70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay felaket kıskandım kız kilo verenleriiiii
ben tartılmadım daha
ödüm patlıyor...
irmik dondurma tulumba çikolata bu haftaki kaçamaklar....

bugün sıkıyorum ve başlıyorum kızlar...
3 günde kaç kg giderse artık...

tebrikler alaca 1.6 az değil... tam 11.000 cal yakmışşsın kuzuuuuuuuuuum:84::84:

canim ben diyet yapmadan once yani 83 kilo iken fazla su icmezdim ama geceleri 2-3 sefer tuvalete giderdim kilo verdikce geceleri gitmemeye basladim ustelik daha fazla su ictigim halde ama gunduzleri cok cikarim wc ye zaten olmasi gerekende yoksa yaglar nasil atilacak vucuttan

kızlar hepinizi tebrik ediyorum şimdiden çok iyisiniz ben aralarda tartılmıyorum ama size bakınca kıskandım valla bende eve gidince tartılacağım. Cumartesi diyetisyenle randevun var şimdiden gerildim kadın beni sıkıyor belki bu son olur paranla rezil olmak bu olsa gerek

meüm
sabah
patates kavurma çok güzeldi dayanamadım
2tt ekmek

ara
nescafe

öğle
kfleks

ara
3 adet sunta bisküvi
1 form çay

akşam
6 kaşık yeşil mercimek yemeği
salata

ara
yarım elma
1 portakal

kizlar aranizda aci biber yiyen varmi biberinde faydasinin olduguna inaniyoum

canım eğer zayıflama açısından diyorsan bence hiç bir faydası yok.yoksa urfadayken el kadar çocukların yediği acıyı ben yiyemiyordum ama hatunların hiçbiri zayıf değildi.gerçi o kebapları yiyip zayıf olmakta çok zor.çok güzel yapıyorlar valla.

canım bende çok su içemiyorum yoksa hep wc deyim. böbreklerim çok çalışıyo delik bidon gibi üstten koyuyorum ondan sonra zor yetişiyorum.tutamıyorumda zaten.

çok güldüm kız sabah sabah
süper bi tabir olmuş
benim de öyle delik bidon gibi

ya ben daha once duymustum aci metebolizmayi calitiriyor ondan zayiflamayada etkisi olur ayrica esim gunde iki tane maroc biberi yer ck fazla acidir ama asiri yemek ve ekmek yer ama yinede kilo almaz

yağlar öyle atılıyosa ben kısa zamanda çöp gibi olurum kesin
benim ki bi acayip geliyo bana
1 bardak su içip 2-3 kez wcye gidiyorum
evde neyse de işyerinde sürekli tuvalete taşınmak zor oluyo

ya bende duydum onu da mide sorunum olduğu için çok acı yiyemem ben
metebolizmayı hızlandırıyordur sanırım
faydası olur bencede
ama tabi yediklere de dikkat etmek lazım

ya bende duydum onu da mide sorunum olduğu için çok acı yiyemem ben
metebolizmayı hızlandırıyordur sanırım
faydası olur bencede
ama tabi yediklere de dikkat etmek lazım

bende eskiden hep acildeydim mide sorunu yuzunde ustune gitim duymustum aci iyibir cok hastaliga iyi geliyor diye bol bol yedim tesadufmu degilmi bilmem ama su an sorunum yok uzeliklede sus biber iyi geliyor...

ben hemen hemen bütün yemeklerime dökerim yerken acı biberi evet dogru metabolızmayı hızlandırıyor ama onun yanında ıstahıda acıyor yanı dıkkat etmek lazım

çok güldüm kız sabah sabah
süper bi tabir olmuş
benim de öyle delik bidon gibi
ya benim bu konuda çok sıkıntım var hep sıkışığım yani..birde üstüne tutamıyorum hoş normal doğumlardan sonra bütün hatunların böyle bir problemi oluyor ama ben korkudan sezaryan oldum genede tutamıyorum.
ya ben daha once duymustum aci metebolizmayi calitiriyor ondan zayiflamayada etkisi olur ayrica esim gunde iki tane maroc biberi yer ck fazla acidir ama asiri yemek ve ekmek yer ama yinede kilo almaz
şu acı biber hapı varya onunda öyle bir kilo verdirme yöntemi var.ben bir dönem kullandım kiloda verdim ama aldığım 2.kutu sahtemiydi bilmiyorum ölüyordum az daha.
yağlar öyle atılıyosa ben kısa zamanda çöp gibi olurum kesin
benim ki bi acayip geliyo bana
1 bardak su içip 2-3 kez wcye gidiyorum
evde neyse de işyerinde sürekli tuvalete taşınmak zor oluyo

ay ben işyerinde hastaları masada bırakıp lavaboya gidiyordum.izin istemekten yorulmuştum milletten. bazende insanlar ters oluyo benim işimi hallette git diyo tutamıyorumki kimse anlamıyo senin derdini sanki biz insan değiliz.

kızlarr bende gelebılrmıyım aranızaa 71 kıloyummmmm acılen 65 olmak ıstıorum aslında hedefım 60da o cok zorrr

kızlarr bende gelebılrmıyım aranızaa 71 kıloyummmmm acılen 65 olmak ıstıorum aslında hedefım 60da o cok zorrr

gel gel sevil gel....
svlkbr tam motive olursun burda arkadaşım tam yerindesin...
hoş geldinnnnn

hosbuldum arkadasımmm adım bu arada sevalll :)
vallaaa motıve olmaya cok ıhtıyacm varrrrrrr varmı önerılernız bana

tünaydın tünaydınnnn:92: :92: :92:

kilo vermişsiniz hiç kıskanmadımmm artıya geçmeyim yeter bana bu hafta

yeni gelen arkadaşım hşg motivasyon tam gaz burda sende bas gaza ooo yağlara hucummmm

tünaydın tünaydınnnn:92: :92: :92:

kilo vermişsiniz hiç kıskanmadımmm artıya geçmeyim yeter bana bu hafta

yeni gelen arkadaşım hşg motivasyon tam gaz burda sende bas gaza ooo yağlara hucummmm

saol cnm hb bırıleryle beraber kılo vermk daha motıvasyon oluoo tek oldugumı hıssetmıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…