bence de denemeye değer tşk ederimxzeynacığım bu soğan suyunu okadar çok kişiden duydum ki bir türlü başlayamadım.Hatta burada da soğan suyu ile ilgili bir bölüm var.oraya da yazmıştım bende başlayacağım diye ama bir türlü kısmet olmadı.
Ben ilk önce soğan 4 e bölünüp bir gece bir bardak kadar su için de bekletilip sabah suyu içilir diye duymuştum.Bazılarıda kaynatarak kullanmışlardı.Ama dünkü arkadaşım ablasının sekiz kiloyu soğan suyu kullanarak verdiğini söyleyince bende kaynatarak içmeye karar verdim.Çünkü o öyle yapmış.
Bir soğanı yine 4 e bölüp üzerine,kaynadıktan sonra bir bardak kalacak şekilde su koyuyorsun.bir taşım kaynayınca kapatıp biraz soğuyunca ılık olarak içiyorsun.Çok zor değil aslında denemeye değer.
ah bende aynı vaatlerle kandırılıyorum bizim evlilik 4 yıl oldu delikafaduldenohh canım ne güzel spoara devam bende sımdı bı elma yedım kalkıp yemek yapıcam bızımkılere sonrada bırazda yuruyus yapıcam
supersın canım vallakaydirigubbakcemile2 ahhh bı yuzmeyı ögrenemedım cok gıttım denıze ama nafıle tam ögrenecek oldum evlendım malum kapandım zor oluyor esım bana dıyorkı ben senı kımsenın olmadıgı yerlere götürürümdıyor ama 3 senedir hala götücek gamyoncuiremsu oda beni kandırıyor kaydirigubbakcemile3
canım bu alıntı yapıp yazdıgın yer varya onun yanında no var orayı tıkla sonra cevap yaz böluümü nu tıkla da cok cevap vereceksen hangılerıyse hep no ya bsıcaksın sonra cevap bölümü sonra sırayla cevaplıcaksın
@nnnurayy
sen Ingiltere demisin? Profilinde oyle yaziyor
Ben Londra'dayim.
kızlarrrrrr sıkı durun teyze oluyorsunuz allahın izniyle :dance: sabah işe gitmeden eczane testini yaptım ikinci çizgi belli belirsiz güvenemedim iş çıkışı hastaneye gittim kan testi istedim ve sonuç pozitif allahım çok güzel bi duygu oğluma hayırlısıyla kardeş gelicek sizlerde teyze olucaksınız benim kız kardeşim yok malesef sizinle geçirdiğim günler için hepinize teşekkür ederim birbirimize süper destek oluyorsunuz malesef aranızdan ayrılcam ama arada gelir yoklarım sizleri darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına umarım sizlerde en yakın zamanda benimle olursunuz :CüvCüv: hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar öptümmmm a.s. :1hug:
kızlarrrrrr sıkı durun teyze oluyorsunuz allahın izniyle :dance: sabah işe gitmeden eczane testini yaptım ikinci çizgi belli belirsiz güvenemedim iş çıkışı hastaneye gittim kan testi istedim ve sonuç pozitif allahım çok güzel bi duygu oğluma hayırlısıyla kardeş gelicek sizlerde teyze olucaksınız benim kız kardeşim yok malesef sizinle geçirdiğim günler için hepinize teşekkür ederim birbirimize süper destek oluyorsunuz malesef aranızdan ayrılcam ama arada gelir yoklarım sizleri darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına umarım sizlerde en yakın zamanda benimle olursunuz :CüvCüv: hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar öptümmmm a.s. :1hug:
ohh canım ne güzel spoara devam bende sımdı bı elma yedım kalkıp yemek yapıcam bızımkılere sonrada bırazda yuruyus yapıcam
supersın canım vallakaydirigubbakcemile2 ahhh bı yuzmeyı ögrenemedım cok gıttım denıze ama nafıle tam ögrenecek oldum evlendım malum kapandım zor oluyor esım bana dıyorkı ben senı kımsenın olmadıgı yerlere götürürümdıyor ama 3 senedir hala götücek gamyoncuiremsu oda beni kandırıyor kaydirigubbakcemile3
selam kızlar yoğunluk yüzünden vakit bulamadım anca okudum yazılanları ne güzel muhabbet varmış valla bu arada şu arka atka cevap yazmayı bende beceremiyorum numaraya basınca yeni sayfa çıkıyor yaaa anlamadım
bende sıcak suyumu içtim tost yiyeğim yağsız kepek ekmeğine regl oldum sonunda bu sabah çok sancım var zaten çok az oluyorum söktürecek bir formül bilen varmı arkadaşlar geçen ay doktora gittim hormon tahlillerim normal çıktı ama rahimde yapışıklık var onun için kanamalar çok az oluyor kilo vermemide zorlaştırıyor
madamxl canım çok sevindim ya darısı diğer isteyenlerin başına bizi bırakma ama hemen üzülürüz sonraa :))
latte canım nie yüzüme vuruon yaww ben nie yapamıom(((
bu arada günaydın kızlar hepinizie iyi sabahlar mutlu haberi alınca unttum herşeyi
günaydın herkese kızlar baydır uğrayamadım
kızım hasta olduğu için pek zaman yoktu kilo bildrimimi yapamadim ama moralım çok bozuk dün dartıldım kilo almişim
kızlar reğla olacam acaba ondanmı fazla geldi
sizler neler yaptnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?