meyve olmasaydı çatlardım heralde
dün akşam meyve kalmamıştı bugün gidip aldık hemen
yarın olsunda yiyeyim diye düşünüyorum
bugün iş yerinde meyve vardı da allahtan yedim
Gunaydin kizlar
Bu sabah tartida 72.3u gordum cok mutluyumcumaya kadar daha giderde motivasyonum artar
Egzersis yuruyus falan yapamiyorum.İstesemde yapamam.ameliyat olacagim icin ama kilo vermeye devam.mayista 6li rakamlarda olayim istiorum
Gunaydin kizlar
Bu sabah tartida 72.3u gordum cok mutluyumcumaya kadar daha giderde motivasyonum artar
Egzersis yuruyus falan yapamiyorum.İstesemde yapamam.ameliyat olacagim icin ama kilo vermeye devam.mayista 6li rakamlarda olayim istiorum
Kızlar günaydın ohh cumaolmadan gıtmıs kılolar benım cuma bıle gıtmıycek heralde cok ıradesızım yaaa:18:
canim sakin oyle dusunme iradesizim diyorsun ama ben katilmiyom emzirdigin halde caba harciyorsun yinede guzel vermisin ustelik bizde emzirmedigimiz halde yerimizdede saydik artiyada ciktik bazende verdik biz niye burdayiz yavas yavas gitsin kilolar ....
gunaydin fistiklar ucuyorum ya tutmayin beni tarttiya ciktim vede sonuccccc 70.1 ohhhh yandan sagdan soldan gitsin kilolarrrrr cok mutluyum coooook....
Gunaydin kizlar
kız napıyosunda böyle daha cuma gelmeden 1 kilo gitmiş
bize de söyle işin sırrını
kiz ne 1 kilosu tam tamina 1.6 kilo gitmis... altili rakama az kaldi.. inanki bir aydir durmustu dikatte edemiyordum cuma gunu ayildim kendime geldim ama oyle ekstra yaptigim fazla birsey yok metebolizmayi hep canli tutuyom uzelikle su diyorum su cok onemli en az 3.5 litre tuketiyom bide zeytin yagi kulaniyom yemeklerime yumurtayi bile zyg ile yaparim zebze yemekler ama az az sik sik onemlimesala ben aksamlari en gec saat 5 veya 5:30 da yemegimi yiyorum esim gec geliyor 2-3 kasikta o zaman atiyom agzima maksat mtblzma durmasin bide karisik bitki caylari iciyorum ayrica oglumla beraber yuruyus yaparim
ben çok su içemiyorum işte yaa
en fazla dün içtim o da 2 litre falandır
böbreklerim çok çalışıyo su içince
zırt pırt tuvalete gidiyorum
hele dün akşam yatmadan maydonoz suyu içmiştim 1 bardak
4 kez gittim tuvalate
uyku haram oldu bana dün
yemeklerimi bende zeytinyağıyla yaparım hep
daha sağlıklı sanki
ama akşam yemekleri bizde 6.30 7 gibi yeniyo maalesef anca işten eve gidip hazırlayana kadar o saat oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?