menümü hemen yazayimmm
kahvaltiyi gec saatte yaptim saatini hatirlamiyorum
1yk kadar recel, 2 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 salatalik, zeytinyagli beyaz peynir (zeytinyagsiz yiyemiyorum:) )
ara ögün yok
aksam yemegi saat 17:00
brokoli karnibahar havuc ve patates corbasi
sizce nasil :26::26:
menümü hemen yazayimmm
1yk kadar recel, 2 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 salatalik, zeytinyagli beyaz peynir (zeytinyagsiz yiyemiyorum:) )
ara ögün yok
iyi fena değil,ama içtiğin suyu bitki çaylarını ve sporunuda ekle tatlişkom ,..güzel güzel alışcen kııııııı
akşam için yoğurt salata yokmu yavrum yaaa tek çorba olur mu
aaa valla yogurtta vardi kusura bakmayin onu yazmayi unutmusum...
ya esim öglenci oldugu icin sadece corba yaptim kendime esimde işte yiyiyor zaten o yüzden
arkadaşlar bugün bişey yememeye karar vermiştim ama kılavuzum böyle kğ veremiycemi söyledi neyse bugünki pek sayılmaz ama
sabah bi dilim portakal yedim sonra çay içtim epy sonra sirkeli su içtim bi kaç saat sonra yarım tatlı kaşıgı harmup pekmezi yedim baktım olmuyo azıcık kavurma yedim
cnm kilo çizelgesi yapsan daha güzel motive olursun topiğin başında anlatılıyor yada tıckerfactory burdan yapabilrsin
aynen öyle elim ayagım titredi resmen tutamadım kendimi yine ama az yedim
slmmm canlarımmm naber???yoğun bi haftasonuydu.temizlik çamaşır yemek birazdan da ütü yapıcam.bi de saçıma bakım yağıyorum 4 haftadır bu hafta pazara kaldı yağlaa yıka falan yorulduuummm.çayy istiyorummmmenümü de yazim pek olmadı ama
sabah:
yeşil + siyah çay
4 zeytin
5 tane pate kızartma
peynir
2 dilim ekmek
2 tane közlenmiş biber
domates
ekmeğin bir dilimine çikolata sürdüm
ara:
e yok yanii
öğle:ikindiydi daha doğrusu
1 kase k flaks
ara:
yok
akşam:
bulgur pilavı(4 kaşık kadar)
ıspanak
yoğurt
2.5 litre su
ya ticker yapmayi bi türlü beceremedim yaaaa
canim menun fena degil ama keske arada bir meyve yeseydin..menümü hemen yazayimmm
ara ögün yok
menun guzel olmus kekide oglen yemegi yerine yedigin icin fazla etkilemez..meraba kızlar nasılsınız hemen menümü yazıyım anca girebildim evdeki misafirlerden fırsat bulup
sabah
1 yumurta
1 bardak süt
3dilim light kepek ekmeği ince dilim
kaşar peyniri
öğle
1 tanecik kek yedim :26:
akşam 7 de
yarım tabak etli güveç yedim
2 gündür spor yapamıyorum yrn tekrar başlıcam allahın izniyle
slmmm canlarımmm naber???yoğun bi haftasonuydu.temizlik çamaşır yemek birazdan da ütü yapıcam.bi de saçıma bakım yağıyorum 4 haftadır bu hafta pazara kaldı yağlaa yıka falan yorulduuummm.çayy istiyorummmmenümü de yazim pek olmadı ama
sabah:
yeşil + siyah çay
4 zeytin
5 tane pate kızartma
peynir
2 dilim ekmek
2 tane közlenmiş biber
domates
ekmeğin bir dilimine çikolata sürdüm
ara:
e yok yanii
öğle:ikindiydi daha doğrusu
1 kase k flaks
ara:
yok
akşam:
bulgur pilavı(4 kaşık kadar)
ıspanak
yoğurt
2.5 litre su
canım tickerfactory.com adresine gir çizelgeni yap,ensonda ilk kutucuktaki adreslerden ikincisinin png sinden http dahil olarak adresi kopyala profiline gel çizelgedekini sil ve oraya yapıştırıp kaydet de biraz karışı gibi ama bikaç hafta cumaları zevkle yenileyince ezberliyon
ebru becerebildinmi canımcım:26:
benimkide soru becerseydin nikinde görünürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?