70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar ben uzun zamandır sizi takip ediyorum sayenizde 2 haftada yaklaşık 3 kilo vererek 72 ye düştüm.Daha önce motivasyonum hemen düşerdi fakat şimdi çok kararlıyım tabiiki yine sayenizde benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirima.s.

herkese bol gunesli, mutlu, huzurlu, bol aktiveli ve hareketli, az yemekli gunler dilerimmhihoyyyt
ay işallah canım benım evet bugun havada cok güzel benımde fırsatım olsaydı bu guzel havada dısarda spor yapardım ama malesef evde yanlızım tek basımada dısarıya cıkmak istemiyorum yazılarımı bıtıreyım hemen spor yapıcam
hoşgeldin tatlım aramızaa.s. bizim grup çok şekerlerdir arkalarından konuşmuş olmayayım canlarım benim Şeniz
Ben bugün spora başlıyorum çok mutluyum.Gerçi sabah erken kalkmak gerekecek artık ama olsun değer değilmi arkadaşlar?Yata yata şiştim zaten.
evet canım sabah erken kalmak oldukca önemlıdır bende her saba 7,30 kalkarım 12 00 yatarım cok nadırdır hafta sonları kocamla uzun uzun uyurum nedemişler erken kalkan yol alır diye
Sizlere de bugün için kolay gelsin diyorum.Az yiyeceğimiz,irademizle başedebileceğimiz bir gün olsun inş.
işallah canım benım bende bugun süper dıyet yapıcam eskıkı bol sporlu gunlerıme dönecegım
bende aynı senın gıbı tatlım işallah bu haftada bizler gaza gelir şampiyon oluruz
tv de papatya diye bir dizi var kızlar diyet konuları geçiyor hemen dikkatimi çekti,komik bayağı kaydirigubbakcemile3
bende o diziyi izlemeye calısıyorum evet oldukca faydalı yerlerı var ayrıca komik dizileri seviyorum
KIZLAR pazara regl olcam bu hafta kilo vermis olsamda kilo vermemis gibimi gözüküyor???
sıkma canını canım haftaya olumlu sonuç alırsın çok şükür benım sişligim gectı de rahatladım ohh dünya varmıs aslında beşibiyerde cay kullan cok supr etkısı oluyor mutlaka dene
Bu sitede okumustum, kalcanin kuculmesi icin duvara kalca atmayi onerenler hatta deneyen ve faydasini gorenler varmis.
Dogrumu acaba ? Ben bile dusundum denemeyi hehe ama duvar yikilir diye korkuyorum hahah
evet canım bende okumuştum ama cesaret edemedım aslında hakadıyor bu kılolar neyse veremezsek artık bi ceza uygularız popolarımıza
canım bende bugun lapa yapıcam ama üç gun cok fazla maksımım 2 gun yap benden tavsıye lapa yanlız degılsın kaydirigubbakcemile5
evet canım cok haklısınız ben onun için bazı zamanlarda ekmegı atmam acık bırsekılde kalan ekmeklerı kuruturum ayda birde ufalarım ellerımle buzluga atarım köftelere hazır ekmek oluyor hemde atmamıs oluyoruz bunu deneyın arkadaslar
bir de hiç su içemiyorum.Ama nerdeyse hiç.Aklıma bile gelmiyor.Kilo vermemi yavaşlatırmı ki acaba?
evet canım yaglırı atmamız için su sart cunkı her kucuk tuvalete cıktıgımızda ortalama 30kalori yakıyoruz lutfen suyu birden içip böbreklerini yormayın azar azar için hem tuvaler sorununa bırebır hemen gıdeyım bı sısesı alayım yanıma aklıma getırdın
Arkadaşlar beni de alın aranıza çok acil. 73 kiloyum ve şiştikçe şişiyorum sanki...
hosgeldın canım aramıza birlikten kuvvet dogar a.s.
kayseriliyim hemşerim dogma büyüme kayserideyim sen nerdesin kayserinin neresindensin?
canım evlenınce istanbula geldım bende dogma büyüme kayserılıyım 3, yada 5 sene kadar izmirdede oturduk şimdi kayserı super olmuş valla cok gelısmıs bende en kısa zamanda kayserıye gelıcem bebek yapmadan önce ailemi ziyaret edıcem bakarsın belkı görüsürüz:1hug: bide fotoraflarımızı koyarı yuzlerımızı kapayarak bılmem belkı olur kısmette varsa nasıp canım öptüm canım biraz geç oldu ama acca fırsat buldum canım aksamları ben kullanamıyorum pc yı bizimkilerden gunduzde gelen gıden olmazsa hep burdayım
ben de kilo vermek icin mucadele veriyorumm.. simdilik 8 kilo gitti.. ama daha onumde 20 kilo var gitmesi gereken... insallah basaracagim ama.. kendime olan guvenim tam artik! hihoyyyt
masallah canım süpersın 8 kılo süper bı rakam tebrıklera.s.
60 kiloya düsene kadar burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmm bir yere gitmemmmmmmm
hele o kilo veren arkadslarin resmini görünce durmak yok yola devammmmmmm
bu hafta yarindan 3 günlük pirinc diyetini yapcam bakalim ne olcak.
bende aynen canım bı kere gıttım butun sevkım kırılmıs olarak döndum ve kıloda aldım ama neye kısa zamanda arkadaslarımın benım için nekadar önemlı oldugunu anladım ve burdayım öpt canım
kesın o yuzdendır canım hıi sıkma canını haftaya işallah olumlu olucak bitki caylaı iç tatlım
SEVİLCAN canım çok teşekkür ederim.
İnşallah allahım sanada en yakın zamanda anneliği tattırır canım (amin)
ayy canım benım amın demek okadar buyuk bı duakı hiç birsey karsılayamaz onun yerını amin diyen butun arkadaslarımdan allah bın kere razı olsun allah onları kalıcı bir şekilde iki dirhem bir cekırdek yapıcak sabır versın öpt tatlım
anlıyorum canım senı hemen hemen suk kocalarımız bır bahane bulup pc yı alıyorlar elımızden neyse budasın ya önemlı olan o kızlar bıraz cok yazdım ama idare edın dunun acısını cıkardım hepinizi öpüyorum canlarım benımŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın kızlar 2 gündür hiç iştahım yok zorla yiyorum tabi bu durumdan çok memnunum 2 etimekle bir parça peyniri zorla yedim 2 bardak limonlu sıcakl suyumu içtim şimdi kahve keyfi yapıyorum 2 senedir giyemediğim bir eteğim vardı bugün onu giydim çok mutluyum işyerindeki herkez ne kdar güzel yakışmış dediler çok mutluyum bugün anlayacağınız hihoyyyt

nurayyy canim hic umutsuz olsa sen hepimiz basaracagiz 15 kilo neki herkes 30 kiloyu bile veriyor yeretki kararli olalim.

merhaba. burası motivasyon için harika bir yer.hoşgeldin sen de aramıza

merhabalar.hamilelik kiloları zor veriliyo ya. ben de iki çocuğumda da 15 kilodan fazla almıştım her seferinde. ideal kilomuza hepimiz çabuk kavuşuruz inşallah.hoşgeldin

hayırlı haberlerle sevindirirsin inşallah.teyze oluruz hepimiz. nerde bulacak bu kadar kalablık teyze grubunu.

Ben bugün spora başlıyorum çok mutluyum.Gerçi sabah erken kalkmak gerekecek artık ama olsun değer değilmi arkadaşlar?Yata yata şiştim zaten.

erken kalkınca insan kendini daha zinde hissediyo. ama ilk zamanlar alışmak zor oluyo tabiii
bu hafta kilolar gider de biraz daha çıtırlaşırız inşallah:Saruboceq:

yanliz olmadigima sevindim canim tamam iki günlük yaparim pirinc lapami,dedigin cayi burdan bulabilirmiyim ki ya sevilcanim

Güzel dileğin için teşekkür ederim yokrumuzfalan arkadaşım....
Mesajın sonu biraz komik oldu ama alıntı yapınca hepsi geldi bende böle yazdım...

yanliz olmadigima sevindim canim tamam iki günlük yaparim pirinc lapami,dedigin cayi burdan bulabilirmiyim ki ya sevilcanim

canım aktar falan yokmu sızın orda yoksa bı marketten karısık bıtkı cayları var sımdılık onlardan al onu alana kadar ıdare edersın mutlaka yesıl cay içinde olan cay al bende şimdi kahvaltı nıyetıne cıg lahana yıyorum bıraz acı ama napalım-tatlicadiarzu- öglenede lapamı yaparım simdide 1000 adım attım spor olarak daha önumde 4000 adım var benım işim cok bugun

ohh masallah evin icimde mi atiyorsun günde 5000 mi??? dur bende deneyeyim.bey gitsin bende mizik acip ziplayacagimmmmmm :) spor niyetine:)
evde yesil cay var bakiyim yesil cayin karisik bitki karisimini alirim olmazsa

hemşerim sevilcanım nasılsın
nasıl gidiyor diyet şu lapayı nasıl yapıosunuz bu hafta bende yapayım olmassa kızlar....

Dünden beri bir şişkinim sormayın...Adetime son 5 gün ondan sanırım.Kendimide hiç hafif hissetmiyom.Dün çok dengesiz yemek yedim.6 öğün nerde? Bu haftadan pek umutlu değilim.Yürüyüşte yapmıyorum ..Offfff....Çok canım sıkkın kızlar.Evde oturmaktan sıkıldım,artık bende çalışmak istiyorum.

hemşerim sevilcanım nasılsın
nasıl gidiyor diyet şu lapayı nasıl yapıosunuz bu hafta bende yapayım olmassa kızlar....

tesekkur edrım canım benım çokşükür iyiyim canım sen nasılsın topragımda havalar nasıl canım lapayı pirinçle yapıyoruz 2 cay bardagı pırınce 5 cay bardagı su koyuyorum ben bıraz sulu olsunkı yerken kolay oluyor bırazda baharat la tatlandırıyorum ama ben sadece cay kasıgının ucuyla tuzot kullanıyorum pılav gıbı lezzetlı oluyor ben ne pısbogazım ya dıyette bıle lezzetı dusunuyorumkaydirigubbakcemile3

bende evde oturuken keşke çalışsam diyodum şimdi de keşke evde otursam diyorumkaydirigubbakcemile3
evde olmak sıkıcı ama rahattı valla

canım hıç canını sıkma kalk evde yuruyerek adımlarını say 10 adımda bır kalorı yakıyorsun yanlız tek bacagını takıp ederk sayıcaksın mısal hep sag adımını attıgında 1 , 2 diye sayıcaksın tamam canım bırazda bıtkı cayları iç

bende evde oturuken keşke çalışsam diyodum şimdi de keşke evde otursam diyorumkaydirigubbakcemile3
evde olmak sıkıcı ama rahattı valla

ben de evde oturmaktan sıkıldım gerçi benim oğlan hiç boş bırakmıyor beni ama çalışmak gibisi yok sizler de olmasanız konuşmayı unutacağım:roflol:

ayy yıne kımseler yok barı bende gıdeyım lapamı yeyım sonrada bıraz örgü öreyım buarada yıne 500 adım attım ettı 1500 kaldı 3500 eh aksama daha cok var elbette yaparım kızlar sız hıç spor yapmıyomusun lutfen hadı spor yapalım durdugumuz yerde bıraz zor atarız bu yagları lütfen 1 kaloride yaksak bızım için kar hadı sılkelenın ve kalkın

valla burda hiçte kışa yakışmayan bir hava var kayseriye kış boyunca sadece 2 kez kar yagdı biliyor musun.bu hafta boyuncada yagmur var şu pirinç lapasını bende deneyeyim ama çalıştıgım için ancak sadece akşamları yiyebilirim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…