70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

moralim bozuk kızlar hayatımda ters gıden bıseyler var

alaca canım cok gecmıs olsun ve senı tebrık edıyorum her ınsan senın gıbı sabırlı dayanıklı ve özverili olamaz bıraz bılgım vardı oglunun durumundan ama bu akdar ayrıntı deıldı Allah ayrdımcın olsun canım sana güç versin oğluna da saglık sıhhat.bız cok sukur saglıklıyken kıymetını bılmıyoruz hıcbıseyın olaylardan cevreden ders almıyoruz off bu aksam ıyı deılım

sagol arkadasim desttegin mutlu eti beni zaten beni en cok manevi desterk mutlu ediyor

canım çok geçmiş olsun insan başına gelmeyince bazı şeyleri bilemiyo düşünemi neyazıkki.tebrik ediyorum dimdik ayakta durup evladın için mücadele ediyosun.evladının gelişim göstermesindeki en büyük etken sensin bu yüzden her konuda ona örnek olmak zorundasın.içten içe sanırım bende örnek bi anne olmaya henüz hazır olmadığım için anne olmayı ertelemekteyim nezaman senin gibi mücadeleci bir ruha sahip olurum ozaman çalışmalara başlarım sanırım
oğluşunun hayatında bazı şeyler geç oluyor olsa bile sürekli gelişim göstermesi çok güzel.bu yüzden hiç yitirmediğin umuduna umutlar kat pozitif ol mutlu ol.fani şeyler için kendini üzme herşey olur biter önemli olan evladın.sen iyi ol inan oda senin beklediğinden bile hızlı bi şekilde akranları gibi olacak.

sagol canim ... neoldu canim senin neyin var ...

nooldu be tatlım :26:bugün psikoterapi günümüz aşkım...paylaşmak istersen dinleriz be dostum ...vallahi dertleştikçe birbirimiz hakkında daha güzel yakınlıklar ve dostluklar kurmaya başladık ve daha çok kenetlendik gibime geliyor....en azından bence öyle...hepinizi seviyorum kızlar

sagol canim duygulandim ya ama sunu soyleyeyim anne olmadan once bende senin gibi dusunuyordum yapamam diyordum ama oglumu ilk kucagima aldigimda kendimi hic hisetmedigim kadar guclu hisetmistim onun kokusu bana guc vermisti haylada oyle onu koklamadan uyuyamam belki yanlis ama kocisi oglumun odasina sutluyok oglumla sarilip yatiyok bensiz byatmiyor...

canim coook gecmis olsun.. Rabbim acil sifalar versin

Kızlar bende sızı cook sevıyorum ınanın ama bılmıyorum tam olarak neyım var ama bıseyler var ıste kelımelere dokebılırsem paylasırım burda ben genelde ıcımde yasarım herseyi.
baglantım kotu kızlar kesılıp duruyo anlamadım gorusuruz yıne ıyı aksamlar kendınıze cok ıyı bakın

moralim bozuk kızlar hayatımda ters gıden bıseyler var
sana moral bozmak yasak

çocuk konusunda yetiştirip büyütmek konusunda çocuğum yokken bile çok titiz düşünmekteyim.
çocuğum olduğunda daha çok kafayı sıyırabilirim belkide kendimden şüphe duymuyo değilim
eşiminde benim kadar hassas olmasını istiyorum nezaman onda baba ruhu görürüm sanırım ozaman düşüneceğim.çocuk sadece bir kişinin özverisiyle büyüyüp yetişecek bi varlık değil çünkü.herşeyden etkileniyor.ve ben uzamanların çocuklarınızla zaman geçirmenizden öte kaliteli zaman geçirmeniz önemli demelerine gerçekten katılıyorum.çocukluğumla ilgili öyle anılarım varki normalde hiç hatırlanmıcak şeyleri hatırlıyorum dedemle yada babamla.unutulmaz hiçnişeyle kıyaslanamaz duyguları yaşattılar bana bende evladıma böyle zamanlar yaşatmak ve yetiştirmek istiyorum. dün arcakla hayattan beklentilerimiz hayallerimiz konuşu bi söyleşi yapmıştık gerçekten hayatımda çok küçük herkesin gerçekleştirebileceği hayallerim vardı ama şuan hiç birini gerçekleştiremem ve gerçekleştiremicem.bu yüzden aslında annelik ve çocuk hakkındada hayal kurmak plan yapmak istemiyorum.diğer istediklerim gibi bunlarda gerçekleşmeyebilir.

kizlar ya bende kötüyüm bi tuhafim bugün off

sana ne oldu canımın içi :26:bahar depresyonu hepimizi yaprak dökümü gibi salladı kızlar yaaakendimize gelmemiz lazım hayat bişekilde devam ediyor güçlü olmak zorundayız(bide bu yazdıklarıma kendim inansam uygulasam nasıl olur)

ooofff off adet oldum ama olmadim

yani nasil desem 3 gün gecikti adetim bu saat oldu hala adet olmadim ama geliyorum sinyali veriyor oooooffffffffffff

hoppala yarim yaz geldi çarşıya kiraz geldi aldım 5 okka kiraz oda yare az geldi
çoştum yine dalgalanıyorum ben yeni yeni sevdalanıyorum ben

ooofff off adet oldum ama olmadim

yani nasil desem 3 gün gecikti adetim bu saat oldu hala adet olmadim ama geliyorum sinyali veriyor oooooffffffffffff
bu ay benimde bi tuhaf oldu hem geç oldu hemde tüm belirtiler önceden oldu bitti sonra adet oldum.az daha bebek patiği falan başlıcaktım

ay kizlar benim durum bulasicimi ne en iyisi ben hatan cikayim yoksa hepinize bulasacak...

yok be canım...bu işler böyledir birimiz sökülünce gerisi benim gibi olan varmış deyip çanta bohça döker herkes...sen sadece domino taşını ilk deviren kişi oldun

boyle guzel dusunceye saygila egilmek kalir yani kisacasi sen kendinin ve cevreni bu duruma hazir hisetmek istiyorsun dogrusuda bu..ama ne yapsak yapalim muhakak eksikliklerde olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…