Canim senin bildirijin cok hosuma gitti. Senacim aslinda hepimiz oyle yapsak , baslangic kilomuzun yanina baslangic tarihinde yazsak cok guzel olur, kim ne kadar zamanda kac klo vermis ogreniriz....kızlarrrr selam ben de buradayım beni unutmayın... bugün gene annemdeyim ve misafir geliyor ve annem gene döktürüyor ama ben yemeyeceğim!!! çok kararlıyım annemi de tembihledim ısrar etme diye...
başlangıç:76.8(19 mart)
şu an:71.3
hedef:65
göbek hala kocamaaan...
kıyafetler hala olmuyor...
ama yılmak yok!
aşkol emi ben kaç kere verdim bu tarifi hiç oralıklı olmadıncnm tarifini verirmisin yazayım..
geçmiş olsunkizim cok hasta atesi dusmuyor bir turlu dun gecedenberi ayaktayim kucagimdan inmiyor sabah hasanaye götürdüm simdi kucagimda uyuyo yatirinca uyaniyo cook yorgunum anne olmak böyle birseymis allahim kizima sifa versin ins
maşallah3.günüm 700 gram vermişim
ben bu ara hergün yeniden başlıyorumCanim senin bildirijin cok hosuma gitti. Senacim aslinda hepimiz oyle yapsak , baslangic kilomuzun yanina baslangic tarihinde yazsak cok guzel olur, kim ne kadar zamanda kac klo vermis ogreniriz....
niye öyle diyon kız bi yüz karasıda benim ozama bende 100 gr. almışım
geçmiş olsun arkadaşım allah şifa versin umarım ciddi bişey değildir
aynen dediğin gibi,yeri geliyor kocişlere okadar açıklama yada hesap vermiyoruz...burası öyle bir yer işte...hoşgeldin aramıza
hoşgeldin tatlım özletmiştin kendini
hoşgeldin canımçalışmayı bahane etme kuşum burda birsürü çalışan hatun var ve hepimiz kendimize zaman yaratıp muhakkak kendi çapımızda sporumuzu yapıyoruz ve çoğumuzunda birer ikişer hatta üçer çocuğu olan var...sen avantajlısın çocuğun yok kocişinde bir saat idare ediversin...ille bi yere gitmene gerek yok evde yapılan egzersizler var tamammı hatuncum hadi bakalım hopppp sinerji enerji hop bir ki üç hadi oturma bakalım totoyu kaldır üşengeçlik yok :
hoşbulduk canım aynen dedigin gibi valla... güldürdün beni allahda seni güldürsün canım eşime okudum oda evet dogru üşengeçsin dedi:)))ne bileyim yaa bir türlü yapamıyorum üşengecim heralde
cok gecmıs olsun canım Allah sıfa versın bır an once benım oglumda dıs cıkarcak heralde mızmız sureklı durmuyor bende cok yorgunum dah acok beynen ama
çok geçmiş olsun güzelim..insanın canı nasıl acıyo di mi? acil şifalar diliyorum
aşkol emi ben kaç kere verdim bu tarifi hiç oralıklı olmadınsen hep benim kötü msjlarımı seçip azarla emi
geçmiş olsunyakın zamanda yavrucun şifa bulur sende ruhen ve bedenen rahatlamış olursun inşallah.
maşallahtebrikler
iyice kafayı yedım ben
100 gram daha vermişim
kizim cok hasta atesi dusmuyor bir turlu dun gecedenberi ayaktayim kucagimdan inmiyor sabah hasanaye götürdüm simdi kucagimda uyuyo yatirinca uyaniyo cook yorgunum anne olmak böyle birseymis allahim kizima sifa versin ins
bildirimi yapayım başlangıç:79 geçen hafta:74 bu hafta:74 gelen giden yoook toplamda giden:5 hedef:65 çok şeymi istiyorum
gözünüz aydın topiğin çıtır hatunları kaptanınız geldi erginsena hoşgeldiiiiiiiinn
3.günüm 700 gram vermişim
kızlarrrr selam ben de buradayım beni unutmayın... bugün gene annemdeyim ve misafir geliyor ve annem gene döktürüyor ama ben yemeyeceğim!!! çok kararlıyım annemi de tembihledim ısrar etme diye...
başlangıç:76.8(19 mart)
şu an:71.3
hedef:65
göbek hala kocamaaan...
kıyafetler hala olmuyor...
ama yılmak yok!
aşkol emi ben kaç kere verdim bu tarifi hiç oralıklı olmadınsen hep benim kötü msjlarımı seçip azarla emi
geçmiş olsunyakın zamanda yavrucun şifa bulur sende ruhen ve bedenen rahatlamış olursun inşallah.
maşallahtebrikler
nasıl oluyor o iş arkadaşım:26:bu arada hoşgeldin
yaz bakalım başlıyorummm
2 yumurta
2 bardak yulaf ezmesi
kabartma tozu-vanilya
portakal yada limon kabugu rendesi
2 çorba kaşığı zeytinyağı konmayablirde
1.5 çay bardağı yoğurt light
kuru üzüm-yaban mersini-kuru kayısı-kuru incir
hepsini karıştır fırınla yağlı kagıt tercihin olsunnn
afiyet olsun
Selam canım.:) Dün geceden beri 100 gram vermişim iştegram hesabına giriştim artık
canım kac derecede pişircez ve fırın onceden ısıncakmı:26:
hıııı tamam ozaman çünkü dün geceden beri bende 100 gr. vermişim bende anlamadım
1 ay aralıksız kan hapı kullandım ve dşyetşmde en çok kaçırdığım dicem zaman dilimde o dönemdi buna rağmen kilo verdim.kan hapının kilo aldırması gibi bi durumun var olduğunu söylemek zor olur bu yüzden.psikolojik olarak kendini mutlu hşssetmeye başladığın an çok kısa zamanda fazlalıklarından kurtulacaksın buna emin olkızlar selam hepinize ben yeniyim 1-2gün oldu daha çizelgeyi nasıl yapıcam bugün tartıldım 75 kiloyum 60 kiloya düşmek istiyorum kan hapıda kullanıyorum verebilirmiyim sizce hap kilo aldırır dedilerde bana bide ben ayın 21 de düşük yaptım burda biraz kafam dagılıyor inş kilo vericem bunu istiyorum sizlerinde destegini istiyorum kaç ayda veririm sizce bide ben su hiç içmiyorum nerdeyse ama 2 gündür içmeye başladım diyetisyene gitmiştim ben yazın dr bana vücudunda hiç su yok demişti günde 3 lt su iç demişti ama içemiyordum ama artık istiyorum çünkü kilom yüzünden kendimi kötü hissediyorum
kıss yeşimmm hani nezaman verdinnnhangi sayfada kaçırdımmı bişeylerii :44:
kızlar ben tatlı yemem ama şu an canım ,hani bimde satılan tavuk göğsü tatlısı varya ondan istedi dolapta var yesemmiki:26:regl olucam ya ondan heralde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?