tekrar hsgeldin kiz bayadir guzukmuyordun kilolar icinde uzulme verirsin...
Kızlar günaydın moralim çok bozuk 7 aylık oğlum çok hasta sabaha kadar kustu sabahta ishaldi ve ben onu bırakıp işe geldim tek tesellim halamın bakıyor olması akşama doktora götüreceğim.
bu gün canım menü yazmak istemiyor
canım geçmiş olsun hala toparlayamadılarmı?ya çocuklar hasta olunca insanın nevri dönüyor aman dikkat et bide ateşleri çıkıp başka şeyler olmasın.benim oğlum havale geçirmişti onun için çok korkuyorum çocuklar hastalanınca.hemde 38.5 ateşle.yani çokta yüksek değildi.
canımsın nerelere gittin sen ya..valla bir ceeeee deyip kayboluyosun bak baende veremedim ama buralarda takılıyorum genede
hoşbuldum saol canım
ya ne güzel azimle diyet yapıyodum çok mutluydum
eski kıyafetlerim bana olmaya başlamıştı yavaş yavaş
ama malesef yine kilolu halima dönüyorum
mayısın sonunda tatile çıkıcaz ve ben kilolarımı saklamak istemiyorum vermek istiyorum
dün regl oldum ve bu sabah tartıda tam 75.0 çıktım
acilen bu lanet kiloyu vücudumdan atmam lazım yoksa kafayı yicem
canim oglun buyuk ihtimal gastro olmus turkce adini bilmiyom ama kisin cocukla sik sik bulasan bir virustur ihsal, kusma yapar ateside cikabilir boyle durumlarda istahi kapanir ozelikle sutve mama icmezler agizlarini kapatirlar ama sen ihmal etme su cok onemli isal oldugu icin vucut su kaybina ugrayacaktir kilo kaybi yasayacaktir bol bol su ver biz burda suyuna ilac katip veriyoruz tabi once doktura goturmen lazim...tekrar gecmis olsun canim...
belkide vucudun odem yapmistir...
canım üzülme kilolar iyice oturmadan verirsinherkese günaydınnn
ben qeldimm
ama hazin bir şekilde geldim
sizi bıraktığımda 72 kiloydum ama şimdi 75 kiloya çıktım
mayısın ortasına kadar 10 kilo vermem lazım 65 olayım bana yeter
lütfen yardım edin günlük menü ver bana senaa
psikolojim çok kötü dün bütün akşam sinirden cips yedim
şuan açlıktan geberiyorumm
birazdan kahvaltı olarak
1 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
kibrit kutusu kadar peynir
1 fincan form çayı içicem
ara
bol bol su....
öğle ve akşamda ne yiceğimi bilmiyorum
menümü ve kndimi toparlamam lazım
yoksa 80e çıkıcammm
gunaydin canim
gunaydin canim cocuklar biraz iyi olmadilarmi..... benimkide aksam mideyi usutmus olmaliki kustu dun zaten supeleniyordum havanin guzeligine aldanip hemen acilip sacildik olan oldu...
canım geçmiş olsun hala toparlayamadılarmı?ya çocuklar hasta olunca insanın nevri dönüyor aman dikkat et bide ateşleri çıkıp başka şeyler olmasın.benim oğlum havale geçirmişti onun için çok korkuyorum çocuklar hastalanınca.hemde 38.5 ateşle.yani çokta yüksek değildi.
canım üzülme kilolar iyice oturmadan verirsin
bugünden itibaren dikkat edersen sorun olmaz bence
günaydın alaca....
yok canım ...sorma hiç ii değilim bende...
Neyse.. Çocukları sordun..
Kız az önce bal kavanozunu döktü..
Her yer bal içinde üstü başı ..
Halılarım...İlk yaramazlığı bunu ömrü billah unutmam artık!
Dün ateşlendiler bugün ilaçlarını verdim şimdi..
Bitkisel bişeyler hazırladım kafama göre artık...
NAne limon falan filan..
Dua et canım ya...
akşam yemeğinde 1 dilim ekmeği yemeseydin daha iyi olurdu canımkızlr dünkü menümü veriyorumm
sabah: 1 dilm kepek ekmeği,salata,domates,peynr,çay
ara: 1 elma
öğlen : 1tbak makarna,1 kase yoğurt
ara: 1 portakal
akşam: 1 kase mercmk çorbası,5 yemek kşığı semizotu yemeği,1 dilm kepk ekmği,1kase yoğurt
ara: 1.portakal
günboyu 1.5 lt su
nasıl kızlr iyimi dünkü menüüm
canım çoooooook geçmiş olsun dualarım çocukların için.ama çocuk işte böyle büyütüyosun sonra sı daha zor canım.bazen keşke küçük olsa diyorum.günaydın alaca....
yok canım ...sorma hiç ii değilim bende...
Neyse.. Çocukları sordun..
Kız az önce bal kavanozunu döktü..
Her yer bal içinde üstü başı ..
Halılarım...İlk yaramazlığı bunu ömrü billah unutmam artık!
Dün ateşlendiler bugün ilaçlarını verdim şimdi..
Bitkisel bişeyler hazırladım kafama göre artık...
NAne limon falan filan..
Dua et canım ya...
form çayların içinde sinameki olanların 2 taneden fazla içilmesi zararlı diye biliyorum.çünkü sinamekinin 2 den fazlası barsak florasını bozuyor.lütfen dikkat edin arkadaşlar.akşam yemeğinde 1 dilim ekmeği yemeseydin daha iyi olurdu canım
su da az gibi geldi bana
bende çok içemiyorum gerçi ama mesela forma çaylarından çok içiyorum
az da olsa sıvı ihtiyacım karşılanıyo
sen de mutlaka günde 2-3 tane form çayı iç bence
ara öğünlerinin yanında iç mesela her gün
canim benimki 5 aylik oldugundan beri yaramazligi eksilmedi benimki dogdugundan beri cooook hareketlidir yerlerde yuvarlana yuvarlana nerde bir delik varsa girerdi basina bisey getirirdi 6-7 ayliken yurutece koyardim biraz is yapayim diye ben mutfaga varmadan bakardim yurutecten cikmis yuvarlaniyor arkamda...buzdolabinda kuru fasulyelermi dokulmedi hemde salcali salcali ygurlar sutler ne varsa yani...4 yasini bitiriyor haylada mutfagi kitlerim...
canım çoooooook geçmiş olsun dualarım çocukların için.ama çocuk işte böyle büyütüyosun sonra sı daha zor canım.bazen keşke küçük olsa diyorum..
kızlr dünkü menümü veriyorumm
sabah: 1 dilm kepek ekmeği,salata,domates,peynr,çay
ara: 1 elma
öğlen : 1tbak makarna,1 kase yoğurt
ara: 1 portakal
akşam: 1 kase mercmk çorbası,5 yemek kşığı semizotu yemeği,1 dilm kepk ekmği,1kase yoğurt
ara: 1.portakal
günboyu 1.5 lt su
nasıl kızlr iyimi dünkü menüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?