70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo bune gerginlik cnmmmm relaxx olur böle kaçamaklarr hepimiz yapıyoruzz ama haftayııı güzel geçirince düzelirrrrrrr
duzeltecem kafama koydum
boşver güzelim boş yere üzmüşsün kendini.temizlikte olur diğer şeylerde.sakin ol ne kendini ne eşini üzme
haklisin bir anlik sinir iste

harika bir haber senin adina cok sevindimm....

tatlım biliyorum takma demek sinirliyken söylenince çok basit geliyor insana...benim eşimde senimki gibi,ne bir el atar ne bir yardım eder nede bişey lazımmı der....bide iki oğlan ....bütün herşey benim üstümde...senin dediğin gibi bide haftada 2 kez halısahaya gitmiyormu...bazen şu halısahaya gittiğin kadar 2 günde bana destek olsan dediğimdede onudamı sana sorup gidicem senden temizlik isteyenmi var demiyormuyani anlıycan yalnız değilsin....artık ben bu sene ne minnet ediyorum nede söyleniyorum...yaş ilerledikçe daha kendine yetiyorsun ve gururlu oluyorsun...yetiştirebildiğim kadar yapıyorum,burası niye böyle yada neden bu burda kalmış dersede gördüysen sana zahmet düzeltiver yada yapıver diyorum dönüp suratıma bakıyor ...o bakınca bende yetişemiyorum üç erkeksiniz çokmu acayip geldi diyorum bide bakıyorum biraz sonra dediği şeyi yapmış...eskiden olsa senin gibi sinir krizi geçiriyordum küsüyordum...ama yok artık bende onun gibi çalışıyorum bende onun gibi insanım,üstüne ben onun gibi sağlam değilim ...5 ameliyat,2 doğum,birde doğuştan böbrek hastasıyım,10 yıldırda tansiyon hastasıyım.adam turp gibi güya eşimle yaşıtız yürüyüşe çıktıkmı ben arkadan ona zor yetişiyorum...onun için kafam bu sene dank etti ve ekimden beri kendimi önemsemeye başladım diyet,spor ve en önemlisi takmamayı öğrendim...HERŞEY OLDUĞU KADAR BENDE İNSANIMsende tamammı aşkım kendini yıpratma kimseye bişey olmuyor olan sadece bize oluyor

oooooohh gelsin menüler :)
ben daha ilk gün olduğu için çok kısmak istemedim....

sabah:
3 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
beyaz peynir domates

ara : 1 finsan şekersiz kahve

öğlen: 1 kase mercimek çorbası
1 kase yağsız yoğurt (içinde salatalık vardı)

ara: 1 elma

akşam : 1 kase salata
3 çorba kaşığı ıspanak

ara : 1 kase tuzsuz patlamış mısır....

toplamda : 45 dk yürüyüş, 1 lt. su

gece gece güldürdün beni benimde toto var seda sayan tipide nedense 42 totonun yarısına kadar düştü anlamadım ama belim bayağı incelmiş...zaten 40 ında beli gene geniş kaldıda toto kısmı tam oturdu oda 1-2 haftaya birazdaha erir ozaman belini terzide kıstırırım hadi hayırlısı darısı diğer arkadaşların başına

menün gayet güzel kız ...dahada kısarsan bişey yememen gerekiyor gayet sağlıklı ve dengeli olmuş daha fazla kısma vücut savunmaya geçer

oooo seksi hatun poposu benim yanlara yelken açmış gidiyo arkaya giden bişi yok buda olduğundan daha iri gösteriyo insanı .ama ben seviyorum yelkenlimi

bencede kararında olmuş herşey.ne çok ne az böyle devam eden menülerle kısa zamanda form kazanırsın.geçmişte okuduğum msjlarına göre küçük çıtırlarımızdansın metabolizmanda bize göre daha hızlıdır bu yüzden hızla form kazanırsın.iradene sahip çıkıp düzenli hareket et tamamı

yazdiklarini okuyunca bir an bemi anlatiyor dedim haklisin insan birazda kendini dusunmeli fakat hadi esimi bosvereyim kendime bakayim diyoorum ama oglumun sorunu cok farkli yani ben yani ben onunla yalniz lavaboya bile gitmekten zorlaniyorum mutfaga giriyom ben yemek yepana kadar mutfak sekil degistiriyor genelde hertarafi kilitleyip solonda oynuyoruz aksamlari hal kalmissa biraz is yapiyorum ama bana birturlu sira gelmiyor zaten su anda sizinle yazisirken bile iskence cekiyom bizimki gs macina giti burayada kahve kulturunu geturmisler pariste bozulmus bacim kultur sehri ya paris bir kahve kulturu eksik kalmisti onuda bizimkiler getirmis....

haklısın tatlım...türkler gittiğimiz heryeri kendimize benzetiyoruz uyum sağlamak gibi bir huyumuz yok çok şükür...oğlun anladığım kadarıyla hiper aktif...kaç yaşında,eğer öyleyse hiperaktif çocuklar için benim bildiğim güzel eğitim merkezleri yada pedagog destekleri var ve sen yurt dışındasın daha yaygın olması lazım ...imkanın yokmu be aşkım:26:

bize her yer türkiye yavrum.oğluşun çokmu yaramaz yoksa başka özel bi durum var hani çok küçükte değil onu doğru yönlendirip hareketliliğini onun ve senin için doğru olacak şekilde geliştirebilirsin.hareketli çocukların daha yetenekli oldukları bi gerçek.bu yüzden yeteneklerini keşfedip ona yöneltirsen hem sen kazanırsın hem onun geleceği için bi adım atmış olursun.

eniştenin spor içinde kıskançlığı belli oldu kız adam sen kilo verdikçeee kıskanıyooo oh olsun enişteye benim derya kuzum varrr kıymetini bilsin enişteee

aynen dediğin gibi bugün şutlama lafını söylerken bir anda o kıskançlık kıvılcımını gözbebeklerinde yakaladım resmen haklısın varya...bide huzursuz olmuşki demek,yarından itibaren beni ,pazartesi çarşamba ve cuma günleri evde kendisi kardiyo ve bel bacak popo çalıştıracakmış....hergün zaten yürüyüp bisiklet biniyorsun o 3 gün bunların üstüne seni ben evde çalıştırıcam dedidur bakalım kaç gün yapacak:26::26:

yorumsuz

erkeklere arada farkettirmek lazım hep onlar için yaşamadığımızı zaten hemen kıskançlıklar başlarrr vayy evde çalıştırcakk bak sen enişteyeee buldu senin gibi öğrenciyii ohh kaçırmaz tabiii

aglum epilepsi(sara) hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var su anda tahlil sonuclarini bekliyor tahliler 6 ayda anca cikiyr sonuclarin cikmasina az kaldi umarim ds degildir cunku dravet sendromunun henuz bir tedavisi yok sadece sara tedavisi goruyor oglum 4 yasinda konusamiyor disarda elini hayatta birakamayiz kendi ayri dunyasinda gerci gitikce duzeliyor umutlanmaya basladim tuvalete gidemiyor kensisi yemek yiyemiyor sofrada hersey birbirine karisir bir saniye bile durmuyor ama kendisine kizamiyoruzda hemen etkileniyor kiriz yapiyor hata babasiyla tartissak bile etkilenir bazende kiriz gecirir aramiza girer aglamaya baslar ondan elimizden geldikce tartismamaya calisiriz tabi bazen elde olmadan patliyor insan..daha sayamadigim cok sey..
ayrica burda her hastaliga yunelik ayri egitim merkezleri var ama bu hastalik yeni yeni yaygin oldugu icin buna yonelik fazla biçr egitim merkezi yok pariste 2 tane tek var onmlarada basvurduk ama yer yoktu bekleme listelerine alindik ayrica devletinsundugu kisa egitim amacli yere gotruyom oda hafta 45 dakika mayita iki sean olacak bide eve egitimci gelsin diye basvurduk onlarda suan bosluk yok dediler yani yine bekleme listesine alindik arkadaslari ana okuluna gidiyor ama o evde ne yapali canim ona kurban olsun onun icin cabaliyom ama burda cok taktir topluyom oglum icin verdigim mucadelede egitimcilerin , dokturlari ogluma verdigim mucadeleyi taktir ediyorlar yalniz basima cok yol katletim eskiden anlamayan yuzumuze bakmayan oglum simdi yuzumuze bakiyor dedigim herseyi anliyor ama isine geleni yapiyr ve hata conusmaya calisiyor son iki haftadir anne demeye basladi benden taleplerde bulunuyor eskiden aciksa susasa direk aglardi simdi elimden tutup mutfagin kapisina goturuyor ...en buyuk hayalim oglumun ilerde kimseye muhtac olmadan yasamini surdurdugunu gormek .ki eminim basaracak..

kiz guldurdun beni kiz aynen oyle bize heryer turkiye...
oglum icinde biraz once yazdim tekrar yazmayayim kiz okursun demi canim..

hakaten insan erkekler karsi yorumsuz kaliyor ...

çok geçmiş olsun arkadaşım ve ayrıca seni çok takdir ettimboşuna cennet annelerin ayaklarının altında denmemiş....hepimizin canı çocuklarımıza kurban olsun bitanecim...vallahi öyle bir anlatmışsınki resmen gözümde canlandı...allah kolaylık ve sabır versin...zor ve meşakkatli bir yolculuk hem senin hemde oğlun için...ama emeğinin sevginin ve fedakarlığının sonuçlarını görmeye başlamışsın...umarım bahsettiğin ds teşhiside konmazda işin birazdaha kolaylaşır arkadaşım...yemin ederim şu an gözümde çok farklı bir konuma geldin...SENİ TAKDİR VE HÜRMETLE SELAMLIYORUM ARKADAŞIM oğlunada acil şifalar

cnm geçmiş olsunn ama gerçekten oğlunun sana tepkileri konuşması çok güzel bi ilerleme zaten sende bunu başarmışsın allahın izniyle inş devamıda gelirr eğitim kesinlikle gerekli sizde bunun için bazı yolları denemişsinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…