70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar berbat bir hafta sonuydu benim icin durum kiritik umarim bu hafta artiya cikmam cunku 6'li rakami gormeyi cok istiyordum yarindan itibaren siki tutmaliyim ama kurtarirmiyim bilmiyom...

ben geldim kızlarrrrrr menümü yazıyımmm

sabah-öğle bir oldu

2 dilim bugday ekmeği
yumurta
2 dilim sucuk
1 ufak küp helva
kaşar ama ufak 2 küp
domates-salatalık

ara
1 çokoprens
azcık yaban mersini

akşam
3 kaşık light yoğurtla cacık yaptım
mantar sote

su yeşil çay devammmm

kizlar berbat bir hafta sonuydu benim icin durum kiritik umarim bu hafta artiya cikmam cunku 6'li rakami gormeyi cok istiyordum yarindan itibaren siki tutmaliyim ama kurtarirmiyim bilmiyom...
bende kötü bişi oldu sandım yüreğime iniyodu moralini bozma yarın biraz kendini kasar hafif geçiştirirsin tüm günü ertesi gün normal dikkat ettiğin düzene devam edersin bişicik olmaz.artıya falan geçmezsin.1 günlük kaçamakla kilomu alınırmış saçmalama

tekrardan hoşgeldin canımtabiki herşey güzel olacak çünkü hepimizin yolu aynı durağa gidiyor...hedef kilomuza
nihayet çizelgeyi de hazırladım bugün itibariyle başladım maratona
kilo verenlere de bravo yanlış görmediysem 12 kilo veren var valla bravo:81:
hoşgeldin güzelim...sende vereceksin takıl bize hayatını yaşa

vallahi bende dün 11.30 ile 16.30 arası dip köşe temizlik çamaşır yemek derken turşum çıktıama ben senin hızına yetişemem maşallah 3 çocuk temizlik üstüne bide gezmegerçi geçen seneye kadar bende jet gibi koşturuyordum ama bu sene yaş 39 bitti bendede pil bittibir atasözü vardır,hızlı giden atın malum pisliği seyrek düşermişbende bu sene oldum o hesap

bişey olmaz cnm hafta içi düzenli gidersen toparlarsınnn inan motivasyon düşünce vucut direniyooo suyunu ihmal etmeee cumaya süper olcazzzz

bence super olmus canim kavaltiyi oglen saatlerinde yapmis olmalisin ondan ogle ogunu yoktur...tahminen..

kızlar hepinize hayırlı pazarlar diliyorum gerçi bitti sayılır ama
menümü çızıttırayım hemen
uyanınca(07.05)
2 gün kurusu,1 bard. su
brunch(10.30-12.30 arası)
1 haşl.yumurta,1 domates,1 salatalık,1 çorba kaşığı yoğurtlu sebze şöleni,1 çorba kaşığı yoğurtlu biber borani(yeşil kırmızı köz biber),2 dilimtam tahıllı ekmek,3 fincan şekersiz çay,4 bardak su
ara(14.00)
3 ceviz 1 badem
akşam(16.45)
yarım kuşbaşılı pide(domates ve biberi boldu),1 bardak ayran
spor:yok çünkü gün boyu görmemiş gibi dolaştıkhavada çok güzeldi
tüm gün 2 lt. su,2 bardak yeşil çay
ara(22 civarı olur)
1 bardak çubuk tarçınlı süt,3 altın çilek tazesi

kızlar bu arada çok mutlu oldum bugün
çünkü uzun süredir kendinme ceza vermiştim hiç bir şey almıyordum en son kurban bayramında 44 beden pantolon almıştım o zamanda yalnış hatırlamıyorsam 77 küsurdum
bugün pantolon almaya niyetlendim ve denedim bide ne göreyim 40 bedene girdim vede hemen aldım çünkü ihtiyacım vardıbiraz oturdu ama ben onu 1-2 haftaya hallederim,kociş sana öyle geliyor gayet rahat duruyor dedi ama biliyonuz erkeklere güven olmaz ne olursa olsun bırak 40 ı 42 bile baldırdan yukarı çıkmıyırdu,40 dizlerde kalıyorduyuppiiiii tutmayın beni 38 e hücuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

süper cnmmmmmmm bende tartıdaki rakamda önemli ama kıyafettee farkı görünce daha çok mutlu oluyorummmm başarıyoruzz az kaldııııııııııııı

ben de 78 kiloyum 2 yılda 15 kilo aldım 63 kiloydum şimdi eski günlerime dönmek istiyorummmm
:84:
buda başarımı ben 3 ayda alıyorum o 15 kiloyu 2 yılda aldım diye övünme karşımda

engeç yaz sonu eski haline döndürürüz seni hiç merak etme

bişey olmaz cnm hafta içi düzenli gidersen toparlarsınnn inan motivasyon düşünce vucut direniyooo suyunu ihmal etmeee cumaya süper olcazzzz

insalah hep beraber...hakatten moralim bozulunca sinirde aburcubura saldirdim hesapsizca ...dun hava harikaydi tabi bugunde hafta sonu icin onceden plan yaptim ben normalde oglumla misafirlige ayda bir ya giderim ya gitmem yani anlayacaginiz hep oglumla geciyor vaktim ev isini bile oglum hic durmadigi icin zor sarlarda yaparim agirligi hafta sonuna veririm esim oglumla gezer ben de ev isi baska turlu lmuyor dun genel alisveris yapip temizligide bitirip pazarda gezerim dedim ama evdeki hesap kitaba uymadi dun alisverisi yaptim daha hepsi mutfagin ortasindaydi esim cocugu getirdi vede ev berbat bir durumdaydi cocugu birakip sana araba almaya gidecem dedi bende tabi sevindim git ama iki bucuk saate gel dedim bende isimi bugun bitiririm biraz yari rahat olurum dedim tabi esim gitti anca 5 saat sonra giti telefonuna cevap vermeyince ben kahveye gitigini tahmin etim daha bir sinirlendim eve gelince onu hic konusturmadan basladim bagirmaya resmen kiriz gecirmistim kahvedeki arkadaslarinin hepsinin esleri cocuklari toplanmis eglence yapiyorlar eslerinin yokluklari onlari etkilemez ama bana hicmi acimiyom yalnizim tek arkadasim oglum vicdaninin hicmi sizlamiyor dedim ve aglamaya basladim ama aglamaktan hayla basim agriyor...neyse dun bir is yapamayinca bugunumde yine eve kapali gecti...boyle olunca alirim cikolata paketlerini oturup bir cikolata bir sigara gotururum sonunu sen dusun artik

tebrik ederim bende en son alışverişe gidip sırayla 42 40 ve enson nefes alamadan 38 sığmayı başarıp 38 alıp çıkmıştım zaten hangi kumaş olursa olsun giydikçe bollaşıyor bu yüzden eğer çok bol şylerden hoşlanmıyossn üzerine sıkı oturnı almak lazım alışverişlerde

ooo bune gerginlik cnmmmm relaxx olur böle kaçamaklarr hepimiz yapıyoruzz ama haftayııı güzel geçirince düzelirrrrrrr

bende senin gibi yaptım önce 42 alıp girdim foş diye kaydı üstümden sonra eşim kapıdaydı araladım noldu 44 mü getireyim dedi vebeeeennnnn gururla hayır canım 40 alayım dedim adamın suratını görcektin hadi beeee der gibiydi getirdi ve giydim nededi bil bakalımhelal olsun hatun sen yakında benide şutlarsın demedimi bir kahkaha ama herkes bize baktı:78::78:

boşver güzelim boş yere üzmüşsün kendini.temizlikte olur diğer şeylerde.sakin ol ne kendini ne eşini üzme

eniştenin spor içinde kıskançlığı belli oldu kız adam sen kilo verdikçeee kıskanıyooo oh olsun enişteye benim derya kuzum varrr kıymetini bilsin enişteee

övünme haöptüm kuşum
öyle ama 2 yılda aldım diye hayıflanmaya gerek yok.ben kısa sürede verebildiğim gibi kısa süredede geri alıyorum yaza fit girip kışa obez çıkıyorum.ve 3 değil bunu 1-2 ayda başarıyorum

bana hepsi olduydu ozaman.benim popo maşallah olduğu için hiçbişi kayıp düşmüyo oraya takılıyo 38 e zor girdimdi eşim ya sonra olmazsa kilo alırsan demişti bende altırtma o zaman demiştim.saolsun eve akşamları fırından yeni çıkmış 2 ekmekle gelmeye başladı o gğn bugündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…