70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dün okuldaki arkadaşımın annesi tv de görmüş bende yapıcam yulaflı şekersiz kurabiye tarif vereyim

2 su bardağı yulaf ezmesi
3 yumurta bana fazla geldi 2 yumurtayla yapsak
kabartma tozu
1.5 çay bardağı yoğurt
2 çorba kaşığı zeytinyağı koymasakda olurmuş
kuru üzüm
yaban mersini
kuru kayısı-incir
limon yada portakal kabuğu
ceviz yada fındık çekilmiş
içerigi size kalmış damak tadı
isterseniz 1 yemek kaşığı pekmezde koyabilirsiniz

bence süper şeker yok un yok kalorii yokkkkkkk

tuzlusunda 1 yumurtaymış
dereotu lor peynir le yapılıyomuş denicem mutlakaa

kizlar bugun regl olmaya basladim normalde adet donemi oncesi kilo alirim ama bu sefer verdim umarim cumaya kadar olumsuz etkilemez.....

bende adet dönemındeyım bır sıskınlık oldu korkuyorum tartıya cıkmaya ıns kılo almamısımdır ama yememe dıkkat edıyorum yanı elımden gelenı yapıyorum:26:

kizlar biraz once universiten bir arkadasimla mesajlastim uzun suredir gorusmuyorduk dun gece ruyamda gormustum ona mesaj cektim oda beni ruyasinda daha once gormus kendisine sepetin icinde bir kiz cocugu goturmusum senin cocugun yok diye bu bebegi sana getirdim demisim adida elif demisim ruyadan bir hafta sonra hamile oldugunu ogrenmis ayrica arkadasim normalde hastadir kendisinde daha once ur cikmisti simdide ayaginda cikmis hamile haliyle ameliyat olmus ustelik bebegin cinsiyetinide ogrenmis kiz cocuguymus...yaklasik bir ay once kendi kendime bir kizim olursa adini elif koyrim demistim bu haberi alinca cok etkilendim umarim arkadasim bu hastaliklarla bas eder ve saglikli bir sekilde bebisini kucagina alir....

barkınım
sen şu indirim sitelerinden kavitasyon falan alcaktın
naptın o işi
ankara da bi tane uygun yer var alcam da etkisi olur mu bilemedim

bende adet dönemındeyım bır sıskınlık oldu korkuyorum tartıya cıkmaya ıns kılo almamısımdır ama yememe dıkkat edıyorum yanı elımden gelenı yapıyorum:26:

insalah hep beraber yolariz yaglari

cok güzel bir rüya ya... okurken ben bile etkilendim : )))
insallah sagligina kavusur arkadasin bebisinide sagsaglim kucagina alir inslh

barkınım
sen şu indirim sitelerinden kavitasyon falan alcaktın
naptın o işi
ankara da bi tane uygun yer var alcam da etkisi olur mu bilemedim

cnm sitelerde yorumlara filan baktım güvenemedim kimisi seans süresini çok az tutuyomuş kimisi randevu vermiyor memnun kalanda var bu indirimler yalova da olmadığı için gidip mekanları göremedim bursada sen ankarada git gör konuş bilgi al benim teyzem daha önce bursada buna benzer bişey yaptırmıştı memnun kaldıı

bende okudum canım dediğin gibi menun olanda var olmayanda o yüzden karar vermedimdi
şimdilik bi dursun bakem
belki ileri zamanlarda giderim

kaptanımız senaaa gelince bizi falakaya yatırcakmışş ne biçim menü onlar kaçamaklarr çoğalmış didii

yandık anlıcanızzzz

toparlanın hemen dediiiiiiiiiiiiiii:18: :18: :18: :18: :18:
:18::18::18::18::18: en çok da bennnn Allahım utanıyorum kendimden aksi gibi bu gün misafirim vr veee yarınn doğum günümm ve annemlerdeyiz napcam ben yaaaa.bu hafta yandım kızlarrr:18::18::18::18:
canım ben pek anlamam ama bence bozma saçını kuzenimin o kadar güzel saçları vardı kii sonra boyaydı röfleydi mahvoldu saçları ama karar senin :90:

çok etkilendimm yaaabi garip oldum canım inş arkadaşın sağlığına kavuşur vee sağ sağlim meleğini kucağına alır.ama ben bebeklerin uğuruna çok inanıyorum bence arkadaşın eskisinden de sağlıklı olucak.ben 1.5 yıl eş durumu tayini bekledim artık imkansız olmuştu ve hamile kaldım 3 ay sonrada merkez ilçeden 2 yer boş gözüktü ve en yakın ilçeye tayinim çıktıhep uğur böcüümmm meleğim sayesinde yoksa olduğum yere yerleşecektk.Rabbim şifa versinnn herkese.

Listemi verioyurm umarm yorum yaparsnz kızlarr..

Sabah : domates,salata,1dilm kepk ekmeği,peynr,çay
Ara: bir meyve
öğlen : bir kase çorba, 1 dilm kepk ekmeği
ara : bir elma yada portkl
akşam en geç 18:00'da 2patatesi haşlyp içine domates salta biber ekleyp az zeytnğı ve limon eklyrm.

2 gündr yapyrm 1 kilo verdm kızlar

amin canim insalah bende cook etkilendim haylada etkisindeyim
canim bu arada dogum gunu simdiden kutlu olsun saglikli mutlu yillara....

cok hafif birmenu cok begendim.....ama keske patetesi oglen corbayida aksam yesen dahada guzel olur....

canim adet doneminden dlayi vucut odem yapmis hepsi sudur sonra kendisi gider...
inşallah canım yaaaa

doğru valla çok su demek daha az yemek demek

kaptanımız senaaa gelince bizi falakaya yatırcakmışş ne biçim menü onlar kaçamaklarr çoğalmış didii

yandık anlıcanızzzz

toparlanın hemen dediiiiiiiiiiiiiii:18: :18: :18: :18: :18:

ya sena nerde anlamadım??????:26::26::26:

bugünüm

sabah
klasik diyet kahvaltı

ara
sadece 1 tane form bis.

öğleyin bir porsiyon sütlü special-k

ara (misafirlikte olan annemin yanına gittim böyle oldu)
1 haşlanmış yumurta+bir dilim ekmek boyutunda bazlama+1 kuru pasta

akşam
3 minik kuru dolma+yarım kase bamya+salata+yoğurt

buda benim menum
kavalti
ceyrek domates
yarim salatalik
bir yesil biber
1 yumurta
4 zeytin
ikiser dilim beyaz ve kasar peyniri
cok az ekmek
1 sekersiz cay

ara 1 dilim salatalik

oglen
biraz kiymali patetes birazda zeytin yagli kabak cok az..

ara 1 form cay
yarimsar elma kivi

aksam
yarim tabak zeytinyagli karisik zebze yemegi
3 catal pilav

yatana kadar 1 form cay 3.5 litre su
yorumlarinizi bekliyom kizlar...

canim arada yediklerini telafi amacli aksam dolmayi keske yemesydin...

cnm gelcek cumartesi cezalı

akşamki dolma olmasa süpermiş bence

cnm ekmek ne kadar yedin bide kaşarı tercih etmesen iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…