yaz bakalım başlıyorummm
2 yumurta
2 bardak yulaf ezmesi
kabartma tozu-vanilya
portakal yada limon kabugu rendesi
2 çorba kaşığı zeytinyağı konmayablirde
1.5 çay bardağı yoğurt light
kuru üzüm-yaban mersini-kuru kayısı-kuru incir
hepsini karıştır fırınla yağlı kagıt tercihin olsunnn
afiyet olsun
canım yulaf ezmesini nerden aldın aktardanmı yoksa markettenmi birde kurabiye tatsız olmuyor dimi hani şeker yokya..
özele bildirim yapmamışsın cnm..
marketten aldım etinin cnm yaban mersini incir kayısı kuru üzüm vanilya filan tat veriyorrr ben beğendimmyediğimiz kurabiyeler gibi çok tatlı değilll e buda sağlıklı beslenmek için böle bi kurabiye meyvalar orta boy bi kase hepsinden karışıkkk
senaaaaaaaaaa hoşgeldin canım.akşam girersin diye bekledim seni ama uyudun sanırım.ne güzel şeyler yaşamışsın 1 haftada senin adına sevindim .hayırlı olsun.
kımlerı goruyoruz ınanılmaz ama gene kacabılrı arkadaslar bunun sagı solu bellı olmaz dıyımhosgeldın canım
Ay derya ya ben trenı kacırdımmmı sımdı expresmiş sabah gordum gerı donsenız benı almak ıcın zira cok ıhtıyacım var
dönüp seni aldık kuşum bidaha dönmek yok okeymi
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
ablaammmmmmmm benmmmmmmmmmmm hoşbuldummmmakşam 10.30 gibi yattım ablacım beklediqinizi tahmin ettim ama çok yorgundum daynamadım gece 3 te uyandım aklıma siteye girmek geldi ama kimse yoktur diye hemen uyudumki biran önce sabah olsunda size kavuşayım diye çok özlemiim ablammmm siziiiiiiiiiiiiiiii
bizde seni çok özledik kız alıştık valla birbirimize eksik olunca olmuyor.
çok okuyan var ama yazan yaz
senacım dönüşün muhteşem olmuş hoşgeldin .başsağlın için sağol arkadaşım allah kalanlara ömür ve sabır versin .35 yaşındaymışın bende 39 ama ben kiloyu çok zor veriyorum(troid den kaynaklanıyo ) metobolizmam tembel kime çekti bilmem
12artı 2 14 kişiyiz şu anda süper valla
KAPTANIM CANIM BİTANEM
hoşgeldin güzelim
daha geçmişe bakamadım ama evi temizleyip en kısa zamanda gelip maceralarını okuycam aşkitom
en geç 15 gibi burdayım sayfam açık ara ara bakıcam özele bildirimimi attım canımın içi
TEKRAR HOŞGELDİN VE BİDAHA BİZİ BIRAKMA YOKSA CEZANIN BÜYÜĞÜ SANA GELİCEK ONA GÖRE
bizde seni çok özledik kız alıştık valla birbirimize eksik olunca olmuyor.
çok okuyan var ama yazan yaz
eveeeeeeeetttttttttt gelelim ben yokken olanlaraa
dunedainnn tatlımmm çok tebrik ederimmm teyze oluyomuşummm ayy çokk sevindimmm bebişimiz oluyorrrrrr oleyyyyyyyyyyyy
umutsuzvakaa canım çok geçmiş olsun ve başınsaqolsun bitanemm
papatya_77 arkadaşını kaybetmişsin cnm Allah sabır versin seninde başın saqolsun bu arada yaş 30u geçince zor kilo veriliyomuş gibi bişeyler yazmışsın kim demişşşkıss bnm yaşım 36 ve hazirandan beri 23 kilo verdim azmin elinden ve biz kadınların elinden hiç bişii kaçmazzzz
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizyeşim sende hoşgeldin uyusumm
evet kızlar ben yokken uçmuşsunuzne bu bildirimler bakimmm hemen özele bildirimlerinizi yapıyorsunuz ve listemizi hemen yapalım adınızı listede bi göründe aklınız başınıza gelsinn yeni gelenler sizde özele bildiriminizi bu hafta yaparsanız haftaya listeye girersiniz bu sayfaya yapılan bildirimler listeye geçmiyor bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?