70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım olsun yarın bildirim yap ki zaten kural gereği 1 hafta bildirim yapıp düzenli girersen listeye girebiliyosun.bu hafta bildirim yap haftaya listeye girebilirsin.

yaaa spor yapmak istiyorum ama bugün uykumu tam alamadim herhalde cok uykum vaaarrr :84:

bende hıc spor yapamıorumm yaa evde ne kdr yapabılrsem oglum var 7 aylıkkk yuruyemıorum havalardand olasyı havalr ısınsın oglusumla yururum en azındann bnm buyuk sorunum gobegımmmm norma dogum yaptım ama o gobek dogumdn oncede öleyydı dogumla alakası yok gobegımın

Allah bagislasin oglunuu
ya bende aldimmi hertarafimdan aliyorum ama biraz sabirla yok edicez bu kilolariii

tv karşısında keyif yapıyorum
benim ki arkadaşına gitti oyun oynamaya
maydanoz suyumu da içiyorum miss gibi valla süper

tabiki biz yaptık çünkü herşey dört dörtlük olsun evdeki eksikliğimizi kapatalım derken herşeyi sırtlıyoruz vedesonuç...iş başlarına kalınca birazda kendimizin farkına varınca erkeklere batıyor canım
diyete yeni başlandığı ilk aylar genelde hızlı bir düşüş oluyor sonra bir süre takılıp kalıyor merak etme bu doğal süreç sakın pes etme

meraba aranızda altın çilek meyvesini kullanan varmı zayıflattığı söyleniyor ben 2 gündür kurusunu yiyorum faydasını gören varsa paylaşırsa sevinirim
ben iki haftadır kullanıyorum ama tazesini ...ben akşam 22 civarı 1 bardak çubuk tarçınlı sütle beraber 3 tane altın çilek yiyiyorum...geçen hafta pazartesi başlamıştım ve cuma günü(geçen bildirim)1300gr gitmişti ama ondanmı bilmiyorum bu haftada devam ediyorum yarın görücez arkadaşım ...bu arada hoşgeldin
moral bozmak yok şekerim vücut bir kiloya indimi bisüre ona alışmak için direnç yapıyor...ama sonra tıkır tıkır gidiyor yeniden duraklıyor tekrar veriyor...önemli olan duraksama döneminde iradene sahip olup diyete devam etmek...ben 1-1,5 ay aynı kiloda takıldığımı bilirim ...durmak yok yola devam...sende hoşgeldin
dr. doğru söylemiş...ama yılmak yok nasıl aldıysak öylede vericez ama uzun dönemde ve geri dönüşümsüz olmak üzere okey...hoşgeldin
hayırlısı olsun arkadaşım ...elma sirkesini bende çok duydum ama hiç denemedim o yüzden bişey diyemiycem güzelim
çok geçmiş olsun dostum...kendine dikkat et tekrarlarsa ihmal etme bir üst basamak hastaneye müracaat et,sağlık şakaya gelmez...kiloya gelince buhafta regl öncesi haftadayım ve iştah son haddinde ama frenliyorumda inş. artıya geçmem...yerimde saysam bile razıyım...sabah anyayı konyayı görücez bakalım...iyi dileklerin içinde sağol canım darısı başınıza inş.

tv karşısında keyif yapıyorum
benim ki arkadaşına gitti oyun oynamaya
maydanoz suyumu da içiyorum miss gibi valla süper

faydası varmı be arkadaşım bide bunu sabah aç karnına içilmesi gerek diye biliyorum ama:26::26:

faydası varmı be arkadaşım bide bunu sabah aç karnına içilmesi gerek diye biliyorum ama:26::26:

ya canım bilmiyorum ki
4 gündür içiyorum işte
evet dediğin gibi sabah içiliyo da
benim böbrekler maşaallah süper çalışıyo
hele bunu içince wc de otursam yeridir
o yüzden işe giderken içemiyorum
zırt pırt masamdan kalkamıyorum
ben de akşam içiyorum işte

kızlar menümü yazayım
sabah(08.30)
yarım karışık tost 1 bardak tamek kahvaltım meyve suyu,1 fincan ıhlamur
ara(11.00)
1 golden elma,2 ceviz
öğle(12.15)
az pors. tavuk sote,az pors.sebzeli makarna
ara:yok keyfim yoktu
akşam(18.30)
moral olsun diye eşim çocuklarla dışar yemeğe götürdü
ekmeksiz ve pilavsız,bir pors. adana,bol salata ve 1 bardak ayran
spor yok offffffffffff,
gün boyu 2 lt su,yeşil çay form çay
22 civarı çubuk tarçınlı süt ve 3 altın çilek yerim belki bilmiyorum canım bişey istemiyor gün boyuda sırf metabolizma çalışsın diye zordan yedim ama hepsi yazdığımdan daha azdı çünkü bitiremedim tabaklarda hep kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…