kizlar bugun regl olmaya basladim normalde adet donemi oncesi kilo alirim ama bu sefer verdim umarim cumaya kadar olumsuz etkilemez.....
bu sabah 75,6 yavaş yavaş sabırla:))
bende adet dönemındeyım bır sıskınlık oldu korkuyorum tartıya cıkmaya ıns kılo almamısımdır ama yememe dıkkat edıyorum yanı elımden gelenı yapıyorum:26:
kizlar biraz once universiten bir arkadasimla mesajlastim uzun suredir gorusmuyorduk dun gece ruyamda gormustum ona mesaj cektim oda beni ruyasinda daha once gormus kendisine sepetin icinde bir kiz cocugu goturmusum senin cocugun yok diye bu bebegi sana getirdim demisim adida elif demisim ruyadan bir hafta sonra hamile oldugunu ogrenmis ayrica arkadasim normalde hastadir kendisinde daha once ur cikmisti simdide ayaginda cikmis hamile haliyle ameliyat olmus ustelik bebegin cinsiyetinide ogrenmis kiz cocuguymus...yaklasik bir ay once kendi kendime bir kizim olursa adini elif koyrim demistim bu haberi alinca cok etkilendim umarim arkadasim bu hastaliklarla bas eder ve saglikli bir sekilde bebisini kucagina alir....
barkınım
sen şu indirim sitelerinden kavitasyon falan alcaktın
naptın o işi
ankara da bi tane uygun yer var alcam da etkisi olur mu bilemedim
cnm sitelerde yorumlara filan baktım güvenemedim kimisi seans süresini çok az tutuyomuş kimisi randevu vermiyor memnun kalanda var bu indirimler yalova da olmadığı için gidip mekanları göremedim bursada sen ankarada git gör konuş bilgi al benim teyzem daha önce bursada buna benzer bişey yaptırmıştı memnun kaldıı
kizlar adet dönemindede spor yapiyormusunuz ??
canım ben adet dönemınden önce yapıyorum ama ılk adet gunü sadece platesYapıyorum dıger sporları yapamıyorum agrılarım yuzunden :26:
:18::18::18::18::18: en çok da bennnn Allahım utanıyorum kendimdenkaptanımız senaaa gelince bizi falakaya yatırcakmışşne biçim menü onlar kaçamaklarr çoğalmış didii
yandık anlıcanızzzz
toparlanın hemen dediiiiiiiiiiiiiii:18: :18: :18: :18: :18:
canım ben pek anlamam ama bence bozma saçını kuzenimin o kadar güzel saçları vardı kii sonra boyaydı röfleydi mahvoldu saçları ama karar senin :90:günaydın canlarım
menümü yazıyım
sabah
3 ince dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
kaşar peyniri
öğle
6 adet brüksel lahanası bol limonlu
1 kase yoğurt
akşam yine meyve salatası yapcam
bu arada su içerken bardak elimde paramparça oldu kızlar uğursuzlukmudur nedir
ya kızlar bu arada size bişe sorcam saçlarımı boyatcam kendi saç rengim siyah belime kadar uzun platin röfle yaptırcam ama yaptırmadan önce karamele boyatıp saçlarımı açtıra açtıra boyatıcam.haziranda platin röfle boyatıcamda kel kalırmıyım dökülürmü çok heves ettim boyatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
kizlar biraz once universiten bir arkadasimla mesajlastim uzun suredir gorusmuyorduk dun gece ruyamda gormustum ona mesaj cektim oda beni ruyasinda daha once gormus kendisine sepetin icinde bir kiz cocugu goturmusum senin cocugun yok diye bu bebegi sana getirdim demisim adida elif demisim ruyadan bir hafta sonra hamile oldugunu ogrenmis ayrica arkadasim normalde hastadir kendisinde daha once ur cikmisti simdide ayaginda cikmis hamile haliyle ameliyat olmus ustelik bebegin cinsiyetinide ogrenmis kiz cocuguymus...yaklasik bir ay once kendi kendime bir kizim olursa adini elif koyrim demistim bu haberi alinca cok etkilendim umarim arkadasim bu hastaliklarla bas eder ve saglikli bir sekilde bebisini kucagina alir....
amin canim insalah bende cook etkilendim haylada etkisindeyim:18::18::18::18::18: en çok da bennnn Allahım utanıyorum kendimdenaksi gibi bu gün misafirim vr veee yarınn doğum günümm ve annemlerdeyiz napcam ben yaaaa.bu hafta yandım kızlarrr:18::18::18::18:
canım ben pek anlamam ama bence bozma saçını kuzenimin o kadar güzel saçları vardı kii sonra boyaydı röfleydi mahvoldu saçları ama karar senin :90:
çok etkilendimm yaaabi garip oldum canım inş arkadaşın sağlığına kavuşur vee sağ sağlim meleğini kucağına alır.ama ben bebeklerin uğuruna çok inanıyorum bence arkadaşın eskisinden de sağlıklı olucak.ben 1.5 yıl eş durumu tayini bekledim artık imkansız olmuştu ve hamile kaldım 3 ay sonrada merkez ilçeden 2 yer boş gözüktü ve en yakın ilçeye tayinim çıktı hep uğur böcüümmm meleğim sayesinde yoksa olduğum yere yerleşecektk.Rabbim şifa versinnn herkese.
Listemi verioyurm umarm yorum yaparsnz kızlarr..
Sabah : domates,salata,1dilm kepk ekmeği,peynr,çay
Ara: bir meyve
öğlen : bir kase çorba, 1 dilm kepk ekmeği
ara : bir elma yada portkl
akşam en geç 18:00'da 2patatesi haşlyp içine domates salta biber ekleyp az zeytnğı ve limon eklyrm.
2 gündr yapyrm 1 kilo verdm kızlar
inşallah canım yaaaacanim adet doneminden dlayi vucut odem yapmis hepsi sudur sonra kendisi gider...
canım benim de öyle oluyo
kendimde olayı çözdüm belki senin de öyledir
az su içtiğim günün ertesi günü tartıda çok çıkıyorum
o yüzden bitki çayı su falan çok içmeye çalışıyorum
kaptanımız senaaa gelince bizi falakaya yatırcakmışşne biçim menü onlar kaçamaklarr çoğalmış didii
yandık anlıcanızzzz
toparlanın hemen dediiiiiiiiiiiiiii:18: :18: :18: :18: :18:
inşallah canım yaaaa
doğru valla çok su demek daha az yemek demek
ya sena nerde anlamadım??????:26::26::26:
bugünüm
sabah
klasik diyet kahvaltı
ara
sadece 1 tane form bis.
öğleyin bir porsiyon sütlü special-k
ara (misafirlikte olan annemin yanına gittim böyle oldu)
1 haşlanmış yumurta+bir dilim ekmek boyutunda bazlama+1 kuru pasta
akşam
3 minik kuru dolma+yarım kase bamya+salata+yoğurt
inşallah canım yaaaa
doğru valla çok su demek daha az yemek demek
ya sena nerde anlamadım??????:26::26::26:
bugünüm
sabah
klasik diyet kahvaltı
ara
sadece 1 tane form bis.
öğleyin bir porsiyon sütlü special-k
ara (misafirlikte olan annemin yanına gittim böyle oldu)
1 haşlanmış yumurta+bir dilim ekmek boyutunda bazlama+1 kuru pasta
akşam
3 minik kuru dolma+yarım kase bamya+salata+yoğurt
buda benim menum
kavalti
ceyrek domates
yarim salatalik
bir yesil biber
1 yumurta
4 zeytin
ikiser dilim beyaz ve kasar peyniri
cok az ekmek
1 sekersiz cay
ara 1 dilim salatalik
oglen
biraz kiymali patetes birazda zeytin yagli kabak cok az..
ara 1 form cay
yarimsar elma kivi
aksam
yarim tabak zeytinyagli karisik zebze yemegi
3 catal pilav
yatana kadar 1 form cay 3.5 litre su
yorumlarinizi bekliyom kizlar...
cnm gelcek cumartesi cezalı
akşamki dolma olmasa süpermiş bence
cnm ekmek ne kadar yedin bide kaşarı tercih etmesen iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?