- 30 Kasım 2010
- 9.760
- 19.774
- 448
ben çok su içemiyorum işte yaa
en fazla dün içtim o da 2 litre falandır
böbreklerim çok çalışıyo su içince
zırt pırt tuvalete gidiyorum
hele dün akşam yatmadan maydonoz suyu içmiştim 1 bardak
4 kez gittim tuvalate
uyku haram oldu bana dün
yemeklerimi bende zeytinyağıyla yaparım hep
daha sağlıklı sanki
ama akşam yemekleri bizde 6.30 7 gibi yeniyo maalesef anca işten eve gidip hazırlayana kadar o saat oluyo
kizlar aranizda aci biber yiyen varmi biberinde faydasinin olduguna inaniyoum
canım bende çok su içemiyorum yoksa hep wc deyim. böbreklerim çok çalışıyo delik bidon gibi üstten koyuyorum ondan sonra zor yetişiyorum.tutamıyorumda zaten.
canım eğer zayıflama açısından diyorsan bence hiç bir faydası yok.yoksa urfadayken el kadar çocukların yediği acıyı ben yiyemiyordum ama hatunların hiçbiri zayıf değildi.gerçi o kebapları yiyip zayıf olmakta çok zor.çok güzel yapıyorlar valla.
canim ben diyet yapmadan once yani 83 kilo iken fazla su icmezdim ama geceleri 2-3 sefer tuvalete giderdim kilo verdikce geceleri gitmemeye basladim ustelik daha fazla su ictigim halde ama gunduzleri cok cikarim wc ye zaten olmasi gerekende yoksa yaglar nasil atilacak vucuttan
ya bende duydum onu da mide sorunum olduğu için çok acı yiyemem ben
metebolizmayı hızlandırıyordur sanırım
faydası olur bencede
ama tabi yediklere de dikkat etmek lazım
ya benim bu konuda çok sıkıntım var hep sıkışığım yani..birde üstüne tutamıyorum hoş normal doğumlardan sonra bütün hatunların böyle bir problemi oluyor ama ben korkudan sezaryan oldum genede tutamıyorum.çok güldüm kız sabah sabah
süper bi tabir olmuş
benim de öyle delik bidon gibi
şu acı biber hapı varya onunda öyle bir kilo verdirme yöntemi var.ben bir dönem kullandım kiloda verdim ama aldığım 2.kutu sahtemiydi bilmiyorum ölüyordum az daha.ya ben daha once duymustum aci metebolizmayi calitiriyor ondan zayiflamayada etkisi olur ayrica esim gunde iki tane maroc biberi yer ck fazla acidir ama asiri yemek ve ekmek yer ama yinede kilo almaz
yağlar öyle atılıyosa ben kısa zamanda çöp gibi olurum kesin
benim ki bi acayip geliyo bana
1 bardak su içip 2-3 kez wcye gidiyorum
evde neyse de işyerinde sürekli tuvalete taşınmak zor oluyo
kızlarr bende gelebılrmıyım aranızaa 71 kıloyummmmm acılen 65 olmak ıstıorum aslında hedefım 60da o cok zorrr
kızlarr bende gelebılrmıyım aranızaa 71 kıloyummmmm acılen 65 olmak ıstıorum aslında hedefım 60da o cok zorrr
hosgeldin aramiza....
tünaydın tünaydınnnn:92: :92: :92:
kilo vermişsiniz hiç kıskanmadımmmartıya geçmeyim yeter bana bu hafta
yeni gelen arkadaşım hşg motivasyon tam gaz burda sende bas gaza ooo yağlara hucummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?