kızlarrrr bn artık bı dahakı cumaya bıldırırm cunku daha dun katıldım aranızaah sölee 69 68 olsam bı dahakı cumaya cokmu sey ıstorum nee
bu arada sabah ıcılın lımonlu ılk suyun faydası varmıkı yaaa
bn hıc su ıcemıorum yaaa gunde bır bardak içsem ona razıyım ama yok tıkk zorlayıncada mıdem bulanıooo
bnde zorlıyım kendımı su ıcmek ıcın barııı su sabahkı suyu da ıcıyım barıı madem metabolızmayı caliştırıo ıcmeklazm
canım olsun yarın bildirim yap ki zaten kural gereği 1 hafta bildirim yapıp düzenli girersen listeye girebiliyosun.bu hafta bildirim yap haftaya listeye girebilirsin.
yaaa spor yapmak istiyorum ama bugün uykumu tam alamadim herhalde cok uykum vaaarrr :84:
bende hıc spor yapamıorumm yaa evde ne kdr yapabılrsem oglum var 7 aylıkkk yuruyemıorum havalardand olasyı havalr ısınsın oglusumla yururum en azındann bnm buyuk sorunum gobegımmmm norma dogum yaptım ama o gobek dogumdn oncede öleyydı dogumla alakası yok gobegımın
piştttt napıyonuz bakim bu aralar biraz yorgun halsizimm anam yarın tartııı günü
:18: :18: :18: :18: :18: :18:
tabiki biz yaptık çünkü herşey dört dörtlük olsun evdeki eksikliğimizi kapatalım derken herşeyi sırtlıyoruz vedesonuç...iş başlarına kalınca birazda kendimizin farkına varınca erkeklere batıyor canımsenin adına sevindim güzelim..benim eşim de bu sabah beni yürüyüşe gülerek uğurladı ve dönüşte 'hadi duşa da gir ben biraz daha bakayım bebişe' dedi. teşekkür ede ede bihal oldum..büyük ihtimalle yarın doğum günüm ondan yapıyor.. sanki çok büyük fedakarlık..acaba biz mi alıştırıyoruz buna erkekleri..ben bu sene bebişten dolayı evdeyim tamam ama çalışırken deli gibi koşuşturuyordum..bi tşk eden yoktu..of be dolmuşum ben de!!!!ama haksız mıyım kızlar?
diyete yeni başlandığı ilk aylar genelde hızlı bir düşüş oluyor sonra bir süre takılıp kalıyor merak etme bu doğal süreç sakın pes etmekızlar bizde tartı yok..anneme gelmişken tartılayım dedim belki yarın gelemem. sonuç güzel 71.3 olmuşum yani 1 kilo daha gitmiş ama ben bu 5 kiloyu çok hızlı verdim galiba(19 mart dan beri). hemen geri alır mıyım ki? aslında eskisinden daha sağlıklı besleniyorum süt yoğurt sebze et bol bol yiyorum.. ekmek tatlı kesmekle ve yürüyüşle verdim bi de emziriyorum.. hızlı kilo vermek iyi değil diye biliyorum. acaba doğum kilom gidiyo diye mi oldu? cevap bekliyorum
Kızlar günaydın moralim çok bozuk 7 aylık oğlum çok hasta sabaha kadar kustu sabahta ishaldi ve ben onu bırakıp işe geldim tek tesellim halamın bakıyor olması akşama doktora götüreceğim.
çok geçmiş olsun tatlım
bu gün canım menü yazmak istemiyor
ben iki haftadır kullanıyorum ama tazesini ...ben akşam 22 civarı 1 bardak çubuk tarçınlı sütle beraber 3 tane altın çilek yiyiyorum...geçen hafta pazartesi başlamıştım ve cuma günü(geçen bildirim)1300gr gitmişti ama ondanmı bilmiyorum bu haftada devam ediyorum yarın görücez arkadaşım ...bu arada hoşgeldinmeraba aranızda altın çilek meyvesini kullanan varmı zayıflattığı söyleniyor ben 2 gündür kurusunu yiyorum faydasını gören varsa paylaşırsa sevinirim
moral bozmak yok şekerim vücut bir kiloya indimi bisüre ona alışmak için direnç yapıyor...ama sonra tıkır tıkır gidiyor yeniden duraklıyor tekrar veriyor...önemli olan duraksama döneminde iradene sahip olup diyete devam etmek...ben 1-1,5 ay aynı kiloda takıldığımı bilirim ...durmak yok yola devam...sende hoşgeldinherkese günaydınnn
ben qeldimm
ama hazin bir şekilde geldim
sizi bıraktığımda 72 kiloydum ama şimdi 75 kiloya çıktım
mayısın ortasına kadar 10 kilo vermem lazım 65 olayım bana yeter
lütfen yardım edin günlük menü ver bana senaa
psikolojim çok kötü dün bütün akşam sinirden cips yedim
şuan açlıktan geberiyorumm
birazdan kahvaltı olarak
1 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
kibrit kutusu kadar peynir
1 fincan form çayı içicem
ara
bol bol su....
öğle ve akşamda ne yiceğimi bilmiyorum
menümü ve kndimi toparlamam lazım
yoksa 80e çıkıcammm
dr. doğru söylemiş...ama yılmak yok nasıl aldıysak öylede vericez ama uzun dönemde ve geri dönüşümsüz olmak üzere okey...hoşgeldinslmmm
bn yaklaşık 2 aydır diyetteyim ve 10 kilo verdim ama 2 haftadır falan aynı kilodayım yine diyetime devam edip yürümeme rağmen veremiyorum kilo vermem durdu çıldırıcak gibiyim.çok moralim bozuluyor.ağlama geliyor sürekli.naapcağımı şaşırdım.daha önce çok diyet denemelerim oldu.doktorum daha diyet yapmayanlardan daha kolay sonuç alınıyor dedi.neden bilmiyorum ama vermem lazım artık yoksa çıldırıcam
hayırlısı olsun arkadaşım ...elma sirkesini bende çok duydum ama hiç denemedim o yüzden bişey diyemiycem güzelimhoşbuldum canım
hımm yaa benım doktorum bi acayıp adam paragözün teki resmenbana bu asıyı yas sınırı olmadan herkesın kullanabılecegını hemde her yıl tekrar yaptırmak gerektıgını filan demıstı ilkını olduğum zaman.. bende ınanmıstım sonra bıraz netten arastırma yaptım ,aşı 5yıl koruyormus ve yas sınırı olarak en son 26 imiş.. korunma konusuna gelınce temmuzdaki aşıyıda yaptırdıktan sonra hemen bebıs calısmalarına baslayabılırsınız demıstı..
acilen doktorumu değiştirmem gerekli şu son asıyı beklıyorum işte olmusken hepsı aynı yerde olsun bıtsın dıye :94: oyuzden sana sorayım dedım... çok tşk ederim benı bılgılendırdıgın için ,ben işi garantıye alıp eylülde calısmalara baslayım en iyisi
arada bunyem çalar saat gibi guguk guguk bebek diye başlıyor ötmeyedeaşılıyım diye mecburennn işteee
yarın sıkılastırıcı krem almaya gidicem bide elma sirkesi zayıflatıyomus kemal kukrerınkı organık dıyorlar doğrumu acaba? :26: cuma evimde olcam insallah..
çok geçmiş olsun dostum...kendine dikkat et tekrarlarsa ihmal etme bir üst basamak hastaneye müracaat et,sağlık şakaya gelmez...kiloya gelince buhafta regl öncesi haftadayım ve iştah son haddinde ama frenliyorumda inş. artıya geçmem...yerimde saysam bile razıyım...sabah anyayı konyayı görücez bakalım...iyi dileklerin içinde sağol canım darısı başınıza inş.herkese selam . birkaç gündür rahatsızdım katılamadım. neyin vardı demeyin bilmiyorum drlarda bulamadı okadar test ultrason. kadın doğum genel cerrahi ama yok ortada bişey. sancılar içinde kırandım iki gündür ağrı kesicilerle idare ettim. şimdi şükr iyiyim. umarım tekrar etmez. herneyse. bu arada asıl olduysa 400 gr aldım. hastalıkta bile kilo laıyorum ya bravo bana
herkesi öpüyorum.
bu arada kılavuz canımın içi ne güzel kilo vermişsin sen bu hafta ayran kürünün faydası olmuş olabilir mi acaba. allahım nazarlardan korusun bu haftada gitsin kilocuklar
tv karşısında keyif yapıyorum
benim ki arkadaşına gitti oyun oynamaya
maydanoz suyumu da içiyorum miss gibi valla süper
piştttt napıyonuz bakim bu aralar biraz yorgun halsizimm anam yarın tartııı günü
faydası varmı be arkadaşım bide bunu sabah aç karnına içilmesi gerek diye biliyorum ama:26::26:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sen niye tırsıyosun ki
o kadar tempoya vermişsindir kesin
ben sabah dayanamadım tartıldım 100 gr vermiş görünüyorum
1 hafta için ne kadar az dimii
olsun cnm ya o da bisey sayilir... hic vermemekten daha iyi ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?