1 ay aralıksız kan hapı kullandım ve dşyetşmde en çok kaçırdığım dicem zaman dilimde o dönemdi buna rağmen kilo verdim.kan hapının kilo aldırması gibi bi durumun var olduğunu söylemek zor olur bu yüzden.psikolojik olarak kendini mutlu hşssetmeye başladığın an çok kısa zamanda fazlalıklarından kurtulacaksın buna emin ol
teşekkürler canım inşallah bu sefer ciddi şekilde zayıflamak istiyorum bakalım zaman gösterecek hep birlikte atacagız fazlalıkları
kızlar bizide böyle bir adaya bıraksalar ne kilo veririz yaa
hemen uçalım adaya canım ben varım
işte butebrik ediyorum ve sonuna kadar destekliyorum seni ben 39 yaşındayım ve hiç ağzıma bile sürmedim çokta mutluyum ki meslek icabı bizim meslekte hemen hemen herkes içer,nöbetler hastalar falan sıkıntılı vakalar derken ...ama hiç yeltenmedim ihtiyaçta hissetmedim çünkü hiçbir sorunu çözmüyor bide sağlığını bozuyor
koca topikte bi ebru bide benmi varım...kızlaaaaaarrrrr nerdesiniz ya bukadarda olmazki:26::26:kız ebru hadi topikte cirit atalım ...bir ki üç hadi koşşşşşş
koca topikte bi ebru bide benmi varım...kızlaaaaaarrrrr nerdesiniz ya bukadarda olmazki:26::26:kız ebru hadi topikte cirit atalım ...bir ki üç hadi koşşşşşş
Kuzum ben temizlik yaptım 3 çocukla dip köşe...
Sonra adamım aldı beni gezmelere götürdü...
Bu AVM senin diğeri benim gezdik valla
Bol bol para harcadık...
Karnımız acıktı... Bişeyler atıştırdık...
Pert oldum pert kısaca.........
teşekkür ederim o senin güzel bakışından ablam.şimdi faceye dönüp baktımda güzel bir yüzün var ve fiziğin güzel duruyor...fotodaki o maviş güzel kız çocuğu kim tatlım ya diğer kız seninmi :26:saç rengin en son turanj bi renk var oysa muhteşem duruyor yüzüne çok yakışmış ışıl ışıl olmuşsun
çok geçmiş olsun yoldaş.olur böyle durumlar artık önümüzdeki tartılara bakacaz umudunu kaybetme durmak yok yola devamyaaaa esime dijital tarti al diye göndermistim simdi geldi tartim eskisi herseferinde farkli gösteriyor diye... tartildim ve ne göreyim 73.0 kiloyum yaaaa ama ben zannetmistimki 72 kiloyumofff ne kadar bahtsiz insanim ben yaa
tickerimde degisiklik yapmam gerekiyor yine ama 55 olmak istemiyom artik biraz zor olucam 60 olsamda yeter napayim artik oofffff
bi koşu tiyatroya gittimkoca topikte bi ebru bide benmi varım...kızlaaaaaarrrrr nerdesiniz ya bukadarda olmazki:26::26:kız ebru hadi topikte cirit atalım ...bir ki üç hadi koşşşşşş
herşey beyinde bitiyor.inan çok zor değil.belki ilk hafta düşünsel olarak hemde irade olarak zorlanabilirsin ama sonrası herşey kolaylaşıyor anlamıyosun bile bide bakmışın tığ gibi olmuşun.ve sonrasında evli mutlu ve çocuklu mesut bi hayata yelken açmışsınteşekkürler canım inşallah bu sefer ciddi şekilde zayıflamak istiyorum bakalım zaman gösterecek hep birlikte atacagız fazlalıkları
insanbi seslenir biz çıkıyoz gelin sizide pertletelim.ama yok nerdeeeKuzum ben temizlik yaptım 3 çocukla dip köşe...
Sonra adamım aldı beni gezmelere götürdü...
Bu AVM senin diğeri benim gezdik valla
Bol bol para harcadık...
Karnımız acıktı... Bişeyler atıştırdık...
Pert oldum pert kısaca.........
hoşgeldinarkadaşlar hepinize merhaba
ben bu forumda yeniyim sırf zayıflamak için
74 kiloyla p.tesi başlıyorum bakalım verebilecek miyim
metabolizmam troit sorunumdan dolayı yavaş
hadi hayırlısı
napıyonuzz bakim çıtırlarrrrrrr sohbet günboyu devam etmişşş
çoştum yine dalgalanıyorum benyeni yeni sevdalanıyorum ben
çok geçmiş olsun yoldaş.olur böyle durumlar artık önümüzdeki tartılara bakacaz umudunu kaybetme durmak yok yola devam
napıyonuzz bakim çıtırlarrrrrrr sohbet günboyu devam etmişşş
canımmm bi gittin ne güzel mutlu haberlerle döndün yaradı sanaaaa.çok sevindim tatlım hakkında hayırlısıııı hadi bakalımmm hopaaaaSelam kızlarrrherkese günaydınn hayırlı sabahlarrrr nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim hergün fırsat buldukça girip okudum bomba haberlerim var ama önce bildirimimi yapayım
başlangıç 90
geçen hafta 67.4
bu hafta 67
giden 400
toplamda 23
hedef 60
beden 40
spor 180 dk
boy 1.65..
Gelelim geçen haftaya cumartesi günü mantı açtım kızlar gün içinde 3 tabak mantı yedim 1 baklava ve 1 dilim kadayıf tatlısı yedim pazar günü 2 dilim mozaik pasta yedim salı günü 2 poça 1 börek 1 dilim sütlü tatlı ve patates salatası yedim perşembe günü kursta 2 poça 1 dilim börek 1tahinli çörek ve havyç salatası yedim şimdi ben bunları size niyemi yazdım işte bomba dediqim haber burdaa bu kaçamakları hep öqlen yaptım ve akşam yemeqi yerine müsli yedim tvde doktor kaçamaklarınızı öqlen yapıp ogün akşam yemeqi yerine müsli yerseniz depolanmaz demişti bende denemek istedim ve normalde 1-2 kilo artıda olmam gerekirken 400qram vermişimmmmm eneyinnn kızlar ben çok mutlu oldumm doqa marka müsli kullanıyorum meyvalı olanı herkese tavsiye ederimm ayrıca uzun zamandır kendime bedenli kıyafet almamıştım en son 44 beden almıştım oda bayramdı geçen hafta kendime uçları üçgen gelen eteklerden alayım dedim ve 40 beden çok rahat oldu 38 bedeni yoktu olsaydı onuda deneyecektim basenleri tam oturdu ama beli 2 cm kadar bol geliyor ayyy kızlar uçuyorum sevinçten ayrıca bu hafta ebruyla platese başladım hani sonunda diyor ya pozitif düşünün bugün çok iyi haberler alıcaksınız falan... dün 3 güzel haber aldım 6 ay önce istanbul belediyesine çiçek duraqı temsilciliqi için başvurmuştum başvurum kabul edilmiş işe başlamam için aramışlar ama hastaneye girmek istediqim için geri çevirdim 2. haberde tvde izlemişsinizdir merkezefendide z.burnu belediyesi biz kursiyerler için ücretsiz bir mekan hazırlamış satış yapmak isteyenler yapsın diye bnmde ismim kayıtlı istersem gidip yaptıklarımı satabilecekmişim ve 3. haberimde kızlar ben modelistim ama firmalar mesai yaptıkları için işime gelmiyordu bende çalışmıyordun dün biyerle anlaştım ve resmen rüya gibi adam diyoki parça başı ücret vericez bizim 3 tane atölyemiz var büyük işleri atölyeler yapıyor siz gelin burda küçük parçaların tasarımı yapın istemediqiniz gün gelemzsiniz yada günün hangi saati müsait olursanız ozaman gelirsiniz günde 1-2 saat çalışsanız bile olur akşama kadar çalışmak isterseniz buda size kalmış dedi ücrette çok iyi geldi şuan bnm çalışacaqım ofis tadilata alınmış yeniden düzenliyorlar 1 hafta kadar sürermiş sonrasında başlıcam en azından hastaneden bir haber gelene kadar takılırım en çok buna sevindim kızlarama yinede işe başlamadan emin olamam olur ya bir aksilik olur son anda bişey çıkar diye önce başlıyım sonra sevineyim diyorum ama yinede çook mutluyummm
kızlar ben çok su içemiyorum ya
burda birileri suyla ilgili bişi yazınca aklıma su içmek geliyo
o yüzden herkes mümkün olduğunca su yazsın yazısında
hosgeldinnn
kavak yellerini izliyorum cnm... benim basimdada bugün kavak yelleri esti ama.....
sen nasilsin sekerim neler var neler yok naptin görüsmeyeli
çoştum yine dalgalanıyorum bennapıyon kız çıtırrr geldin hoşgelişler olaaaa sanaaa
diyete yeni başlamışken biraz insanın şevkini kırıyo bu tarz şeyler.biran önce emeğinin karşılığını görmek istiyo insan ama sabır etmek lazım.1 ayı tamamlamadıktan sonra zaten tartıdaki rakamsal değişim çok önemli olmuyo.1 ay sonunda vucut kendini incelmeye programlıyo anca.o yüzden 3 e 5 e takılma.saol canim yaaa ayyy hatirlamak bile istemiyorum kilomu gerci her yazdigim seyin altinda bana bakiyor kilolarim o kötü pis cizelgeama neyyse yola devam artik napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?