70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canim cevrim icisin ya bende dünden beri yazdigim cevaplardan giriyorum anca

kızlar ben geldim yupiiiiiii
ömrümden ömür gitti ya..topiğe girememe düşüncesi çok kötüymüş yaaaa...ama niye böyle olduki anlamadım:26::26:yoksa kocişin bedduasımı tuttu

cnm özelden gönderdigim linktende olmadi demi :26:
yoksa bakim bitene kadar ordan gir diycem ama... eger girebilirsen artik sende ordan girersin valla yapcak bisey yok yada dedigin gibi site yöneticisine bildircez

cnm özelden gönderdigim linktende olmadi demi :26:
yoksa bakim bitene kadar ordan gir diycem ama... eger girebilirsen artik sende ordan girersin valla yapcak bisey yok yada dedigin gibi site yöneticisine bildircez

yok canım ya ordanda olmadı kendi kendine düzeldi...şimdi normal herzamanki gibi giriyorum inş.gene gitmez :26:

dediğin doğru canım ...işin içindeyim ama benimki zaten sinirsel bide böbrek sorunum var doğuştan,tansiyonun kaynağı o zatende elimde değilki bi anda kan beynime çıkıyor ...çok sağol iyi niyetin için...şu an iyiyim 12 ye 8 e düştü...çok sağolun hepinizi seviyorum kızlar

iyi bari tansiyonun düsmüs sükür ama yinede dikkatli ol oldumu cnm

kızlar ben usuldan kaçıyorum...malum tansiyon vede geçici sayfa krizi beni epey hırpaladı
yarın akşam görüşmek üzere sizi seviyorum

off bugün ne zor girdim yaaa
her zaman kullandığım tarayıcı hata verip durdu
explorerla hemen açtım

İyi aksamlar kizlar
Baliklama dalicam sohbete ama kilavuz esin polis yanlis hatirlamiyorsam.canim benim babamda polisti simdi emekli.diceem polislerin psikolojileri baya bozuk oluyor.yapi olarak zaten sinirli biriyse mesleginde zorluklari tuzubiberi oluyor.

merhaba,kılavuz canım çok gecmıs olsun önce sağlıgını dusun sonra diyete devam edersin eşin içinde boşver (şöyle bi göz attım haddim olmayarak) işlerine gelmeyince hemen -dırdırcı- oluruz.. sinilenme lütfen..

bende tekrar zayıflamak için gelmıstım :))) benım bu gitgellerim ne olacak bilmiyorum gerci bu sefer kesın kararlıyım.. temmuzdan sonra bebıs calısmalarına baslıcaz ozamana kadar 60 olmak istiyorum mumkunse
183 boy,75 kılom var..
artık biraz olsun havalar iyi oldu yuruyuse çıkablırım sanırım evde yedıklerıme dıkkat edip plates yapıcam bakalım (ne kadar azımlıyım goruces hepbirlikte )

birde son olarak kılavuz hemsıreymıssın yenı oğredım.. ben sımdı rahım agzı kanser asılıyım ve temmuzun 15ınde 3.olan son asıyı olcam acaba kaç ay daha korunmam gerekli?? bu konuda bılgın varmı canım?

kızlar ben usuldan kaçıyorum...malum tansiyon vede geçici sayfa krizi beni epey hırpaladı
yarın akşam görüşmek üzere sizi seviyorum

bizde seni seviyoruz görüsürüzz :80::80::80:

off bugün ne zor girdim yaaa
her zaman kullandığım tarayıcı hata verip durdu
explorerla hemen açtım

hosgeldin cnm nasilsin

kızlar menümü yazıyorum ve yorum bekliyorum
valla bu hafta 1 kilo vermem lazım
çok düzenli yiyorum hee

sabah kalkınca
1 bardak su

kahvaltı
her zaman ki gibi peynirli domates ve maydanoz sandiviç

arada
3-4 badem
2-3 ceviz
limonlu yeşil çay

öğlen
1 kase çorba
makarna
ayran

arada
1 elma
limonlu form çayı

akşam
1 kase çorba
3 yk kaşığı kuru fasulye
salata

arada
yarım elma
yarım armut

birazdan da maydonoz suyumu içerim
gün içinde 2 litre kadar su

iyidir ebrucum
sende hoşgeldin
yeni misin yoksa eskilerdensinde uzun zamandır girmiyormusun topiğe

bende meyve sevmiyorum oyüzden benim menüye dikkat ettiysen aralarda çerez ve kuru kayısı incir var...aslında meyvede yesek iyi olurda hiç hazzetmiyom be kuşum

meyve olmasaydı çatlardım heralde
dün akşam meyve kalmamıştı bugün gidip aldık hemen
yarın olsunda yiyeyim diye düşünüyorum
bugün iş yerinde meyve vardı da allahtan yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…