fena değil ama akşamda sarma olmasaymış iyiymişde hafta sonu kaçamağı diyelim
bu fotoyu geçen hafta öğle arası arkadaşlarla yemek molasında çektirdik...ben tam karşı köşedeyim üzerimde açık kahve deri mont var,sol üst köşedeyim işte saçım o renk kızlar ama boya değil kına...fotoya bakışımıza göre sağımdaki arkadaşla yaşıtız bu aradadireğin sağındaki benim
kiz ne gülüyon
nihat doğana gülüyorum çatlak yaaaaa ama dürüst davranıyor gibi duruyor bilemedimki
kizlaaarrrrrrr cok kötüyüm yaaaaaa olamaz böyle biseyyy
noldu hayırdır korkutma insanı:26:
yaaaa esime dijital tarti al diye göndermistim simdi geldi tartim eskisi herseferinde farkli gösteriyor diye... tartildim ve ne göreyim 73.0 kiloyum yaaaa ama ben zannetmistimki 72 kiloyumofff ne kadar bahtsiz insanim ben yaa
tickerimde degisiklik yapmam gerekiyor yine ama 55 olmak istemiyom artik biraz zor olucam 60 olsamda yeter napayim artik oofffff
canım anladığım kadarıyla yeni tartıda 73 göründün değilmi:26:ama adı üstünde yeni,tabiki farklı göstericek eskiside evde ve çalışıyorsa sende haftada sadece cuma günleri bir kez eskiyi kullan bence
form plus içiyor
evet canim yenisinde 73... eskisinde 71ile72nin arasindayim hangisi dogru gösteriyor anlamadim ama ben yinede yenisine göre yola devam edeyim
bende kederlendim cigara iciyo :106: depresyondayim :125:
yenisi dijitalse en mantıklısı olur kiloyada üzülme dahada hırs yap bence gaza getir kendini...uf pufla gitmiyor bitanem geçen hafta bende moralmen iğrenç bir hafta geçirdim ama bugün itibarıyla sirkelendim ve başladım kafada bitirirsen motive olursan başarırsınİNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR UNUTMA
hiç olmadı sağlıklı besleniyorsun vede sigara içiyorsun bide üstüne depresyon sen bukadar zayıf birimisin yoksa iradene sahip çıkacak güce ve meziyete sahip bir ebrumusun:26:ben ikinciyi destekliyorum okey
:26::26:
tabikide ikinciiii canim yaaa... ama spora baslayali beri azalttim sigarayi bugün 4 tane ictim sadece normalde kac tane iciyordum sölemek bile istemem :26: ama gittikcede azalticam birakmak istiyorum zaten bunuda basaricammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?