kızlar maşallah hepinizde kilo vermişsiniz çizergenize baktım azmedince oluyo demek
hasekim benim,tatlım bitanemevet birbirimize hemen alışıyoruz yeni gelenlerrr bizi hep canlı tutuyorrrharemde kursan ben haseki sultanım ona göreee
kızlar maşallah hepinizde kilo vermişsiniz çizergenize baktım azmedince oluyo demek
hasekim benim,tatlım bitanemnoluyo leyn,kendine gel gıııııı,ben evliyim çucuklarım var kocişimi seviyom leyn peşimi bırak muhitime geldim
evet aynen dediğin gibi,azmedince oluyor[/QUOTE
evli mutlu ama sen iki çocuklu ben tekkk bu gidişlede tek kalcakk ikinciyi gözüm yemiyorr bakalımmm
kizlar kac aydir veya senedir ugrasiyorsunuz ?? gercektende cok guzel ya cizelgenize bakinca bayaa vermissiniz kilolari insallah hedefinizede ulasirsiniz
siz alemsiniz yaaaaa
sevdim sizi
hasekim benim,tatlım bitanemnoluyo leyn,kendine gel gıııııı,ben evliyim çucuklarım var kocişimi seviyom leyn peşimi bırak muhitime geldim
evli mutlu ama sen iki çocuklu ben tekkk bu gidişlede tek kalcakk ikinciyi gözüm yemiyorr bakalımmm
senin demi ikinciyi gözün yemiyo bende çok istiyorum ama kilolardan korkuyorum bide ayıp olmassa yaşlar kaç
ben 15 şubatta başladım cnm
senin demi ikinciyi gözün yemiyo bende çok istiyorum ama kilolardan korkuyorum bide ayıp olmassa yaşlar kaç
oğlum 4 yaşında benim kilodan yana değil de bakalım biraz daha büyüsünde bende 27 yaşındayımmm
neeeee gercekten mibu gecen 15 subat mi ??
wooaaawww süpersin yaa daha yeni baslamissin ama 7 kilo gitmis bile maasallahh
bizi sevmeyin göbeciği yağlansınnn kocaman totosuu olsunnn
gidiyo hayatım sabırlı olunca düzenli yiyince gidiyolarrr arada kaçamaklarr olsadaaaa
kızlar bende 76 kiloyum yaa nasıl gıdıcek bu kılolar daha yenı doğum yaptım ama ben wermek ıstıorummmm
valla nediyimm bravooo
bak ben simdi dahada cok heveslendim ama hee
kızlar bende 76 kiloyum yaa nasıl gıdıcek bu kılolar daha yenı doğum yaptım ama ben wermek ıstıorummmm
ben ilk oğlumu 27 yaşında ikinciyi 32 yaşında doğurdum ...yeterki iste oğlun kardeşsiz kalmasın benimkilerin arası 4.5-5 yaş tam zamanın...yoksa birazdaha geçikirsen bişeyler zor geliyor artıkhasekim benim,tatlım bitanemnoluyo leyn,kendine gel gıııııı,ben evliyim çucuklarım var kocişimi seviyom leyn peşimi bırak muhitime geldim
ben ekimde başladım ama tam anlamıyla ocakta sıkı şekilde ele aldım ocakta 76 ydımkizlar kac aydir veya senedir ugrasiyorsunuz ?? gercektende cok guzel ya cizelgenize bakinca bayaa vermissiniz kilolari insallah hedefinizede ulasirsiniz
yaş 39 canım ve çalışıyorumda...seni bilmiyorum senin yaş kaç çalışıyormusun:26:senin demi ikinciyi gözün yemiyo bende çok istiyorum ama kilolardan korkuyorum bide ayıp olmassa yaşlar kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?