70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence de denemeye değer tşk ederim
ah bende aynı vaatlerle kandırılıyorum bizim evlilik 4 yıl oldu delikafadulden

selam kızlar yoğunluk yüzünden vakit bulamadım anca okudum yazılanları ne güzel muhabbet varmış valla bu arada şu arka atka cevap yazmayı bende beceremiyorum numaraya basınca yeni sayfa çıkıyor yaaa anlamadım

burdan yapmaya calıs canım

sanırım anladım canım teşekkür ederim bi ara denerim
bu arada ben eve geldim yemekten önce hemen biraz yürüyeyim dedim :)))

@nnnurayy
sen Ingiltere demisin? Profilinde oyle yaziyor
Ben Londra'dayim.

evet canim Ingiltere de oturuyorum ben Birmingham dayim londraya 2saat ortalardayim 1yil oldu londra ya gelmiyeli cocuk falan oldu ingilterede olan tum uyeler zaten londrada sen geldin mi hic birminghama

svlkbr canim kulagim cinladi bak sen cagirmissin:)))
niye olmadi canim o kopyala yeri karisik dur ben ulr yazan yeri almiyouz www ile baslayan yeri alcaz

ay anam bugun burası cok sessız hayırdır işallah umarım diyetlerı kacırmadınız neyse benımde cok uykum gelmış mirmirmirmirbende kactım herkese iyi geceler

kızlarrrrrr sıkı durun teyze oluyorsunuz allahın izniyle :dance: sabah işe gitmeden eczane testini yaptım ikinci çizgi belli belirsiz güvenemedim iş çıkışı hastaneye gittim kan testi istedim ve sonuç pozitif allahım çok güzel bi duygu oğluma hayırlısıyla kardeş gelicek sizlerde teyze olucaksınız benim kız kardeşim yok malesef sizinle geçirdiğim günler için hepinize teşekkür ederim birbirimize süper destek oluyorsunuz malesef aranızdan ayrılcam ama arada gelir yoklarım sizleri darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına umarım sizlerde en yakın zamanda benimle olursunuz :CüvCüv: hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar öptümmmm a.s. :1hug:

hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inş sağlıkla mutlulukla gelsin bebişin

günaydınn kızlarr,

dün akşam giremedim valla özledim sizleri.
kahvaltımı yapıyorum,yağsız çavdar ekmeğine kaşarlı tost .

çok güzel bir gün diliyorum hepimize :lepi:

gözün aydın canım hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına alırsın

madamxl cokkk sevindim canım benim sankı ben hamıleyım ehh işallah oda olacak canım allah saglıklı evlat nasıp etsın oglun varmış işallah buda kız olur 2 duyguyuda birden yasarsın :CüvCüv::ecrin_bebek: hadi öptünm canım yegenimize iyi bak tabiki kendinede ayagın ugurlu gelır işallah bu topıkteki evliler hepsi hamiş kalır işallah :Saruboceq:

bende sıcak suyumu içtim tost yiyeğim yağsız kepek ekmeğine regl oldum sonunda bu sabah çok sancım var zaten çok az oluyorum söktürecek bir formül bilen varmı arkadaşlar geçen ay doktora gittim hormon tahlillerim normal çıktı ama rahimde yapışıklık var onun için kanamalar çok az oluyor kilo vermemide zorlaştırıyor

çok tatlısın canım ya kaydirigubbakcemile3 ne güzel bak eşin seni gözünden bile sakınıyor,yüzmek çok basit bişey,hemen öğrenirsin güzelim.

ben öğrenmişim dimi kaydirigubbakcemile3

bu nasıl güzel bir haber böyle,canım benim inan çok sevindim sositososito bizi himal etme,arada bizide haberdar et,aş ermeler,ilk kıpırdamalar .... bilelimbizde nede olsa birsürü teyzesi var.

afiyet olsun canım,valla bilgim yok benim bu arada geçmiş olsun

madamxl canım çok sevindim ya darısı diğer isteyenlerin başına bizi bırakma ama hemen üzülürüz sonraa :))

latte canım nie yüzüme vuruon yaww ben nie yapamıom (((

bu arada günaydın kızlar hepinizie iyi sabahlar mutlu haberi alınca unttum herşeyi

günaydın herkese kızlar baydır uğrayamadım
kızım hasta olduğu için pek zaman yoktu kilo bildrimimi yapamadim ama moralım çok bozuk dün dartıldım kilo almişim
kızlar reğla olacam acaba ondanmı fazla geldi
sizler neler yaptnız

ya tatlım çok basit;

1-mesajları okurken cevap vermek istediklerinin sağ alt köşesindeki"NO" bölümüne tıklıyorsun
2-mesajları okumaya devam ediyorsun ,yukarıda dediğim gibi her cevaplamak istediğin mesaja aynı işlemi yapıyorsun
3-son cevaplamak istediğin mesajda ise "ALINTI YAP" butonuna tıklıyorsun,zaten cevap sayfanda tüm seçtiğin mesajlar çıkmış oluyor.altlarına yorumlarını yapıp gönderiyorsunnn

:1rolleyes:

çok geçmiş olsun güzelim,moralini bozma bende aynı durumdayım noolur birbirimize destek olalım,ben ilk defa çok inatçıyım vermezsem vermeyeyim ama pes etmeyeceğim zorda olsa çok zamanda alsa kilo verceğime eminim,inanıyorum kendime.ay nasılda kendime gaz veriyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…