70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim esimde tv izliyordu cani sıkıldı koltukta uyuya kaldi.. kedimde ikidebir üstüme gelip uyumak istiyor ama kovaliyorum nedenn?? cünkü rahat yazamiyorum

ne kötüyüz ama yaa

Canım ne olur bak dikkat et kendine..Çok yükselmiş bak tansiyonun ve bu hiç iyi değil biliyorsun...
Bende hemşireye ne diyom ya
Daha iyi bak kendine...
En kötüsü kendini ifade edememek bak..
onun sakın olduğu bir an açsan konuyu ve ifade etsen, kız kendini..
Hatta mümkünse dışarda güzel bir mekan ayarla..
Bağırıp çağıramasın sinirlenince...

farketmiyor tatlım ya,ozamanda bağırmamak için beni ortamda bırakıp eve veya biyerlere gidiyor ve ben sap gibi arabayla ve çocuklarla eve dönüyorum ...allahtan arabayıda almıyor hakkını yemiyim yaniyoksa iyice rezil olurum...dedim ya benim eşim sabit fikirli ve sinirli otoriter birisi...ama nasıl beceriyorsa dışarda herkese karşı benle okadar ilgileniyorki insanlar beni eli maşalı biliyor ve kocanı parmağında oynatıyorsun nasıl beceriyorsun demiyorlarmı...tepem atıyor

amın canım ınsallah

allah hepımız ıcın hayırlısını versın

Kuzum hayırlı olsun çok sevindim...
Hamişim benim...
Allah kurtarsın yorma kendini...
Doğumdan sonra burdasın bak bekliyoz seni....

Kılavuzcum canım cok gecmıs olsun yaa cok yukselmıs tansıyonun zaten bu tansıyon sınıre strese hıc gelmıyor annemden bılıyorum onunda 24 e cıktıgını bılıyorum kac kere acillik oldu.bak sen bu saglık sektorundesın hem bılınclısın dıycem ama ınsanın kendıne sözü pek gecmıyor kendımızı üzüyoruz değmez canım 3 günlük dünya sonra pişman oluyoruz neden bu kadar taktım dıye sonucta değiştiremezsin kac yıllık kocanın huyunu bosver gercekten canım.kendıne dıkkat et

bende bebis istiyom ama olmuyo

Allah en kısa zamanda sana da versin emi.....

Allah kolaylık versin sana bebeğim..
Çok zor ya... Hakikaten ama...
Kocamı öpüp başıma koyasım geldi....

Çalışıyormusun Ebruş?
Yaşın kaç kız ,boyun kaç?
hangi sektördesin...
Merak ettim...
Anlatıver hele

yok cnm calismiyorum.. dogma büyüme almanyada yasiyorum... burda firinda meslek gördüm yani cesitli ekmekler ve pastalar v.s. yaptim, evlendikten sonrada calismadim...
yasim 21 boyum 1.65

ya seninn ??

yok cnm calismiyorum.. dogma büyüme almanyada yasiyorum... burda firinda meslek gördüm yani cesitli ekmekler ve pastalar v.s. yaptim, evlendikten sonrada calismadim...
yasim 21 boyum 1.65

ya seninn ??

Hayatımın yarısına kadar büyüme ve doğma; Hollanda
Sonra Türkiye.. Şimdi eğitim sektöründeyim..Devlet memuruyum..
8:00-17:00 çalışan full time...
Anneyim.. Üç yavrum var
yaşım 33...
Okulunu biliyorum bizim Hollandada vardı.. Maaslaan diye bir okul..
Eğlenceli bir okul...
boyum 170
tarihimi yazdım yawwwwwwww

Allah bagislasin yavrularinii
bu arada hollanda bize 45 dk falan ara sira ordaki pazara gideriz cumartesi günleri

bak orda haklisin ama... erkekler gercektende cok bencil oluyorlar bazen

ebru girdim ama ilk sayfayı göremiyorum hala...sistem tadilatta diyor sayfaları tek tek geri geldim çok zor oldu nolcak böyle yaaa bunun çözümü yokmu site yöneticisi falan bildirsekte ilgilenseler...çevirim dışı falan görünmüyorum değilmi..yoksa kocamı şikayet ettim diye benidemi of ladılarışığım yeşilmi adımın yanında:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…