ooofff off adet oldum ama olmadim
yani nasil desem 3 gün gecikti adetim bu saat oldu hala adet olmadim ama geliyorum sinyali veriyor oooooffffffffffff
bu ay benimde bi tuhaf oldu hem geç oldu hemde tüm belirtiler önceden oldu bitti sonra adet oldum.az daha bebek patiği falan başlıcaktım
bu ay benimde bi tuhaf oldu hem geç oldu hemde tüm belirtiler önceden oldu bitti sonra adet oldum.az daha bebek patiği falan başlıcaktım
Allah neseni daim etsin sekerim dünden beri ne sendeki bu neşe
zaman geçtikçe fikirlerim düşüncelerim daha çok oturuyor.daha katı düşündüğüm dönemlerde olmuştu bu konu hakkında.bu ara daha bi nötr düşünüyorum.herşey olacağına varır ama bu birazda benim elimdeboyle guzel dusunceye saygila egilmek kalir yani kisacasi sen kendinin ve cevreni bu duruma hazir hisetmek istiyorsun dogrusuda bu..ama ne yapsak yapalim muhakak eksikliklerde olacak..
sendemi bebiş istiyonya ben bu ay aslinda ara vermistim ya hic strese girmedim düsünmedim hatta adetim 28. günde gelir diyordum ama öyle olmadi... 31. günde geldigide olur ama bazen geldimide saat 8-10 arasinda gelirdi sabah.. ama bu saat oldu hala gelmedi sadece pembemsi bi sekilde geliyor yahu anlamadim gitti zaten tümörde var gögsümde nasil agriyor anlatamam ya off cok kötüyüm ya
geçmiş olsun arkadaşımbebişmi istiyorsun hayırlısı inşallah da göğsündeki durum ciddimi yoksa herzamanki lipomlardanmı,kontrol altındamısın ihmal etme
ben az çok kendimi bildiğim için geçte olsa olacağını biliyodum.ama bellimi olur yinede psikolojik olarak kendimi hazırladımbahar ve sonbahar aylarında vücutta hormonlar yenilendiği için genelde bu dönemlerde böyle tuhaflıklar yada atlamalar olabiliyor kızlar telaş etmeyin....tabiki önleminizi tam almışsanız
topiğin ukalası ve filozofu konuştu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
geçmiş olsun.aslında henüz istemiyorum menapoza kadar yolu var diyorumsendemi bebiş istiyonya ben bu ay aslinda ara vermistim ya hic strese girmedim düsünmedim hatta adetim 28. günde gelir diyordum ama öyle olmadi... 31. günde geldigide olur ama bazen geldimide saat 8-10 arasinda gelirdi sabah.. ama bu saat oldu hala gelmedi sadece pembemsi bi sekilde geliyor yahu anlamadim gitti zaten tümörde var gögsümde nasil agriyor anlatamam ya off cok kötüyüm ya
saol cnm bnm.. gögsümdeki iyi huylu bi kac kere aldirmak istedim agrilardan dolayi ama gögsümde bi degisiklik bozukluk morarma gibi seyler olmadigi icin almiyorlar... neyse bakalim o sorun degilde 1 senedir bebis istiyorum ama olmuyor bu ayda kafa dinlemek icin ara vermistim hatta süper oldu hic aklima bile gelmedi stressiz bir ay gecirdim derken yine stres yasiyorum ya adetim gelmek istiyor ama gelemiyor gibi bi durumdayim suan
ben az çok kendimi bildiğim için geçte olsa olacağını biliyodum.ama bellimi olur yinede psikolojik olarak kendimi hazırladım
geçmiş olsun.aslında henüz istemiyorum menapoza kadar yolu var diyorumşöyle söylim adet düzeni ve oluş şekli yıllar geçtikçe değişiyor.en azından bende öyle oluyor.eskiden belirti olmazdı.şimdi son 5-6 seferdir.adet olmadan önce adet ağrısı şeklinde ağrılar yaşıyorum göğüslerim şişiyo hele bu sefer üzerine bile yatamadım ki normalde göğüslerim küçüktür beni rahatsız edecek kadar bi büyüme olmaz ama busefer eşim bile maşallah ii çalışmışsın büyütmüşsün dedi senin dediğin gibi önce pembemsi bi şekilde oluyo sonra normal olmaya başladı. ama eskiden böyle değildi.belkide sende ben gibi bi değişim sürecine girmişindir.
aslında gizli daha kimseye söylemedim hadi size söylimhmmm kesin bende degisim sürecine girdim ozamanneyse bakalim hayirlisi olsun ya
sende menapoza kadar falan bekleme ha
böyle durumlarda stres ortadan kalkınca sonuçlar pozitif olabiliyoreğer öyle bir durum varsa bu gelicektimde gelmiyorum durumu bebişin yerleşme ağrısı gerginliği olabiliyor...umutlandırmak için söylemiyorum ama eğer olmazsan son adet tarihinden 10 gün sonra bir tahlil yaptır yada geçtiyse günün kanda hemen belli oluyor kan tahlilinde BHCG BAktırabilirsin merak ettiysen...bak şimdi bende heyecanlandım...hakkında hayırlısı arkadaşım ,yada bu ay biraz üşüttüysen oda sökülmeyi geciktirir yani ihtimal çok velhasıl kadın olmak zor
aglum epilepsi(sara) hastasi ayni zamanda dravet sendromu suphesi var su anda tahlil sonuclarini bekliyor tahliler 6 ayda anca cikiyr sonuclarin cikmasina az kaldi umarim ds degildir cunku dravet sendromunun henuz bir tedavisi yok sadece sara tedavisi goruyor oglum 4 yasinda konusamiyor disarda elini hayatta birakamayiz kendi ayri dunyasinda gerci gitikce duzeliyor umutlanmaya basladim tuvalete gidemiyor kensisi yemek yiyemiyor sofrada hersey birbirine karisir bir saniye bile durmuyor ama kendisine kizamiyoruzda hemen etkileniyor kiriz yapiyor hata babasiyla tartissak bile etkilenir bazende kiriz gecirir aramiza girer aglamaya baslar ondan elimizden geldikce tartismamaya calisiriz tabi bazen elde olmadan patliyor insan..daha sayamadigim cok sey..
ayrica burda her hastaliga yunelik ayri egitim merkezleri var ama bu hastalik yeni yeni yaygin oldugu icin buna yonelik fazla biçr egitim merkezi yok pariste 2 tane tek var onmlarada basvurduk ama yer yoktu bekleme listelerine alindik ayrica devletinsundugu kisa egitim amacli yere gotruyom oda hafta 45 dakika mayita iki sean olacak bide eve egitimci gelsin diye basvurduk onlarda suan bosluk yok dediler yani yine bekleme listesine alindik arkadaslari ana okuluna gidiyor ama o evde ne yapali canim ona kurban olsun onun icin cabaliyom ama burda cok taktir topluyom oglum icin verdigim mucadelede egitimcilerin , dokturlari ogluma verdigim mucadeleyi taktir ediyorlar yalniz basima cok yol katletim eskiden anlamayan yuzumuze bakmayan oglum simdi yuzumuze bakiyor dedigim herseyi anliyor ama isine geleni yapiyr ve hata conusmaya calisiyor son iki haftadir anne demeye basladi benden taleplerde bulunuyor eskiden aciksa susasa direk aglardi simdi elimden tutup mutfagin kapisina goturuyor ...en buyuk hayalim oglumun ilerde kimseye muhtac olmadan yasamini surdurdugunu gormek .ki eminim basaracak..
aslında gizli daha kimseye söylemedim hadi size söylimama bana güven olmaz hemen düşüncelerim değişebilir.bide nasip kısmet herşeyden önce.
kısmetse 2012 yılında bebek konusumda girişimlerde bulunacamen geç 30umda anne olim istiyorum fazlada yaş farkımız olmasın.hoş bende akıl yaşı 3le 5 arası ozaman kadar 6 olur birlikte büyümüş oluruz
kızlar bu arada çok mutlu oldum bugün
çünkü uzun süredir kendinme ceza vermiştim hiç bir şey almıyordum en son kurban bayramında 44 beden pantolon almıştım o zamanda yalnış hatırlamıyorsam 77 küsurdum
bugün pantolon almaya niyetlendim ve denedim bide ne göreyim 40 bedene girdim vede hemen aldım çünkü ihtiyacım vardıbiraz oturdu ama ben onu 1-2 haftaya hallederim,kociş sana öyle geliyor gayet rahat duruyor dedi ama biliyonuz erkeklere güven olmaz ne olursa olsun bırak 40 ı 42 bile baldırdan yukarı çıkmıyırdu,40 dizlerde kalıyordu yuppiiiii tutmayın beni 38 e hücuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah rahatlık versinkızlar ben yoruldum yaaa:44:gidip yatasım var ...hatta ben gidip yatayım
herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun herkesin allah gönlüne göre versin hasta olanlara hastası olanlarada tez elden allah şifa versin ...kendinize iyi bakın
HAYIRLI GECELER
aynı şeyi bende söyleyecektim.türkiyedede az çok böyle kurum ve kuruluşlar olsa dahi bunlardan neyazıkki herkes yararlanamıyor.her şerde bi hayır var çok şükürki sonsuz imkanlar sunabilecek bir ülkedesin.emeğinle bereber destek göreceğin bi yerdesin alacacımcanım geçmiş olsun diyeceğimde bazen kelimeler havada kalıyor.işin gerçekten çok zor ama evladın............ son nefesimize kadar yanlarında olacağız.dünya bizler için bir sınav yeri senin sınavında bu demekki.sen yazdıklarınla zaten sınavını başarmışsın bilki ödülün hepimizden büyük.
ailenden yanında olan yok sanırım işte gurbet böyle zamanlarda zor.
yanında oğlunu yarım saatliğine bile olsa bırakabileceğin biri olsa bir nefes alırsın
ama yurtdışında olmanda da şanslısın ne yazıkki türkiyedede böyle eğitim kurumları falan yok
hadi insallah hersey gönlüne göre olur
iyi seyirlerbende kactim kizlar Gönülcelen basladionu kacirmadan izliyeyim bari
hadi öptüm herkezi kocamannn
görüsürüz kizlar kendinize cici bakin :79::79:
iyi seyirlerbenim durumum nasip kısmet ama sen bukadar istekli bir anne adayıyken rabbim en kısa zamanda sorunsuz bi şekilde hamile kalıp evladını kucağına almayı nasip eder inşallah.
canım allah ikinizede sağlıklı hayırlı evlatlar versin.sakın çok geç kalmayın sonra insanın kafası çocuk sesini götürmüyor.yada bebeğin testlerinde zeka geriliği çıkıyor 7 ay boyunca neler yaşadığımı bir allah bir ben biliyorum.herşey zamanında sakın geç kalmayın.
ben ablanız olarak yazdım yanlış anlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?