- 30 Kasım 2010
- 9.760
- 19.774
- 448
saol cnm hb bırıleryle beraber kılo vermk daha motıvasyon oluoo tek oldugumı hıssetmıyım :)
Barkınım da barkınım kız sen napıyon kıssssss
Okulda mısın
Ara verdiler di miiiiiiiiiii
yemeğe koştular bende size koştum hemen koşturmaca cnm 23 nisan hazırlıklarııı yoğun sen napıyon cnm
olodumu kızlar ben zayıfladıkcaaa bunu kendılıgndenmıı ılerlıo anlamadımkı sımdı gulmeyın hee daha ncede yapmiştm ama unuttum iştee
benimkilerin üçü de hasta canım ne oldu yavrularıma anlamadım..:94::94::94::94:
maşallah mı demediler..
nazar değdi kuzularıma
hasta yatıyor üçüde..:93::93:
bende PC başındayım.. İlaçlarını verdim uyuyorlar..
Ocağa yemek koydum..
Havuç çorbası
Fırında izmir köfte
kabak salatası
yeter bu kadar...
kızlarr bakın burda daha detaylı mutlaka tüketelim bu yaban mersinini
Michigan üniversitesindeki araştırmada ortaya çıkan bir diğer bulgu da Yaban Mersininin bel çevresindeki yağlanmayı önleyerek metabolik sendrom ve kardiyovasküler hastalıklara engel olmasıdır. Burada yaban mersininin insülin düzeyini dengelemesi özellikle tatlı krizi sorunu çekenler için alternatif bir yiyecek olarak öne çıkmasını sağlamaktadır. Yaban Mersini ağırlıklı 90 günlük hafif bir diyet uygulanan farelerde farelerdeki vücut yağlarının tamamen eridiği gözlemlenmiştir.
Yaban Mersininin Başlıca Faydaları ise şu şekilde sıralanabilir:
* Yaban Mersininin Yaprağı ve kuru meyvelerinden yapılan Yaban Mersininin çayı ishal giderici özellik taşımaktadır.
* Yaban mersini çayının bayanlarda adet sökücü ve adet düzenleyici etkisi vardır
* Yaban mersini çayı idrar yolu enfeksiyonları için iyileştirici bir bitkisel çözüm sunan yani antibiyotik etkisi gösteren bir bitkisel çay dır.
* Yaban Mersini Kansere bitkisel çözüm olarak kanserden vücudu koruyan enzimleri harekete geçirmektedir.
* Yaban Mersini Anti kanserojen ve antioksidan özelliğe sahiptir.
* Yaban Mersini yağ yakıcı etkisi ile yağlı bileşiklerin vücuttan atılmasını sağlar.
* Yaban Mersini taze biçimde tüketildiğinde kan temizleyici fayda sağlar.
* Yaban Mersini Besleyici olmasına rağmen kalori ve sodyum içeriği düşüktür.
* Yaban Mersini Kan şekerini düşüren bitkiler ve meyveler arasındadır.
* Yaban Mersini Bağırsak metabolizmasını düzenleyen lifli özelliği vardır.
* Yaban Mersini Kan kolesterolünü düşürür.
* Yaban Mersini Pektin içeriği yüksektir.
* Yaban Mersini Kalp krizi riskini azaltır.
* Yaban Mersini Gece görüş kabiliyetini artırır.
* Yaban Mersini HIV VİRÜSÜNÜN tekrarlanmasını azaltır.
* Yaban Mersini Damar elastikliği ve gözlerin geçirgenliğini artırır
* Yaban Mersini Vücutta biyoaktif madde olarak kullanılan polifenoller, aktokyaninler, flavanoller ve tanenlerce zengindir.
* Kansere karşı savaşan ELLAGIC-ASİT içeriği oldukça yüksektir. Yaban Mersini Diyetlerin sağlıklı ve çok değerli bir parçasıdır.
* Yaban Mersini Göz yorgunluğunu giderir, miyopluk ve şeker hastalığından kaynaklanan görme bozukluklarını engeller. Kamaşma, kılcal damar çatlaması ve gece körlüğünü ortadan kaldırır.
* Yaban Mersini Kabızlık, bulantı, mide kramplarını ve ülseri önler.
* Yaban Mersini Damar sertliği oluşumunu engeller.
* Yaban Mersini Varis ve basur’u (hemoroit) iyileştirir.
* Yaban Mersini Sakinleştirici özelliği vardır.
* Yaban Mersini Ağız içi yaralarını iyileştirir.
* Yaban Mersini İltihaplar için dezenfektan özelliği taşır potasyum içeriği son derece yüksektir
* Yaban Mersini Araştırmalara göre günde bir kâse yaban mersini, yaşlılık nedeniyle oluşan tahribatı önleyip hafızayı güçlendiriyor.
valla çok begendim ben bu gün dışarı çıkacagım bunu mutlaka almam lazım ne kadar acaba fiyatı.
bu arada ben bayadır geziniyırum ama artık katılıp tamamen yediklerimi yazmaya karar verdim benim 1.60 kilom 65 55 olmak istiyorum tabi ilk önce 60 sonra 55 iyi gelir umarımb
ya bende hemen zayiflamak istiyom ama tIk yok
sabahlari biraz 71e yaklassamda aksamlari yine 72 oluyorum yaaa ooffff ne yapcam ben böyle
tatlım akşamları tartılmak çok doğru sonuç vermez
karnın tok oluyo sonuçta
en sağlıklısı
sabah aç karnına ve mümkünse tuvalete çıktıktan sonra tartılman
kızlarr bende gelebılrmıyım aranızaa 71 kıloyummmmm acılen 65 olmak ıstıorum aslında hedefım 60da o cok zorrr
valla çok begendim ben bu gün dışarı çıkacagım bunu mutlaka almam lazım ne kadar acaba fiyatı.
bu arada ben bayadır geziniyırum ama artık katılıp tamamen yediklerimi yazmaya karar verdim benim 1.60 kilom 65 55 olmak istiyorum tabi ilk önce 60 sonra 55 iyi gelir umarımb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?