ebru girdim ama ilk sayfayı göremiyorum hala...sistem tadilatta diyor sayfaları tek tek geri geldim çok zor oldu nolcak böyle yaaa bunun çözümü yokmu site yöneticisi falan bildirsekte ilgilenseler...çevirim dışı falan görünmüyorum değilmi..yoksa kocamı şikayet ettim diye benidemi of ladılarışığım yeşilmi adımın yanında:26::26:
kılavuz kavuşmuşsun canım topiğine
kızlar ben geldim yupiiiiiii
ömrümden ömür gitti ya..topiğe girememe düşüncesi çok kötüymüş yaaaa...ama niye böyle olduki anlamadım:26::26:yoksa kocişin bedduasımı tuttu
sağol tatlım yaaa...niye böyle oldu anlamadım ama çok kötü bir duygu bi dert ortağım sizsiniz panikledim birden
cnm özelden gönderdigim linktende olmadi demi :26:
yoksa bakim bitene kadar ordan gir diycem ama... eger girebilirsen artik sende ordan girersin valla yapcak bisey yok yada dedigin gibi site yöneticisine bildircez
Kılavuzcum canım cok gecmıs olsun yaa cok yukselmıs tansıyonun zaten bu tansıyon sınıre strese hıc gelmıyor annemden bılıyorum onunda 24 e cıktıgını bılıyorum kac kere acillik oldu.bak sen bu saglık sektorundesın hem bılınclısın dıycem ama ınsanın kendıne sözü pek gecmıyor kendımızı üzüyoruz değmez canım 3 günlük dünya sonra pişman oluyoruz neden bu kadar taktım dıye sonucta değiştiremezsin kac yıllık kocanın huyunu bosver gercekten canım.kendıne dıkkat et
dediğin doğru canım ...işin içindeyim ama benimki zaten sinirsel bide böbrek sorunum var doğuştan,tansiyonun kaynağı o zatende elimde değilki bi anda kan beynime çıkıyor ...çok sağol iyi niyetin için...şu an iyiyim 12 ye 8 e düştü...çok sağolun hepinizi seviyorum kızlar
iyi bari tansiyonun düsmüs sükür ama yinede dikkatli ol oldumu cnm
kızlar ben usuldan kaçıyorum...malum tansiyon vede geçici sayfa krizi beni epey hırpaladı
yarın akşam görüşmek üzere sizi seviyorum
off bugün ne zor girdim yaaa
her zaman kullandığım tarayıcı hata verip durdu
explorerla hemen açtım
iyidir ebrucum
sende hoşgeldin
yeni misin yoksa eskilerdensinde uzun zamandır girmiyormusun topiğe
bende meyve sevmiyorum oyüzden benim menüye dikkat ettiysen aralarda çerez ve kuru kayısı incir var...aslında meyvede yesek iyi olurda hiç hazzetmiyom be kuşum
avatarimi degistirdim acaba ondan mi taniyamadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?