çok güzel ve hafif dengeli bir menükizlar bende simdien menumu yazayim
kavalti
kzde biber, yumurta,2 ser dilim kasar ve beyez peynir
4 tane zeytin salatalik, domates yesil sogan,2 dal yesil nane
1 cay kasigi visne receli
biraz ekmek
1 sekersiz cay
kavalti oglen bir oldu
ara
ikiser dilim elma, kivi
1 form cay
aksama
haslanmis tavuk
zeytin yagli kabak
salata
yatana kadar 3.5 litre su 1 form cay... yorumlarinizi bekliyom fistiklar...
kılavuz çok teşakkürler tavsiyene uyucam ama yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum açlık kırizine karşı bişeyler var mı
çok güzel ve hafif dengeli bir menüzaten hafta sonları sabah ve öğlen birbirine karışıyor(brunch gibi) o yüzden üzülme hepimizin haftasonu aynı oluyor hafta başı topluyoruz
canim hacladigim tavugun suyuna sehriyeli bulgur pilavi yaptim ozelikle oglum cok seviyor benimde canim gidiyor bende cok severim biraz yesemmi acaba...
kan ilacı kullanıyodum oda çok acıktırıyo bende bıraktım şişmanlamaktansa kansızlıgı tercıh ettim işte ne yapıyım
menün hafifti ,iki çatal ye nefsin ölsün bence
kansızlığın birebir yiyeceği yeşil mercimek yemeğidir haftada enaz iki kez pişir ve ye...hem kan yapar hemde kuru baklagil yemiş olursunbir taşla iki kuş
kılavuz sen gerçek bi kılavuzsun bakalım neler olacak eski kiloma dönebilecekmiyim
aslında evde spor aleti var ama yapan yok zor geliyor eliptikmi ne deniyosa ondan
derya gelsin sana anlatsın oda eliptik yapıyor her akşammm ustasıdır kendisiii
aslında evde spor aleti var ama yapan yok zor geliyor eliptikmi ne deniyosa ondan
elptiki günde kaç saat yapıyosun kılavuzum
diyet kısır falan varmı çok canım istedi
yaaaa ne güzel bi diyeti oturtayım bende baaşlıycam inşallah şimdi ikisine aynı anda başlamak zor gelir birine alışayım spora sonra başlayım:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?