70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar herkezin keyfi insallah yerindedir

yarin cuma ve benim tickerda pek bi degisiklik olmicak sanirim :18:

Selamm
DÜn yazmistim artik bende zayiflamak icin dugmeye bastim
Bugun her zaman yedigim meyvenin altin cilek meyvesi oldugunu dun ogrendim ))
zayiflamak icin destek oluyor diye yazmislar en azindan tokluk hissi veriyormus..
sabah 8.30 da 6 tane kucuk altin cilekten yedim..daha sonra 10.30 da kepek ekmeginde tost yaptim yesil cay ile birlikte yedim aslinda aclik hissi yoktu ama bekledigim zaman cok aclik hissedersem bu sefer kendimi durdurmamiyorum :) 2 saat sonra falan kendime corba ve salata yapacagim ve 2 senedir evimde duran ve hic bir zaman kullanmadigim spor aletimi kullanacagim :)))))

öğle menüm

1 dilim acılı kalper peynir
çok minik bir parça ekmek (içi alınmış)
1 bardak meyve suyu
1 salatalık

merhaba bayanlar;

ben de geldim aranıza...

72 kiloluk tombul bir anneyim bende.

yaklaşık 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum.ama ilk başta tartılamadım,tartımın pili bitmişti.bugün

tartılabildim.başlangıç kilosu olarak bunu alıcam artık.

genel olarak yaptıklarımı yazmak istiyorum.

kalktığımda 1 bardak ılık suya limon damlatıp içiyorum.

ekmeği sadece kahvaltıda yiyiorum.(1 yada 2 dilim)

ara öğün elma,

öğlende bazen evden bol yeşillikli patates salatası yapıp getiriorum,

bazen işyerindeki yemeklerden yiyiyorum,ekmeksiz tabi.

akşamları da ne yemek yaptıysam az az yiyiorum.

bazen sırf salata yiyiyorum...

bir şekilde dengelemeye çalışıorum.

yatmadan öncede ılık suya elma sirkesi ekleyip içiyorum 1 bardak....

spor yapacak zamanım yok malesef.çalışıyorum .

umarım verebilirim bu kiloları...

ayrıca suyu fazla içemiyorum kızlar..

yaklaşık 1 aydan beri de kabızlık sorunum var..

ona da bir çare bulmuş değilim malaesef.

kizlar bende menumu yazayim
kavalti
1kk kadar beyaz peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 yesil biber
avucumun ici kadar ekmek
1 sekersiz cay

ara yarim bardak portakal suyu

oglen
1 tabak zeytin yagli kabak
3 catal makarna

ara 1 form cay belki ceyrek elma

aksama
1 tabak zytn yagli kabak dusunuyom yarina hazirlik

1 form cay ve yatana kadar 3.5 litre su

nasil kizlar iyimi sizce...

aramiza hosgeldin canim kabizlik sorunun icin karisik bitki caylari icebilirsin ayrica bol bol su icmen gerekiyor....

kızlar bizde tartı yok..anneme gelmişken tartılayım dedim belki yarın gelemem. sonuç güzel 71.3 olmuşum yani 1 kilo daha gitmiş ama ben bu 5 kiloyu çok hızlı verdim galiba(19 mart dan beri). hemen geri alır mıyım ki? aslında eskisinden daha sağlıklı besleniyorum süt yoğurt sebze et bol bol yiyorum.. ekmek tatlı kesmekle ve yürüyüşle verdim bi de emziriyorum.. hızlı kilo vermek iyi değil diye biliyorum. acaba doğum kilom gidiyo diye mi oldu? cevap bekliyorum

Son düzenleme:

senin adına sevindim güzelim..benim eşim de bu sabah beni yürüyüşe gülerek uğurladı ve dönüşte 'hadi duşa da gir ben biraz daha bakayım bebişe' dedi. teşekkür ede ede bihal oldum..büyük ihtimalle yarın doğum günüm ondan yapıyor.. sanki çok büyük fedakarlık..acaba biz mi alıştırıyoruz buna erkekleri..ben bu sene bebişten dolayı evdeyim tamam ama çalışırken deli gibi koşuşturuyordum..bi tşk eden yoktu..of be dolmuşum ben de!!!!ama haksız mıyım kızlar?

bugün ki menüm

kalkınca 2 gün kurusu
1 bardak su

kahvaltı
peynir domates maydonozlu sandivç
açık şekersiz çay

arada
2-3 badem
2-3 ceviz
limonlu form çayı

öğlen
1 kase çorba (hepsini bitiremedim 3-4 kaşık kaldı içinde )
4 yk kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran

arada
3-4 badem

akşam
zeytinyağlı yeşil fasulye
1 dilim ekmek
1 bardak ayran yer içerim

yatmadan da tarçınlı süt yada meyve
su çok içemedim bugün
iş varken aklıma gelmiyo
1 litre falan anca içtim heralde

canim menun guzel ama aksamki ekmek olmasaydi keske...

fıstıklarrrr ben geldim dün giremedim yüzüm yoktu dermişim :) malum doğum günü ve kaçtı daha hafta sonu da annemlerle kutlucaz offf bu haftam mahvoldu yaaa.bu gün toparladım.bu arada yarın mı yoksa cumartesimi bildirim yapıyoruz kıslllaaaaarr.geçmişi bi akim geliyorummm

çabuk toparlan bak hafta bitmeden 2 kiloya ykın verenler olduuuu

geçmiş olsun tatlımmm Rabbim şifa versin .çok zor çocukların hastalığı.
ben çok fazla giremiyorum girsemde yazamıyorum ama deneyim . bana bu haftada müsade dün çok yakın bi arkadaşımı kaybettim 2 yaşında ikizleri vardı kaldı yavrucaklar şimdide kafam dağılsın diye girdim
başın sağolsun canım çok üzüldüm.geride kalanlara Allah sabır versin.
evvet hatasını fark ettiya bu bile yeter kısss.amaişte üzdükleriyle kalıyolar kırılıyosun bi kere.
üzülmek yoookkkk kaldığın yerden devam bak kahvaltıyla topladın kendini tatlım.hoşgeldin tekrar.
hoşgeldinnnnn
çabuk toparlan bak hafta bitmeden 2 kiloya ykın verenler olduuuu

yok canım yaaa bende bişey yok bu hafta.çokk üzülüyorum ama yaptığımıçekiyorum işte.

menüm

kahvalti:
1 yumurtali domatesli peynirli omlet, yesillik, domates salatalik tatli kirmizi biber, 1 dilim ekmek, 1 b. az sekerli cay

ara:
1 elma

ögle:
1 tabak etli sebze yemegi
1 dilim ekmek
cok az yagli salata

ara:
1 elma
1 fincan yesil cay

aksam:
izgara balik

spor:
henüz bisey yapmadim

su 1 litre simdilik

kızlarrrr bn artık bı dahakı cumaya bıldırırm cunku daha dun katıldım aranıza ah sölee 69 68 olsam bı dahakı cumaya cokmu sey ıstorum nee
bu arada sabah ıcılın lımonlu ılk suyun faydası varmıkı yaaa
bn hıc su ıcemıorum yaaa gunde bır bardak içsem ona razıyım ama yok tıkk zorlayıncada mıdem bulanıooo

Son düzenleme:

bende cok su icemem ama zorluyorum kendimi.. bide limonlu su metabolizmayi uyandiriyormus bende yeni ögrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…