02-09 Mart yarismasi baslamistir, Hadi bakalim, vazgecmek yok, oyubozanlik yok, moral bozmak yok, bu isi yapacagiz baska yolu yok..........Hadi kizlar, gelecek hafta hep beraber sevinc cigliklari atacagiz
Basladikkkkkkkkkkkkk
............................................23Subat-01Mart ...................02-09Mart
seroQ........................................78.9.........................
daphnis35...................................73........................
gmzking......................................70........................
else.............................................70.........................
magrenta...................................... 69 ........................
whitehall.................................... 70...........................
guleysa................................... 70,20.......................
kuusuum...................................... 71...........................
*toprak*....................................... 75,6........................
muhasebe22.............................. 70,4........................
merci74.......... .............................76................. ..........
svlkbr............. ..........................69,5............... .........
rock_on.......... .......................... 76,5........................
loxandra.................................... 78,4..........................
bennuu........... .............................69,5............... ...........
xzeyna........... .............................76................. ............
feyza79.......... .............................68,4............... ...........
bebislerim................................. 69,4..........................
nnurayy.......... ............................ 75,1........................
melankoli699............................... 71...........................
minna9595................................... 74..........................
latte........................................... . 79,2.......................
arzuk........................................ 72.8.........................
destina82.........................................75......................
misszorro........................................74......................
kucukanne.......................................70......................
hossum............................................69,7....................
yokrumuzfalan.................................71,5.......................
sevilcan..........................................70.5....................
gulcicek..........................................73......................
benim kilom 70 degil ki keske 70 olsa, su an 75 kiloyum duzeltirsen sevinirim merci74..
ay işallah canım benım evet bugun havada cok güzel benımde fırsatım olsaydı bu guzel havada dısarda spor yapardım ama malesef evde yanlızım tek basımada dısarıya cıkmak istemiyorum yazılarımı bıtıreyım hemen spor yapıcamherkese bol gunesli, mutlu, huzurlu, bol aktiveli ve hareketli, az yemekli gunler dilerimmhihoyyyt
hoşgeldin tatlım aramızaa.s. bizim grup çok şekerlerdir arkalarından konuşmuş olmayayım canlarım benim ŞenizSelam arkadaşlar 2 sene önce doğum yaptım ve hamileliğimde tam 30 kilo almıştım 28 kiloyu bir senede verdim takıldım kaldım 72'de ne yapsam veremez oldum belki sizler sayesinde iyice hırlanırım da ideal kilom 65'e kadar düşerim....
Benide aranıza kabul edermisiniz....
evet canım sabah erken kalmak oldukca önemlıdır bende her saba 7,30 kalkarım 12 00 yatarım cok nadırdır hafta sonları kocamla uzun uzun uyurum nedemişler erken kalkan yol alır diyeBen bugün spora başlıyorum çok mutluyum.Gerçi sabah erken kalkmak gerekecek artık ama olsun değer değilmi arkadaşlar?Yata yata şiştim zaten.
işallah canım benım bende bugun süper dıyet yapıcam eskıkı bol sporlu gunlerıme dönecegımSizlere de bugün için kolay gelsin diyorum.Az yiyeceğimiz,irademizle başedebileceğimiz bir gün olsun inş.
bende aynı senın gıbı tatlım işallah bu haftada bizler gaza gelir şampiyon oluruziyi aksamlar kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir, kilo vermissinizdir a.s
Ben ne yazikki veremedim bu hafta, aksine ilo aldim, 77 den 78,9 cikmissim kafamçokkarıştı, ama hic uzulmuyorum cunki aklim basima geldi, iyice hirslandim, kesinlikle kilo verecegim :lepi:
bende o diziyi izlemeye calısıyorum evet oldukca faydalı yerlerı var ayrıca komik dizileri seviyorumtv de papatya diye bir dizi var kızlar diyet konuları geçiyor hemen dikkatimi çekti,komik bayağı kaydirigubbakcemile3
sıkma canını canım haftaya olumlu sonuç alırsın çok şükür benım sişligim gectı de rahatladım ohh dünya varmıs aslında beşibiyerde cay kullan cok supr etkısı oluyor mutlaka deneKIZLAR pazara regl olcam bu hafta kilo vermis olsamda kilo vermemis gibimi gözüküyor???
evet canım bende okumuştum ama cesaret edemedım aslında hakadıyor bu kılolar neyse veremezsek artık bi ceza uygularız popolarımızaBu sitede okumustum, kalcanin kuculmesi icin duvara kalca atmayi onerenler hatta deneyen ve faydasini gorenler varmis.
Dogrumu acaba ? Ben bile dusundum denemeyi hehe ama duvar yikilir diye korkuyorum hahah
canım bende bugun lapa yapıcam ama üç gun cok fazla maksımım 2 gun yap benden tavsıye lapa yanlız degılsın kaydirigubbakcemile5bende yarin pinc lapasina basliycam 3 ögün bakalim ilk defa deneyecegim.beyim diyor neyin var kilolu degilsin bakti is ciddiye bindi.kilo vermemden korkuyor.insan kilo verince daha bir kendine güveni geliyor ya.insallah yola devam.haftaya okulda acilcak coocuklarin yürüyüste ekliyecegim.insallah yaza kadar gitsin bakalim.kizlar pes etmeyin.
evet canım cok haklısınız ben onun için bazı zamanlarda ekmegı atmam acık bırsekılde kalan ekmeklerı kuruturum ayda birde ufalarım ellerımle buzluga atarım köftelere hazır ekmek oluyor hemde atmamıs oluyoruz bunu deneyın arkadaslaramin elsecim ya herşeyin hayırlısı bu halimizede şükür evi olup huzuru olmayanda var evi bırak bir lokma ekemeğe muhtaç olanda ..herşeyin hayırlısı ama zor gerçekten zor ..hele bu devirde ay hemen geliyo ..aman boşver biz kilolarımıza bakalım ..genciz daha allah sağlık versin .inş bi gün olur..
evet canım yaglırı atmamız için su sart cunkı her kucuk tuvalete cıktıgımızda ortalama 30kalori yakıyoruz lutfen suyu birden içip böbreklerini yormayın azar azar için hem tuvaler sorununa bırebır hemen gıdeyım bı sısesı alayım yanıma aklıma getırdınbir de hiç su içemiyorum.Ama nerdeyse hiç.Aklıma bile gelmiyor.Kilo vermemi yavaşlatırmı ki acaba?
hosgeldın canım aramıza birlikten kuvvet dogar a.s.Arkadaşlar beni de alın aranıza çok acil. 73 kiloyum ve şiştikçe şişiyorum sanki...
canım evlenınce istanbula geldım bende dogma büyüme kayserılıyım 3, yada 5 sene kadar izmirdede oturduk şimdi kayserı super olmuş valla cok gelısmıs bende en kısa zamanda kayserıye gelıcem bebek yapmadan önce ailemi ziyaret edıcem bakarsın belkı görüsürüz:1hug: bide fotoraflarımızı koyarı yuzlerımızı kapayarak bılmem belkı olur kısmette varsa nasıp canım öptüm canım biraz geç oldu ama acca fırsat buldum canım aksamları ben kullanamıyorum pc yı bizimkilerden gunduzde gelen gıden olmazsa hep burdayımkayseriliyim hemşerim dogma büyüme kayserideyim sen nerdesin kayserinin neresindensin?
masallahben de kilo vermek icin mucadele veriyorumm.. simdilik 8 kilo gitti.. ama daha onumde 20 kilo var gitmesi gereken... insallah basaracagim ama.. kendime olan guvenim tam artik!hihoyyyt
bende aynen canım bı kere gıttım butun sevkım kırılmıs olarak döndum ve kıloda aldım ama neye kısa zamanda arkadaslarımın benım için nekadar önemlı oldugunu anladım ve burdayım öpt canım60 kiloya düsene kadar burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmm bir yere gitmemmmmmmm
hele o kilo veren arkadslarin resmini görünce durmak yok yola devammmmmmm
bu hafta yarindan 3 günlük pirinc diyetini yapcam bakalim ne olcak.
kesın o yuzdendır canım hıi sıkma canını haftaya işallah olumlu olucak bitki caylaı iç tatlımmerhabalar,
benim acayip bi sorunum var, inceliyorum ama tartıda gram oynamıyor kilom:S üzerimde badi gibi olan kazaklarımdan birini giydim bugün gayet rahat oldu, üst bedenim bariz inceldi ama sizce neden kilom değişmiyor? bu hafta adet olucam o yüzden olabilir mi?
ayy canım benım amın demek okadar buyuk bı duakı hiç birsey karsılayamaz onun yerını amin diyen butun arkadaslarımdan allah bın kere razı olsun allah onları kalıcı bir şekilde iki dirhem bir cekırdek yapıcak sabır versın öpt tatlımSEVİLCAN canım çok teşekkür ederim.
İnşallah allahım sanada en yakın zamanda anneliği tattırır canım (amin)
anlıyorum canım senı hemen hemen suk kocalarımız bır bahane bulup pc yı alıyorlar elımızden neyse budasın ya önemlı olan o kızlar bıraz cok yazdım ama idare edın dunun acısını cıkardım hepinizi öpüyorum canlarım benımŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizmerhabalar herkese
dünden beri çok işim vardı giremedim bi türlü,akşam da kocişçim bilgisayarı yanında götürmüştü
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bende
geçen haftadaki listeye eklenmemiştim ama bu haftaki listeye eklerseniz sevinirim kilom 70
biraz geç oldu ama:jeyyar:
Merhaba kızlar ben uzun zamandır sizi takip ediyorum sayenizde 2 haftada yaklaşık 3 kilo vererek 72 ye düştüm.Daha önce motivasyonum hemen düşerdi fakat şimdi çok kararlıyım tabiiki yine sayenizde benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirima.s.
Selam arkadaşlar 2 sene önce doğum yaptım ve hamileliğimde tam 30 kilo almıştım 28 kiloyu bir senede verdim takıldım kaldım 72'de ne yapsam veremez oldum belki sizler sayesinde iyice hırlanırım da ideal kilom 65'e kadar düşerim....
Benide aranıza kabul edermisiniz....
slm arkadaşlar ben bu hafta daha yeni giriyorum bizim pc yine bozuldu kilo bildirirmi yapamadım onun için özür dilerim bu haftada sabahçıyım pazartesi tartıldım ve 500 gr aldığımı görüm hala adet olamadım ve bu aralar iştahım açıldı dahada almaktan korkuyom offfff ben bu haftadaki listede yokum ama pazartesi listesinde olmak istiyorum pazartesi mutlaka bildircem allahtan bişi olmazsa bu arada yarın test yapıcam hamilelik için son bir kaç aydır adetlerim hep geçiyo 4/5 aydırda korunmuyoruz hayırlısı allahtan kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
Ben bugün spora başlıyorum çok mutluyum.Gerçi sabah erken kalkmak gerekecek artık ama olsun değer değilmi arkadaşlar?Yata yata şiştim zaten.
yanliz olmadigima sevindim canim tamam iki günlük yaparim pirinc lapami,dedigin cayi burdan bulabilirmiyim ki ya sevilcanim
besi bir yede cayinin icinde hangi bitkiler var sevilcan?
hemşerim sevilcanım nasılsın
nasıl gidiyor diyet şu lapayı nasıl yapıosunuz bu hafta bende yapayım olmassa kızlar....
Dünden beri bir şişkinim sormayın...Adetime son 5 gün ondan sanırım.Kendimide hiç hafif hissetmiyom.Dün çok dengesiz yemek yedim.6 öğün nerde? Bu haftadan pek umutlu değilim.Yürüyüşte yapmıyorum ..Offfff....Çok canım sıkkın kızlar.Evde oturmaktan sıkıldım,artık bende çalışmak istiyorum.
Dünden beri bir şişkinim sormayın...Adetime son 5 gün ondan sanırım.Kendimide hiç hafif hissetmiyom.Dün çok dengesiz yemek yedim.6 öğün nerde? Bu haftadan pek umutlu değilim.Yürüyüşte yapmıyorum ..Offfff....Çok canım sıkkın kızlar.Evde oturmaktan sıkıldım,artık bende çalışmak istiyorum.
bende evde oturuken keşke çalışsam diyodum şimdi de keşke evde otursam diyorumkaydirigubbakcemile3
evde olmak sıkıcı ama rahattı valla
tesekkur edrım canım benım çokşükür iyiyim canım sen nasılsın topragımda havalar nasılcanım lapayı pirinçle yapıyoruz 2 cay bardagı pırınce 5 cay bardagı su koyuyorum ben bıraz sulu olsunkı yerken kolay oluyor bırazda baharat la tatlandırıyorum ama ben sadece cay kasıgının ucuyla tuzot kullanıyorum pılav gıbı lezzetlı oluyor ben ne pısbogazım ya dıyette bıle lezzetı dusunuyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?