70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet birbirimize hemen alışıyoruz yeni gelenlerrr bizi hep canlı tutuyorrr haremde kursan ben haseki sultanım ona göreee
hasekim benim,tatlım bitanemnoluyo leyn,kendine gel gıııııı,ben evliyim çucuklarım var kocişimi seviyom leyn peşimi bırak muhitime geldim
kızlar maşallah hepinizde kilo vermişsiniz çizergenize baktım azmedince oluyo demek

evet aynen dediğin gibi,azmedince oluyor

kizlar kac aydir veya senedir ugrasiyorsunuz ?? gercektende cok guzel ya cizelgenize bakinca bayaa vermissiniz kilolari insallah hedefinizede ulasirsiniz

kızlar bende 76 kiloyum yaa nasıl gıdıcek bu kılolar daha yenı doğum yaptım ama ben wermek ıstıorummmm

hoşgeldin canım
emziren annelerimiz var sana destek olurlar azimli olyeterki herşeyi başarırsın...bugünkü geçmişi okursan gündüz bayağı bir yeni gelenlerle sohbet ettik sana epey yardımı olur

valla nediyimm bravooo

bak ben simdi dahada cok heveslendim ama hee

verilir hayatım bi başlaaa bak nasıl istiyosun her cuma o çizelgeyi ilerletmeyi acayip motive ediyorr

kızlar bende 76 kiloyum yaa nasıl gıdıcek bu kılolar daha yenı doğum yaptım ama ben wermek ıstıorummmm

cnm ne zaman doğum yaptın kaç ay olduuu zaten biliyosun börek tatlı çörek pasta süt yapmıyo bol su rezene anason kompostu şekersizzz bide azcık yemene dikkat ett

Son düzenleme:
:emzirirken kilo daha çabuk gidermiş öyle diyolar bende aldırdı ama belki sen benim hatama düşmezsin tatlı süt yapar yok bu et yapar diye ye dediler anca şiştigimle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…