günaydınlaaaaarr!!! güne aynı zorlu yoldan gittiğim insanlarla başlamak çok güzel!
Sena KAptan, hayır gitmeyeceğim tabi ki bu sefer kesinlikle mücadeleyi bırakmayacağım...Biliyorsunuz başımdan çok kötü bi ayrılık geçmişti, daha da kötü şeyler eklendi üstüne...işten de çıktım....
ama şunu farkettim, tüm bu olumsuz gelişmelerin nedenleri arasında kilolarımın verdiiği güvensizlikte baş rollerde...yani ben kendimi sevmeden başarılı adımlar atamayacağım...belki de bende takıntı haline geldi bilmiyorum :26:
bu arada plates'e bugün bende başlıyorum eskisi gibi..fakat extra hergün değil haftada 5 gün yürüyüşe gidicem çünkü bu ilk dönemlerde dışarı bile çıkmak istemeyen biri haline geliyorum
Bugün hepinize bol şans
Not: sabah kalktığımdan beri tatlı krizindeyim...1 kase light yoğurtla 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp buzluğa attım...sanırım öğle yemeğinden önce biraz şımarıklık yapıcam
öptüm hepinizi kocaman...birde yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişleeeerr
merhabalarrr herkessee :)
bugün benim 15.günüm ve hala tartılaamdım
bugün öğle arasında teknosaya gidiyorum, tartımı alıyorum, buraya yazıyorum :)
hem tok karnına hem de kıyafetle olcak ama napıyım sabredicek gücüm kalmadı
merhabalarrr herkessee :)
bugün benim 15.günüm ve hala tartılaamdım
bugün öğle arasında teknosaya gidiyorum, tartımı alıyorum, buraya yazıyorum :)
hem tok karnına hem de kıyafetle olcak ama napıyım sabredicek gücüm kalmadı
aman yapma canım yoksa bir haftan bışa giderr... yok maraş değil konya.. ama tahminimce senin kastettiğin bizimkinden farklı.. hani hamınellerin reklemında varya kömbe bizimki öyle değil.. mayalanmış hamur tepsiye yayoılır özel hazırlanmış iç serpilir ve tekrar hamur koyulur üzerine özel hazırlanmış sos sürülür fırında piştikten sonra yenir.. yani baya baya ağır hamur işi...
kızlar bugünden itibaren kalori hesabına göre diyete başlıyorum.. hedefim 20 mayıs yani oğlumun doğum gününe kadar doğum öncesi 64 olan kiloma dönebilmek.. hesapladığıma göre 20 mayısta 64 olmak için günlük 1200 kalori almam gerkmiş. emzirdiğim için uzmanlar 500 kalori fazla alınmalı diyor ama ben yinde 1400-1500 arasını geçmeyi düşünmüyorum hergün de burda yazcam günlük mikltarı... çok değil sadece 39 güncükkkk
bu günkü menüm
sabah
1 tane haşlanmış yumurta ( üzerine pul biber ve karabiber döktüm )
1 minik salatalık
yarım domates
1 tane zeytin
1 fincan karışık form çayı
ara
bol bol su içicem
öğle
1 kase çorba
1 dilim tost ekmeğiyle hazırlanmış tost
1 minik salata yicem
ara
1 kase yoğurt
akşam
1 kase tarhana çorbası
sağ olun canlar evet spor yapıyorum günde 1 saat bana spor şart çünkü ben çok şiştim hamileyken her yerim löpür löpür
gel kiz citir olalimda catlatalim elalemi yandan sagdan soldan gobek atalim......günaydınlaaaaarr!!! güne aynı zorlu yoldan gittiğim insanlarla başlamak çok güzel!
Sena KAptan, hayır gitmeyeceğim tabi ki bu sefer kesinlikle mücadeleyi bırakmayacağım...Biliyorsunuz başımdan çok kötü bi ayrılık geçmişti, daha da kötü şeyler eklendi üstüne...işten de çıktım....
ama şunu farkettim, tüm bu olumsuz gelişmelerin nedenleri arasında kilolarımın verdiiği güvensizlikte baş rollerde...yani ben kendimi sevmeden başarılı adımlar atamayacağım...belki de bende takıntı haline geldi bilmiyorum :26:
bu arada plates'e bugün bende başlıyorum eskisi gibi..fakat extra hergün değil haftada 5 gün yürüyüşe gidicem çünkü bu ilk dönemlerde dışarı bile çıkmak istemeyen biri haline geliyorum
Bugün hepinize bol şans
Not: sabah kalktığımdan beri tatlı krizindeyim...1 kase light yoğurtla 1 tatlı kaşığı balı karıştırıp buzluğa attım...sanırım öğle yemeğinden önce biraz şımarıklık yapıcam
öptüm hepinizi kocaman...birde yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişleeeerr
kız biz çatladık kilondan meraktan...
hadi al da gel....
yaz hemen...
aksam menün gene az canım busekıdle kılo verırsın ama gerı alırısn bence bırakınca dıyetı o yuzden aksam salata sebze yemegı felan ekleyebılırsın ama oncekı menune gore daha ıyı bu
bizde ayni katmer gibi acilir yagda kizartilir maras tarafindada sizin yaptiginiz gibi yapilir bende firindaki digerine gore daha hafif oldugu icin onu yaparim ama oburude harika olurdu...
aslında bende hamile kaldığımda 67 felandım ama asıl hedefim evlendiğim kiloma geri gelebilmek. ama az kaldı.. seninde çok az kaldı canım.. bir hamle daha yaptık mı tamamdır bu işınsallah hedefıne ulasırsın canım.ben hamıle kaldıgım kıloya dödüm zaten kilolu hamıle kalmıstım hatta 1-2 kılo eksıgım bende oglumun dogumgununde 9 mayısta 65 i hedefliyodum ama işim zorlastı bakalım ıns.ulasırız canım:18:
kızlar bu arada çok mutlu oldum bugün
çünkü uzun süredir kendinme ceza vermiştim hiç bir şey almıyordum en son kurban bayramında 44 beden pantolon almıştım o zamanda yalnış hatırlamıyorsam 77 küsurdum
bugün pantolon almaya niyetlendim ve denedim bide ne göreyim 40 bedene girdim vede hemen aldım çünkü ihtiyacım vardıbiraz oturdu ama ben onu 1-2 haftaya hallederim,kociş sana öyle geliyor gayet rahat duruyor dedi ama biliyonuz erkeklere güven olmaz ne olursa olsun bırak 40 ı 42 bile baldırdan yukarı çıkmıyırdu,40 dizlerde kalıyordu yuppiiiii tutmayın beni 38 e hücuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oooo seksi hatun poposubenim yanlara yelken açmış gidiyo arkaya giden bişi yok buda olduğundan daha iri gösteriyo insanı .ama ben seviyorum yelkenlimi
evet o yağda kızartılan daha ağırdır kesin...ama özellikle şekerli çayla bi güzel gider ki..aman yemicez diye bişey yok şimdi bile az da olsa yemek gerek..
aslında bende hamile kaldığımda 67 felandım ama asıl hedefim evlendiğim kiloma geri gelebilmek. ama az kaldı.. seninde çok az kaldı canım.. bir hamle daha yaptık mı tamamdır bu iş
tünaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartı bana gülücük verdi mutluyummm cumaya güzel olcak hepimiz içinnnn:92: :92: :92: :92: :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?