70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:26: :26: cumartesi-pazarr çok fena kaçamaklarım olduu kilo vermeyi geçtimmm yerimde sayım onada razıyımm artı olmak istemiyorummm

cumaya kadar menümü paylaşıyım kontrol edin beniii

Son düzenleme:
canim aynisini yapiorum dedigin gibi ama yinede olmuyo yaa :84:

sadece tickerfactoryden olani kabul ediyo kk ama bende zaten ordan yapiyorum yinede olmuyo allah allah yaa :44:

valla güzelim bende bu şekil yapıyom ama benden daha iyi tarif edecek eski arkadaşlardan biri bilgi verirse...belki ben eksik bişey vermişimdir kusura bakma yaaaa

:26: :26: cumartesi-pazarr çok fena kaçamaklarım olduu kilo vermeyi geçtimmm yerimde sayım onada razıyımm artı olmak istemiyorummm

ben ederim merak etme bende bugün biraz uçtum son dakka...sende beni dürt kuşum hadi bakalım yarın yeni bir hafta yeni gidecek kiloların haftası hadi kızlaaaaarrrrr

hafta sonu kacamagi en iyisi unut gitsin yememis say yedinmiki yok yok yemedin bende hatirlamiyorum...:26::26::26::26::26::26::26::26:

hafta sonlari genelde benimde kabusumdur benim dun kotu gecti bugun fena degildi...ayrica sen cumaya kadar hakinda gelirsin artik isi kivirmissin dengelersin...

hafta sonlari genelde benimde kabusumdur benim dun kotu gecti bugun fena degildi...ayrica sen cumaya kadar hakinda gelirsin artik isi kivirmissin dengelersin...

valla kaçamağın ertesi gün veya o haftası senin dediğin gibi yırtıyom kendimi ama bu hafta pek ümitli değilim çünkü geçen haftaki gibi bir haftada hiç bukadar yüklü bir kilo vermemiştim yerimde sayabilirim ama vücudum şaşırtabilirde... ama ilk seçenek daha kuvvetli:son bir ki üç yerinde saaaayyyy

Son düzenleme:
saol cnmm inş dengelerimmm fena cozuttummm

canim cokta takma kafaya boyle durumlarda ustunde cok durdunmu sitrese sebep oluyor daha cok yemene sebep oluyor ben bir ara boyle oluyordumcok dusundugum zaman beni olumsuz etkiliyordu ondan artik dunu dusunmuyorum gecti giti onemli olan yarin diyorum....

belkide vucudun sartir seni sas ama sasa kalma:26::26: bide bakmisiz cumaya birinci olmusun ....

tabiki cnm bunları yazarken utanmadan hala çubuk kraker kaçamağına devam ediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…