duzeltecem kafama koydumooo bune gerginlik cnmmmm relaxx olur böle kaçamaklarr hepimiz yapıyoruzz ama haftayııı güzel geçirince düzelirrrrrrr
haklisin bir anlik sinir isteboşver güzelim boş yere üzmüşsün kendini.temizlikte olur diğer şeylerde.sakin ol ne kendini ne eşini üzme
kızlar bu arada çok mutlu oldum bugün
çünkü uzun süredir kendinme ceza vermiştim hiç bir şey almıyordum en son kurban bayramında 44 beden pantolon almıştım o zamanda yalnış hatırlamıyorsam 77 küsurdum
bugün pantolon almaya niyetlendim ve denedim bide ne göreyim 40 bedene girdim vede hemen aldım çünkü ihtiyacım vardıbiraz oturdu ama ben onu 1-2 haftaya hallederim,kociş sana öyle geliyor gayet rahat duruyor dedi ama biliyonuz erkeklere güven olmaz ne olursa olsun bırak 40 ı 42 bile baldırdan yukarı çıkmıyırdu,40 dizlerde kalıyordu yuppiiiii tutmayın beni 38 e hücuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
insalah hep beraber...hakatten moralim bozulunca sinirde aburcubura saldirdim hesapsizca ...dun hava harikaydi tabi bugunde hafta sonu icin onceden plan yaptim ben normalde oglumla misafirlige ayda bir ya giderim ya gitmem yani anlayacaginiz hep oglumla geciyor vaktim ev isini bile oglum hic durmadigi icin zor sarlarda yaparim agirligi hafta sonuna veririm esim oglumla gezer ben de ev isi baska turlu lmuyor dun genel alisveris yapip temizligide bitirip pazarda gezerim dedim ama evdeki hesap kitaba uymadi dun alisverisi yaptim daha hepsi mutfagin ortasindaydi esim cocugu getirdi vede ev berbat bir durumdaydi cocugu birakip sana araba almaya gidecem dedi bende tabi sevindim git ama iki bucuk saate gel dedim bende isimi bugun bitiririm biraz yari rahat olurum dedim tabi esim gitti anca 5 saat sonra giti telefonuna cevap vermeyince ben kahveye gitigini tahmin etim daha bir sinirlendim eve gelince onu hic konusturmadan basladim bagirmaya resmen kiriz gecirmistim kahvedeki arkadaslarinin hepsinin esleri cocuklari toplanmis eglence yapiyorlar eslerinin yokluklari onlari etkilemez ama bana hicmi acimiyom yalnizim tek arkadasim oglum vicdaninin hicmi sizlamiyor dedim ve aglamaya basladim ama aglamaktan hayla basim agriyor...neyse dun bir is yapamayinca bugunumde yine eve kapali gecti...boyle olunca alirim cikolata paketlerini oturup bir cikolata bir sigara gotururum sonunu sen dusun artik
öyle ama 2 yılda aldım diye hayıflanmaya gerek yok.ben kısa sürede verebildiğim gibi kısa süredede geri alıyorum yaza fit girip kışa obez çıkıyorum.ve 3 değil bunu 1-2 ayda başarıyorum
bana hepsi olduydu ozaman.benim popo maşallah olduğu için hiçbişi kayıp düşmüyo oraya takılıyo38 e zor girdimdi eşim ya sonra olmazsa kilo alırsan demişti bende altırtma o zaman demiştim.saolsun eve akşamları fırından yeni çıkmış 2 ekmekle gelmeye başladı o gğn bugündür
oooooohh gelsin menüler :)
ben daha ilk gün olduğu için çok kısmak istemedim....
sabah:
3 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
beyaz peynir domates
ara : 1 finsan şekersiz kahve
öğlen: 1 kase mercimek çorbası
1 kase yağsız yoğurt (içinde salatalık vardı)
ara: 1 elma
akşam : 1 kase salata
3 çorba kaşığı ıspanak
ara : 1 kase tuzsuz patlamış mısır....
toplamda : 45 dk yürüyüş, 1 lt. su
oooo seksi hatun poposugece gece güldürdün beni benimde toto var seda sayan tipide nedense 42 totonun yarısına kadar düştü anlamadım ama belim bayağı incelmiş...zaten 40 ında beli gene geniş kaldıda toto kısmı tam oturdu oda 1-2 haftaya birazdaha erir ozaman belini terzide kıstırırım hadi hayırlısı darısı diğer arkadaşların başına
oooo seksi hatun poposubenim yanlara yelken açmış gidiyo arkaya giden bişi yok buda olduğundan daha iri gösteriyo insanı .ama ben seviyorum yelkenlimi
oooooohh gelsin menüler :)
ben daha ilk gün olduğu için çok kısmak istemedim....
sabah:
3 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
beyaz peynir domates
ara : 1 finsan şekersiz kahve
öğlen: 1 kase mercimek çorbası
1 kase yağsız yoğurt (içinde salatalık vardı)
ara: 1 elma
akşam : 1 kase salata
3 çorba kaşığı ıspanak
ara : 1 kase tuzsuz patlamış mısır....
toplamda : 45 dk yürüyüş, 1 lt. su
tatlım biliyorum takma demek sinirliyken söylenince çok basit geliyor insana...benim eşimde senimki gibi,ne bir el atar ne bir yardım eder nede bişey lazımmı der....bide iki oğlan ....bütün herşey benim üstümde...senin dediğin gibi bide haftada 2 kez halısahaya gitmiyormu...bazen şu halısahaya gittiğin kadar 2 günde bana destek olsan dediğimdede onudamı sana sorup gidicem senden temizlik isteyenmi var demiyormuyani anlıycan yalnız değilsin....artık ben bu sene ne minnet ediyorum nede söyleniyorum...yaş ilerledikçe daha kendine yetiyorsun ve gururlu oluyorsun...yetiştirebildiğim kadar yapıyorum,burası niye böyle yada neden bu burda kalmış dersede gördüysen sana zahmet düzeltiver yada yapıver diyorum dönüp suratıma bakıyor ...o bakınca bende yetişemiyorum üç erkeksiniz çokmu acayip geldi diyorum bide bakıyorum biraz sonra dediği şeyi yapmış...eskiden olsa senin gibi sinir krizi geçiriyordum küsüyordum...ama yok artık bende onun gibi çalışıyorum bende onun gibi insanım,üstüne ben onun gibi sağlam değilim ...5 ameliyat,2 doğum,birde doğuştan böbrek hastasıyım,10 yıldırda tansiyon hastasıyım.adam turp gibi güya eşimle yaşıtız yürüyüşe çıktıkmı ben arkadan ona zor yetişiyorum...onun için kafam bu sene dank etti ve ekimden beri kendimi önemsemeye başladım diyet,spor ve en önemlisi takmamayı öğrendim...HERŞEY OLDUĞU KADAR BENDE İNSANIM sende tamammı aşkım kendini yıpratma kimseye bişey olmuyor olan sadece bize oluyor
yazdiklarini okuyunca bir an bemi anlatiyor dedim haklisin insan birazda kendini dusunmeli fakat hadi esimi bosvereyim kendime bakayim diyoorum ama oglumun sorunu cok farkli yani ben yani ben onunla yalniz lavaboya bile gitmekten zorlaniyorum mutfaga giriyom ben yemek yepana kadar mutfak sekil degistiriyor genelde hertarafi kilitleyip solonda oynuyoruz aksamlari hal kalmissa biraz is yapiyorum ama bana birturlu sira gelmiyor zaten su anda sizinle yazisirken bile iskence cekiyom bizimki gs macina giti burayada kahve kulturunu geturmisler pariste bozulmus bacim kultur sehri ya paris bir kahve kulturu eksik kalmisti onuda bizimkiler getirmis....
yazdiklarini okuyunca bir an bemi anlatiyor dedim haklisin insan birazda kendini dusunmeli fakat hadi esimi bosvereyim kendime bakayim diyoorum ama oglumun sorunu cok farkli yani ben yani ben onunla yalniz lavaboya bile gitmekten zorlaniyorum mutfaga giriyom ben yemek yepana kadar mutfak sekil degistiriyor genelde hertarafi kilitleyip solonda oynuyoruz aksamlari hal kalmissa biraz is yapiyorum ama bana birturlu sira gelmiyor zaten su anda sizinle yazisirken bile iskence cekiyom bizimki gs macina giti burayada kahve kulturunu geturmisler pariste bozulmus bacim kultur sehri ya paris bir kahve kulturu eksik kalmisti onuda bizimkiler getirmis....
eniştenin spor içinde kıskançlığı belli oldu kız adam sen kilo verdikçeee kıskanıyooooh olsun enişteye benim derya kuzum varrr kıymetini bilsin enişteee
aynen dediğin gibi bugün şutlama lafını söylerken bir anda o kıskançlık kıvılcımını gözbebeklerinde yakaladım resmen haklısın varya...bide huzursuz olmuşki demek,yarından itibaren beni ,pazartesi çarşamba ve cuma günleri evde kendisi kardiyo ve bel bacak popo çalıştıracakmış....hergün zaten yürüyüp bisiklet biniyorsun o 3 gün bunların üstüne seni ben evde çalıştırıcam dedidur bakalım kaç gün yapacak:26::26:
aynen dediğin gibi bugün şutlama lafını söylerken bir anda o kıskançlık kıvılcımını gözbebeklerinde yakaladım resmen haklısın varya...bide huzursuz olmuşki demek,yarından itibaren beni ,pazartesi çarşamba ve cuma günleri evde kendisi kardiyo ve bel bacak popo çalıştıracakmış....hergün zaten yürüyüp bisiklet biniyorsun o 3 gün bunların üstüne seni ben evde çalıştırıcam dedidur bakalım kaç gün yapacak:26::26:
haklısın tatlım...türkler gittiğimiz heryeri kendimize benzetiyoruz uyum sağlamak gibi bir huyumuz yok çok şükür...oğlun anladığım kadarıyla hiper aktif...kaç yaşında,eğer öyleyse hiperaktif çocuklar için benim bildiğim güzel eğitim merkezleri yada pedagog destekleri var ve sen yurt dışındasın daha yaygın olması lazım ...imkanın yokmu be aşkım:26:
bize her yer türkiye yavrum.oğluşun çokmu yaramaz yoksa başka özel bi durum var hani çok küçükte değil onu doğru yönlendirip hareketliliğini onun ve senin için doğru olacak şekilde geliştirebilirsin.hareketli çocukların daha yetenekli oldukları bi gerçek.bu yüzden yeteneklerini keşfedip ona yöneltirsen hem sen kazanırsın hem onun geleceği için bi adım atmış olursun.
aglum epilepsi(sara) hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var su anda tahlil sonuclarini bekliyor tahliler 6 ayda anca cikiyr sonuclarin cikmasina az kaldi umarim ds degildir cunku dravet sendromunun henuz bir tedavisi yok sadece sara tedavisi goruyor oglum 4 yasinda konusamiyor disarda elini hayatta birakamayiz kendi ayri dunyasinda gerci gitikce duzeliyor umutlanmaya basladim tuvalete gidemiyor kensisi yemek yiyemiyor sofrada hersey birbirine karisir bir saniye bile durmuyor ama kendisine kizamiyoruzda hemen etkileniyor kiriz yapiyor hata babasiyla tartissak bile etkilenir bazende kiriz gecirir aramiza girer aglamaya baslar ondan elimizden geldikce tartismamaya calisiriz tabi bazen elde olmadan patliyor insan..daha sayamadigim cok sey..
ayrica burda her hastaliga yunelik ayri egitim merkezleri var ama bu hastalik yeni yeni yaygin oldugu icin buna yonelik fazla biçr egitim merkezi yok pariste 2 tane tek var onmlarada basvurduk ama yer yoktu bekleme listelerine alindik ayrica devletinsundugu kisa egitim amacli yere gotruyom oda hafta 45 dakika mayita iki sean olacak bide eve egitimci gelsin diye basvurduk onlarda suan bosluk yok dediler yani yine bekleme listesine alindik arkadaslari ana okuluna gidiyor ama o evde ne yapali canim ona kurban olsun onun icin cabaliyom ama burda cok taktir topluyom oglum icin verdigim mucadelede egitimcilerin , dokturlari ogluma verdigim mucadeleyi taktir ediyorlar yalniz basima cok yol katletim eskiden anlamayan yuzumuze bakmayan oglum simdi yuzumuze bakiyor dedigim herseyi anliyor ama isine geleni yapiyr ve hata conusmaya calisiyor son iki haftadir anne demeye basladi benden taleplerde bulunuyor eskiden aciksa susasa direk aglardi simdi elimden tutup mutfagin kapisina goturuyor ...en buyuk hayalim oglumun ilerde kimseye muhtac olmadan yasamini surdurdugunu gormek .ki eminim basaracak..
aglum epilepsi(sara) hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var su anda tahlil sonuclarini bekliyor tahliler 6 ayda anca cikiyr sonuclarin cikmasina az kaldi umarim ds degildir cunku dravet sendromunun henuz bir tedavisi yok sadece sara tedavisi goruyor oglum 4 yasinda konusamiyor disarda elini hayatta birakamayiz kendi ayri dunyasinda gerci gitikce duzeliyor umutlanmaya basladim tuvalete gidemiyor kensisi yemek yiyemiyor sofrada hersey birbirine karisir bir saniye bile durmuyor ama kendisine kizamiyoruzda hemen etkileniyor kiriz yapiyor hata babasiyla tartissak bile etkilenir bazende kiriz gecirir aramiza girer aglamaya baslar ondan elimizden geldikce tartismamaya calisiriz tabi bazen elde olmadan patliyor insan..daha sayamadigim cok sey..
ayrica burda her hastaliga yunelik ayri egitim merkezleri var ama bu hastalik yeni yeni yaygin oldugu icin buna yonelik fazla biçr egitim merkezi yok pariste 2 tane tek var onmlarada basvurduk ama yer yoktu bekleme listelerine alindik ayrica devletinsundugu kisa egitim amacli yere gotruyom oda hafta 45 dakika mayita iki sean olacak bide eve egitimci gelsin diye basvurduk onlarda suan bosluk yok dediler yani yine bekleme listesine alindik arkadaslari ana okuluna gidiyor ama o evde ne yapali canim ona kurban olsun onun icin cabaliyom ama burda cok taktir topluyom oglum icin verdigim mucadelede egitimcilerin , dokturlari ogluma verdigim mucadeleyi taktir ediyorlar yalniz basima cok yol katletim eskiden anlamayan yuzumuze bakmayan oglum simdi yuzumuze bakiyor dedigim herseyi anliyor ama isine geleni yapiyr ve hata conusmaya calisiyor son iki haftadir anne demeye basladi benden taleplerde bulunuyor eskiden aciksa susasa direk aglardi simdi elimden tutup mutfagin kapisina goturuyor ...en buyuk hayalim oglumun ilerde kimseye muhtac olmadan yasamini surdurdugunu gormek .ki eminim basaracak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?