70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş başının ağrısını unutturacak güzel gelişmeler olur hayatında. aslında evde olmak güzel yakınlarında kafana uyan ve çalışmayan arkadaşların varsa. yoksa benim gibi evde can sıkıntısından atıştırıp kilo almaya başlıyo insan :icecream:

latte haklısın canım her türlü rahat yok. ama sağlığımız yerinde olsun da hayat akıyo işte:1rolleyes:

bi de arkadaşlar cahilliğimi affedin ama birden fazla alıntı bi sayfada nasıl oluyo ben beceremedim:bbo:

sağol canım
bende senin gibiydim.evlendik 4 ay evdeydim.arkadaşım da yoktu çok
evde eşim yokken ne yesem derdine düşüyodum
her akşam cips,kola,çerez,çikolata,patlamış mısır...
sonra da geldi kilolar böyle malesef:1no2:

öğlen bir tabak bulgur pilavı salata yedim sonra çarşıya gittim bankaya taksitler ödemeler çok yürüdüm yediklerimi eritmiş oldum şimdi çay keyfi yapıyorum hava çok güzel terledim bile gelene kadar bahar artık yüzünü göstermeye başladı bende de bugünlerde iş değiştirme fikri var nedense 6 yıldır burdayım sanki sıkıldım gibi aman öyle derim hep ama burdan emekli olurum gibi geliyor kaydirigubbakcemile

canım bu alıntı yapıp yazdıgın yer varya onun yanında no var orayı tıkla sonra cevap yaz böluümü nu tıkla da cok cevap vereceksen hangılerıyse hep no ya bsıcaksın sonra cevap bölümü sonra sırayla cevaplıcaksın

inş geldikleri gibi gidecek bu kilolar azimliyim

teşekkür ederim forumlarla yeni yeni tanışmanın verdiği acemilik işteyerimseniben

kız ne iş degiştirmesi kırız var dur durdugun yerde bak karısmam yoksa :mymeka:
MQ tatlım:1hug:
tamam gözlerım görmez olmuş yüzüme neden vuruyosun diyettıye kavfayı yemısım cok gömeyın benneyaptımki:sm_confused::dilcikar:
canım senın yerıne ben keyıf yaparım sımdı kaynanam cardı terasa cıkıp guneslenecez bende calısmayı sevmıyorum baksana evdeyım neyse canım hepsı saka bıyana allah kolaylık versın sabır versın bol bol para versınde sızde evde oturun işallah:Saruboceq:
disari cikmadim canim baktim evde bitki cayi var karisik yesil cay vitamin e yaziyor aktiv fit diyor onu yaptim iciyorum.
afiyet olsun canım :içelim: bende bırazdan koyup cay içecem valla kaynanam bızdeydı ohh bı guzel yemeklerı yedı sende ye dedı ama yemedım hıç bişey yemıyon sende dedı kılon yok dıyo bana sankı ben görmüyom kendımı aynada ama kalbı temız kaynanamın benı dusunuyor sevıyor benı canım :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

Sevilcan haklısın canım spor olmayınca gerçekci bir sonuç alınmıyor.Ayrıca pazarteside pasif jimlastiğe başlıyorum.Bir yandan aktif bir yandan pasif hadi bakalım hayırlısı :teytey:
Bu arada su içmek için de kendimi zorlayacağım artık.

su içmekte bende ilk zamanlar zorlanıyordum ama artık alıştım 2 bardak su alan kocaman bir bardağım var o hep masamda duruyor yudum yudum içiyorum boşaldıkça dolduruyorum,mesela sabahtan beri 2 litre içmişim bir süre sonra alışıyorsun canım ilk zamanlar zor olacak ama sonra zaten vucudun isteyecek.

akşam yüzmeye gidiyorum,spora başladığımdan beri sanki kilo aldım gibi geliyor,bilmiyorumki metabolizmam fena tutarsız kaydirigubbakcemile3

kızlar ben akşam büyük ihtimal giremem geç dönerim spordan.
Akşamki menümüz yazayım; 4 yemek kaşığı türlü+60gr tavuk eti(göğüs kısmı)+yağsız salata+1 dilim tahıl ekmeği

bende evde oturuken keşke çalışsam diyodum şimdi de keşke evde otursam diyorumkaydirigubbakcemile3
evde olmak sıkıcı ama rahattı valla
Kesinlikle katılıyorum.Benim işim sezonluk.Çalışırken bir bitse bir geçse diyorum şimdi de mumla arıyorum.Çalışmaya alışınca evde oturmak önceleri keyifli amabir yerden sonra sıkmaya başlıyor.Ayrıca evde olunca gelen giden de hiç bitmiyor.Yapılsın yemekler gelsin kilolar.İster istemez kilolar artıyor.İş dönemlerimde kendime daha çok dikkat ediyorum ister istemez.

haklı olabilirsiniz kızlar ama benim hiç evde oturduğum zaman olmadığı için özeniyorum işte,ünv den itibaren hep çalıştığım için sıkılmak nasıl bir duygu bilemiyorum,tatmak istiyorum ama bu seferde bu zamaan kadar kazandığım herşeyin kaybolmasından korkuyorum,ya bulunduğum noktadan tekrar başlangıç yapamazsam ...öyle işte

Ben de bugün öğlen simit peynir zeytin yedim akşam yemek yemelimiyim yememelimiyim onu düşünüyorum.Birde unutmazsam eğer şu soğan suyunu yapacağım yarın.Dün gittiğim gezmede komşum ablasının soğan suyu ile 8 kilo verdiğini söyledi.Artık denemem lazım yani!birkaç gündür yapmak istiyordum ama unutuyordum.sabahları hemen çayı demleyip kahvaltıya saldırdığımdan olsa gerek Kahvaltıya dayanamıyorumda.

haklısın o noktaya gelmek baya emek ister bence çalışmak en güzeli
canım şu soğansuyu tarifini yazarsan sevinirim merak ettim belki denerim

Canım ne kadar çalışmak taraftarı olsam da dediğim gibi evde oturmayı da özlüyor insan.Benim kendi işim olduğu için kafam rahat.Fakat yıllarca okuyup sonrada belli noktalara gelinmiş ise, bunu elinin tersiyle yitmek çok zor ve bence doğru da değil.Heleki insanlar işsizlikten kırılırken.Seninkisi iki arada bir derede kalma durumu.Sana hak vermemek mümkün değil.

tansiyon problemi olan dikkat etsin soğan suyu çok yükseltiyor arkadaşlar lahana suyuda aynı işe yarıyor onu deniyebilirsiniz yada maydonoz her gün taze taze kaynatıp yapmak lazım fazla beklediği zaman bu tür içecekler bakteri üretmeye başlıyor zehirlenmiyelim zayıflama uğruna

arzuk ankaradasın ne güzel çok severim kızılay ve sakarya cad favori yerlerim 2 senedir gidemedim bütün kuzenlerim orda inşallah baharda 2-3 günlüğüne kaçacam bir kahve içeriz beraber belki

xzeynacığım bu soğan suyunu okadar çok kişiden duydum ki bir türlü başlayamadım.Hatta burada da soğan suyu ile ilgili bir bölüm var.oraya da yazmıştım bende başlayacağım diye ama bir türlü kısmet olmadı.
Ben ilk önce soğan 4 e bölünüp bir gece bir bardak kadar su için de bekletilip sabah suyu içilir diye duymuştum.Bazılarıda kaynatarak kullanmışlardı.Ama dünkü arkadaşım ablasının sekiz kiloyu soğan suyu kullanarak verdiğini söyleyince bende kaynatarak içmeye karar verdim.Çünkü o öyle yapmış.
Bir soğanı yine 4 e bölüp üzerine,kaynadıktan sonra bir bardak kalacak şekilde su koyuyorsun.bir taşım kaynayınca kapatıp biraz soğuyunca ılık olarak içiyorsun.Çok zor değil aslında denemeye değer.

arzuk ankaradasın ne güzel çok severim kızılay ve sakarya cad favori yerlerim 2 senedir gidemedim bütün kuzenlerim orda inşallah baharda 2-3 günlüğüne kaçacam bir kahve içeriz beraber belki

Canım çok memnun olurum, neden olmasın.Yaklaşık 3 yıldır burdayım.Allah izin verirse artık Ankara da yaşayacağız büyük ihtimalle.

ohh canım ne güzel spoara devam bende sımdı bı elma yedım kalkıp yemek yapıcam bızımkılere sonrada bırazda yuruyus yapıcam

supersın canım vallakaydirigubbakcemile2 ahhh bı yuzmeyı ögrenemedım cok gıttım denıze ama nafıle tam ögrenecek oldum evlendım malum kapandım zor oluyor esım bana dıyorkı ben senı kımsenın olmadıgı yerlere götürürüm dıyor ama 3 senedir hala götücek gamyoncuiremsu oda beni kandırıyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…