70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalarrr herkessee :)

bugün benim 15.günüm ve hala tartılaamdım
bugün öğle arasında teknosaya gidiyorum, tartımı alıyorum, buraya yazıyorum :)
hem tok karnına hem de kıyafetle olcak ama napıyım sabredicek gücüm kalmadı

günaydın herkese yıne dun saat 4 den sonra hiçbirşey yemedim su içmek dışında ve de bu sabah 73.4 üm tartıda.. mutluyum yine Allah sabır versin kilolar gitsin..

günaydın tatlımm verelim şu lanet kiloları artık mutlu olalım bencede
bir daha çok zayıf olmadan hamile kalmıcammm

kızlar bugünden itibaren kalori hesabına göre diyete başlıyorum.. hedefim 20 mayıs yani oğlumun doğum gününe kadar doğum öncesi 64 olan kiloma dönebilmek.. hesapladığıma göre 20 mayısta 64 olmak için günlük 1200 kalori almam gerkmiş. emzirdiğim için uzmanlar 500 kalori fazla alınmalı diyor ama ben yinde 1400-1500 arasını geçmeyi düşünmüyorum hergün de burda yazcam günlük mikltarı... çok değil sadece 39 güncükkkk

bu günkü menüm

sabah

1 tane haşlanmış yumurta ( üzerine pul biber ve karabiber döktüm )
1 minik salatalık
yarım domates
1 tane zeytin
1 fincan karışık form çayı

ara

bol bol su içicem

öğle

1 kase çorba
1 dilim tost ekmeğiyle hazırlanmış tost
1 minik salata yicem

ara

1 kase yoğurt

akşam

1 kase tarhana çorbası

sağ olun canlar evet spor yapıyorum günde 1 saat bana spor şart çünkü ben çok şiştim hamileyken her yerim löpür löpür

valla kız bende çok merak diyorum senin kilonu.. eğer gerçekten dikkat ettiysen ve spor da yaptıysan en az 3 kilo vermiş olman gerekir..

kız biz çatladık kilondan meraktan...
hadi al da gel....
yaz hemen...

bizde ayni katmer gibi acilir yagda kizartilir maras tarafindada sizin yaptiginiz gibi yapilir bende firindaki digerine gore daha hafif oldugu icin onu yaparim ama oburude harika olurdu...

ınsallah hedefıne ulasırsın canım.ben hamıle kaldıgım kıloya dödüm zaten kilolu hamıle kalmıstım hatta 1-2 kılo eksıgım bende oglumun dogumgununde 9 mayısta 65 i hedefliyodum ama işim zorlastı bakalım ıns.ulasırız canım:18:

aksam menün gene az canım busekıdle kılo verırsın ama gerı alırısn bence bırakınca dıyetı o yuzden aksam salata sebze yemegı felan ekleyebılırsın ama oncekı menune gore daha ıyı bu

gel kiz citir olalimda catlatalim elalemi yandan sagdan soldan gobek atalim......

kız biz çatladık kilondan meraktan...
hadi al da gel....
yaz hemen...

aynen kiz bende catladim.....ben hayata dayanamam...

aksam menün gene az canım busekıdle kılo verırsın ama gerı alırısn bence bırakınca dıyetı o yuzden aksam salata sebze yemegı felan ekleyebılırsın ama oncekı menune gore daha ıyı bu

şu 69'u qörene kadar aç bırakcam kendimi
69u bir qöreyimm ondan sonra kendime önce bir ziyafet çekicemm
ondan sonra daha düzqün bir diyet yapıcam
sizin listeleri qöre qöre düzelticem bende inşallah canım

bizde ayni katmer gibi acilir yagda kizartilir maras tarafindada sizin yaptiginiz gibi yapilir bende firindaki digerine gore daha hafif oldugu icin onu yaparim ama oburude harika olurdu...

evet o yağda kızartılan daha ağırdır kesin...ama özellikle şekerli çayla bi güzel gider ki..aman yemicez diye bişey yok şimdi bile az da olsa yemek gerek..

aslında bende hamile kaldığımda 67 felandım ama asıl hedefim evlendiğim kiloma geri gelebilmek. ama az kaldı.. seninde çok az kaldı canım.. bir hamle daha yaptık mı tamamdır bu iş

Yüreğinin bir müzik aleti olduğunu hayal et. Alışkanlıkla sürekli dokunduğumuz bazı telleri vardır: hüzün,neşe,öfke,acı,özlem,aşk gibi. Ve bir de daha gizli, daha derinlerde ve genellikle keşfetmesi zor bir noktada öyle bir tel vardır ki, onun titreşimi bütün öteki tellerin sesini daha uyumlu ve güçlü kılar.

Umursamazlığın egemen olduğ...u bir dünyada bazı sözcükler ayakkabıların altına yapışan sakızlara benziyor.

'Bu asla benim başıma gelmez' diye düşünenler yanlış adımla yola çıkarlar. Onlara rehberlik eden alçakgönüllülük değil, kibirdir.

Ateş, doğabilmek için ağaca gereksinme duyar ama yayılmak için rüzgarı beklemelidir

harika bir yazi degilmi kizlar...

bende dün 40 beden pantolon aldım
bi ara dedim acaba kalıbı mı geniş ki diye ama aldığım marka öle geniş kalıp yapmıyo
çok sevindirik oldum
oooo seksi hatun poposu benim yanlara yelken açmış gidiyo arkaya giden bişi yok buda olduğundan daha iri gösteriyo insanı .ama ben seviyorum yelkenlimi

çok güldürdün beni sabah sabaha

tünaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tartı bana gülücük verdi mutluyummm cumaya güzel olcak hepimiz içinnnn:92: :92: :92: :92: :92:

bende hamile kaldığımda 68 kiloydum
85 ile dğuma qirdim
doğumdan çıktığımda 74 kiloydum
emzirme döneminde 80e çıktım
oğlum 7 aylıkken emmeyi bıraktı bende acilen diyete qirdim
ve şimdi çoookk şükür 72 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…