70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooofff off adet oldum ama olmadim

yani nasil desem 3 gün gecikti adetim bu saat oldu hala adet olmadim ama geliyorum sinyali veriyor oooooffffffffffff

bu ay benimde bi tuhaf oldu hem geç oldu hemde tüm belirtiler önceden oldu bitti sonra adet oldum.az daha bebek patiği falan başlıcaktım

bahar ve sonbahar aylarında vücutta hormonlar yenilendiği için genelde bu dönemlerde böyle tuhaflıklar yada atlamalar olabiliyor kızlar telaş etmeyin....tabiki önleminizi tam almışsanız
topiğin ukalası ve filozofu konuştu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
bu ay benimde bi tuhaf oldu hem geç oldu hemde tüm belirtiler önceden oldu bitti sonra adet oldum.az daha bebek patiği falan başlıcaktım

sendemi bebiş istiyon ya ben bu ay aslinda ara vermistim ya hic strese girmedim düsünmedim hatta adetim 28. günde gelir diyordum ama öyle olmadi... 31. günde geldigide olur ama bazen geldimide saat 8-10 arasinda gelirdi sabah.. ama bu saat oldu hala gelmedi sadece pembemsi bi sekilde geliyor yahu anlamadim gitti zaten tümörde var gögsümde nasil agriyor anlatamam ya off cok kötüyüm ya

Allah neseni daim etsin sekerim dünden beri ne sendeki bu neşe
bende bilmiyorum taktım 3 gündür bu sözlere alakalı alakasız her yerde söyleyesim var.iide oluyo insan tuhaf bi şekilde neşeleniyo dimi

boyle guzel dusunceye saygila egilmek kalir yani kisacasi sen kendinin ve cevreni bu duruma hazir hisetmek istiyorsun dogrusuda bu..ama ne yapsak yapalim muhakak eksikliklerde olacak..
zaman geçtikçe fikirlerim düşüncelerim daha çok oturuyor.daha katı düşündüğüm dönemlerde olmuştu bu konu hakkında.bu ara daha bi nötr düşünüyorum.herşey olacağına varır ama bu birazda benim elimde sonuçta evleneli epey bi zaman oldu erken yada geç denilebilecek safhayı çoktan geçtim hayırlısı olsun tek dileğim bu

geçmiş olsun arkadaşımbebişmi istiyorsun hayırlısı inşallah da göğsündeki durum ciddimi yoksa herzamanki lipomlardanmı,kontrol altındamısın ihmal etme

geçmiş olsun arkadaşımbebişmi istiyorsun hayırlısı inşallah da göğsündeki durum ciddimi yoksa herzamanki lipomlardanmı,kontrol altındamısın ihmal etme

saol cnm bnm.. gögsümdeki iyi huylu bi kac kere aldirmak istedim agrilardan dolayi ama gögsümde bi degisiklik bozukluk morarma gibi seyler olmadigi icin almiyorlar... neyse bakalim o sorun degilde 1 senedir bebis istiyorum ama olmuyor bu ayda kafa dinlemek icin ara vermistim hatta süper oldu hic aklima bile gelmedi stressiz bir ay gecirdim derken yine stres yasiyorum ya adetim gelmek istiyor ama gelemiyor gibi bi durumdayim suan

ben az çok kendimi bildiğim için geçte olsa olacağını biliyodum.ama bellimi olur yinede psikolojik olarak kendimi hazırladım

geçmiş olsun.aslında henüz istemiyorum menapoza kadar yolu var diyorum şöyle söylim adet düzeni ve oluş şekli yıllar geçtikçe değişiyor.en azından bende öyle oluyor.eskiden belirti olmazdı.şimdi son 5-6 seferdir.adet olmadan önce adet ağrısı şeklinde ağrılar yaşıyorum göğüslerim şişiyo hele bu sefer üzerine bile yatamadım ki normalde göğüslerim küçüktür beni rahatsız edecek kadar bi büyüme olmaz ama busefer eşim bile maşallah ii çalışmışsın büyütmüşsün dedi senin dediğin gibi önce pembemsi bi şekilde oluyo sonra normal olmaya başladı. ama eskiden böyle değildi.belkide sende ben gibi bi değişim sürecine girmişindir.

böyle durumlarda stres ortadan kalkınca sonuçlar pozitif olabiliyoreğer öyle bir durum varsa bu gelicektimde gelmiyorum durumu bebişin yerleşme ağrısı gerginliği olabiliyor...umutlandırmak için söylemiyorum ama eğer olmazsan son adet tarihinden 10 gün sonra bir tahlil yaptır yada geçtiyse günün kanda hemen belli oluyor kan tahlilinde BHCG BAktırabilirsin merak ettiysen...bak şimdi bende heyecanlandım...hakkında hayırlısı arkadaşım ,yada bu ay biraz üşüttüysen oda sökülmeyi geciktirir yani ihtimal çok velhasıl kadın olmak zor

hmmm kesin bende degisim sürecine girdim ozaman neyse bakalim hayirlisi olsun ya

sende menapoza kadar falan bekleme ha

hmmm kesin bende degisim sürecine girdim ozaman neyse bakalim hayirlisi olsun ya

sende menapoza kadar falan bekleme ha
aslında gizli daha kimseye söylemedim hadi size söylim ama bana güven olmaz hemen düşüncelerim değişebilir.bide nasip kısmet herşeyden önce.
kısmetse 2012 yılında bebek konusumda girişimlerde bulunacam en geç 30umda anne olim istiyorum fazlada yaş farkımız olmasın.hoş bende akıl yaşı 3le 5 arası ozaman kadar 6 olur birlikte büyümüş oluruz

insallah yerlesmedir cnm ya ama bu ay üsütmüstüm evet hatta yataklik bile olmustum
belkide ondan gecikiyordur... eger hala adet olmazsam bi giderim doktora bakalim hayirlisi ya...
ama adet olursamda adetin 3. günü gidip kan vericem sorunun ne oldugunu ögrenmek icin insallah bisey cikmaz ama bakalim neler olucak

kızlar ben yoruldum yaaa:44:gidip yatasım var ...hatta ben gidip yatayım
herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun herkesin allah gönlüne göre versin hasta olanlara hastası olanlarada tez elden allah şifa versin ...kendinize iyi bakın
HAYIRLI GECELER

canım geçmiş olsun diyeceğimde bazen kelimeler havada kalıyor.işin gerçekten çok zor ama evladın............ son nefesimize kadar yanlarında olacağız.dünya bizler için bir sınav yeri senin sınavında bu demekki.sen yazdıklarınla zaten sınavını başarmışsın bilki ödülün hepimizden büyük.
ailenden yanında olan yok sanırım işte gurbet böyle zamanlarda zor.
yanında oğlunu yarım saatliğine bile olsa bırakabileceğin biri olsa bir nefes alırsın
ama yurtdışında olmanda da şanslısın ne yazıkki türkiyedede böyle eğitim kurumları falan yok

hadi insallah hersey gönlüne göre olur

tebrik ederim seni 5 aydan beri mi 16 kilo verdin?
ben de 44 beden giyiyorum ben 4o bedene razıyım inş veririm yalnız benim kilo vermem spora bağlı hayatım hep diyetle geçiyor yahu..

bende kactim kizlar Gönülcelen basladi onu kacirmadan izliyeyim bari

hadi öptüm herkezi kocamannn
görüsürüz kizlar kendinize cici bakin :79::79:

Allah rahatlık versin

aynı şeyi bende söyleyecektim.türkiyedede az çok böyle kurum ve kuruluşlar olsa dahi bunlardan neyazıkki herkes yararlanamıyor.her şerde bi hayır var çok şükürki sonsuz imkanlar sunabilecek bir ülkedesin.emeğinle bereber destek göreceğin bi yerdesin alacacım esas zor kısmı bu durumu kabullenmekti bence sen bu süreci çoktan geçmişsin bu yüzden umutlu ve mutlu ol gelecek için

hadi insallah hersey gönlüne göre olur

bende kactim kizlar Gönülcelen basladi onu kacirmadan izliyeyim bari

hadi öptüm herkezi kocamannn
görüsürüz kizlar kendinize cici bakin :79::79:
iyi seyirler benim durumum nasip kısmet ama sen bukadar istekli bir anne adayıyken rabbim en kısa zamanda sorunsuz bi şekilde hamile kalıp evladını kucağına almayı nasip eder inşallah.

iyi seyirler benim durumum nasip kısmet ama sen bukadar istekli bir anne adayıyken rabbim en kısa zamanda sorunsuz bi şekilde hamile kalıp evladını kucağına almayı nasip eder inşallah.

canım allah ikinizede sağlıklı hayırlı evlatlar versin.sakın çok geç kalmayın sonra insanın kafası çocuk sesini götürmüyor.yada bebeğin testlerinde zeka geriliği çıkıyor 7 ay boyunca neler yaşadığımı bir allah bir ben biliyorum.herşey zamanında sakın geç kalmayın.
ben ablanız olarak yazdım yanlış anlamayın.

Son düzenleme:
bugün neler yedim:
sabah:
2 dilim kepek ekmek
1,5 kibrit kutusu kaşar
yeşillik
ara:
1/2 su bardağı süt
küçük ayva
ÖĞLEN:
susuz patates yemeği
yeşillik
ara:
1 su bardağı ayran
akşam:
1 dilim kepek ekmek
karışık salata (1 kibrit kutusu peynirli)
ara: 4 tane büyük boy çilek
gün boyu 2 fincan yeşil çay
yürüyüş pazar gezmesi
herkese iii geceler
yarın iş var dinlenmem lazım

çocukluğumdan beri erken evlenip genç yaşta anne olmayı planladım.ve yine tüm hayallerim gibi gerçekleşmeyen bi hayal oldu buda.evliliğimin 9 . yılındayım.çocukları çok sevmeme rağmen kendi çocuğuma sahip olmayı hiç düşünmedim.oysaki eşimle maşallah çok mutluyum olan sorunlarımızda armutun sapı üzüm çöpü kadar öenmsiz şeyler hatta çocukça şeyler.yani çocuk sahibi olmak için ortam ve koşullar yeterince uygun ama yeterli cesaret yok bende dedimya.heleki bu dediğin sağlık sorunları vs. bunlarla karşı karşıya geldiğimde güçlü olup ayakta dimdik durabilirmiyim hayata nasıl bağlanırım ve evladımı bağlarım bilemiyorum.evladın için yaparsın edersin annelik başka bişi diceksiniz ama bende az çok kendimi hayata bakış açımıda biliyorum.eskiden yine daha negatiftim bu konuda dedimya bu aralar annelik hormonlarım hareketlendi.duygularım daha pozitif yönde ilerlemekte bakalım hakkımda herşeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…