çok geçmiş olsun arkadaşım ve ayrıca seni çok takdir ettimboşuna cennet annelerin ayaklarının altında denmemiş....hepimizin canı çocuklarımıza kurban olsun bitanecim...vallahi öyle bir anlatmışsınki resmen gözümde canlandı...allah kolaylık ve sabır versin...zor ve meşakkatli bir yolculuk hem senin hemde oğlun için...ama emeğinin sevginin ve fedakarlığının sonuçlarını görmeye başlamışsın...umarım bahsettiğin ds teşhiside konmazda işin birazdaha kolaylaşır arkadaşım...yemin ederim şu an gözümde çok farklı bir konuma geldin...SENİ TAKDİR VE HÜRMETLE SELAMLIYORUM ARKADAŞIM oğlunada acil şifalar
canım çok geçmiş olsunaglum epilepsi(sara) hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var su anda tahlil sonuclarini bekliyor tahliler 6 ayda anca cikiyr sonuclarin cikmasina az kaldi umarim ds degildir cunku dravet sendromunun henuz bir tedavisi yok sadece sara tedavisi goruyor oglum 4 yasinda konusamiyor disarda elini hayatta birakamayiz kendi ayri dunyasinda gerci gitikce duzeliyor umutlanmaya basladim tuvalete gidemiyor kensisi yemek yiyemiyor sofrada hersey birbirine karisir bir saniye bile durmuyor ama kendisine kizamiyoruzda hemen etkileniyor kiriz yapiyor hata babasiyla tartissak bile etkilenir bazende kiriz gecirir aramiza girer aglamaya baslar ondan elimizden geldikce tartismamaya calisiriz tabi bazen elde olmadan patliyor insan..daha sayamadigim cok sey..
ayrica burda her hastaliga yunelik ayri egitim merkezleri var ama bu hastalik yeni yeni yaygin oldugu icin buna yonelik fazla biçr egitim merkezi yok pariste 2 tane tek var onmlarada basvurduk ama yer yoktu bekleme listelerine alindik ayrica devletinsundugu kisa egitim amacli yere gotruyom oda hafta 45 dakika mayita iki sean olacak bide eve egitimci gelsin diye basvurduk onlarda suan bosluk yok dediler yani yine bekleme listesine alindik arkadaslari ana okuluna gidiyor ama o evde ne yapali canim ona kurban olsun onun icin cabaliyom ama burda cok taktir topluyom oglum icin verdigim mucadelede egitimcilerin , dokturlari ogluma verdigim mucadeleyi taktir ediyorlar yalniz basima cok yol katletim eskiden anlamayan yuzumuze bakmayan oglum simdi yuzumuze bakiyor dedigim herseyi anliyor ama isine geleni yapiyr ve hata conusmaya calisiyor son iki haftadir anne demeye basladi benden taleplerde bulunuyor eskiden aciksa susasa direk aglardi simdi elimden tutup mutfagin kapisina goturuyor ...en buyuk hayalim oglumun ilerde kimseye muhtac olmadan yasamini surdurdugunu gormek .ki eminim basaracak..
moralim bozuk kızlar hayatımda ters gıden bıseyler var
alaca canım cok gecmıs olsun ve senı tebrık edıyorum her ınsan senın gıbı sabırlı dayanıklı ve özverili olamaz bıraz bılgım vardı oglunun durumundan ama bu akdar ayrıntı deıldı Allah ayrdımcın olsun canım sana güç versin oğluna da saglık sıhhat.bız cok sukur saglıklıyken kıymetını bılmıyoruz hıcbıseyın olaylardan cevreden ders almıyoruz off bu aksam ıyı deılım
moralim bozuk kızlar hayatımda ters gıden bıseyler var
alaca canım cok gecmıs olsun ve senı tebrık edıyorum her ınsan senın gıbı sabırlı dayanıklı ve özverili olamaz bıraz bılgım vardı oglunun durumundan ama bu akdar ayrıntı deıldı Allah ayrdımcın olsun canım sana güç versin oğluna da saglık sıhhat.bız cok sukur saglıklıyken kıymetını bılmıyoruz hıcbıseyın olaylardan cevreden ders almıyoruz off bu aksam ıyı deılım
canım çok geçmiş olsuninsan başına gelmeyince bazı şeyleri bilemiyo düşünemi neyazıkki.tebrik ediyorum dimdik ayakta durup evladın için mücadele ediyosun.evladının gelişim göstermesindeki en büyük etken sensin bu yüzden her konuda ona örnek olmak zorundasın.içten içe sanırım bende örnek bi anne olmaya henüz hazır olmadığım için anne olmayı ertelemekteyim nezaman senin gibi mücadeleci bir ruha sahip olurum ozaman çalışmalara başlarım sanırım
oğluşunun hayatında bazı şeyler geç oluyor olsa bile sürekli gelişim göstermesi çok güzel.bu yüzden hiç yitirmediğin umuduna umutlar kat pozitif ol mutlu ol.fani şeyler için kendini üzme herşey olur biter önemli olan evladın.sen iyi ol inan oda senin beklediğinden bile hızlı bi şekilde akranları gibi olacak.
aglum epilepsi(sara) hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var su anda tahlil sonuclarini bekliyor tahliler 6 ayda anca cikiyr sonuclarin cikmasina az kaldi umarim ds degildir cunku dravet sendromunun henuz bir tedavisi yok sadece sara tedavisi goruyor oglum 4 yasinda konusamiyor disarda elini hayatta birakamayiz kendi ayri dunyasinda gerci gitikce duzeliyor umutlanmaya basladim tuvalete gidemiyor kensisi yemek yiyemiyor sofrada hersey birbirine karisir bir saniye bile durmuyor ama kendisine kizamiyoruzda hemen etkileniyor kiriz yapiyor hata babasiyla tartissak bile etkilenir bazende kiriz gecirir aramiza girer aglamaya baslar ondan elimizden geldikce tartismamaya calisiriz tabi bazen elde olmadan patliyor insan..daha sayamadigim cok sey..
ayrica burda her hastaliga yunelik ayri egitim merkezleri var ama bu hastalik yeni yeni yaygin oldugu icin buna yonelik fazla biçr egitim merkezi yok pariste 2 tane tek var onmlarada basvurduk ama yer yoktu bekleme listelerine alindik ayrica devletinsundugu kisa egitim amacli yere gotruyom oda hafta 45 dakika mayita iki sean olacak bide eve egitimci gelsin diye basvurduk onlarda suan bosluk yok dediler yani yine bekleme listesine alindik arkadaslari ana okuluna gidiyor ama o evde ne yapali canim ona kurban olsun onun icin cabaliyom ama burda cok taktir topluyom oglum icin verdigim mucadelede egitimcilerin , dokturlari ogluma verdigim mucadeleyi taktir ediyorlar yalniz basima cok yol katletim eskiden anlamayan yuzumuze bakmayan oglum simdi yuzumuze bakiyor dedigim herseyi anliyor ama isine geleni yapiyr ve hata conusmaya calisiyor son iki haftadir anne demeye basladi benden taleplerde bulunuyor eskiden aciksa susasa direk aglardi simdi elimden tutup mutfagin kapisina goturuyor ...en buyuk hayalim oglumun ilerde kimseye muhtac olmadan yasamini surdurdugunu gormek .ki eminim basaracak..
sana moral bozmak yasakmoralim bozuk kızlar hayatımda ters gıden bıseyler var
çocuk konusunda yetiştirip büyütmek konusunda çocuğum yokken bile çok titiz düşünmekteyim.sagol canim duygulandim ya ama sunu soyleyeyim anne olmadan once bende senin gibi dusunuyordum yapamam diyordum ama oglumu ilk kucagima aldigimda kendimi hic hisetmedigim kadar guclu hisetmistim onun kokusu bana guc vermisti haylada oyle onu koklamadan uyuyamam belki yanlis ama kocisi oglumun odasina sutluyok oglumla sarilip yatiyok bensiz byatmiyor...
kizlar ya bende kötüyüm bi tuhafim bugün off
kizlar ya bende kötüyüm bi tuhafim bugün off
sana ne oldu canımın içi :26:bahar depresyonu hepimizi yaprak dökümü gibi salladı kızlar yaaakendimize gelmemiz lazım hayat bişekilde devam ediyor güçlü olmak zorundayız(bide bu yazdıklarıma kendim inansam uygulasam nasıl olur )
ay kizlar benim durum bulasicimi ne en iyisi ben hatan cikayim yoksa hepinize bulasacak...
bu ay benimde bi tuhaf oldu hem geç oldu hemde tüm belirtiler önceden oldu bitti sonra adet oldum.az daha bebek patiği falan başlıcaktımooofff off adet oldum ama olmadim
yani nasil desem 3 gün gecikti adetim bu saat oldu hala adet olmadim ama geliyorum sinyali veriyor oooooffffffffffff
ay kizlar benim durum bulasicimi ne en iyisi ben hatan cikayim yoksa hepinize bulasacak...
hoppala yarim yaz geldi çarşıya kiraz geldi aldım 5 okka kiraz oda yare az geldi
çoştum yine dalgalanıyorum ben yeni yeni sevdalanıyorum ben
sana moral bozmak yasak
çocuk konusunda yetiştirip büyütmek konusunda çocuğum yokken bile çok titiz düşünmekteyim.
çocuğum olduğunda daha çok kafayı sıyırabilirim belkide kendimden şüphe duymuyo değilim
eşiminde benim kadar hassas olmasını istiyorum nezaman onda baba ruhu görürüm sanırım ozaman düşüneceğim.çocuk sadece bir kişinin özverisiyle büyüyüp yetişecek bi varlık değil çünkü.herşeyden etkileniyor.ve ben uzamanların çocuklarınızla zaman geçirmenizden öte kaliteli zaman geçirmeniz önemli demelerine gerçekten katılıyorum.çocukluğumla ilgili öyle anılarım varki normalde hiç hatırlanmıcak şeyleri hatırlıyorum dedemle yada babamla.unutulmaz hiçnişeyle kıyaslanamaz duyguları yaşattılar bana bende evladıma böyle zamanlar yaşatmak ve yetiştirmek istiyorum. dün arcakla hayattan beklentilerimiz hayallerimiz konuşu bi söyleşi yapmıştıkgerçekten hayatımda çok küçük herkesin gerçekleştirebileceği hayallerim vardı ama şuan hiç birini gerçekleştiremem ve gerçekleştiremicem.bu yüzden aslında annelik ve çocuk hakkındada hayal kurmak plan yapmak istemiyorum.diğer istediklerim gibi bunlarda gerçekleşmeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?