70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar herkese iyi geceler :92:biraz oğluşlarımla ilgileneyimsabaha görüşürüz

cok saol canim beni destekledigin icinn valla süpersin cnm ya ne guzel iste.. ben arkadaslar sayesinde basladim simdi pismanim ama birakicam insallah...:)

koca topikte bi ebru bide benmi varım...kızlaaaaaarrrrr nerdesiniz ya bukadarda olmazki:26::26:kız ebru hadi topikte cirit atalım ...bir ki üç hadi koşşşşşş

koca topikte bi ebru bide benmi varım...kızlaaaaaarrrrr nerdesiniz ya bukadarda olmazki:26::26:kız ebru hadi topikte cirit atalım ...bir ki üç hadi koşşşşşş

Kuzum ben temizlik yaptım 3 çocukla dip köşe...
Sonra adamım aldı beni gezmelere götürdü...
Bu AVM senin diğeri benim gezdik valla
Bol bol para harcadık...
Karnımız acıktı... Bişeyler atıştırdık...
Pert oldum pert kısaca.........

arkadaşlar hepinize merhaba
ben bu forumda yeniyim sırf zayıflamak için
74 kiloyla p.tesi başlıyorum bakalım verebilecek miyim
metabolizmam troit sorunumdan dolayı yavaş
hadi hayırlısı

yaaa senin cizelgene bayiliyorum yaaa:111:
25 kilo ne demekk ya süpersinnn süpersinizzzz

teşekkür ederim o senin güzel bakışından ablam. eşim beğendi boyayı ii hadi olsun bey dedik boyadık.bende yadırgamadım alıştım.hem 1 ayı geçti saçım uzamasına rağmen dipleri belli olmuyo sarıyken haftasına bipler siyah çıkıyoduki normalde açık kumral benim saçım ama sarı boyanın dibinde siyah görünüyodu sanada tavsiye ediyorum ilerleyen zamanlarda dene sanada çok yakışacaktır.maviş bebiklerim benim yiğenlerim.kız halaya benzer misali benim gibi tatlılar

çok geçmiş olsun yoldaş.olur böyle durumlar artık önümüzdeki tartılara bakacaz umudunu kaybetme durmak yok yola devam

bi koşu tiyatroya gittim yetkin dikicilerin profesyonel adlı oyunu bu haftasonu burda gösterimdeydi.çok güzeldi denk gelirse muhakkak gidin derim muhteşem bi oyunculuktu
teşekkürler canım inşallah bu sefer ciddi şekilde zayıflamak istiyorum bakalım zaman gösterecek hep birlikte atacagız fazlalıkları
herşey beyinde bitiyor.inan çok zor değil.belki ilk hafta düşünsel olarak hemde irade olarak zorlanabilirsin ama sonrası herşey kolaylaşıyor anlamıyosun bile bide bakmışın tığ gibi olmuşun.ve sonrasında evli mutlu ve çocuklu mesut bi hayata yelken açmışsın

insanbi seslenir biz çıkıyoz gelin sizide pertletelim.ama yok nerdeee

arkadaşlar hepinize merhaba
ben bu forumda yeniyim sırf zayıflamak için
74 kiloyla p.tesi başlıyorum bakalım verebilecek miyim
metabolizmam troit sorunumdan dolayı yavaş
hadi hayırlısı
hoşgeldin pazartesiler bitmez bak bence pazar en iisi pazar başlayalım ne dersin

çok geçmiş olsun yoldaş.olur böyle durumlar artık önümüzdeki tartılara bakacaz umudunu kaybetme durmak yok yola devam

saol canim yaaa ayyy hatirlamak bile istemiyorum kilomu gerci her yazdigim seyin altinda bana bakiyor kilolarim o kötü pis cizelge ama neyyse yola devam artik napalim

yesimcim senin varligin baska ya sayfalar oku oku bitmiyor geldigin okunacak sayfalarin coklugundan beli

canımmm bi gittin ne güzel mutlu haberlerle döndün yaradı sanaaaa.çok sevindim tatlım hakkında hayırlısıııı hadi bakalımmm hopaaaa
kızlar ben çok su içemiyorum ya
burda birileri suyla ilgili bişi yazınca aklıma su içmek geliyo
o yüzden herkes mümkün olduğunca su yazsın yazısında

su su su su sssssuuuuuu sssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sssssssssssssssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuu
slmmm çıtırlarr nabeersinizzzz.gezmeden geldim bende.yeni yazabildim.ama çok geç oldu kaçıyorum yarın görüşürüz.

hosgeldinnn

kavak yellerini izliyorum cnm... benim basimdada bugün kavak yelleri esti ama.....

sen nasilsin sekerim neler var neler yok naptin görüsmeyeli

yarım saat oldu eve geleli gezdimm hava güzelkenn sonra pazar anneme gittim ama kaçamak yokkkk afferin banaaaaa

bende kızım nerede izliyorummmm

napıyon kız çıtırrr geldin hoşgelişler olaaaa sanaaa
çoştum yine dalgalanıyorum ben
nerden bilmem bu şarkı dolandı dilime dünden beri.evli barklı kadın baharmı çarptı beni ne sen napıyosun seni çarpan bişi varmı
saol canim yaaa ayyy hatirlamak bile istemiyorum kilomu gerci her yazdigim seyin altinda bana bakiyor kilolarim o kötü pis cizelge ama neyyse yola devam artik napalim
diyete yeni başlamışken biraz insanın şevkini kırıyo bu tarz şeyler.biran önce emeğinin karşılığını görmek istiyo insan ama sabır etmek lazım.1 ayı tamamlamadıktan sonra zaten tartıdaki rakamsal değişim çok önemli olmuyo.1 ay sonunda vucut kendini incelmeye programlıyo anca.o yüzden 3 e 5 e takılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…