canim aynisini yapiorum dedigin gibi ama yinede olmuyo yaa :84:
sadece tickerfactoryden olani kabul ediyo kk ama bende zaten ordan yapiyorum yinede olmuyo allah allah yaa :44:
:26: :26: cumartesi-pazarr çok fena kaçamaklarım olduu kilo vermeyi geçtimmm yerimde sayım onada razıyımm artı olmak istemiyorummm
cumaya kadar menümü paylaşıyım kontrol edin beniii
valla canım bende biraz önce saat 19 da sabahtan kalan menemenden ekmeksiz otlandımnapayım bugünkü benim kaçamağımda bu olsun...akşamı biraz erken yedim 16 da,arayıda 18 de yaptım ama ne bileyim oldu işte içkime ilaç atmışlar hatırlamıyoooooommmmmmm
ben ederim merak etme bende bugün biraz uçtum son dakka...sende beni dürt kuşum hadi bakalım yarın yeni bir hafta yeni gidecek kiloların haftası hadi kızlaaaaarrrrr
hafta sonu kacamagi en iyisi unut gitsin yememis say yedinmiki yok yok yemedin bende hatirlamiyorum...:26::26::26::26::26::26::26::26:
:26: :26: cumartesi-pazarr çok fena kaçamaklarım olduu kilo vermeyi geçtimmm yerimde sayım onada razıyımm artı olmak istemiyorummm
cumaya kadar menümü paylaşıyım kontrol edin beniii
seviyom seni kızzz
hafta sonlari genelde benimde kabusumdurbenim dun kotu gecti bugun fena degildi...ayrica sen cumaya kadar hakinda gelirsin artik isi kivirmissin dengelersin...
hafta sonlari genelde benimde kabusumdurbenim dun kotu gecti bugun fena degildi...ayrica sen cumaya kadar hakinda gelirsin artik isi kivirmissin dengelersin...
saol cnmm inş dengelerimmm fena cozuttummm
valla güzelim bende bu şekil yapıyom ama benden daha iyi tarif edecek eski arkadaşlardan biri bilgi verirse...belki ben eksik bişey vermişimdir kusura bakma yaaaa
hiç kıskanmadımmmmmmm
sen ilk göz ağrımsın mahidevranım benim vazgeçilmezim aşkitom
valla kaçamağın ertesi gün veya o haftası senin dediğin gibi yırtıyom kendimi ama bu hafta pek ümitli değilim çünkü geçen haftaki gibi bir haftada hiç bukadar yüklü bir kilo vermemiştim yerimde sayabilirim ama vücudum şaşırtabilirde... ama ilk seçenek daha kuvvetli:son bir ki üç yerinde saaaayyyy
canim cokta takma kafaya boyle durumlarda ustunde cok durdunmu sitrese sebep oluyor daha cok yemene sebep oluyor ben bir ara boyle oluyordumcok dusundugum zaman beni olumsuz etkiliyordu ondan artik dunu dusunmuyorum gecti giti onemli olan yarin diyorum....
dedim ne oluyo beni aldatıyınmiii yoksammmm hürremle
tabiki cnm bunları yazarken utanmadan hala çubuk kraker kaçamağına devam ediyorummmm
yok kız haşa...bizde söz ağızdan bikere çıkarda kızlarda hoş sevimliler yani çok içtenler hevesliler buda hoşuma gidiyor bende gaza geliyom:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?