kızlar platesten yeni geldim ama heralde bırakıcam eşim problem çıkarmaya başladı...eve girer girmez kıyamet koptucinlerim tepemde
neyse menümü vereyim
uyanınca(07.15)
2 günkurusu,1 bardaK SU
sabah(08.00-evde)
1 söğüş domates,3 küp yöresel peynir,3 zeytin,çocukların sucuklu yumurtasında iki çatal otlandım,3 bardak şekersiz çay
ara(10.00)
3 badem,3 ceviz,2 fındık,form plus çay
öğle(12.15)
az pors. kuşbaşılı patlıcan musakka,az pors.peynirli makarna,1 bardak ayran
ara(15.45)
1 kuru incir,2 kuru kayısı,form plus çay
akşam(18.00)
dışarda az pors. kelle çorba bol sirkeli ve pul biberli
spor: 1 saat hoca eşliğinde plates
gün boyu 2 lt. su ve bitki çayları
sinirim çok bozuk menüme yorum alayım kızlar
kızlar platesten yeni geldim ama heralde bırakıcam eşim problem çıkarmaya başladı...eve girer girmez kıyamet koptucinlerim tepemde
neyse menümü vereyim
uyanınca(07.15)
2 günkurusu,1 bardaK SU
sabah(08.00-evde)
1 söğüş domates,3 küp yöresel peynir,3 zeytin,çocukların sucuklu yumurtasında iki çatal otlandım,3 bardak şekersiz çay
ara(10.00)
3 badem,3 ceviz,2 fındık,form plus çay
öğle(12.15)
az pors. kuşbaşılı patlıcan musakka,az pors.peynirli makarna,1 bardak ayran
ara(15.45)
1 kuru incir,2 kuru kayısı,form plus çay
akşam(18.00)
dışarda az pors. kelle çorba bol sirkeli ve pul biberli
spor: 1 saat hoca eşliğinde plates
gün boyu 2 lt. su ve bitki çayları
sinirim çok bozuk menüme yorum alayım kızlar
menüm:
kahvalti
2 dilim kepek ek., salatalik domates, yumurta
1c.k. bal
2 b. az sekerli cay
ögle
1 cilek, elma suyu
aksam
türlü, pilav, yogurtlu bakla
sabah kahvaltisindan sonra yürü ve incel programi
2 litre su icmeye devam calisiyorum
Canım menün harika balım...
Çok hafif ve nezih diyomuşum...
Bak geldi tatlışkon...
Canını da sıkma bebeğim ya...
Adam seni çok seviyor anlasana...
Hep evde görmek istiyor...
cnm menün bana göre güzelcok sey anliiyorumya
hehe
plateside evde yapmaya calisiverirsin artik canikom sıkma güzel canini
kuşum hafif ama eksik menü...şöyleki ara öğünler yok ve akşam pilav yemişsin yoksa güzel bide öğleni geçiştirmişsin onun için akşamı kaçırmışsın canımın içi
öyle oldu cnm ama inanki bugün hic istahim yoktu... geneldede aralarda pek bisey yemem aslinda... sadece kahvalti ve aksam yemegi yiyen birisiyim ama bundan sonrada aralarda hic yoktan meyve yemeye calisicam meyveyle aram pek iyi olmasada
hoşgeldin yaaa hakketten nerdeydin kız yokluğun belliydi....
iyi güzelde sevgi böylemi gösterilir...yemekler hazır olduğu halde çocuklara ısıtıp vermemiş bile ki ben iş çıkışı hemen gidip 1 saat yapıp engeç 19.30 da evdeyim ve sadece haftada 2 gündü...bumudur yani ...sağolsun büyük oğlum yemekleri ısıtıp kardeşiyle yemiş ama mesele o değil...ben böyle aşkın ızdırabını biiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppppppppppppp
zaten evde yapıyordum canım ama dedimki 40 yaşa dayandım ev gezmem yok dışarı alışkanlığım yok şurda şu yaşa geldik bari iş arkadaşlarımla haftanın 2 günü sosyalleşeyim dedim beyefendi rahatsız oldu zaten bütüngün işte cıcığım çıkıyor ,bide üstüne titizim...kırk yılda bir kendime vakit ayırayım dedim onuda çok gördü revamı buyaaaaaa
bende meyve sevmiyorum oyüzden benim menüye dikkat ettiysen aralarda çerez ve kuru kayısı incir var...aslında meyvede yesek iyi olurda hiç hazzetmiyom be kuşum
cok güzel düsünmüssün aslinda cnm.. ama demekki esinde seni evde haftada 2 günde olsa görmemeye aliskin degildayanamamis sensizlige ve en sonundada patlamis e napsin seni cok seviyor isteeee
aynen cnm ya bende... cocuklugumdan gelen bisey bumesela elmanin kendisini hic sevmem hatta yilda belki 1-2 kere yerim o da zorla biri agzima tutusturursa
ama tüm meyvelerin suyunu severim ya taze sıkılmıslari yada hazir %100 olanlari alip icerim...
cilek, seftali, kiraz, muz, altin cilek ve mango haric tabiii
kız bende senin gibiyim yılda 1-2 kez yiyorum..
Tam bir işkence benim için..
Sanki zehir yiyorum...
bi konuyu çok iyi gözlemlemişsin tebrik ederim ...beni evde görmemeye alışkın değil,ama sevdiğinden değil bencilliğinden çünkü oğullarımda dahil(ki onlara helali hoş olsun)hepsini sadrazam gibi ağırlıyorum,paklıyorum,besliyorum,kimse bişey için yerinden kıpırdamıyor ama büyük oğlum sağolsun sağ kolum gibi kızım varmış gibi elimin önünde dönüyor...ama beyefendi sadrazam gibi oturuyor bunu getir şunu götürnegüzel değilmi ...bence 2 gün 1 saat eve geç gelmem adama zor geldi
iyi aksamlar kızlar fazla gıremıyorum buray ao yuzden de dıyet ıgrenc gıdıyor hep kacamak hep kacamak:18:hepinizin yüz karası benım valla
aysebahar hosgeldın canımsenı burda gormek cok guzel
deryacım sana hak verıyorum erkekler ne kadar bızı sevsede bence bencıl davranıyorlar bazı konularda bız cok fedakarız valla esım bana cok yardımcı oluyor ama bend esenın gıbı bısey yapsam kesın cenesınden kurtulamam.hayatımızın hep onların etrafında dönmesini ıstıyorlar bu bencıllık bence
Sorma canım ben şöyle bir gezdim tozdum azcık
Neyse gavuştum sizlere,Erkekler bazen öyle oluyorlar..
Ya yorgunluklarından ya üşengeçliklerinden bebeğim
Bazen de inatlarından
En azından abisi yedirmiş kuzular yemişler canım..
Sen bi konuş kız adamınla..
Sen kilo veriyon diye seni kıskanmasın gızzz bu
Elimden kaçırım falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?