70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ben bugun menumu yazmiyacam cunku cok karisti kotu ornek olmak istemiyom...

kremayla akşamki makarna işi bozmuş ama olsun ...bugün bende kaçırdım

kızlar ne muhabbet etmişsiniz yaaa
plates işini çözdük,kocam bugün sabah gelip akşam için özür diledi ve bidaha tekrarının olmayacağına söz verdi ve spora yarın beni bizzat kendinin götüreceğini söyledi...biyandan sevindim,bi yandan içim acıdı,keşke akşam daha ılımlı yaklaşsaydıda bu tatsızlık olmasaydı...ama hatasını ilk kez farkedip gelip özür diledi...buda bi adımdır değilmi:26:
neyse menümü yazayım
uyanınca(07.15)
2 gün kurusu,1 bardak su
sabah(08.40)
1 kıymalı poça,1 kupa tamek kahvaltım meyve suyu,1 kupa form plus çay
ara:canım istemedi o yüzden yok
öğle(12.15)
az pors zeytinyağlı taze fasülye,az pors.bulgur pilavı
ara(15.30)
3 yarım ceviz,yarım salatalık,4 kuru üzüm
akşam(18.30)
çeyrek haşlanmış tavuk göğsü,bol çoban salata,az pors. pirinç pilavı,yoğurt
ara(22 civarı olur)
1 bard. çubuk tarçınlı süt,3 altın çilek,4-5 tane normal çilek yerim
şu anda yeşil çay içiyorum
gün boyu 1.5 lt. su içtim yatana kadar 2 olur
spor yok çünkü moral sıfır...ben bu hafta moralmen çöktüm anca toparlarım haftaya kadar heralde:44::44::44:

enişteyeeee tebrikk koyuyorummmm

ya ozaman makarna ve pilavi tamamen cikarmammi gerek hayatimdan
üff hemde en sevdiklerim...
bundan sonra daha cok sebze yemekleri yapmaya baslasam iyi olur

çıkarmana gerek yok sadece öğle yemeğine kaydırıcaksın akşama sadece sebze yoğurt salata veya et yemekleri oda buğulama fırında o tarz yiycez canım...bugün bende akşam pilav yedim ve bu bir hataydı

başsağlıgı dileyen arkadaşlar sizlerde sağolun .allah sizden razı olsun evet arkadaşım gençti 39 yaşında geride 5 çocuk bıraktı sebep trafik kazası aralık ayından beri yoğun bakımdaydı 106 gün dayandı bizi yokluğuna alıştırdı ve gitti dünya ne kadar boş imtihan dünyası .elimizden gelen sadece dua etmek allah rahmet eylesin toprağın nur olsun güzel arkadaşım

çıkarmana gerek yok sadece öğle yemeğine kaydırıcaksın akşama sadece sebze yoğurt salata veya et yemekleri oda buğulama fırında o tarz yiycez canım...bugün bende akşam pilav yedim ve bu bir hataydı

haaaaaa simdi anladiimmm öglenleri yicem tamamdir cnm cok saol ya bak ben bunu bilmiyordum bidaha bu hata olmaz inslh

cnm başınız sağolsunnnn hayat böle bişey çocuklara çok zor olmuşturr.allah rahmet eylesin

herkese slmlar kizlar kilo verenleri tebrik ediyorum basarinizin devamini diliyorum darisi veremeyenlerin ve vermek isteyenlerin basina diyorum hasta olanlara gemis olsun :26:
yeni gelenlere hosgeldiniz yaglara hucummmmm

bugunki menum

sabah : bir dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalik

ara elma

öglen: 4 kasik kiymali makarna ve yogurt

ara: muz

aksam: ton balikli salata az yagli

simdi bir kiwi

bol su ve bitki caylari butun gun

OLMUSMU

yazdığın makaleyi okudum canımda nasıl bişey fiyatı nekadar :26:

cnm yaban mersinini kayinvalidem bi kere pazardan almisti tazeside oluyor ama yaban mersini yani kurusu oluyor galiba tam olarak bilmiyorum ama daha faydaliymis
rengi siyah.. kirmizisida varmis ama siyah olani daha iyiymis benim bildigim bu kadar... tadida fena degil bana göre fiyatida biraz pahaliymis :26:

güzel bir menü olmuş tebrikler canım

kuru üzüme benziyo biraz daha kırmızı hafif mayhoş kalorisi çok az ve faydalıymış farelerde deney yapmışlar onlarda yağ erittiyse bizde de eritir dimi ama

100 gr 3.5 tl aldım

allah seni bildiği gibi yapsın bu moralle beni güldürdün ya allahta seni güldürsün

kizlarrrr ben simdiklk cikiyorum bilgisayar önünde otur otur yaglar erimiyor malesef o yuzden sülümana bakarken biraz egzersiz yapacam herkese hayirli geceler belki gelirim sonra yine vazgecemiyorum burdanda hic

yarına görüşürüz kızlar çok yorgunum hepinize iyi geceler:111::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…