senacım dönüşün muhteşem olmuş hoşgeldin .başsağlın için sağol arkadaşım allah kalanlara ömür ve sabır versin .35 yaşındaymışın bende 39 ama ben kiloyu çok zor veriyorum(troid den kaynaklanıyo ) metobolizmam tembel kime çekti bilmem
benim de troidler çalışmıyo
her gün yarım ilaç alıyorum
metebolizma olayımızda aynı malesef
zıkkım olsun o metobolizmaya
burda hava süperrrrrr ne yapmalı gezmeliiiiii akşam anca görüşürüz kızlarrrrrrr :92: :92: :92: :92: :92:
hava süperde her an yağmur yağabilir burda kız bu arada kurabiye tarifini aldım adınıda ..barkinim kurabiye... koydum
benim de troidler çalışmıyo
her gün yarım ilaç alıyorum
metebolizma olayımızda aynı malesef
zıkkım olsun o metobolizmaya
özele bildirim yapamadim mesaj sayim yetersizmis buraya yapayimmi haftayimi bekliyeyimm nedersin kaptan
bebikler görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz sohbetin belini kırın bakimm akşam anca geçmiişii okurummmm
yağmaz ama yağsınn tekim bugün oğluş olsa sorun olurduu benim kurabiyemmmmmmm
canım sen geçen hafta bildirim yapmışsın bu hafta listeye alıcam seni tamam o zaman bu haftalık buraya yap bildirimini bakalım...
iyi eqlenceler cnm güle gülee
kızlar bende markete gidip yulaf ezmesini alıyım birde yemeklerimi yapıyım bitirince gelirim öpüyorum hepinizii
kizim cok hasta atesi dusmuyor bir turlu dun gecedenberi ayaktayim kucagimdan inmiyor sabah hasanaye götürdüm simdi kucagimda uyuyo yatirinca uyaniyo cook yorgunum anne olmak böyle birseymis allahim kizima sifa versin ins
kizim cok hasta atesi dusmuyor bir turlu dun gecedenberi ayaktayim kucagimdan inmiyor sabah hasanaye götürdüm simdi kucagimda uyuyo yatirinca uyaniyo cook yorgunum anne olmak böyle birseymis allahim kizima sifa versin ins
bende 3 dilim piyona kek yedim..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizyeşim sende hoşgeldin uyusumm
hiç belli olmaz kaçaklık ruhumda varkımlerı goruyoruz ınanılmaz ama gene kacabılrı arkadaslar bunun sagı solu bellı olmaz dıyımhosgeldın canım
Ay derya ya ben trenı kacırdımmmı sımdı expresmiş sabah gordum gerı donsenız benı almak ıcın zira cok ıhtıyacım var
senacım hosgeldın ıyı haberlerıne sevındım gözünaydın o kadar yedın kılo verdın demek kız aferın
neden kahvaltı yapmadınki en çok kahvaltıda doyuyoruz biz.. yumurta haşla 2 dilim buqday yada tahıllı ekmeyini ye peynir zeytin domates bademm bunlar nerdeeehengi öqün ne yicez iyi bilmeliyizz yeşimmm yeni gelenler için bi listemiz vardı onu yapıştırırmısın okusunlar baksana kahvaltı niyetine nohut yemeyi yiyolarrr
ya yeni gelenlere diye yazmışsınız ya..
salam sucuk sosis serbest fln noluyo, aboooo yasak onlar yasak :) ekmek sadece kahvaltıda olur mu, her öğün karbonhidrat lazım değil mi :S ya bu liste neye göre oluşturuldu, diyetisyen tavsiyeleri mi bunlar? tarçınlı sütü denedim süpppper işe yarıyo doğru diyosunuz..
biraz once sade dondurma yedim :) diyetin ilk gününde yapılır mı bu, yapılmaz, yapılmaması lazım :) ama emzirdiğim için canım sürekli tatlı istiyo, başka bişi yemediğime şükrediyim dondurmadan bişi olmaz dimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?