ye ye sefan olsun
sütlü tatlı olduğu için bence yemende sorun yok.akşam yemeyi planladığın şeyler yerine bunu tercşh edersin.sabahta 2 zeytin az yersn olur biter bence
şimdi sen kendini bizden iyi bilirsin.şimdi ben düzgün dşyetimi yaparken eğer canım tatlı istiyosa onu bi öğün olarak değerlendirir peşinden yapacağım öğünü biraz hafif tutar dengelerdim.bu yöntemle haftada 1 kilo veriyodum.ah ah nerde o eski günler diye başlıyomuşumöpüyorum bitanem bari yanına bide yeşil çay yapıp beraber içeyim bari değilmi ...bekle kuşum alıp geleyim...çünkü sizden cevap bekliyordum yememiştim
şimdi sen kendini bizden iyi bilirsin.şimdi ben düzgün dşyetimi yaparken eğer canım tatlı istiyosa onu bi öğün olarak değerlendirir peşinden yapacağım öğünü biraz hafif tutar dengelerdim.bu yöntemle haftada 1 kilo veriyodum.ah ah nerde o eski günler diye başlıyomuşum
bu arada facede akşam eklediğin benim biliyosun dimi.bilmiyosan yinede söylim benbu arada en yakın zamanda saçlarını karamel tonlarında parlak bi renge boyamanı istiyorum hatta boyayacaksın okadar.sarı röfle seni çok yaşlı göstermiş üzülerek söylüyorum yaşına göre bizden çok daha genç bi yüze sahipsin inan kıskandım ne yalan söylim yeni formuna yenide bi imaj eklemeni şiddetle ve ısrarla istiyorum okadar nokta bitti
profil resmini unuttum bilecanım iltifatların için çok sağol bitanem :79:şu an saçımın rengi o renk değil zaten avatarımdaki resimdeki renk yani kızıl oldum kuşum(gerçi o renkten iki ton daha koyu oldu orda röfle üzerine kınayı ilk yakmıştım renk oturmamıştı onun üstüne 2 kez daha sürdüm) ve herkes senin dediğini dedi bu renk seni en az 5 yaş gençleştirdi röflede hasta gibi duruyordun dediler ....kızılımda kına çünkü kına yaktım ama setlerden değil orjinal diyarbakırın toz kınası ben kendim evde hazırlayıp sürüyorum ve en az 12 saat bekletip sonra yıkıyorum ve koyu kızıl oluyor ama ışıl ışıl bir görsen dediklerine göre yüz hatlarım ortaya çıkmışsenin olduğunu tahmin etmiştim ama emin değildim öğrendiğim iyi oldu canım öpüyom...bu aradada tatlıyla yeşil çayımı içiyorum ve tatlı sonrası öğünleri bende senin dediğin gibi yapıyorum ama çok nadirdir çünkü ben regl dönemi hariç tatlı sevmem ve yememde çukulatada dahil...
profil resmini unuttum bilebakıp bida yorumlarım.şimdi vınla bağlanıyorumnete bu yüzden sayfalar yavaş açılıyo normalde kendi saçrengimde bende hastalıklı duruyrum çok soluk bi tenim var. sarı normalde daha soluk gösterir insanı ama benim yüzüme ışık vermişti.şimdi üzerine tarcınbakır boyadım görmüşündür.biraz insana benzedim gibi yüzden sanada yakışacağına eminim bu tonların.
erginsena ben özele msj atamıyorum ki daha...... o nedenle buradan bildireyim dedim sana....beni de ekleyin..geçen hafta, haftaya ekleriz demiştinnnnn
bşlangıç 19mart 76.8
hedef 65
şu an 71.3
boy 1.68
canımcım isim hilalmiydi...şu an görünen resim kılavuzun yanındaki be kuşum
ha burdaki foto çok belirgin değilya ondan şeedemedim.evet o benim.
ha burdaki foto çok belirgin değilya ondan şeedemedim.evet o benim.
daa gıtmeıdn mı kız hangı foto sensın bana da gosterın
Canim senin tickerin daki sorun sanirim kilo yazdigin yerde, daha dogrusu soyle soyluyeyim, ticker yaparken kilo boy falan yazdigimz yervar ya orda sayfanin ust kismindan3 secenek var, sanirim seninki weigth change isaretli, sen sadece weight olani sec, umarim yardimci olabilmisimdir....
kızlar bu yüklediğimiz eklentiler nasıl siliniyor eklenti sayfasında kullanılmayan dosyalar bir saat içinde silinecektir diyor ama çocuklarımın geçmişten resimlerini sileyim dedim ama nasıl olcak ...kendi otomatikmi siliyor bilen varmı:26:
kızlar bu yüklediğimiz eklentiler nasıl siliniyor eklenti sayfasında kullanılmayan dosyalar bir saat içinde silinecektir diyor ama çocuklarımın geçmişten resimlerini sileyim dedim ama nasıl olcak ...kendi otomatikmi siliyor bilen varmı:26:
menüm:
kahvalti:
2 dilim ekmek, beyaz peynir domates salatalik
ara:
1 f. kahve
ögle:
1 kase tarhana corbasi, 4 tane sarma, yogurt
ara:
2 cilek, 4 altin cilek
aksam:
öglen yemegiyle ayni
su 5 bardak simdilik:26: ama icmeye devam ediyorum
bugün menümü begenmedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?