70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız sabahtan işim vardı anca geçmşi okuyup yazbiliyorum
sabah 2 dilim tahıllı ekmekten tostumu yedim 2 bardak çay 1er esmer şekerli sonra bir bardak yeşil çay limonlu oda :)))
öğle yemeğinde mercimek çorbası,fırında sebzeli köfte birde yoğurt yedim makarna bana baktı bende makarnaya 2 çatal attım dayanamadım :))) birazdan sirkeli suyumu içerim siz ne yapıyorsunuz baya kaynatmışınız :) oku oku bitmedikaydirigubbakcemile2

sevilcan sana kanimin kaynamasi kayseli olusundanmis hemserim:))) bende sarioglan ilcesinde dogdum
nüfüs cüzdaninda bile kayseri yazar:)

merhaba magrenta cım,

bende yeni geldim,yemek yerken detaylı okuyacağım yazılanları,afiyet olsun tatlım...

burgem;aramıza hoşgeldin canım
whitehall:ama senin beslenmen çok sağlıksız canım şimdi diyeceksinki ruhum acıyor yemeği düşünemiyorum haklısın canım ama lütfen dikkat et bedenine,üzülmemeye calış demek çok anlamsız demem zaten ama bak yalnız değilsin bizler varız hepimiz bir amaç uğruna savaşıyoruz,ekip işi bizimki sana ihtiyacımız var canım.

bebişlerim&xzeyna; ya çalışmak isityorum demişşsiniz,bende sıkıldım calışmaktan evde olmak istiyorum özellikle son 1 senedir,iş stresi hırs sağlığımı kaybetmeme neden oldu,bende size özeniyorum ,keşke çalışmama şansım olsa

valla bende çalışmak istemiyorum ne yalan söyleyim ama evde olmakda pek eğlenceli gelmiyor yeniliğe ihtiyacım var sanırım sıkıldım burdan (((

valla bende çalışmak istemiyorum ne yalan söyleyim ama evde olmakda pek eğlenceli gelmiyor yeniliğe ihtiyacım var sanırım sıkıldım burdan (((

aynen bende valla çalışmaktan degilde iş yerinden sıkıldım sanki ya pozisyonum yada işim degişse ii olacak sanki....

sevilcan sana kanimin kaynamasi kayseli olusundanmis hemserim:))) bende sarioglan ilcesinde dogdum
nüfüs cüzdaninda bile kayseri yazar:)
kız bende sarıoglanlıyım bak şimdi biz akrabada cıkarız vallahı sarıoglan ebulhayır köyündenim canım benım sen evlenerekmı gıttın orayasevindim valla 2 tane hemserım cıktı öptüm canım benımŞeniz:1hug:

ayy o eskı kıslar nerde valla zor adım atardık burasıda hep yagmurluydu ama yagmus yagmısına sevınıyorum ben yoksa bu sene susuzluktan kırılırdık çok şükür bu sene iyi yagmur yagdı evet canım aksam ögününe cok doyurucu bı ögün ama sadece 1 cay bardagı yap canım benım öpt tatlım kızz benım için su tertemız suyumuzu iç :içelim::1hug:

sevilcanim valla mi kizzz birde sarioglanli süpermis.biz afyonluyuz aslen.ama annem babamlaa evlenince isi geregi kayseriye gelmisler ve ablam ve abimde ümmet dede köyünde dogmus kayserinin.sonra sari oglana tasinmislar bende orda dogmusum.ben daha kücükkende afyona geri dönmüsüz babamda isvicreye gelmis.ama düsün 30 yil gecmesine ragmen hala kaseriden babamin arkadslari ariyorlar.cok istiyorum gelip görmek.bana sorunca kayseriliyim derim.ee nerde dogdunsa oralisin bence:) babama soracagim senin köyüde mutlaka biliyordur.ben 12 yasimda gedlim isvicreye canim

Burgem,darphnis35,sedaozer,gmzking75 hoş geldiniz kızlarrrrr

hatunlar nasıl geçiyo günleriniz?birşey sorcam arkadaşlar sizlere göbeğinizi eritmek için neler yapıyosunuz ,

:içelim:hihoyyytkaydirigubbakcemile
aynen bende valla çalışmaktan degilde iş yerinden sıkıldım sanki ya pozisyonum yada işim degişse ii olacak sanki....

umarım bir şans çıkar karşımıza canım ya 3 yıldır burda çalışıyorum farklı bir yer olursa iyi olur sıkıldım çok haksızlığa tahammül edemiyorum ama hep yaşanıyor burda hakkımızda hayırlısı

latte çalışmak belki yorucu oluyor ama evli insanlar için hem maddi açıdan hem de akrabalık ilişkileri açısından daha iyi oluyor evde oturunca herkes niye gelmiyorsun diye güceniyor hele de kayınvalidem benneyaptımki

magrenta ben de senin yaşadığın sıkıntılar yüzünden işten ayrılmıştım sonra da bebiş oldu yani iki yıla yakın zamandır evdeyim artık mecburen çalışamıyorum maddi imkanlar elverdikçe oğluşumu kendim büyütmek istiyorum

benimde bütün akrabalarım ailem başka şehirde.bende çalıştığım için gidemiyorum malesef
maddi açıdan rahat tabi,evde boş oturuyodum ben senin oğluşun varmış pek boş kalmazsın ama
yinede evde istediğin saatte kalkmanın,istediğini istediğin zamanda yapmanın keyfi bambaşka
mesela şuan başım ağrıdan çatlıyor ama işteyim malesef:bbo:

desene öylede böylede rahat yok

olsun canım sarıoglanda dogmusunya önemli olan o hiç görmedınmı kaysrıyı bende köyde hiç yasamadım bir iki kere gitmişimdir okadar yanı fazla bende pek bilmem ama şimdi dedımkı dunya ne kucuk görüyomusun nerden insanlar birbirlerini buluyor işte kadere kısmet cok memnun oldum canım tanıstıma aldınmı cayı
Burgem,darphnis35,sedaozer,gmzking75 hoş geldiniz kızlarrrrr

hatunlar nasıl geçiyo günleriniz?birşey sorcam arkadaşlar sizlere göbeğinizi eritmek için neler yapıyosunuz ,
valla canım kaptanım ben duzenlı yuruyus yapıyorum ama selulutlere cok faydalı oluyor karnımdakı portakal kabugu görüntüsüde azaldıhihoyyyt aslında bende mekık fakan cekmek istıyorum ama ama bıkac ay sonra bebıslerı yapıcam için göbegı hiç düsünmüyorum nasılsa yıne salınıcak onun için göbegi 1 sene ertelıyorum

kızlar ögle yemeginde kuru falsulye pilav vardı 2 şer kaşık yedim 1 dilim ekmekle incir tatlısı vardı ama yemedim 1 bardakta ayran içtim umarım çok kaçmamıştır.

kızlar allah evde oturanada işde olanada kolaylık versin mesela bende hasta olucak gibiyim krınlık var ama gidip eve yatamıyorum malesef (((

elsecim nerdesin canım sen özlettin kendini

kızlar allah evde oturanada işde olanada kolaylık versin mesela bende hasta olucak gibiyim krınlık var ama gidip eve yatamıyorum malesef (((

elsecim nerdesin canım sen özlettin kendini

burdayım tatlım çok işim vardı giremedim bi türlü
evde olsakta yatsak uyusak di mi:)
başım ağrıyor,kırıklık var deyip izin alsan en ufak bişeyde eve gidiyor denir
evim evim canım evimkaydirigubbakcemile3

sorma canım yaa ne çok isterdim evde olmayı tv karşısında zap yapmayıııııı
bende de kırıklık var dayak yemiş gibiyim 3 gündür istersen öl geber kimse ne oluyo demez valla napalım anca çocuk olunca bi süre çalışmıcaz o da benim için çoook uzun süre daha ortada fol yok yumurta yok heheh :))kaydirigubbakcemile2

disari cikmadim canim baktim evde bitki cayi var karisik yesil cay vitamin e yaziyor aktiv fit diyor onu yaptim iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…