akşam ekmek yerine bi porsiyon sebze yemeği yada et olsa bence dahada süper olcakmış.ama bu haliylede gayet güzel bi menü olmuş.bol iradeli günlerbugün neler yedim:
sabah:
2 dilim kepek ekmek
1,5 kibrit kutusu kaşar
yeşillik
ara:
1/2 su bardağı süt
küçük ayva
ÖĞLEN:
susuz patates yemeği
yeşillik
ara:
1 su bardağı ayran
akşam:
1 dilim kepek ekmek
karışık salata (1 kibrit kutusu peynirli)
ara: 4 tane büyük boy çilek
gün boyu 2 fincan yeşil çay
yürüyüş pazar gezmesi
herkese iii geceler
yarın iş var dinlenmem lazım
selam kızlar...
nerden başlasam bilmiyorum ama İstanbuldaki kızkardeşim az önce bendeydi..
Annemde geldi..
Şaşkınlıklarını görecektiniz kızlar..
Nasıl zayıfladın ne yaptın ne yiyorsun...
O kadar mutluyum ki...
Bu motivasyon ile cumaya nasıl bildirim yapacağım ben bile merak ettim şimdiden
çocukluğumdan beri erken evlenip genç yaşta anne olmayı planladım.ve yine tüm hayallerim gibi gerçekleşmeyen bi hayal oldu buda.evliliğimin 9 . yılındayım.çocukları çok sevmeme rağmen kendi çocuğuma sahip olmayı hiç düşünmedim.oysaki eşimle maşallah çok mutluyum olan sorunlarımızda armutun sapı üzüm çöpü kadar öenmsiz şeyler hatta çocukça şeyler.yani çocuk sahibi olmak için ortam ve koşullar yeterince uygun ama yeterli cesaret yok bende dedimya.heleki bu dediğin sağlık sorunları vs. bunlarla karşı karşıya geldiğimde güçlü olup ayakta dimdik durabilirmiyim hayata nasıl bağlanırım ve evladımı bağlarım bilemiyorum.evladın için yaparsın edersin annelik başka bişi diceksiniz ama bende az çok kendimi hayata bakış açımıda biliyorum.eskiden yine daha negatiftim bu konuda dedimya bu aralar annelik hormonlarım hareketlendi.duygularım daha pozitif yönde ilerlemekte bakalım hakkımda herşeyin hayırlısı.
allah rahatlık versinslm kızlar bu gün yine yoğundum bi türlü giremedim.fazla yazmıcam yarın görüşürüz öpüyorumm
kolay gelsinhepinize cok tesekur ederim kizlar bu arada benim kocis geldi cocuga dus aldirti gerisi bana kaldi giydirdim yatirdim anca geldim ama gene kacacam malum ben bu saaten sonra mutfaga giriyom is yapiyom hepinize iyi geceler opuyorum....
maşallah diyorum gerçekten çevremdeki biçok evlilik ve ilişkiye göre evliliğim gerçekten çok iyi gidiyor.birbirimizi önemseyip düşünüyor olmamız sanırım bizi bu zamana getirdi.bunu bir bebekle taclandırmak güzel olur.eşime diyorum düşüncene etrafta aynı bana benziyen bi ufaklık off ne şeker olur dimi diyom.adamın gözleri yuvalarından fırlıyo her seferindecanım benim evli olupta sorunum yok diyen yalan söylüyordur.annemizle bile ki bizi büyüten sorun yaşamıyormuyuz?o yüzden ciddi boyutta ayrılığı düşündüren nedenler yoksa gerisi önemsiz.çocuk için insanın içinde hep bir korku oluyor hiç bir zaman hazır olmuyor insan. ama yarın için garantimiz varmı herhangi bir kaza geçirip özürlü olmayacağımıza buna hazırmıyız hiçbirimiz değiliz sanki kötü olaylar hep başkalarına olur gibi geliyor.o yüzden çok irdeleme.
sonra kim iyi anne kim kötü anne bunun kararını kim veriyor(tabi bariz şeyler dışında)bence bu göreceli bir kavram hepimiz evladımız için bildiğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
ama eşler çocuk olunca dahada yoruyolar bunu biliyorum.
ihtiyacı olana vercez tabikia nolur banada yardım edin 10 ay önce doğum yaptım ve kilo vermem lazım.napıcam ben bu kiloları
çok oldu bende çizelgemi değiştirmedim ama ya kontrol panelinde olmalı çizelgeni yapitıracağın yer.
daha bu neki siz 1 ay sonra görün deseydin
hepinize cok tesekur ederim kizlar bu arada benim kocis geldi cocuga dus aldirti gerisi bana kaldi giydirdim yatirdim anca geldim ama gene kacacam malum ben bu saaten sonra mutfaga giriyom is yapiyom hepinize iyi geceler opuyorum....
iyi seyirlerbenim durumum nasip kısmet ama sen bukadar istekli bir anne adayıyken rabbim en kısa zamanda sorunsuz bi şekilde hamile kalıp evladını kucağına almayı nasip eder inşallah.
canım allah ikinizede sağlıklı hayırlı evlatlar versin.sakın çok geç kalmayın sonra insanın kafası çocuk sesini götürmüyor.yada bebeğin testlerinde zeka geriliği çıkıyor 7 ay boyunca neler yaşadığımı bir allah bir ben biliyorum.herşey zamanında sakın geç kalmayın.
ben ablanız olarak yazdım yanlış anlamayın.
Günaydın canlar
Benim oğlan erkenci her zamanki gibi
tartı günüm tartıldım ve 74.5 olmuşum yani bir haftada bir buçuk kilo gitmiş şükür
aslında daha fazlada giderdi ama emzirdiğim için tatlı çok istiyor canım
bir de uyku düzenimiz hiç yok gece en az 10 kere kalkıyor
ben uykudan alamadığım enerjiyi yemekten almaya çalışıyorum adeta
arada irili ufaklı kaçamaklarım oldu :83:
bu hafta daha iyi olur inşallah
1 ay aralıksız kan hapı kullandım ve dşyetşmde en çok kaçırdığım dicem zaman dilimde o dönemdi buna rağmen kilo verdim.kan hapının kilo aldırması gibi bi durumun var olduğunu söylemek zor olur bu yüzden.psikolojik olarak kendini mutlu hşssetmeye başladığın an çok kısa zamanda fazlalıklarından kurtulacaksın buna emin ol
foruma ilk girdiğim dönem vermiştim tarifini.dedimya sen benim hatalarımı bul hiç ii dediklerimi görme emi
erginsena ben özele msj atamıyorum ki daha...... o nedenle buradan bildireyim dedim sana....beni de ekleyin..geçen hafta, haftaya ekleriz demiştinnnnn
bşlangıç 19mart 76.8
hedef 65
şu an 71.3
boy 1.68
kızlar nasıl gidiyor..?? internetim bozuldu daha bugün yaptırdık ve ben bikaç kilo daha aldım...ay 1-2 ay önce 71 küsürlerdeydim şimdi 77 kiloyum yaaa neyse...geldim yine tekrar ...umarım herşey güzel olur...
ayyy siz şimdi 60lara gelmişsinizdir
arcak
canım benim yarın başlıyoruz temam mıııı
ben şincik çıkıyorum
pazar gezmemizi yapalım demiii
SENAAAA
biz arcakla yarın yeniden başlıyoruzz
bu defa geçecez hepinizi
gunaydin canim 1.5 kilo harika tebrik ederimGünaydın canlar
Benim oğlan erkenci her zamanki gibi
tartı günüm tartıldım ve 74.5 olmuşum yani bir haftada bir buçuk kilo gitmiş şükür
aslında daha fazlada giderdi ama emzirdiğim için tatlı çok istiyor canım
bir de uyku düzenimiz hiç yok gece en az 10 kere kalkıyor
ben uykudan alamadığım enerjiyi yemekten almaya çalışıyorum adeta
arada irili ufaklı kaçamaklarım oldu :83:
bu hafta daha iyi olur inşallah
gunaydin canim keyfin dahada bol olsun ...Günaydın sana da ...Günaydın güzel insanlar......
Ne güzel erkenciyiz hepimiz..
Ne güzel kız 1.5 kg az değil valla..Süpersin...
Spor yapıyor musun canım sen?
Sabah erken kalktım.. Benimoğlanın yemek zamanıydı..
Okula yemek hazırladım 2 tencere...
Dünde sonra keyfim şükür yerinde
gunaydin canim bende aynen senin gibi artidayim 70.8 olmusum 800gr artiya gecmisim ama hafta ici telafi edriz insalah...günaydın canlarımmmmdün çok yoqundum giremedim kızlar bugünde yoqun olucam birazdan platesim başlıcak sonra kuaföre gidicem eve gelip yemek yiyip doktora gidicem sonrada pazara hatta vakit bulursam birde arkadaşa uqrucam büyük ihtimal gün içinde liste yapmaya vaktim olmaz ama inşallah akşam yaparım listemizi geçen haftada yapılmadı özledim vallaaa...bu arada hafta sonu inanlımaz yedim arada bu bende oluyor doymak bilmedim kızlarr ve 2600qram artıdayım yeni kilom 69.6
tamam cnm ekledim..
bi gürünüp bi kayboluyorsun hoşgeldin bakalım umarım tekrar gitmezsin
ben bu hafta uçtum zatenn.. 67yi görsem cumaya şapkamı havaya atarım buyrun canım taht sizin
herkese günaydın kızlarrrr... ya 3 gündür elimde olmayan sebeplerden dolayı giremedim ve şunu gördüm ki insan takımına karşı kendini çok sorumlu hissediyor...
hafta sonu yediklerim çok değildi.. ama bizim buralarda kömbe diye bi hamur işi vardır.. cumartesi günü annem ondan yağmıştı bende kaçırdım ipin ucunu tabi ama akşam sadece special k yedim telafi ediyim diye..
bu arada ben hep prinçli k yiyordum dün mısır gevreği aldım ve hiç beğenmedim... koca bir paketi ne yapacaksam artıkkk
gunaydin canim 1.5 kilo harika tebrik ederim
gunaydin canim keyfin dahada bol olsun ...
gunaydin canim bende aynen senin gibi artidayim 70.8 olmusum 800gr artiya gecmisim ama hafta ici telafi edriz insalah...
gunaydin canim bizdede kombe yapilir ben cok seviyom ama uzun suredir yapmamisim canim gidiyor ama yapmayada korkuyom yapsam bir tabak yerim herhalde..dur memleketini tahmin edeyim maras taraflarindamisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?