70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi fena değil,ama içtiğin suyu bitki çaylarını ve sporunuda ekle tatlişkom ,..güzel güzel alışcen kııııııı

akşam için yoğurt salata yokmu yavrum yaaa tek çorba olur mu

iyi fena değil,ama içtiğin suyu bitki çaylarını ve sporunuda ekle tatlişkom ,..güzel güzel alışcen kııııııı

valla spor olarak sadece ekmek almaya giderken arabayla degilde yürüyerek tercih ettim eve gelene kadarda bayaa terlemisim
sonra bide ev isi yaptim okadar

ama şınav ve mekikte cekicem daha...
bugün hic cay icmedim sadece su ama sabah kahvaltidan önce 3ü 1 arada icmistim biliyorum orda hataliyim

arkadaşlar bugün bişey yememeye karar vermiştim ama kılavuzum böyle kğ veremiycemi söyledi neyse bugünki pek sayılmaz ama
sabah bi dilim portakal yedim sonra çay içtim epy sonra sirkeli su içtim bi kaç saat sonra yarım tatlı kaşıgı harmup pekmezi yedim baktım olmuyo azıcık kavurma yedim

aaa valla yogurtta vardi kusura bakmayin onu yazmayi unutmusum...

ya esim öglenci oldugu icin sadece corba yaptim kendime esimde işte yiyiyor zaten o yüzden

cnm kilo çizelgesi yapsan daha güzel motive olursun topiğin başında anlatılıyor yada tıckerfactory burdan yapabilrsin

aa bu böle olmazzz bak sonra kan şekerin düştüü kavurmayı yedinnn

aynen öyle elim ayagım titredi resmen tutamadım kendimi yine ama az yedim

cnm nacizane biraz bilgi veriyim deryacımda anlatmış ama sabah mutlaka 1-2 dilim ekmek bunlar lightam tahıllı yada çavdar olabilir kahvaltını ihmal etme
tabiki kavurma yicez ama akşam değil öğlen tercih edebilirdinn yasaklarlaa mutlu olamazsınki hergün menünü paylaş bizle yardımcı olalım sana

meraba kızlar nasılsınız hemen menümü yazıyım anca girebildim evdeki misafirlerden fırsat bulup
sabah
1 yumurta
1 bardak süt
3dilim light kepek ekmeği ince dilim
kaşar peyniri
öğle
1 tanecik kek yedim :26:
akşam 7 de
yarım tabak etli güveç yedim
2 gündür spor yapamıyorum yrn tekrar başlıcam allahın izniyle

slmmm canlarımmm naber???yoğun bi haftasonuydu.temizlik çamaşır yemek birazdan da ütü yapıcam.bi de saçıma bakım yağıyorum 4 haftadır bu hafta pazara kaldı yağlaa yıka falan yorulduuummm.çayy istiyorummmmenümü de yazim pek olmadı ama
sabah:
yeşil + siyah çay
4 zeytin
5 tane pate kızartma
peynir
2 dilim ekmek
2 tane közlenmiş biber
domates
ekmeğin bir dilimine çikolata sürdüm
ara:
e yok yanii
öğle:ikindiydi daha doğrusu
1 kase k flaks
ara:
yok
akşam:
bulgur pilavı(4 kaşık kadar)
ıspanak
yoğurt
2.5 litre su

valla canım bende biraz önce saat 19 da sabahtan kalan menemenden ekmeksiz otlandım napayım bugünkü benim kaçamağımda bu olsun...akşamı biraz erken yedim 16 da,arayıda 18 de yaptım amane bileyim oldu işteiçkime ilaç atmışlar hatırlamıyoooooommmmmmm

Son düzenleme:
ya ticker yapmayi bi türlü beceremedim yaaaa

canım tickerfactory.com adresine gir çizelgeni yap,ensonda ilk kutucuktaki adreslerden ikincisinin png sinden http dahil olarak adresi kopyala profiline gel çizelgedekini sil ve oraya yapıştırıp kaydet de biraz karışı gibi ama bikaç hafta cumaları zevkle yenileyince ezberliyon

ayyy karnım acayip şiş
eşimle alışveriş merkezindeydik
acıktık canım çok kumpir çekti
yarısını bile yiyemedim ama ölcem şişlikten
pazarları hep böyle oluyo yaaa

çamaşır yıkadıydım ütüm var onu yapayım da hareket olsun biraz

Son düzenleme:
ebru becerebildinmi canımcım:26:
benimkide soru becerseydin nikinde görünürdü

arkadaşlar karnım ağrıdı yaaa gülmektennihat doğana gülmekten içim dışıma çıktı,adam tam bir maço yaaaaakızlara diyorki siz çekin elinizi karışmayın dedim sizeeeebu arada hem sizi dikizliyom hemde survivora bakıyom koptum ya

Son düzenleme:
canim menun fena degil ama keske arada bir meyve yeseydin..
menun guzel olmus kekide oglen yemegi yerine yedigin icin fazla etkilemez..

guzel bir menu... sende benim gibi pilava dayanamadin yedin degilmi ...ya bizimkiler ne yemek olursa lsun yanina hep pilav isterler buda benim icin kotu oluyor olmasa aramam ama oldumuda dayanamam yerim..

ebru becerebildinmi canımcım:26:
benimkide soru becerseydin nikinde görünürdü

canim aynisini yapiorum dedigin gibi ama yinede olmuyo yaa :84:

sadece tickerfactoryden olani kabul ediyo kk ama bende zaten ordan yapiyorum yinede olmuyo allah allah yaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…