- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
benimkilerin üçü de hasta canım ne oldu yavrularıma anlamadım..:94::94::94::94:
maşallah mı demediler..
nazar değdi kuzularıma
hasta yatıyor üçüde..:93::93:
bende PC başındayım.. İlaçlarını verdim uyuyorlar..
geçmiş olsun kuzucuklarına canım
günaydın canlarım hemen menümü yazıyım
sabah
1 bardak süt
2 dilim kepek ekmeği
kaşar peyniri
öğle
7 tane haşlanmış limonlu brüksel lahanası
1 kase yoğurt
akşam
1 portakal
bol su menüm nasıl
menün güzelde arkadaşım şu kaşar peynirden vazgeçsen kalorisi çok yüksek beyaz peyniri tercih et yanına zeytin ye bence...
canım senin çizelgen doğru mu.....buna göre yani çizelgeye göre sen hastalık dercesinde zayıflamak mı istiyorsun.. BMI 17in altında olmaması gerek...
hadı bklım aynı sayılırzzz verelım su kılolarıııııSelam arkadaslar 47 kilodan evlendim 60 kiloya ciktim :) dogumda 70 kilo oldum kizim 3.5 yasinda halla 70 ,71,72 kilolardayim ve artik 47 kilo olmasada 60 kiloya dusmek istiyorum...
simdi ki kilom net olarak su saat itibariyla :) 71,9
ben çok fazla giremiyorum girsemde yazamıyorum ama deneyim . bana bu haftada müsade dün çok yakın bi arkadaşımı kaybettim 2 yaşında ikizleri vardı kaldı yavrucaklar şimdide kafam dağılsın diye girdimyaşıtız yavrucum sevindimherkes bizden küçük tekim sanıyordum sende varmışsın
niye senin kilo çizelgen yok yavrucum hımmmm,söyle bakiiiimmmmm
canim beden kitle indeksin 17 gosteriyor ondan boyun kac cizelgede yanlislik yapmis olabilirsinbılmemkı cızelgem yanlsımııı dogru yaptım gıbı amaa nedenn hastalık derecesde anlamadım cnm:S
et aksamda oglende yiyebilirsin ama yagsiz olmasi sartiylaaLaca canm tskkr ederm yorumn için tamm ptatesi öğlene alıcamm..
sebzeyi akşam etiöğlenmi yemek gerekiyor?
ben çok fazla giremiyorum girsemde yazamıyorum ama deneyim . bana bu haftada müsade dün çok yakın bi arkadaşımı kaybettim 2 yaşında ikizleri vardı kaldı yavrucaklar şimdide kafam dağılsın diye girdim
yenilenmek için saçlarımı küt kesitrdim bugün
saçlarla birlikte kilolrda gider inşallah
bi iş için teklif bekliyorum o da şu aralar gelirse deymeyin keyfime
canım beden kitle indeksini gösteren yerde 15 yazıyor.. zaten son sınır 17dir.. yani sen o indekse sahipsen kemik torbası gibisin demektirbılmemkı cızelgem yanlsımııı dogru yaptım gıbı amaa nedenn hastalık derecesde anlamadım cnm:S
ben çok fazla giremiyorum girsemde yazamıyorum ama deneyim . bana bu haftada müsade dün çok yakın bi arkadaşımı kaybettim 2 yaşında ikizleri vardı kaldı yavrucaklar şimdide kafam dağılsın diye girdim
iyi aksamlar hepinize öhö öhöm sıkı durun her zaman olmaz menü paylaşcam bugünbak güzel yorum yapın bana gore guzel menulerımden bırı sayılır cunku
saBAh
lıght sandviç ekmeğine tost
3 siyah,2 yeşil zeytin
2-3 dilim domates
1 bardak şeftali suyu
ara
2 badem,yarım ceviz
öğle
mantar corba
sebze güveç(3-4 kasık)
zeytinyağlı enginar(1 adet küçük)
yarım dılım kepek ekmeği
ara
200 gr yogurt
1 kivi
akşam
yoğurt corbası
5 kasık barbunya
1 kasık pılav
salata
başın sağolsun arkadaşım allah geride kalanlara sabır ve sıhhat versin arkadaşımben çok fazla giremiyorum girsemde yazamıyorum ama deneyim . bana bu haftada müsade dün çok yakın bi arkadaşımı kaybettim 2 yaşında ikizleri vardı kaldı yavrucaklar şimdide kafam dağılsın diye girdim
hoşgeldin arkadaşım azmin bol olsunSelam arkadaslar 47 kilodan evlendim 60 kiloya ciktim :) dogumda 70 kilo oldum kizim 3.5 yasinda halla 70 ,71,72 kilolardayim ve artik 47 kilo olmasada 60 kiloya dusmek istiyorum...
simdi ki kilom net olarak su saat itibariyla :) 71,9
iyiyim tatlım sen nasılsınselam kizlar nasilsiniz
geçmiş olsun dostum,3 tane olunca zor ve yorucu olur...allah acil şifalar versin arkadaşımbenimkilerin üçü de hasta canım ne oldu yavrularıma anlamadım..:94::94::94::94:
maşallah mı demediler..
nazar değdi kuzularıma
hasta yatıyor üçüde..:93::93:
bende PC başındayım.. İlaçlarını verdim uyuyorlar..
Ocağa yemek koydum..
Havuç çorbası
Fırında izmir köfte
kabak salatası
yeter bu kadar...
hoşgeldin tatlımkızlarr bende gelebılrmıyım aranızaa 71 kıloyummmmm acılen 65 olmak ıstıorum aslında hedefım 60da o cok zorrr
valla bişey söyleyeyimmi,bu hafta bende ümitsiz vakayım...hem moral motivasyon olarak sıfırdayım hemde regl öncesi haftadayım ve iştah son haddinde ama frenliyorum bakalım cuma sabahı bileti kesicez anyayı konyayı görücez...ama sirkelenmek lazım değilmi dostumKızlar günaydın ohh cumaolmadan gıtmıs kılolar benım cuma bıle gıtmıycek heralde cok ıradesızım yaaa:18:
bizde seni özledik canımcım hoşgeldin yenidenGünaydın kızlar..
He ben düştüm hattan dün kızlar...
O nedenle giremedim...
Moralimi de bozmamak için ...
Yattım ben..
Bu aralar sağlıklı beslenme diye bişey yok..
Duy bunu kaptan...
Moral etkili oluyormuş bu işte..
Ama kısa sürede toplayacağım kendimi..
Bugün daha bişey yemedim...
Çok düzensiz besleniyorum çokk..
ebru-32,kılavuz asumanzeynep,senam arcak81, alaca, mektup barkinim sempatik serpi yaren 38 umutsuzvakaaa dunedain kız unuttuklarım falan olmasın hepinizi özledim günaydın...
hoşgeldin kasvetli...aşıdan en az 4 hafta sonrasına kadar korunman gerekiyor,ama sen genede dr.una danış çünkü kimisi 6 hafta tavsiye ediyor kuşum...bu arada bol motivasyon ve azim diliyorummerhaba,kılavuz canım çok gecmıs olsun önce sağlıgını dusun sonra diyete devam edersineşin içinde boşver (şöyle bi göz attım haddim olmayarak) işlerine gelmeyince hemen -dırdırcı- oluruz.. sinilenme lütfen..
bende tekrar zayıflamak için gelmıstım :))) benım bu gitgellerim ne olacak bilmiyorumgerci bu sefer kesın kararlıyım.. temmuzdan sonra bebıs calısmalarına baslıcaz ozamana kadar 60 olmak istiyorum mumkunse
183 boy,75 kılom var..
artık biraz olsun havalar iyi oldu yuruyuse çıkablırım sanırımevde yedıklerıme dıkkat edip plates yapıcam bakalım (ne kadar azımlıyım goruces hepbirlikte )
birde son olarak kılavuz hemsıreymıssın yenı oğredım.. ben sımdı rahım agzı kanser asılıyım ve temmuzun 15ınde 3.olan son asıyı olcam acaba kaç ay daha korunmam gerekli?? bu konuda bılgın varmı canım?
İyi aksamlar kizlar
Baliklama dalicam sohbete ama kilavuz esin polis yanlis hatirlamiyorsam.canim benim babamda polisti simdi emekli.diceem polislerin psikolojileri baya bozuk oluyor.yapi olarak zaten sinirli biriyse mesleginde zorluklari tuzubiberi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?