama yağmur keyif yapmamıza izin vermedi

Allah bağışlasın canım evltlarını
ama işin çok zor hee
3 erkek bi evde offf hayal edemiyorum

bencede çok zor bide çalışıyorum ama onlar benim yaşam kaynaklarım hayatımın anlamlarıallah hiç kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...
bu arada dayanamadım ve 15 dk. eliptik bisiklet,70 mekik,50 şer tane yerde yan bacak hareketi(sağ ve sol)yaptım bu arada mücver mükemmel olduduşumu alıp geleyim birazdan yiyicez oğluşlarımlaaz sonra gelirim anacım bekleyin beni

Amin cnm Allah ayirmasin... bende ev isimi yaptiktan sonra belki mekik cekerim

mücveride afiyetle yiyin

hadi ben kactim görüsürüz sora :79:

çalışınca da zor hakkaten
bende evleneli 2 yıl olacak ama dha bebek falan yok
senin ne güzel 2 tane

benim de üşengeçliğim üstünmde miskin miskin film izliyorum

slm kızlar nasılsınız ben bugün çok mutsuzum sabahtan berri portakal ve çay içtim başka bişey yemedim yinede karnım şişti anlamadım ben bu işi yaaa

kan ilacı kullanıyodum oda çok acıktırıyo bende bıraktım şişmanlamaktansa kansızlıgı tercıh ettim işte ne yapıyım

iyi pazarlar arkadaşlar ben bugün...
7 gb spora gittim yürüdüm gitmeden lık su limonlu
kahvaltı yapmadım kocişim görevdeydi
2 gb annemlaere gttm mangal vardı 3 tane tavuk yedm salata
3 gb rezene çayı 1 kupa akşamda yemem çünkü karnım şiş çok su içtim
sizce
16 kilomu verebilirmiyim arkadaşlr yorumlarını bekliyorum içtiğinz başka çaylar varmı sevgiler

sanada iyi pazarlar canim aksama hic degilse bir kase yogurt ye birde meyve hem metebolizmani canli tutar hemde yaglardan yakmani saglar ogunleri sakin atlama yoksa kilo veremesin versende yagdan degil su ve kastan gider o sekil giden kilo cabuk doner...

canim bu arada kil cizelgeni yapsan senin icin daha iyi olur kiloolar gitikce motiven artar....

canim buyuk gecmisler olsun ayrica basiniz sagolsun alahrahmet eylesin.....

kıssslarrrrrrrr hamıleyımmmmmm
bır kac gundur beklıyordum kıloda veremıyordum yemegımı dengelı yemem ragmen...

zaten suphelenıyordum bırde cok ıstıyordum zaten rabbım nasıp ettı cok sukur

gozun aydin allah tamamina erdirsin hadi bebisimize iyi bak ....

canımcım öğün atlayıp aç kalarak kilo verirsin ama metabolizmanı yavaşlatırsın ve yağdan değil kastan yakarsın ozamanda kiloyu iki katı geri alırsın...mükellef yemek yemeyi sevmiyorsan iki saatte bir ağzına bişeyler atki metabolizman sürekli çalışır durumda olsun ve yağdan yaksır (yediklerini yakmak için)...bu arada suyu ve bitki çaylarınıda bol tutarsan yaktığın yağı vücut idrar yoluyla dışarı atar yoksa yanan yağ kanda dolaşır dolaşır su olmayınca gidip tekrar bi yere yapışır kalır senin emekte boşa gider tamammı kuzum ...neymiş aç kalmak değil az az sık sık atıştırıp suyu bol içmek
slm kızlar nasılsınız ben bugün çok mutsuzum sabahtan berri portakal ve çay içtim başka bişey yemedim yinede karnım şişti anlamadım ben bu işi yaaa

canımcım umudumo1 e söylediklerimin aynısı senin içinde geçerli...yoksa yerinizde sayarsınız bide üstüne alırsınız...çünkü farkında olmadan metabolizmayı yavaşlatıyorsunuz tamammı bitanecim

kizlar bende simdien menumu yazayim
kavalti
kzde biber, yumurta,2 ser dilim kasar ve beyez peynir
4 tane zeytin salatalik, domates yesil sogan,2 dal yesil nane
1 cay kasigi visne receli
biraz ekmek
1 sekersiz cay

kavalti oglen bir oldu
ara
ikiser dilim elma, kivi
1 form cay

aksama
haslanmis tavuk
zeytin yagli kabak
salata

yatana kadar 3.5 litre su 1 form cay... yorumlarinizi bekliyom fistiklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…