70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel ve hafif dengeli bir menüzaten hafta sonları sabah ve öğlen birbirine karışıyor(brunch gibi) o yüzden üzülme hepimizin haftasonu aynı oluyor hafta başı topluyoruz

kılavuz çok teşakkürler tavsiyene uyucam ama yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum açlık kırizine karşı bişeyler var mı

kılavuz çok teşakkürler tavsiyene uyucam ama yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum açlık kırizine karşı bişeyler var mı

valla ara öğünlerde leblebi kuru kayısı ceviz fındık gibi çerez tüketirsen (tabi herbirinden sadece üçer tane dönüşümlü çiftli grup yap) bide yanına bitki çayları ...süper oluyor ...birazda kendini motive et akşama topiğe yazarken ne bahane sunucam diye düşünürsen otomatikman elin geri gidiyor yemekten tam doymadan kalk ben öyle yapıyorum eskiden tabağı tepeleme kordum şimdi kaşık hesabı koyuyorum ve başlamadan tencereleri hemen mutfağa götürüyorum ...bide gözün bişeyde kaldıysa mesela çukulata...öğlen kaçamak yapmaya çalış vede bir kare al paketi yok et...yani nefsini öldür yoksa aklında kalır ve sonra pişman olacağın şeyler yapabilirsin tamammıkaçamak zamanımız sabah yada en geç öğlen saati...oda ille yapacaksan

Son düzenleme:
çok güzel ve hafif dengeli bir menüzaten hafta sonları sabah ve öğlen birbirine karışıyor(brunch gibi) o yüzden üzülme hepimizin haftasonu aynı oluyor hafta başı topluyoruz

canim hacladigim tavugun suyuna sehriyeli bulgur pilavi yaptim ozelikle oglum cok seviyor benimde canim gidiyor bende cok severim biraz yesemmi acaba...

kan ilacı kullanıyodum oda çok acıktırıyo bende bıraktım şişmanlamaktansa kansızlıgı tercıh ettim işte ne yapıyım

kansızlığın birebir yiyeceği yeşil mercimek yemeğidir haftada enaz iki kez pişir ve ye...hem kan yapar hemde kuru baklagil yemiş olursun bir taşla iki kuş

kansızlığın birebir yiyeceği yeşil mercimek yemeğidir haftada enaz iki kez pişir ve ye...hem kan yapar hemde kuru baklagil yemiş olursun bir taşla iki kuş

aslinda yesil mercimek bagirsaklarida guzel calistiriyor salatasini eskiden yerdim diyet icin yesilikle karisrip yesede olur.....

aslında evde spor aleti var ama yapan yok zor geliyor eliptikmi ne deniyosa ondan

muazzezim aşkitom çok sağolda utandırıyon beni kızbetülcüm ben her akşam 60 dk.yürüme bandında yürüyorum sonrada kemerini yapıyorum devamında eliptik bisikletin orta ayarında ara vermeden 10 veya 15 dk. eliptik bisikletimi orta ayarda yapıyorum peşine mekik vs. bide bu hafta haftada 2 gün plates kursuna başladımneyse sende sadece eliptik bisiklet varsa kendine göre zorluk derecesini ayarla ve en az 20 dk. yap sonra hazır vücudun ısınmışken peşine yarım mekik enaz 40 tane peşine yere uzan yan yat üst bacağını yukarı doğru kaldır indir ama alttakine değdirme sonra diğer yana dön aynısını diğer bacakla yap sonra yüzüstü kedi pozisyonunda dur ve bir bacağını yukarı doğru at karnına doğru çek sonra diğerini yap...tabi bu bacak hareketlerini her bacak için 30 la başla ve belli aralıklarla arttır mekik içinde ....emin ol çok faydasını görücen ,ama kendini şartlandır hergün yada gün aşırı muhakkak yap zamanla alışkanlık oluyor ve yapmadınmı eksikliğini hissediyorsun bacaklarının sıkılaşıp şekil aldığını varsa selülitlerin azaldığınıda görücen...varmısın yokmusun...hemde çok zinde ve hareketli oluyorsun eskisi gibi çabuk yorulmuyon hareketlerinde farkediyor,dene görcen

elptiki günde kaç saat yapıyosun kılavuzum

diyet kısır falan varmı çok canım istedi

yaaaa ne güzel bi diyeti oturtayım bende baaşlıycam inşallah şimdi ikisine aynı anda başlamak zor gelir birine alışayım spora sonra başlayım:87:

ben günde enfazla 15 dk. yapabiliyorum ama diğer sporlarımda var ve bisiklet bu programın bir kısmı
kısıra gelince şimdi iki çatal al nefsin ölsün ama kendine hakim olsan daha karlı çıkarsın
sporu diyetle değil sağlıklı beslenmeyle paralel götürürsen daha verimli ve kalıcı kilo verirsin ve sıkılaşırsın sarkmazsın tatlım ...
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

menümü hemen yazayimmm

kahvaltiyi gec saatte yaptim saatini hatirlamiyorum
1yk kadar recel, 2 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 salatalik, zeytinyagli beyaz peynir (zeytinyagsiz yiyemiyorum:) )

ara ögün yok

aksam yemegi saat 17:00
brokoli karnibahar havuc ve patates corbasi

sizce nasil :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…