70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burda ki kişilerin yaş ortalaması kaç kızlar
ben 28 yaşındayım
ona göre ablamız olnalara saygısızlık etmeyelim

benim de troidler çalışmıyo
her gün yarım ilaç alıyorum
metebolizma olayımızda aynı malesef
zıkkım olsun o metobolizmaya

arkadaşal bende trqoit için ilaç kullanıyorum ömür boyuda kullanmam gerekiyor ona takılmayın bolbol bitki çayı için ve en az 2.5 litre su için bunlar metoyu çok güzel hızlandırıyor azimli olun yaz geliyor fit olucaz kızlar bizi gören herkes şaşıracak hadi bakalım saqlıklı beslenip çıtır olucazzz

özele bildirim yapamadim mesaj sayim yetersizmis buraya yapayimmi haftayimi bekliyeyimm nedersin kaptan

canım sen geçen hafta bildirim yapmışsın bu hafta listeye alıcam seni tamam o zaman bu haftalık buraya yap bildirimini bakalım...

bebikler görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzz sohbetin belini kırın bakimm akşam anca geçmiişii okurummmm

iyi eqlenceler cnm güle gülee

kızlar bende markete gidip yulaf ezmesini alıyım birde yemeklerimi yapıyım bitirince gelirim öpüyorum hepinizii

Son düzenleme:

ok ozaman tsk ederim

baslangic 82,500

gecen hafta 70.500

bu hafta 70

giden 500 gr

toplam giden 12,500

hedef 65

kizim cok hasta atesi dusmuyor bir turlu dun gecedenberi ayaktayim kucagimdan inmiyor sabah hasanaye götürdüm simdi kucagimda uyuyo yatirinca uyaniyo cook yorgunum anne olmak böyle birseymis allahim kizima sifa versin ins

bildirimi yapayım başlangıç:79 geçen hafta:74 bu hafta:74 gelen giden yoook toplamda giden:5 hedef:65 çok şeymi istiyorum

kizim cok hasta atesi dusmuyor bir turlu dun gecedenberi ayaktayim kucagimdan inmiyor sabah hasanaye götürdüm simdi kucagimda uyuyo yatirinca uyaniyo cook yorgunum anne olmak böyle birseymis allahim kizima sifa versin ins

cok gecmıs olsun canım Allah sıfa versın bır an once benım oglumda dıs cıkarcak heralde mızmız sureklı durmuyor bende cok yorgunum dah acok beynen ama

çok geçmiş olsun güzelim..insanın canı nasıl acıyo di mi? acil şifalar diliyorum

kızlarrrr selam ben de buradayım beni unutmayın... bugün gene annemdeyim ve misafir geliyor ve annem gene döktürüyor ama ben yemeyeceğim!!! çok kararlıyım annemi de tembihledim ısrar etme diye...
başlangıç:76.8(19 mart)
şu an:71.3
hedef:65
göbek hala kocamaaan...
kıyafetler hala olmuyor...
ama yılmak yok!

ya yeni gelenlere diye yazmışsınız ya..
salam sucuk sosis serbest fln noluyo, aboooo yasak onlar yasak :) ekmek sadece kahvaltıda olur mu, her öğün karbonhidrat lazım değil mi :S ya bu liste neye göre oluşturuldu, diyetisyen tavsiyeleri mi bunlar? tarçınlı sütü denedim süpppper işe yarıyo doğru diyosunuz..

biraz once sade dondurma yedim :) diyetin ilk gününde yapılır mı bu, yapılmaz, yapılmaması lazım :) ama emzirdiğim için canım sürekli tatlı istiyo, başka bişi yemediğime şükrediyim dondurmadan bişi olmaz dimi :)))

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz yeşim sende hoşgeldin uyusumm

hoşgördük sena.tebrik ederim hayatında herşey düzene oturmuş ve güzel haberlerle geri dönmüşsün

hiç belli olmaz kaçaklık ruhumda var

ya ben onu sildimdi galiba.bi ara onu bana tekrar yolla paylaşırım her fırsatta

insanlar hep anlamak istediğini anlıyo bu listeden diyetteyiz diye sosis sucuk salamdan mahrum etmeyin kendinizi mümkünse sanah kahvaltısında kafi miktarda tüketin.ekmek tarzı iştah açıcı karbonhidratlarıda yine günün erken saatlerinde tüketip geç vakitte tüketmezseniz kilo vermeniz hızllanacaktır.işin kısa ve öz açıklaması bu arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…