70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabikide süre dolduğu için olmuyor

Son düzenleme:

oldumuki[/QUOTE]

olmadi bi önceki sayfada duruyo hala resim...

mesaj düzenleme panelinden sil o fotoyu silemiyosan yarim saatin dolmustur belki ondandir :26:

noldu hayırdır korkutma insanı:26:

yaaaa esime dijital tarti al diye göndermistim simdi geldi tartim eskisi herseferinde farkli gösteriyor diye... tartildim ve ne göreyim 73.0 kiloyum yaaaa ama ben zannetmistimki 72 kiloyum offf ne kadar bahtsiz insanim ben yaa

tickerimde degisiklik yapmam gerekiyor yine ama 55 olmak istemiyom artik biraz zor olucam 60 olsamda yeter napayim artik oofffff

canım anladığım kadarıyla yeni tartıda 73 göründün değilmi:26:ama adı üstünde yeni,tabiki farklı göstericek eskiside evde ve çalışıyorsa sende haftada sadece cuma günleri bir kez eskiyi kullan bence

evet canim yenisinde 73... eskisinde 71ile72nin arasindayim hangisi dogru gösteriyor anlamadim ama ben yinede yenisine göre yola devam edeyim

evet canim yenisinde 73... eskisinde 71ile72nin arasindayim hangisi dogru gösteriyor anlamadim ama ben yinede yenisine göre yola devam edeyim

yenisi dijitalse en mantıklısı olur kiloyada üzülme dahada hırs yap bence gaza getir kendini...uf pufla gitmiyor bitanem geçen hafta bende moralmen iğrenç bir hafta geçirdim ama bugün itibarıyla sirkelendim ve başladım kafada bitirirsen motive olursan başarırsınİNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR UNUTMA

bende kederlendim cigara iciyo :106: depresyondayim :125:

hiç olmadı sağlıklı besleniyorsun vede sigara içiyorsun bide üstüne depresyonsen bukadar zayıf birimisin yoksa iradene sahip çıkacak güce ve meziyete sahip bir ebrumusun:26:ben ikinciyi destekliyorum okey

öyle canim ya.. eskisine bi türlü inanamamistim cünkü her seferinde farkli gösteriyordu o yüzden yeni aldirdim ama o da beni sok etti yaa gözlerime inanamadim 73 görünce ya ben nolmusum böyle incecik bi kizdim ama simdi daha cok hirslandim zaten.. 1 kilo bile olsa insan hirslaniyo olsun bakalim yola devam

hiç olmadı sağlıklı besleniyorsun vede sigara içiyorsun bide üstüne depresyonsen bukadar zayıf birimisin yoksa iradene sahip çıkacak güce ve meziyete sahip bir ebrumusun:26:ben ikinciyi destekliyorum okey

:26::26:

tabikide ikinciiii canim yaaa... ama spora baslayali beri azalttim sigarayi bugün 4 tane ictim sadece normalde kac tane iciyordum sölemek bile istemem :26: ama gittikcede azalticam birakmak istiyorum zaten bunuda basaricammm

:26::26:

tabikide ikinciiii canim yaaa... ama spora baslayali beri azalttim sigarayi bugün 4 tane ictim sadece normalde kac tane iciyordum sölemek bile istemem :26: ama gittikcede azalticam birakmak istiyorum zaten bunuda basaricammm

işte butebrik ediyorum ve sonuna kadar destekliyorum seniben 39 yaşındayım ve hiç ağzıma bile sürmedim çokta mutluyum ki meslek icabı bizim meslekte hemen hemen herkes içer,nöbetler hastalar falan sıkıntılı vakalar derken ...ama hiç yeltenmedim ihtiyaçta hissetmedim çünkü hiçbir sorunu çözmüyor bide sağlığını bozuyor

koca topikte bi ebru bide benmi varım...kızlaaaaaarrrrr nerdesiniz ya bukadarda olmazki:26::26:kız ebru hadi topikte cirit atalım ...bir ki üç hadi koşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…