70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın
dun gun ıcınde yedım ama saat 4 ten sonra hıcbırsey yemedım..
ve de bu sabah tartıda 73.5 kg cıktım ..
mutluuyum boyle devam ederse tabıı kı verıcem kıloları cunku yemezsem verebılıyorum
sabah kalkınca da bır bardak yeşil çay içtim yarım saat sonra 2 dılın ekmek yedım krem peynır sürdüm 1 yumurta yedim..ve de bol bol su içiyorum...Allah bıze sabır versın de gıtsın kılolar...

kızlar nasıl gidiyor ..?? internetim bozuldu daha bugün yaptırdık ve ben bikaç kilo daha aldım...ay 1-2 ay önce 71 küsürlerdeydim şimdi 77 kiloyum yaaa neyse...geldim yine tekrar ...umarım herşey güzel olur...

ayyy siz şimdi 60lara gelmişsinizdir

nihayet çizelgeyi de hazırladım bugün itibariyle başladım maratona
kilo verenlere de bravo yanlış görmediysem 12 kilo veren var valla bravo:81:

beraber başlayalım tatlım
senin kilon benden az gerçi ama yarışalım derim
gaza geliriz

olur valla cnaım burdayız ama burdakılerın beslenmesıyle alakamız yok yanı kendı adıma ee oyl eoluncada zaten cızelge ılerlemıyor ınsallah bu sefer toparlanırım sıkıldım artık kılolu olmaktan

senin çok bişeyin yok canım
7 kilo bişi değil bence
ama olmasa daha iyi tabi ki
ben pazartesi tartılıp başlangıç kilomu falan ona göre ayarlıycam
sende öyle yap istersen ona göre başlayalım

dediğin gibi kızların maşallahı var onlar birebir uyuyorlar
ben çok sıkı bi şekilde uyamıyorum listeye
ancak belli başlılarını yapabiliyorum
akşam pilav makarna yememek işte tatlı vs tüketmemek gibi

Son düzenleme:
arcak
canım benim yarın başlıyoruz temam mıııı
ben şincik çıkıyorum
pazar gezmemizi yapalım demiii

SENAAAA
biz arcakla yarın yeniden başlıyoruzz
bu defa geçecez hepinizi

mrh uyardığın için teşekkür ederim ama kontrol paneli neresi oluyor çizelge neresi oluyor ben göremedim

canımmm sayfanın sağ üstünde profilim yada kontrol paneli var orda çizelge yazan yere kopyala yapıştır tatlım.

sllmmm güzel topikimin güzel insanlarııı.nabersiniz pazar pazar pek bi sakin her tarafffgüzel kafiye oldu bi matematikçiden beklenmeyecek bişey ama
güzel bi kahvaltı yaptım yeşil çayımı içtim.suyumu içiyorumm veee bu gün maydanoz suyu yaptım limonlu onu içicem gün boyu bi de akşam kaçırmazsam çokk güzel olucakk heee.
kızlar bu arada bişey keşfettim.sabahları yeşil çaya biraz elma sirkesi katıyorum çok güzel bağırsak çalıştırıyo valla çok sevindim.benim ööle tat problemim yoktur içerim ama tadı biraz garip gelebilir

kızlar ben buhafat kilo veremedim hala aynı kilodayım 3 kilo gittti 15 günde yakın salıdan salıya tartılıyorum bu hafta aynıyım inşalalh bu salı verebilirm...
benim bi arkadaşım altın çilek e başlamış 15 gündr kullanıyomuş 5 kilo vermş acayip idra ara çıkartıp susatıyomuş kullanan arkadaşalr varmı aranızda bilgilendirrseniz seviniiirm herkeze iyi pazarlar

canım altın çilek hapıysa kullanan yok bildiğim kadarıyla bööle haplara karşıyız.ama meyvesini yiyen var ama yeni başladılar.3 kilo gayet güzel sen sağlıklı beslen canım zaten ayda 4 kilo normal olan.fazlasını hedefleme.

valla kuşum ben iki haftadır tazesini yiyiyorum ama geceden geceye 3 tane tek...başladığım haftadan bu yana diyet sporla beraber iki haftada toplam 1400 gr. gitti ondanmı değilmi bilmem ama ben tadı hoşuma gittiği için yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…