70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim senin bildirijin cok hosuma gitti. Senacim aslinda hepimiz oyle yapsak , baslangic kilomuzun yanina baslangic tarihinde yazsak cok guzel olur, kim ne kadar zamanda kac klo vermis ogreniriz....

cnm tarifini verirmisin yazayım..
aşkol emi ben kaç kere verdim bu tarifi hiç oralıklı olmadın sen hep benim kötü msjlarımı seçip azarla emi

kizim cok hasta atesi dusmuyor bir turlu dun gecedenberi ayaktayim kucagimdan inmiyor sabah hasanaye götürdüm simdi kucagimda uyuyo yatirinca uyaniyo cook yorgunum anne olmak böyle birseymis allahim kizima sifa versin ins
geçmiş olsun yakın zamanda yavrucun şifa bulur sende ruhen ve bedenen rahatlamış olursun inşallah.

3.günüm 700 gram vermişim
maşallah tebrikler

Canim senin bildirijin cok hosuma gitti. Senacim aslinda hepimiz oyle yapsak , baslangic kilomuzun yanina baslangic tarihinde yazsak cok guzel olur, kim ne kadar zamanda kac klo vermis ogreniriz....
ben bu ara hergün yeniden başlıyorum bu durumda başlangıç tarihim belirsiz oluyo
işin şakası bencede en doğrusu bu çünkü sık sık nezaman başladın nekadar sürede verdin şeklinde sorulara maruz kalıyoruz.hem soracak olana hem cevaplayana büyük bi kolaylık olmuş olur

cok gecmıs olsun canım Allah sıfa versın bır an once benım oglumda dıs cıkarcak heralde mızmız sureklı durmuyor bende cok yorgunum dah acok beynen ama

çok geçmiş olsun güzelim..insanın canı nasıl acıyo di mi? acil şifalar diliyorum

tsk ederim canlar simdi biraz daha iyi ilaclar etkisini gösterdi sukur biraz rahatladi uyudu simdi

Son düzenleme:
kızlar selam hepinize ben yeniyim 1-2gün oldu daha çizelgeyi nasıl yapıcam bugün tartıldım 75 kiloyum 60 kiloya düşmek istiyorum kan hapıda kullanıyorum verebilirmiyim sizce hap kilo aldırır dedilerde bana bide ben ayın 21 de düşük yaptım burda biraz kafam dagılıyor inş kilo vericem bunu istiyorum sizlerinde destegini istiyorum kaç ayda veririm sizce bide ben su hiç içmiyorum nerdeyse ama 2 gündür içmeye başladım diyetisyene gitmiştim ben yazın dr bana vücudunda hiç su yok demişti günde 3 lt su iç demişti ama içemiyordum ama artık istiyorum çünkü kilom yüzünden kendimi kötü hissediyorum

kizim cok hasta atesi dusmuyor bir turlu dun gecedenberi ayaktayim kucagimdan inmiyor sabah hasanaye götürdüm simdi kucagimda uyuyo yatirinca uyaniyo cook yorgunum anne olmak böyle birseymis allahim kizima sifa versin ins

çok geçmiş olsun cnm...

bildirimi yapayım başlangıç:79 geçen hafta:74 bu hafta:74 gelen giden yoook toplamda giden:5 hedef:65 çok şeymi istiyorum

bildirimini özele yapmazsan listeye giremezsin cnm...

gözünüz aydın topiğin çıtır hatunları kaptanınız geldi erginsena hoşgeldiiiiiiiinn

hoşbuldum cnm teşekkürler

3.günüm 700 gram vermişim

tebrikler cnm bu arada hoşgeldin aramıza

listemde eklsin bu hafta listeye girmen lazım tabi özele bildirim yaparsannn

kıss yeşimmm hani nezaman verdinnn hangi sayfada kaçırdımmı bişeylerii :44:

kızlar kurabiyeyi yaptım ve aralıklarla 5 tane yedimm süperr hemen sizde yapıp yiyin çok güzelllllllllllllll

Son düzenleme:
menümü vereyim kızlar
uyanınca(07.30)
2 gün kurusu,1 bardak su
sabah(*10.00)
1 haşl. yumurta,1 bütün salatalık,5 siyah zeytin,3 küp yöresel peynir,bol dere oto,taze nane,maydanoz,2 dilim tam tahıllı ekmek(ekmek kızartmada kızarmış),5 bardak şekersiz çay
ara(12.00)
3 badem,2 ceviz,5 tane kuru üzüm
öğle ve akşam birleşti(16.45)
1 tane küçük biber dolması,çeyrek haşlanmış tavuk göğsü,bol dere otlu taze naneli çoban salata,1 kase yoğurt
ara(21 civarı yaparım)
1 bardak çubuk tarçınlı süt,3 tane altın çilek
SPOR:yok çünkü saat 11.30 dan 16.30 a kadar aralıksız ve seri tempodamükellef ev temizliği çamaşır ve toz işleri yapıldı,çamaşır hala devam ediyor
gün boyu 2 lt. suve bitki çayları,2 kupa yeşil çay(bol limonlu) içildi,su ve çaylar devam eder

canım kac derecede pişircez ve fırın onceden ısıncakmı:26:

1 ay aralıksız kan hapı kullandım ve dşyetşmde en çok kaçırdığım dicem zaman dilimde o dönemdi buna rağmen kilo verdim.kan hapının kilo aldırması gibi bi durumun var olduğunu söylemek zor olur bu yüzden.psikolojik olarak kendini mutlu hşssetmeye başladığın an çok kısa zamanda fazlalıklarından kurtulacaksın buna emin ol

kıss yeşimmm hani nezaman verdinnn hangi sayfada kaçırdımmı bişeylerii :44:

foruma ilk girdiğim dönem vermiştim tarifini. dedimya sen benim hatalarımı bul hiç ii dediklerimi görme emi

kızlar ben tatlı yemem ama şu an canım ,hani bimde satılan tavuk göğsü tatlısı varya ondan istedi dolapta var yesemmiki:26:regl olucam ya ondan heralde:26:

kızlar ben tatlı yemem ama şu an canım ,hani bimde satılan tavuk göğsü tatlısı varya ondan istedi dolapta var yesemmiki:26:regl olucam ya ondan heralde:26:

ye ye sefan olsun
sütlü tatlı olduğu için bence yemende sorun yok.akşam yemeyi planladığın şeyler yerine bunu tercşh edersin.sabahta 2 zeytin az yersn olur biter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…