kiz hangi adamm
tuhaf tuhaf konusan bi adam var odur kesin
:84::84::84: Kızlaaaaarrrr ben yarın dıyete baslıyorum
nihayet çizelgeyi de hazırladım bugün itibariyle başladım maratona
kilo verenlere de bravo yanlış görmediysem 12 kilo veren var valla bravo:81:
beraber başlayalım tatlım
senin kilon benden az gerçi ama yarışalım derim
gaza geliriz
olur valla cnaım burdayız ama burdakılerın beslenmesıyle alakamız yok yanı kendı adıma ee oyl eoluncada zaten cızelge ılerlemıyor ınsallah bu sefer toparlanırım sıkıldım artık kılolu olmaktan
şu herkesi azarlayan biri varya
renkli renkli pantolon giyiniyo
bu dediğim yarışmacı değil
canım çizelgen olmamış
o kopyaladığın şeyi kontrol panelinde çizelge kısmına yapıştıracaksın
mrh uyardığın için teşekkür ederim ama kontrol paneli neresi oluyor çizelge neresi oluyor ben göremedim
kızlar ben buhafat kilo veremedim hala aynı kilodayım 3 kilo gittti 15 günde yakın salıdan salıya tartılıyorum bu hafta aynıyım inşalalh bu salı verebilirm...
benim bi arkadaşım altın çilek e başlamış 15 gündr kullanıyomuş 5 kilo vermş acayip idra ara çıkartıp susatıyomuş kullanan arkadaşalr varmı aranızda bilgilendirrseniz seviniiirm herkeze iyi pazarlar
kızlar ben buhafat kilo veremedim hala aynı kilodayım 3 kilo gittti 15 günde yakın salıdan salıya tartılıyorum bu hafta aynıyım inşalalh bu salı verebilirm...
benim bi arkadaşım altın çilek e başlamış 15 gündr kullanıyomuş 5 kilo vermş acayip idra ara çıkartıp susatıyomuş kullanan arkadaşalr varmı aranızda bilgilendirrseniz seviniiirm herkeze iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?