70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canlarım hemen menümü yazıyım
sabah
1 bardak süt
2 dilim kepek ekmeği
kaşar peyniri
öğle
7 tane haşlanmış limonlu brüksel lahanası
1 kase yoğurt
akşam
1 portakal
bol su menüm nasıl

Arkadaşlar merhaba yeniden,aslında tamamen kopmamıştım ara ara girip okuyordum ama yazmaya fırsatım olmuyordu,hatta yeni arkadaşlar katılmış bayaa eğlenceli bir diyet formu olmuş,cuma tartıları devam ediyormu?ben bir ara verdikten sonra tekrar diyete başladım,burayı bıraktıktan sonra yerimde saydım(neyse hep beraber halledeceğiz inşallah,benim vermem gereken 8 kilom var
Bugünkü menümü yazayım
sabah
1 bardak su
1 bardak neskafe(üçü bir arada)
1 kk light beyaz peynir
1 dilim light ekmek
1 domates
ara
3 grissini
1 salatalık
öğlen
1 kase yoğurt
1 elma
1 paket tuzlu susamlı kraker(öğlen eve gidemedim biraz garip bir öğün oldu)
ara
4-5 adet bulgur patlağı
1 ayran
akşam
salata
3-4 kaşık nohut haşlama
ara yarım bardak süt
1 meyve
yorum ve eleştiriye açığım
sabah 30 dak yürüyüş
normalde günde 1 saat yürüyorum bugün fırsatım olmadı hava yağmurlu ve ben alış veriş yaptım
gün içinde 2 litre su içmeye çalışıyorum
yaban mersini bende aldım çok güzel tatlı yerine çok harika tadı var inşanın tatlı krizini kesiyor
ama sizin oralarda pahalıymış burda kilosu 15 tl ben 100 gr 1,5 vermiştim
arkadaşlar hepinize sevgiler ,çocukları hasta olan arkadaşaçok geçmiş olsun,benim bebemde bakıcıda alnını kapıya çarpmış delirdim,alnı ezilmiş birazda şişmişti
neyseki geçmek üzere şimdi,insanın bebesine birşey olunca delleniyor,helede çalışıyorsanız aklınız hep çocukta ahhh ahhh ondan yani çocuklara çok hassasım.

menün güzelde arkadaşım şu kaşar peynirden vazgeçsen kalorisi çok yüksek beyaz peyniri tercih et yanına zeytin ye bence...

canım senin çizelgen doğru mu.....buna göre yani çizelgeye göre sen hastalık dercesinde zayıflamak mı istiyorsun.. BMI 17in altında olmaması gerek...

bılmemkı cızelgem yanlsımııı dogru yaptım gıbı amaa nedenn hastalık derecesde anlamadım cnm:S

Selam arkadaslar 47 kilodan evlendim 60 kiloya ciktim :) dogumda 70 kilo oldum kizim 3.5 yasinda halla 70 ,71,72 kilolardayim ve artik 47 kilo olmasada 60 kiloya dusmek istiyorum...
simdi ki kilom net olarak su saat itibariyla :) 71,9

Selam arkadaslar 47 kilodan evlendim 60 kiloya ciktim :) dogumda 70 kilo oldum kizim 3.5 yasinda halla 70 ,71,72 kilolardayim ve artik 47 kilo olmasada 60 kiloya dusmek istiyorum...
hadı bklım aynı sayılırzzz verelım su kılolarııııı

yaşıtız yavrucum sevindim herkes bizden küçük tekim sanıyordum sende varmışsın
niye senin kilo çizelgen yok yavrucum hımmmm,söyle bakiiiimmmmm
ben çok fazla giremiyorum girsemde yazamıyorum ama deneyim . bana bu haftada müsade dün çok yakın bi arkadaşımı kaybettim 2 yaşında ikizleri vardı kaldı yavrucaklar şimdide kafam dağılsın diye girdim

bılmemkı cızelgem yanlsımııı dogru yaptım gıbı amaa nedenn hastalık derecesde anlamadım cnm:S
canim beden kitle indeksin 17 gosteriyor ondan boyun kac cizelgede yanlislik yapmis olabilirsin
aLaca canm tskkr ederm yorumn için tamm ptatesi öğlene alıcamm..

sebzeyi akşam etiöğlenmi yemek gerekiyor?
et aksamda oglende yiyebilirsin ama yagsiz olmasi sartiyla
ben çok fazla giremiyorum girsemde yazamıyorum ama deneyim . bana bu haftada müsade dün çok yakın bi arkadaşımı kaybettim 2 yaşında ikizleri vardı kaldı yavrucaklar şimdide kafam dağılsın diye girdim

canim arkadasina alahtan rahmet, sana ve yakinlarina bassagligi diliyorum... cocuklari icin cok zor olacak

kizlar ya ben bugün cok fazla kacirdim

kahvaltida zeytini ögle arasindada meyve kokteyli yapmistim kremali :26: kremali olunca bayaa yemisim offf naptim bennn
simdi aksam yemegi yapicam ama karnim cok dolu hala yemege baslayamadim canim hic yemek istemiyor ooooff offf

yenilenmek için saçlarımı küt kesitrdim bugün
saçlarla birlikte kilolrda gider inşallah
bi iş için teklif bekliyorum o da şu aralar gelirse deymeyin keyfime

yenilenmek için saçlarımı küt kesitrdim bugün
saçlarla birlikte kilolrda gider inşallah
bi iş için teklif bekliyorum o da şu aralar gelirse deymeyin keyfime

hadi insallah teklif olumlu gelir Allahin izniyle

ne guzel valla saclarida kestirmissin bide istedigin kiloya ulasirsann inslh yepyeni bir ,,sen,, olarak cik herkezin karsisina göster kendiniiiiiiii

bugünkü menüm kizlar

uyaninca limonlu su

kahvalti:
3 kücük dilim kepek ek, 1 yumurta, domates salatalik, beyaz peynir, 5 ten fazla zeytin , 1 dilim salam

ara:
1 fincan kahve

ögle:
1 kase corba

ara:
kremali meyve kokteyli ( cok fazla kacirdim)

aksam:
1 kase corba, 5 kasik makarna

ara:
1 fincan yesil cay

spor:
sabah kahvaltidan önce 20 dk yürüyüs
öglen ev isi
aksam yemeginden sonra 30 dk yürüyüs

bugün pek fazla su icemedim simdilik 1 litre ictim ama icmeye devam ediyorum

kizlar nasil sizce menüm :18:

canım beden kitle indeksini gösteren yerde 15 yazıyor.. zaten son sınır 17dir.. yani sen o indekse sahipsen kemik torbası gibisin demektir

allah yardımcıları olsun senin de başın sağolsun canım

menüm

sabah
speciak k+süt(1 porsiyondan daha azdı galiba)

ara
1 çay bar. leblebi

öğleyin
1 kase bamya+2 kuru dolma+2 kuru pasta

ara
1 fincan sütlü şekersiz kahve+1 kuru pasta

akşam
yarım porsiyon fırında köfte+patetes+salata+ayran+yarım kase mercimek çorba

bugün 40 dakika yürüdüm.. okulda da çok aktiftim

iyi aksamlar hepinize öhö öhöm sıkı durun her zaman olmaz menü paylaşcam bugün bak güzel yorum yapın bana gore guzel menulerımden bırı sayılır cunku

saBAh
lıght sandviç ekmeğine tost
3 siyah,2 yeşil zeytin
2-3 dilim domates
1 bardak şeftali suyu

ara
2 badem,yarım ceviz
öğle
mantar corba
sebze güveç(3-4 kasık)
zeytinyağlı enginar(1 adet küçük)
yarım dılım kepek ekmeği

ara
200 gr yogurt
1 kivi

akşam
yoğurt corbası
5 kasık barbunya
1 kasık pılav
salata

canım basın saolsun boyle haberlere cok üzülüyorum daha genceciktir arkadasın sakıncası yoksa ölüm nedeni ne:26:

canm yanilmiyorsam senin simdiye kadar paylastigin en hafif menun olmus genel anlamda begendim guzel yani beslenme seklini degistirdin galiba....

başın sağolsun arkadaşım allah geride kalanlara sabır ve sıhhat versin arkadaşım
hoşgeldin arkadaşım azmin bol olsun
selam kizlar nasilsiniz
iyiyim tatlım sen nasılsın
geçmiş olsun dostum,3 tane olunca zor ve yorucu olur...allah acil şifalar versin arkadaşım
kızlarr bende gelebılrmıyım aranızaa 71 kıloyummmmm acılen 65 olmak ıstıorum aslında hedefım 60da o cok zorrr
hoşgeldin tatlım
Kızlar günaydın ohh cumaolmadan gıtmıs kılolar benım cuma bıle gıtmıycek heralde cok ıradesızım yaaa:18:
valla bişey söyleyeyimmi,bu hafta bende ümitsiz vakayım...hem moral motivasyon olarak sıfırdayım hemde regl öncesi haftadayım ve iştah son haddinde ama frenliyorum bakalım cuma sabahı bileti kesicez anyayı konyayı görücez...ama sirkelenmek lazım değilmi dostum
bizde seni özledik canımcım hoşgeldin yeniden
hoşgeldin kasvetli...aşıdan en az 4 hafta sonrasına kadar korunman gerekiyor,ama sen genede dr.una danış çünkü kimisi 6 hafta tavsiye ediyor kuşum...bu arada bol motivasyon ve azim diliyorum

aynen dediğin gibi canımda olan çocuklarla bana oluyor...bilirsin sende yaşamışsın az çok...desteğin için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…