70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

muhabbet almış gitmiş
sülümana takıldım bende
ama baydı bu reklamlar
süreleri kısaldı ama sıklıkları arttı reklamların
bi ağız tadıyla izlenmiyo

Son düzenleme:

canim bosver böyle diyetleri sen saglikli beslenmene dikkat et o kilo vermene yeter biraz sabir lazim ben alti bucuk aydir ugrasiyorum 12 kilo anca verdim yani insan bazen bikiyo ama artik kimse bana sen yeme istersen degil gel sende ye demesini istiyorum

herkese selam . birkaç gündür rahatsızdım katılamadım. neyin vardı demeyin bilmiyorum drlarda bulamadı okadar test ultrason. kadın doğum genel cerrahi ama yok ortada bişey. sancılar içinde kırandım iki gündür ağrı kesicilerle idare ettim. şimdi şükr iyiyim. umarım tekrar etmez. herneyse. bu arada asıl olduysa 400 gr aldım. hastalıkta bile kilo laıyorum ya bravo bana
herkesi öpüyorum.
bu arada kılavuz canımın içi ne güzel kilo vermişsin sen bu hafta ayran kürünün faydası olmuş olabilir mi acaba. allahım nazarlardan korusun bu haftada gitsin kilocuklar

bosverdim bile canikom
ya aslinda biran önce vermek istiyorum ama bi yandanda öyle $ok diyetlerede güvenemiyorum zaten..
o yüzden seninde dedigin gibi en güzeli saglikli beslenme

hoşgeldin kasvetli...aşıdan en az 4 hafta sonrasına kadar korunman gerekiyor,ama sen genede dr.una danış çünkü kimisi 6 hafta tavsiye ediyor kuşum...bu arada bol motivasyon ve azim diliyorum

hoşbuldum canım
hımm yaa benım doktorum bi acayıp adam paragözün teki resmen bana bu asıyı yas sınırı olmadan herkesın kullanabılecegını hemde her yıl tekrar yaptırmak gerektıgını filan demıstı ilkını olduğum zaman.. bende ınanmıstım sonra bıraz netten arastırma yaptım ,aşı 5yıl koruyormus ve yas sınırı olarak en son 26 imiş.. korunma konusuna gelınce temmuzdaki aşıyıda yaptırdıktan sonra hemen bebıs calısmalarına baslayabılırsınız demıstı..
acilen doktorumu değiştirmem gerekli şu son asıyı beklıyorum işte olmusken hepsı aynı yerde olsun bıtsın dıye :94: oyuzden sana sorayım dedım... çok tşk ederim benı bılgılendırdıgın için ,ben işi garantıye alıp eylülde calısmalara baslayım en iyisi
arada bunyem çalar saat gibi guguk guguk bebek diye başlıyor ötmeyede aşılıyım diye mecburennn işteee
yarın sıkılastırıcı krem almaya gidicem bide elma sirkesi zayıflatıyomus kemal kukrerınkı organık dıyorlar doğrumu acaba? :26: cuma evimde olcam insallah..

Ask olsun beni unutmussun...

Günaydın kızlar...
Bizim evde hastalık başını aldı gitti valla...
Başımı kaşıyabilir miyim? Bi bakiiimm

Niğdelim kuzum evet unutmuşum bebeğim..
Sen biliyon değil mi ne çok sevildiğini...
Çocuklar hasta ya kafam bi kazan..

Neyse bak bu mesajda hep niğdelim de niğdelim dedim...

günaydınnn çıtırlar :92: :92: :92: :92: gününüz güzell ve kaçamaksız geçsinnnnn
gunaydin canim

gunaydin canim cocuklar biraz iyi olmadilarmi..... benimkide aksam mideyi usutmus olmaliki kustu dun zaten supeleniyordum havanin guzeligine aldanip hemen acilip sacildik olan oldu...

hepinize gunaydin fistiklarim ..dun biraz menuyu bozdum olan oldu anlasildi bugun oglene ve aksama ben zeytin yagli kabak yiyecem anca dunu telafi ederim dune gore 200g fazla ciktim...

slmmm
bn yaklaşık 2 aydır diyetteyim ve 10 kilo verdim ama 2 haftadır falan aynı kilodayım yine diyetime devam edip yürümeme rağmen veremiyorum kilo vermem durdu çıldırıcak gibiyim.çok moralim bozuluyor.ağlama geliyor sürekli.naapcağımı şaşırdım.daha önce çok diyet denemelerim oldu.doktorum daha diyet yapmayanlardan daha kolay sonuç alınıyor dedi.neden bilmiyorum ama vermem lazım artık yoksa çıldırıcam

herkese günaydınnn
ben qeldimm
ama hazin bir şekilde geldim
sizi bıraktığımda 72 kiloydum ama şimdi 75 kiloya çıktım
mayısın ortasına kadar 10 kilo vermem lazım 65 olayım bana yeter
lütfen yardım edin günlük menü ver bana senaa
psikolojim çok kötü dün bütün akşam sinirden cips yedim
şuan açlıktan geberiyorumm

birazdan kahvaltı olarak

1 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
kibrit kutusu kadar peynir
1 fincan form çayı içicem

ara
bol bol su....

öğle ve akşamda ne yiceğimi bilmiyorum
menümü ve kndimi toparlamam lazım
yoksa 80e çıkıcammm

meraba aranızda altın çilek meyvesini kullanan varmı zayıflattığı söyleniyor ben 2 gündür kurusunu yiyorum faydasını gören varsa paylaşırsa sevinirim

canim normaldir vucut beli bir sure direnmeye gecer sende diren vazgecme geri vucudun direnci kirilacaktir.....

Kızlar günaydın moralim çok bozuk 7 aylık oğlum çok hasta sabaha kadar kustu sabahta ishaldi ve ben onu bırakıp işe geldim tek tesellim halamın bakıyor olması akşama doktora götüreceğim.

bu gün canım menü yazmak istemiyor

tekrar hsgeldin kiz bayadir guzukmuyordun kilolar icinde uzulme verirsin...

canım geçmiş olsun hala toparlayamadılarmı?ya çocuklar hasta olunca insanın nevri dönüyor aman dikkat et bide ateşleri çıkıp başka şeyler olmasın.benim oğlum havale geçirmişti onun için çok korkuyorum çocuklar hastalanınca.hemde 38.5 ateşle.yani çokta yüksek değildi.

canımsın nerelere gittin sen ya..valla bir ceeeee deyip kayboluyosun bak baende veremedim ama buralarda takılıyorum genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…