70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar..
He ben düştüm hattan dün kızlar...
O nedenle giremedim...
Moralimi de bozmamak için ...
Yattım ben..
Bu aralar sağlıklı beslenme diye bişey yok..
Duy bunu kaptan...
Moral etkili oluyormuş bu işte..
Ama kısa sürede toplayacağım kendimi..
Bugün daha bişey yemedim...
Çok düzensiz besleniyorum çokk..

ebru-32,kılavuz asumanzeynep,senam arcak81, alaca, mektup barkinim sempatik serpi yaren 38 umutsuzvakaaa dunedain kız unuttuklarım falan olmasın hepinizi özledim günaydın...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Bu sabah tartida 72.3u gordum cok mutluyum cumaya kadar daha giderde motivasyonum artar
Egzersis yuruyus falan yapamiyorum.İstesemde yapamam.ameliyat olacagim icin ama kilo vermeye devam.mayista 6li rakamlarda olayim istiorum

gunaydin fistiklar ucuyorum ya tutmayin beni tarttiya ciktim vede sonuccccc 70.1 ohhhh yandan sagdan soldan gitsin kilolarrrrr cok mutluyum coooook....

Gunaydin kizlar
Bu sabah tartida 72.3u gordum cok mutluyum cumaya kadar daha giderde motivasyonum artar
Egzersis yuruyus falan yapamiyorum.İstesemde yapamam.ameliyat olacagim icin ama kilo vermeye devam.mayista 6li rakamlarda olayim istiorum

harikayiz demi kiz....

Gunaydin kizlar

ay pardon canim dikat etmemisim gecmis olsun ne ameliyati olacan ....

Kızlar günaydın ohh cumaolmadan gıtmıs kılolar benım cuma bıle gıtmıycek heralde cok ıradesızım yaaa:18:

Kızlar günaydın ohh cumaolmadan gıtmıs kılolar benım cuma bıle gıtmıycek heralde cok ıradesızım yaaa:18:

canim sakin oyle dusunme iradesizim diyorsun ama ben katilmiyom emzirdigin halde caba harciyorsun yinede guzel vermisin ustelik bizde emzirmedigimiz halde yerimizdede saydik artiyada ciktik bazende verdik biz niye burdayiz yavas yavas gitsin kilolar ....

öyle canım haklısında sıkıldım artık ıstedıgım kıloda olmak ıstıyorum bıran önce ama onun ıcın yeterlı cabayı gösteremıyorum kendımı toparlamam lazım

Gunaydin kizlar

maşallah topik uçtu bu hafta
sen ekstradan bişey yapıyomusun canım
spor yapmıyomuşsun gerçi
bende cumaya kadar tartıya çıkmıycam diye inat ettim
bu hafta hiç dikkat etmediğim kdar dikkat ediyorum valla

Günaydın canlar dün giremedim misafir vardı
ben tartılmak istemiyorum 1 hafta dolmadan
aynı zamanda spor salonuna yazıldım 2 gündür gidiyorum acayip hamlandım ama

gitsin kilolar gelsin tazelenmiş hayat hepimiz için

bende hazirana kadar 6 lı rakamları görürmüyüm ki
kuzenimin düğünü var haziranın 26sında

benim de eşimin yeğeninin sünnet düğünü var haziranın 22 sinde
inşallah o zamana kadar hedefimize ulaşmış oluruz

kız napıyosunda böyle daha cuma gelmeden 1 kilo gitmiş
bize de söyle işin sırrını

kiz ne 1 kilosu tam tamina 1.6 kilo gitmis... altili rakama az kaldi.. inanki bir aydir durmustu dikatte edemiyordum cuma gunu ayildim kendime geldim ama oyle ekstra yaptigim fazla birsey yok metebolizmayi hep canli tutuyom uzelikle su diyorum su cok onemli en az 3.5 litre tuketiyom bide zeytin yagi kulaniyom yemeklerime yumurtayi bile zyg ile yaparim zebze yemekler ama az az sik sik onemlimesala ben aksamlari en gec saat 5 veya 5:30 da yemegimi yiyorum esim gec geliyor 2-3 kasikta o zaman atiyom agzima maksat mtblzma durmasin bide karisik bitki caylari iciyorum ayrica oglumla beraber yuruyus yaparim

ben çok su içemiyorum işte yaa
en fazla dün içtim o da 2 litre falandır
böbreklerim çok çalışıyo su içince
zırt pırt tuvalete gidiyorum
hele dün akşam yatmadan maydonoz suyu içmiştim 1 bardak
4 kez gittim tuvalate
uyku haram oldu bana dün

yemeklerimi bende zeytinyağıyla yaparım hep
daha sağlıklı sanki
ama akşam yemekleri bizde 6.30 7 gibi yeniyo maalesef anca işten eve gidip hazırlayana kadar o saat oluyo

günaydın kızlar
daha bugünden kilo vermişsiniz çok kıskanıyorum valla....
ama bana ne ceza verseniz az kaptanda yokken iyi bir kaçamak yaptım.
kızımın isteği üzerine yaptığım tatlının dün bayağısını yedim.
ahhhhhh çok pişmanım ama malum dönemim dayanamadım.
neyse senacım okuyosun biliyorum ama valla dayanamadım.

canım bende çok su içemiyorum yoksa hep wc deyim. böbreklerim çok çalışıyo delik bidon gibi üstten koyuyorum ondan sonra zor yetişiyorum.tutamıyorumda zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…